Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
αλλη γλωσσα μιλαμε κυριοι...
Έχω δουλειά. Τα λέμε αργότερα.
τοτε και γω λοιπον αν ειναι θα το κανω (μονο τοτε) ως τοτε δεν δεχομαι τον ορο ψεκασμενος.εδω πρεπει να αναφερθει οτι τα εμβολια για το κορονοιο κατασκευαστηκαν βιαστικα μεσα σε 6 μηνες και οι μελετες για το τι μπορει να κανουν θα τελειωσουν τελη του 2023 αρχες 2024.
Όντως.αλλη γλωσσα μιλαμε κυριοι...
Μια χαρα αφου ειναι πρασινο απο τον μηκυτα ρε θειτσο,τα μωρά που λες δεν αηδιαζουν η φορας συνεχεια κάλτσα χαχαχχααχαχαχαΔεν έχω να φτιάξω κάτι, μια χαρά είναι.
Εσύ έπαιξες την δεύτερη? ή έχεις πάει στην 5η?
Σωστα το ειχα πει και εγω αυτο,θα προτιμουσα περισσοτερο της εταιρειας που κανουν τα εμβολιαεγω θελω να δω κατω απο τα εμβολια και μια τζιφρα του κρατους "αναλαμβανουμε την ευθυνη για τυχον παρενεργειες" και θα τους παραδεχτω...μα τη παναγια θα τους παραδεχτω!
με επεισεςΌντως.
Εσύ αντιλαμβάνεσαι την ζωή ως ψωλή μου και ραβδί μου. Πορεύομαι όπως γουστάρω, δεν ενοχλώ - μην με ενοχλείτε.
Οι άλλοι (μαζί τους και εγώ) αντιλαμβανόμαστε την ζωή μας ως μέρος της κοινότητας. Απολαμβάνουμε τα οφέλη και γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας ως μέλη της κοινωνίας. Δεχόμαστε τις υπηρεσίες άλλων και με την σειρά μας παρέχουμε τις δικές μας ώστε όλοι να βγαίνουμε συνολικά ωφελημένοι. Γιατί γνωρίζουμε οτι δεν μπορεί η μονάδα να είναι ευτυχισμένη όταν απο δίπλα υπάρχει δυστυχία. Γιατί έχουμε συγγενείς, φίλους, γνωστούς που δεν θέλουμε να πάθουν κάτι από μια παράλειψή μας. Δεν δεχόμαστε οτι πεθαίνουν κάποιοι που βρίσκονται σε συγκεκριμένα ηλικιακά όρια όταν γνωρίζουμε οτι και εμείς κάποτε θα φθάσουμε εκεί και θα αναμένουμε συμπαράσταση από τους νεότερους. Γνωρίζουμε οτι οι υποδομές δεν είναι σχεδιασμένες (και δεν θα έπρεπε) για πανδημίες που εμφανίζονται μια φορά κάθε αιώνα και φροντίζουμε να μην εξαντλούνται. Δεν θέλουμε να ψάχνουμε για κρεβάτι ΜΕΘ μετά από αυτοκινητιστικό επειδή είναι γεμάτα κορονιασμένους μπαρμπάδες.
Και που 'σαι, κάποιοι από μας πηγαίνουμε να μας βελονιάσουν εθελοντικά, για αίμα που πιθανόν να μην χρειαστούμε ποτέ, με αντάλλαγμα μια πορτοκαλάδα αλλά με την πεποίθηση οτι κάνουμε το σωστό.
Όπως είπα και πιο πριν, μεγάλα παιδιά είμαστε και κάνουμε τις επιλογές που μας χαρακτηρίζουν.
ολο αυτο το μακαρονι (συμπερασμα για μενα) το εβγαλες απο το οτι δεν εμβολιαζομαι?Όντως.
Εσύ αντιλαμβάνεσαι την ζωή ως ψωλή μου και ραβδί μου. Πορεύομαι όπως γουστάρω, δεν ενοχλώ - μην με ενοχλείτε.
Οι άλλοι (μαζί τους και εγώ) αντιλαμβανόμαστε την ζωή μας ως μέρος της κοινότητας. Απολαμβάνουμε τα οφέλη και γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας ως μέλη της κοινωνίας. Δεχόμαστε τις υπηρεσίες άλλων και με την σειρά μας παρέχουμε τις δικές μας ώστε όλοι να βγαίνουμε συνολικά ωφελημένοι. Γιατί γνωρίζουμε οτι δεν μπορεί η μονάδα να είναι ευτυχισμένη όταν απο δίπλα υπάρχει δυστυχία. Γιατί έχουμε συγγενείς, φίλους, γνωστούς που δεν θέλουμε να πάθουν κάτι από μια παράλειψή μας. Δεν δεχόμαστε οτι πεθαίνουν κάποιοι που βρίσκονται σε συγκεκριμένα ηλικιακά όρια όταν γνωρίζουμε οτι και εμείς κάποτε θα φθάσουμε εκεί και θα αναμένουμε συμπαράσταση από τους νεότερους. Γνωρίζουμε οτι οι υποδομές δεν είναι σχεδιασμένες (και δεν θα έπρεπε) για πανδημίες που εμφανίζονται μια φορά κάθε αιώνα και φροντίζουμε να μην εξαντλούνται. Δεν θέλουμε να ψάχνουμε για κρεβάτι ΜΕΘ μετά από αυτοκινητιστικό επειδή είναι γεμάτα κορονιασμένους μπαρμπάδες.
Και που 'σαι, κάποιοι από μας πηγαίνουμε να μας βελονιάσουν εθελοντικά, για αίμα που πιθανόν να μην χρειαστούμε ποτέ, με αντάλλαγμα μια πορτοκαλάδα αλλά με την πεποίθηση οτι κάνουμε το σωστό.
Όπως είπα και πιο πριν, μεγάλα παιδιά είμαστε και κάνουμε τις επιλογές που μας χαρακτηρίζουν.
καλα τα λες με τη διαφορα ομως οτι εδω εχει γινει το πανυγιρι των συμφεροντων, "μη βαζετε μασκες, τωρα που εφτιαξε το εργοστασιο ο κουμπαρος φορεστε δυο" , "μη πειραξουμε τα μεγαλα ιδιωτικα νοσοκομεια, αλλα φερτε μας το γιατρουδακο της γειτωνιας που εχει να δει νοσοκομειο απο τοτε που εκανε το αγροτικο του στο λιανοκλαδι" η φαση ειναι σα τους εθελοντες του σκαι που καθαριζουν τα σκατα που πετανε τα πλοια του αλαφουζουΌντως.
ολο αυτο το μακαρονι (συμπερασμα για μενα) το εβγαλες απο το οτι δεν εμβολιαζομαι?
ωραια...για δες και κατι αλλο που εγραψα πιο κατω και απαντησε μ σε παρακαλωΑπό όλο το μακαρόνι μόνο η δεύτερη πρόταση αναφέρεται σε σένα.
Και περιγράφει την στάση "γιατι να κάνω το εμβόλιο, αφού ο covid δεν με αφορά".
Το υπόλοιπο είναι πως αντιλαμβάνομαι εγώ την ζωή.
Και είναι το ακριβώς αντίθετο του "πέντε πόντους μακρυά από τον κώλο μου να είναι το πρόβλημα και όπου ας είναι¨.
εγω δηλ δεν εχω το δικαιωμα να φοβαμαι για το εμβολιο? αυτο με κανει παρτακια? η δικη μ υγεια δε μετραει δηλ? δεν ειμαι εγω μερος του συνολου?
ο εμβολιασμενος η ανεμβολιαστος πατερας?Δικαίωμά σου να μην ρισκάρεις 1/1000000 πιθανότητα να πάθεις κάτι με 60/100 πιθανότητα να τα τινάξει ο υπέργηρος πατέρας σου αν κολλήσει.
καλα τα λες με τη διαφορα ομως οτι εδω εχει γινει το πανυγιρι των συμφεροντων, "μη βαζετε μασκες, τωρα που εφτιαξε το εργοστασιο ο κουμπαρος φορεστε δυο" , "μη πειραξουμε τα μεγαλα ιδιωτικα νοσοκομεια, αλλα φερτε μας το γιατρουδακο της γειτωνιας που εχει να δει νοσοκομειο απο τοτε που εκανε το αγροτικο του στο λιανοκλαδι" η φαση ειναι σα τους εθελοντες του σκαι που καθαριζουν τα σκατα που πετανε τα πλοια του αλαφουζου
ο εμβολιασμενος η ανεμβολιαστος πατερας?
οχι...εννοεις να προστατεψω τον υπεργηρο πατερα που ειναι εμβολιασμενος η οχι?Κάπου σε έχασα.
Εννοείς οτι έχουν τις ίδιες πιθανότητες;