diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Γυρισα απο συγκεντρωση στο Συνταγμα. Λαοθαλασσα. ...
Μπράβο! Από που ενημερωνώμαστε/συμμετέχουμε;
Γυρισα απο συγκεντρωση στο Συνταγμα. Λαοθαλασσα. ...
Αυτό είναι το αυτονόητο.Πολλοι μας πια δεν είμαστε κατά των εμβολίων αλλά στο όνομα αυτών να γίνονται Σόδομα και Γόμορραεγω ειμαι περισσοτερο κατα με το τροπο που θελουν να επιβαλλουν τα εμβολια παρα με τα ιδια τα εμβολια.Τα εμβολια παει στο διαολο φυσικα και μια μεριδα ατομων πρεπει να τα κανει. και αντι να ριξουν εκει το βαρος καθονται και μαλακιζουν τους πιτσιρικαδες.
κάνει για τίποτα άλλο ? την είδα έχει χαζόφατσα μπορεί να τραβηχτεί στο ράντισμα.
Η πελωνη ειναι ψωλομούρα άλλωστε με το" ωραίο καβλάκι ο τσίπρας"
δεν έκρυψε ότι είναι μεγάλη ξεκωλιάρα ,χυσια με κουβάδες καταπίνει
Δεν καταφεραν να φοβισουν τους 80αρηδες οι ειδικοι του κουλη,εγω ειμαι περισσοτερο κατα με το τροπο που θελουν να επιβαλλουν τα εμβολια παρα με τα ιδια τα εμβολια.Τα εμβολια παει στο διαολο φυσικα και μια μεριδα ατομων πρεπει να τα κανει. και αντι να ριξουν εκει το βαρος καθονται και μαλακιζουν τους πιτσιρικαδες.
Γιατι τυπε εγω που εχω εμβολιαστει και ειμαι 40-50-60-70 ή 80 αν χτυπα ξυλο μου συμβει κατι και χρειαστω εντατικη και εκει μεσα καθονται οι καθε λογης κουκηδες μετανιωμενοι και δω τα ραδικια αναποδα γιατι δεν υπηρχε κρεβατι για μενα, οι κουκηδες θα φταινε.δηλ ρε τυπε αν εγω ημουν 60-70-80 η και 40 εστω με προβληματα υγειας και δεν ηθελα να εμβολιαστω,ο κουκης θα μου εφταιγε?
Τα νοσοκομεια ειναι για ολους, δε στα πανε; Για Μητσοτακοφυλακες και μη.Γιατι τυπε εγω που εχω εμβολιαστει και ειμαι 40-50-60-70 ή 80 αν χτυπα ξυλο μου συμβει κατι και χρειαστω εντατικη και εκει μεσα καθονται οι καθε λογης κουκηδες μετανιωμενοι και δω τα ραδικια αναποδα γιατι δεν υπηρχε κρεβατι για μενα, οι κουκηδες θα φταινε.
Όχι, οι κυβερνώντες θα φταίνε που δεν ενίσχυσαν τις ΜΕΘ όσο έπρεπε.Γιατι τυπε εγω που εχω εμβολιαστει και ειμαι 40-50-60-70 ή 80 αν χτυπα ξυλο μου συμβει κατι και χρειαστω εντατικη και εκει μεσα καθονται οι καθε λογης κουκηδες μετανιωμενοι και δω τα ραδικια αναποδα γιατι δεν υπηρχε κρεβατι για μενα, οι κουκηδες θα φταινε.
Οχι, εσενα δε σου τα ειπανε, επειδη ακριβως ειναι για ΟΛΟΥΣ, ακομα και σενα τον ψεκασμενο θα σε δεχτουν να σε σωσουν αν, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ξαναγραφω, σε πιασει το χτικιο. Αλλα μεχρι στιγμης παγκοσμιως ειναι αποδεκτο οτι αν κανεις το εμβολιο που κραζεις και φοβασαι ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες να φτασεις σε εντατικη. Και εσυ επιμενεις. Και τοτε, ναι, θα στερησεις κρεβατι απο καποιον αλλο, επειδη επανασταση ξερωγω.Τα νοσοκομεια ειναι για ολους, δε στα πανε; Για Μητσοτακοφυλακες και μη.
Δεν καταλαβες, καμια κυβερνηση δε σου φταιει που με τα μυαλα που κουβαλατε χρειαζομαστε 2 εκατομμυρια μεθ.Όχι, οι κυβερνώντες θα φταίνε που δεν ενίσχυσαν τις ΜΕΘ όσο έπρεπε.
Το 20% των νεκρών από τον κορωνα πέθαναν εκτός ΜΕΘ.
Εχω κανει ενα σωρο εμβολια εως τωρα. Παιδι, αλλα και στο Στρατο. Βλεπω με μεγαλο ενδιαφερον τη διαφημιση του Αντωνιου του ηθοποιου σχετικα με ενα εμβολιο. Αν ημουν στην ηλικια που λεει οτι πρεπει να γινεται, και ηταν εμβολιο απαξ, θα μιλαγα σε εναν γιατρο μηπως θα επρεπε να το κανω.Οχι, εσενα δε σου τα ειπανε, επειδη ακριβως ειναι για ΟΛΟΥΣ, ακομα και σενα τον ψεκασμενο θα σε δεχτουν να σε σωσουν αν, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ξαναγραφω, σε πιασει το χτικιο. Αλλα μεχρι στιγμης παγκοσμιως ειναι αποδεκτο οτι αν κανεις το εμβολιο που κραζεις και φοβασαι ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες να φτασεις σε εντατικη. Και εσυ επιμενεις. Και τοτε, ναι, θα στερησεις κρεβατι απο καποιον αλλο, επειδη επανασταση ξερωγω.
Τυπε, αλλο το διστακτικος και μαγκωμενος και αλλο τρεχω σε συηκεντρωσεις και πανυγηρακια, μημ δα εχεις μπερδεμενα στο κεφαλι σου.Εχω κανει ενα σωρο εμβολια εως τωρα. Παιδι, αλλα και στο Στρατο. Βλεπω με μεγαλο ενδιαφερον τη διαφημιση του Αντωνιου του ηθοποιου σχετικα με ενα εμβολιο. Αν ημουν στην ηλικια που λεει οτι πρεπει να γινεται, και ηταν εμβολιο απαξ, θα μιλαγα σε εναν γιατρο μηπως θα επρεπε να το κανω.
Να κανω 3 εμβολια, και μετα να τα επαναλαμβανω ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Να εμβολιαζονται νεοι, μεχρι παιδια κατω των 18, ενω οι επιστημονες λενε οτι δε θα επρεπε γιατι δε νοσουν βαρια, και ολα αυτα που συμβαινουν, με εχουν κανει διστακτικο. Περιμενοντας λοιπον τη συμπληρωση των 2 ετων της πανδημιας, που ολοι λενε, κανοντας υπομονη, προσεχοντας οσο γινεται, και παιρνοντας το αναλογο ρισκο.
Στη συγκεντρωση εγραψα δυο φορες οτι φορουσα κανονικα τη μασκα συνεχως.
Επισης, οι ειδικοι εχουν πει οτι σε αναλογες μεγαλες συγκεντρωσεις σε εξωτερικους χωρους,πχ Εφετειο, δε πειραζει.
Αλλα εσυ επιμενεις. Γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.
Να προσέχει τι δηλώνει τύπε.Αυτό που όποιος πρωθυπουργός πηγαίνει διακοπές θεωρείται περίπου προδοσία ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Δηλαδή εσείς όλοι το καλοκαίρι και στις γιορτές τη βγάζετε μονίμως στα σπίτια σας;
Γιατι, δεν εχει δικαιωμα?Τελικά πήγε διακοπές ο βλα-Κούλης;
οσοι έχουν χάλια ανοσοποιητικό ανεξαρτήτως ηλικίας ,σωστό είναι να κάνουνε εμβόλιο.Δεν καταφεραν να φοβισουν τους 80αρηδες οι ειδικοι του κουλη,
Σκγα μη φοβισουν τους 20αρηδες.
καταρχην αν μπεις μεθ η αν πεθανεις εκτος μεθ απο κορονοιο τοτε εχουμε θεμα ...ενω εισαι εμβολιασμενος. Και κατα δευτερον ποσοι νεοι μπαινουν στις μεθ απο κορονα? αν σου φαει τη θεση ομως ο 60-70 ανεμβολιαστος τοτε ναι θα εχεις δικιο. μαζι σουΓιατι τυπε εγω που εχω εμβολιαστει και ειμαι 40-50-60-70 ή 80 αν χτυπα ξυλο μου συμβει κατι και χρειαστω εντατικη και εκει μεσα καθονται οι καθε λογης κουκηδες μετανιωμενοι και δω τα ραδικια αναποδα γιατι δεν υπηρχε κρεβατι για μενα, οι κουκηδες θα φταινε.