Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
απλως εχουν παρει τα εμβολια,και επειδη εχουν ημερομηνια ληξης τους εχεις πιασει πανοικος
Τα αρχίδια μου κουνιούνται.
Μαζεύτηκε ένα πλήθος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ομοιογένεια και κοινό σκοπό. θεματοφύλακες του συντάγματος, στον Σκαϊ. ανώριμη διαχείριση του φόβου τους για εμβόλιο που έψαχναν ομοιδεάτες, παγώσανε τα χαμόγελα στο πρόσωπό τους! Ίσα ρε μεγάλε!
φανερό το αδιέξοδο στόχευσης εφεύρισκε κάτι νόστιμα τύπου" να εκμεταλευτούμε το ευρωπαϊκο οικοδόμημα. Πιάσε το αυγό και κούρευφ'το δηλαδή. Τες παν,
Πέρασαν φελοί και φελοί. Αυτός θα μας χαλάσει;
γιατι ρε καραμανη?Καλημερα ΜΟΝΟ στους εμβολιασμενους!
τι λεει ρε ο μαλακας? καλα αυτος ειναι μεγας παπαριδης
Που πας ρε καραμητρο!!....Καλημερα ΜΟΝΟ στους εμβολιασμενους!
ελα τωρα σου ρχονται και τα αντιπεινα...τι περιμενεις να τη βγαλεις ετσι καθαρη χωρις να σε βγαλουν τρελο εδω μεσα?
Τα αρχίδια μου κουνιούνται.
Μαζεύτηκε ένα ετερόκλητο πλήθος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, χωρίς ομοιογένεια και κοινό σκοπό. Παπάδες με σταυρούς και αγιαστούρες, αρνητές του ιού, αρνητές μασκών, αρνητές εμβολίων, αντιδραστικοί, θεματοφύλακες του συντάγματος, η χοντρούλα με τα κόκκινα στον Σκαϊ που έψαχνε γκόμενο, άνθρωποι με ανώριμη διαχείριση του φόβου τους για εμβόλιο που έψαχναν ομοιδεάτες, ξέμπαρκοι μπάχαλοι, αντιπολιτευόμενοι που ελείψει άλλης ευκαιρίας βρήκαν στασίδι να φωνάξουν κατα της κυβέρνησης, σούπερ νεοφιλελεύθεροι στανγιοργκράου που δεν ανέχονται οποιαδήποτε παρέμβαση της πολιτείας στη ζωή τους και άλλοι που πιθανώς ξεχνάω.
Αντε μαζεύτηκαν και είπαν ένα-δυο συνθήματα. So what? Τι πέτυχαν;
Το βλέπεις και στο βίντεο που κάνει τον απολογισμό ο Βοβόλης. Μαζευτήκαμε, φωνάξαμε, με 37 βαθμούς, μπίξαμε, δείξαμε και... παγώσανε τα χαμόγελα στο πρόσωπό τους! Ίσα ρε μεγάλε!
Μου θυμίζει τον ανεκδιήγητο Τσίπρα που όταν ήταν φανερό το αδιέξοδο στόχευσης στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές εφεύρισκε κάτι νόστιμα τύπου" να δημιουργήσουμε και να εκμεταλευτούμε τις ρωγμές στο ευρωπαϊκο οικοδόμημα" Πιάσε το αυγό και κούρευφ'το δηλαδή.
Τες παν, καλά κάνατε όσοι συμετείχατε, κοιτάξτε την υγεία σας τώρα γιατί στριμοχνώσασταν χωρίς μασκούλα και πάμε παρακάτω γιατι έχουμε σοβαρότερα ζητήματα.
Α ναι, καλοσωρίζω τον Βοβόλη στο κλαμπ των αναγνωρίσιμων. Είχε και αυτός τα 15 λεπτά δημοσιότητάς του. Ας κάνει και αυτός την προσπάθειά του στο πολιτικό στερέωμα. Πέρασαν φελοί και φελοί τύπου Λεβέντη, Βαρουφάκη, Βελόπουλου κλπ. Αυτός θα μας χαλάσει;
Η ζώνη ασφαλείας τι παρενέργειες έχει; Σου σφίξει την μπακα και δεν αναπνέεις;Με βάση την ηλίθια λογική σου μόνο οι κακοί οδηγοί πρέπει να φοράνε ζώνη ασφαλείας.
αρχοντα δωσε μια ευχη στον Ψεκα-ΤζχωννυΚαλημερα ΜΟΝΟ στους εμβολιασμενους!
Ναι γιατί είναι άεργοι. Το ΚΕΑ και το χαρτζιλίκι από μαμά και γιαγιά δεν φτάνει για διακοπές.Αυτό που όποιος πρωθυπουργός πηγαίνει διακοπές θεωρείται περίπου προδοσία ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Δηλαδή εσείς όλοι το καλοκαίρι και στις γιορτές τη βγάζετε μονίμως στα σπίτια σας;
Να ρθει στα συγκαλα του να εμβολιαστει πριν τον δουμε διασωληνομενο απ τη μεταλλαξη Δ.. και ποιος θα τα παρει τα 5000 ντιβιντι και τα ποπκορναρχοντα δωσε μια ευχη στον Ψεκα-Τζχωννυ
Τι ακριβώς πέτυχε ο Μητσοτάκης;Ναι γιατί είναι άεργοι. Το ΚΕΑ και το χαρτζιλίκι από μαμά και γιαγιά δεν φτάνει για διακοπές.
Για αυτό και τη βγάζουν κάποιοι ΟΛΗ την ημέρα στο site κλαψομουνιάζοντας.
Δεν έχουν πετύχει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωή τους και φθονούν όλους όσους πετύχαν κάτι.
εισαι ΨΥΧΑΡΑΝα ρθει στα συγκαλα του να εμβολιαστει πριν τον δουμε διασωληνομενο απ τη μεταλλαξη Δ.. και ποιος θα τα παρει τα 5000 ντιβιντι και τα ποπκορν
Αυτά ακριβώς γίνονται. Και καλά αυστηρότητα, έλεγχοι, πρόστιμα και πράσινα άλογα. Αλλά κατά βάθος χαλαρότητα, στραβά μάτια, του κώλου έλεγχοι, και μόνο τίποτα ταλαίπωροι πέρνουν 5-χίλιαρα πρόστιμα. Τελικά μήπως επιδιώκουν ενδόμυχα να αυξάνονται οι λοιμώξεις; Μήπως θέλουν να προξενήσουν μεγαλύτερο συλλογικό φόβο και ενοχές; Τα ίδια κάνανε με το EURo και τα πανηγύρια για να φουντώσει το πράμα και μάλιστα σε χώρες που πάνε τρένο στους εμβολιασμούς. Που το πάνε άραγε;Πετάω τώρα με πτήση της Ολυμπιακής, από Κέρκυρα για Αθήνα. Είμαι μόνος πού κρατάω σαν μαλακας το πιστοποιητικό εμβόλιασμου στο χέρι. Και κανείς δεν μου το ζήτησε, ούτε στο τσεκιν ούτε κατά την επιβίβαση. Και σε κανένα δεν έχει ζητηθεί, ούτε καν σελφ τεστ. Όλα χύμα. Μόνο για μάσκες κοιτάνε. Στην πουτσα τους τα τεστ και τα πιστοποιητικά.
Καλώς τον κλώνο. Πρώτο μήνυμα και δεν κατάλαβες τίποτα.Τι ακριβώς πέτυχε ο Μητσοτάκης;
Πες τα αναλυτικά ρε 'συ να σε καταλάβουμε.εγω αν ημουν κουλης θα εδινα απο ενα χιλιαρικο σε αυτους που ειναι ανω των 60 για να εμβολιαστουν.(αυτο το υπολοιπο που εχει μεινει τελως παντων) Αυτοματως θα ελυνα γρηγορα γρηγορα το προβλημα των μεθ το φθινωπορο.Αν το ελυνα το προβλημα,μετα θα εβλεπα τι θα εκανα και με τους νεους.Τωρα με απολυσεις-εκβιασμους-αναστολες και διαφορα αλλα κολπα που αφορουν κυριως ηλικιες που δεν επειγουν,ειμαι καθετα αντιθετος. (εκτος και αν μιλαμε για τομεις υγειας)
Να τα κανει χειροτερα απο το ζαβο του 15μελουςΤι ακριβώς πέτυχε ο Μητσοτάκης;
Όλοι με τον πόνο τους και ο Νίο με το αν έχουν εμβολιαστεί οι λαθρομετανάστες.