Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εγω ειμαι περισσοτερο κατα με το τροπο που θελουν να επιβαλλουν τα εμβολια παρα με τα ιδια τα εμβολια.Τα εμβολια παει στο διαολο φυσικα και μια μεριδα ατομων πρεπει να τα κανει. και αντι να ριξουν εκει το βαρος καθονται και μαλακιζουν τους πιτσιρικαδες.
Αυτό είναι το αυτονόητο.Πολλοι μας πια δεν είμαστε κατά των εμβολίων αλλά στο όνομα αυτών να γίνονται Σόδομα και Γόμορρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.032
Πόντοι
6.256
κάνει για τίποτα άλλο ? την είδα έχει χαζόφατσα μπορεί να τραβηχτεί στο ράντισμα.
Η πελωνη ειναι ψωλομούρα άλλωστε με το" ωραίο καβλάκι ο τσίπρας"
δεν έκρυψε ότι είναι μεγάλη ξεκωλιάρα ,χυσια με κουβάδες καταπίνει

εγω ειμαι περισσοτερο κατα με το τροπο που θελουν να επιβαλλουν τα εμβολια παρα με τα ιδια τα εμβολια.Τα εμβολια παει στο διαολο φυσικα και μια μεριδα ατομων πρεπει να τα κανει. και αντι να ριξουν εκει το βαρος καθονται και μαλακιζουν τους πιτσιρικαδες.
Δεν καταφεραν να φοβισουν τους 80αρηδες οι ειδικοι του κουλη,
Σκγα μη φοβισουν τους 20αρηδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
υποτιθεται οτι ενας 60ρης 70ρης εχει περισσοτερο νιονιο στο κεφαλι του απο εναν 20ρη και θα πρεπει εκεινος να ξερει καλυτερα απο ολους ποιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος και για εκεινον και για τους αλλους.Δηλ αν εγω πηγαινα τη γιαγια μου για εμβολιο στο φαρμακειο (που το εκανα καποτε) αν εκεινη τη στιγμη της βαραγε της γιαγιας μ να μη θελει να το κανει,θα ερχοταν η φαρμακοποιος να μ πει "καντο εσυ μιας και δε θελει η γιαγια σου για να μην την κολλησεις" (αν τυχει και περασεις γριπη) :tooth: :tooth: ωραια λογικη ρε μλκ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
δηλ ρε τυπε αν εγω ημουν 60-70-80 η και 40 εστω με προβληματα υγειας και δεν ηθελα να εμβολιαστω,ο κουκης θα μου εφταιγε?
Γιατι τυπε εγω που εχω εμβολιαστει και ειμαι 40-50-60-70 ή 80 αν χτυπα ξυλο μου συμβει κατι και χρειαστω εντατικη και εκει μεσα καθονται οι καθε λογης κουκηδες μετανιωμενοι και δω τα ραδικια αναποδα γιατι δεν υπηρχε κρεβατι για μενα, οι κουκηδες θα φταινε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γιατι τυπε εγω που εχω εμβολιαστει και ειμαι 40-50-60-70 ή 80 αν χτυπα ξυλο μου συμβει κατι και χρειαστω εντατικη και εκει μεσα καθονται οι καθε λογης κουκηδες μετανιωμενοι και δω τα ραδικια αναποδα γιατι δεν υπηρχε κρεβατι για μενα, οι κουκηδες θα φταινε.
Τα νοσοκομεια ειναι για ολους, δε στα πανε; Για Μητσοτακοφυλακες και μη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όχι, οι κυβερνώντες θα φταίνε που δεν ενίσχυσαν τις ΜΕΘ όσο έπρεπε.
Το 20% των νεκρών από τον κορωνα πέθαναν εκτός ΜΕΘ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Τα νοσοκομεια ειναι για ολους, δε στα πανε; Για Μητσοτακοφυλακες και μη.
Οχι, εσενα δε σου τα ειπανε, επειδη ακριβως ειναι για ΟΛΟΥΣ, ακομα και σενα τον ψεκασμενο θα σε δεχτουν να σε σωσουν αν, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ξαναγραφω, σε πιασει το χτικιο. Αλλα μεχρι στιγμης παγκοσμιως ειναι αποδεκτο οτι αν κανεις το εμβολιο που κραζεις και φοβασαι ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες να φτασεις σε εντατικη. Και εσυ επιμενεις. Και τοτε, ναι, θα στερησεις κρεβατι απο καποιον αλλο, επειδη επανασταση ξερωγω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Όχι, οι κυβερνώντες θα φταίνε που δεν ενίσχυσαν τις ΜΕΘ όσο έπρεπε.
Το 20% των νεκρών από τον κορωνα πέθαναν εκτός ΜΕΘ.
Δεν καταλαβες, καμια κυβερνηση δε σου φταιει που με τα μυαλα που κουβαλατε χρειαζομαστε 2 εκατομμυρια μεθ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οχι, εσενα δε σου τα ειπανε, επειδη ακριβως ειναι για ΟΛΟΥΣ, ακομα και σενα τον ψεκασμενο θα σε δεχτουν να σε σωσουν αν, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ξαναγραφω, σε πιασει το χτικιο. Αλλα μεχρι στιγμης παγκοσμιως ειναι αποδεκτο οτι αν κανεις το εμβολιο που κραζεις και φοβασαι ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες να φτασεις σε εντατικη. Και εσυ επιμενεις. Και τοτε, ναι, θα στερησεις κρεβατι απο καποιον αλλο, επειδη επανασταση ξερωγω.
Εχω κανει ενα σωρο εμβολια εως τωρα. Παιδι, αλλα και στο Στρατο. Βλεπω με μεγαλο ενδιαφερον τη διαφημιση του Αντωνιου του ηθοποιου σχετικα με ενα εμβολιο. Αν ημουν στην ηλικια που λεει οτι πρεπει να γινεται, και ηταν εμβολιο απαξ, θα μιλαγα σε εναν γιατρο μηπως θα επρεπε να το κανω.
Να κανω 3 εμβολια, και μετα να τα επαναλαμβανω ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Να εμβολιαζονται νεοι, μεχρι παιδια κατω των 18, ενω οι επιστημονες λενε οτι δε θα επρεπε γιατι δε νοσουν βαρια, και ολα αυτα που συμβαινουν, με εχουν κανει διστακτικο. Περιμενοντας λοιπον τη συμπληρωση των 2 ετων της πανδημιας, που ολοι λενε, κανοντας υπομονη, προσεχοντας οσο γινεται, και παιρνοντας το αναλογο ρισκο.

Στη συγκεντρωση εγραψα δυο φορες οτι φορουσα κανονικα τη μασκα συνεχως.
Επισης, οι ειδικοι εχουν πει οτι σε αναλογες μεγαλες συγκεντρωσεις σε εξωτερικους χωρους,πχ Εφετειο, δε πειραζει.

Αλλα εσυ επιμενεις. Γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Εχω κανει ενα σωρο εμβολια εως τωρα. Παιδι, αλλα και στο Στρατο. Βλεπω με μεγαλο ενδιαφερον τη διαφημιση του Αντωνιου του ηθοποιου σχετικα με ενα εμβολιο. Αν ημουν στην ηλικια που λεει οτι πρεπει να γινεται, και ηταν εμβολιο απαξ, θα μιλαγα σε εναν γιατρο μηπως θα επρεπε να το κανω.
Να κανω 3 εμβολια, και μετα να τα επαναλαμβανω ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Να εμβολιαζονται νεοι, μεχρι παιδια κατω των 18, ενω οι επιστημονες λενε οτι δε θα επρεπε γιατι δε νοσουν βαρια, και ολα αυτα που συμβαινουν, με εχουν κανει διστακτικο. Περιμενοντας λοιπον τη συμπληρωση των 2 ετων της πανδημιας, που ολοι λενε, κανοντας υπομονη, προσεχοντας οσο γινεται, και παιρνοντας το αναλογο ρισκο.

Στη συγκεντρωση εγραψα δυο φορες οτι φορουσα κανονικα τη μασκα συνεχως.
Επισης, οι ειδικοι εχουν πει οτι σε αναλογες μεγαλες συγκεντρωσεις σε εξωτερικους χωρους,πχ Εφετειο, δε πειραζει.

Αλλα εσυ επιμενεις. Γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.
Τυπε, αλλο το διστακτικος και μαγκωμενος και αλλο τρεχω σε συηκεντρωσεις και πανυγηρακια, μημ δα εχεις μπερδεμενα στο κεφαλι σου.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Αυτό που όποιος πρωθυπουργός πηγαίνει διακοπές θεωρείται περίπου προδοσία ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Δηλαδή εσείς όλοι το καλοκαίρι και στις γιορτές τη βγάζετε μονίμως στα σπίτια σας;
Να προσέχει τι δηλώνει τύπε.
23/6
hU2Nc4Q.jpg

10/7
MyVMQWt.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.239
Πόντοι
6.056
Δεν καταφεραν να φοβισουν τους 80αρηδες οι ειδικοι του κουλη,
Σκγα μη φοβισουν τους 20αρηδες.
οσοι έχουν χάλια ανοσοποιητικό ανεξαρτήτως ηλικίας ,σωστό είναι να κάνουνε εμβόλιο.
Για μάσκα, επειδή σέρνονται πολλές αρρώστιες καλό είναι να φοριούνται ειδικά σε μμμ
που ειναι τίγκα στους επενδυτές ,ακόμη και αν εξαφανισθεί ο κορόνας.
Οι υπόλοιποι που είναι υγιείς αποκτούν φυσική ανοσία .
Για παιδιά ούτε καν έπρεπε να συζητάμε, άλλωστε το λέγανε στις αρχές οι ειδικοί πως δεν χρειάζονται εμβόλιο.

Η ποδοσφαιροποίηση δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο γέλιο, θετικό είναι κι αυτό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καταρχην αν μπεις μεθ η αν πεθανεις εκτος μεθ απο κορονοιο τοτε εχουμε θεμα ...ενω εισαι εμβολιασμενος. Και κατα δευτερον ποσοι νεοι μπαινουν στις μεθ απο κορονα? αν σου φαει τη θεση ομως ο 60-70 ανεμβολιαστος τοτε ναι θα εχεις δικιο. μαζι σου

• Like
Αντιδράσεις: barock
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν ελλειψεις σε μεθ απο ανεμβολιαστους που θα ειναι νεοι...ενω απο ανεμβολιαστους ανω των 50-60 ναι....σε αυτους λοιπον να να απευθυνθείτε.Και σε αυτους ΣΥΜΦΩΝΩ να απευθυνθείτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
στο κατω κατω και ο νεος να εμβολλιαστει,και να μεινει ανεμβολιαστος ο γερος ,παλι κινδυνευει να τον κολλησει...μαντεψε λοιπον ποιος κινδυνευει να δει τα ραδικια αναποδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom