Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Αν εχετε κανα επειγον ιατρικο θεμα ρωτηστε τη μαρεβαπως καταφερε και εβγαλε ακρη ,

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πάρε τ'αρχίδια μας προς το παρόν και σάλτα γαμήσου, ψεκασμένο σκουπίδι.
τυπε...δε πιανουν σε μενα αυτες οι μαλακιες που ανταλλαζεις εδω με τους αλλους...εγω σε μασαω και σε φτυνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειμαι πολυ μαγκας και γατονι αντρας για να λες σε μενα κατι τετοια...γκεγκε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τόσο μάγκας που φοβάσαι να πας να εμβολιαστείς, σκουπίδι.
μια τριχα απο τα αρχιδια μ εισαι τυπακο...σε γραφω στο πουτσο μ και σενα και ολους τους γερο-ψεκασμενους εδω μεσα που ειναι με το ενα ποδι στο ταφο...και βγαλε απο τα μουτρα σου αυτη τη μαλακια π φορας παλιο τρελαρα...λοιπον κομμενες οι μαλακιες με μενα...αυτου τους ειδους τις κουβεντες μονο με αλλους...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω θελω να δω κατω απο τα εμβολια και μια τζιφρα του κρατους "αναλαμβανουμε την ευθυνη για τυχον παρενεργειες" και θα τους παραδεχτω...μα τη παναγια θα τους παραδεχτω!
- Γιατί να το κάνει?
- Ποιος το έχει κάνει στο παρελθόν?
- Ποιος το κάνει για τα εμβόλια γενικώς?

Με λίγα λόγια μας λες ότι "κοιτάξτε να δείτε κύριοι γιατροί, επιστήμονες και πολιτικοί, δεν θα μου φορτώνετε εμένα ότι θέλετε, άρα κομμένα τα εμβόλια... ΟΛΑ. Παρά μόνο εάν αναλάβετε την ευθύνη για όλα τα εμβόλια πριν, τώρα και μετά!!!".

Για κάτσε ξαναδιάβασέ το μία φορά ακόμη και πες μου την γνώμη σου ξανά!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Σάλτα γαμήσου, σκουπίδι.
Καλα σου λεει ρε px
Μεινε στον κωλο της κασιανης που εχεις αποκτησει και ειδικοτητα, ως εκει σε παιρνει.
Με αγαπη , κοντολαγνος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δε θελω 150....θελω να μου σκασεις ενα 10χιλιαρο σε περιπτωση που βγαλει καποια οργανικη ζημια..το κανεις???.αν και μπροστα σε θρομβωσεις η μυοκαρδιτιδες,εγκεφαλικα,σκατα μυδια-φρυδια και οτι αλλο μπορουν να βγαλουν αυτες οι ταχυρρυθμες μαλακιες υστερα απο χρονια που βγαλανε για τον ιο,ππροτιμω να μη κανω τιποτα και να εχω το κεφαλακι μου ηρεμο...
Μην το κάνεις, δεν είναι υποχρεωτικό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
- Γιατί να το κάνει?
- Ποιος το έχει κάνει στο παρελθόν?
- Ποιος το κάνει για τα εμβόλια γενικώς?

Με λίγα λόγια μας λες ότι "κοιτάξτε να δείτε κύριοι γιατροί, επιστήμονες και πολιτικοί, δεν θα μου φορτώνετε εμένα ότι θέλετε, άρα κομμένα τα εμβόλια... ΟΛΑ. Παρά μόνο εάν αναλάβετε την ευθύνη για όλα τα εμβόλια πριν, τώρα και μετά!!!".

Για κάτσε ξαναδιάβασέ το μία φορά ακόμη και πες μου την γνώμη σου ξανά!
να ξανα διαβασω τι?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Τον εγραψαν κανονικα τον κουλη με το 150αρι,
Οι νεοι μας περιμενουν καλυτερο deal απο τον τραπεζιτη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
να ξανα διαβασω τι?
Αυτό:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αυτό:

πρωτα απο ολα δεν ειπα ποτε κομμενα τα εμβολια...ειπα ναι στα εμβολια αλλα με την ευθυνη του κρατους σε τυχον παρενεργειες

ειμαι δικαιος η οχι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Καλα σου λεει ρε px
Μεινε στον κωλο της κασιανης που εχεις αποκτησει και ειδικοτητα, ως εκει σε παιρνει.
Με αγαπη , κοντολαγνος
καλα αυτον με τη μασκα πιο πανω τον εβαλα αγνοηση και οποιος μιλαει ετσι ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μ...μια κουραδα που μολις εριξα στη τουαλετα και μια ροχαλα εξω στο δρομο..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πρωτα απο ολα δεν ειπα ποτε κομμενα τα εμβολια...ειπα ναι στα εμβολια αλλα με την ευθυνη του κρατους σε τυχον παρενεργειες

ειμαι δικαιος η οχι?
Όχι δεν είσαι δίκαιος, είσαι αχάριστος. Γιατί αν υπήρχαν τότε τύποι σαν εσένα το 1700-1800 που ανακαλύφθηκαν τα πρώτα εμβόλια, προφανώς κανένας δεν θα έπαιρνε την ευθύνη για κάτι τέτοιο. Εσύ αν ήσουν γιατρός και προσπαθούσες να κάνεις το καλό για να σώσεις κόσμο κι υπήρχαν κάτι τύποι που σου έλεγαν τέτοια, θα το έκανες? Κι αφού λοιπόν κανείς δεν θα το έκανε, δεν θα είχε βγει κανένα εμβόλιο τα οποία είναι ο λόγος που ζούνε ακόμα διαβητικοί άνθρωποι, κόσμος δεν πεθαίνει από φυματίωση, ιλαρά και διάφορες τέτοιες αρρώστιες.

Είσαι δίκαιος? Εσύ πες μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Όχι δεν είσαι δίκαιος, είσαι αχάριστος. Γιατί αν υπήρχαν τότε τύποι σαν εσένα το 1700-1800 που ανακαλύφθηκαν τα πρώτα εμβόλια, προφανώς κανένας δεν θα έπαιρνε την ευθύνη για κάτι τέτοιο. Εσύ αν ήσουν γιατρός και προσπαθούσες να κάνεις το καλό για να σώσεις κόσμο κι υπήρχαν κάτι τύποι που σου έλεγαν τέτοια, θα το έκανες? Κι αφού λοιπόν κανείς δεν θα το έκανε, δεν θα είχε βγει κανένα εμβόλιο τα οποία είναι ο λόγος που ζούνε ακόμα διαβητικοί άνθρωποι, κόσμος δεν πεθαίνει από φυματίωση, ιλαρά και διάφορες τέτοιες αρρώστιες.

Είσαι δίκαιος? Εσύ πες μου.
να σου πω ρε μπαρμπα...δε θελω να σου μιλησω ασχημα γιατι σε αλλα θεματα συννεοουμαστε μια χαρα εμεις οι δυο...(ξερεις ποια:cheesy:) ειπα εγω ποτε οχι στα εμβολια? ειπα εγω ποτε πως δε πρεπει κανεις να κανει εμβολια? εννοειται οτι σε καποιους (οχι σε ολους) τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα...γιατι με λες αχαριστο ρε τυπε?θα σωσουν τα εμβολια εναν νεο απο τον κορονοιο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
να σου πω ρε μπαρμπα...δε θελω να σου μιλησω ασχημα γιατι σε αλλα θεματα συννεοουμαστε μια χαρα εμεις οι δυο...(ξερεις ποια:cheesy:) ειπα εγω ποτε οχι στα εμβολια? ειπα εγω ποτε πως δε πρεπει κανεις να κανει εμβολια? εννοειται οτι σε καποιους (οχι σε ολους) τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα...γιατι με λες αχαριστο ρε τυπε?θα σωσουν τα εμβολια εναν νεο απο τον κορονοιο?
Δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι, απλά δεν κατάλαβες γιατί σε είπα αχάριστο.

Σε είπα αχάριστο γιατί η επιστήμη έχει κάνει το καθήκον της, η πολιτική προστάτεψε τους επιστήμονες από κάτι τέτοια κι έτσι βγήκαν εμβόλια. Από τα οποία πέθαναν ελάχιστοι και σώθηκαν υπερ-εκατομμυριαπλάσιοι!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι, απλά δεν κατάλαβες γιατί σε είπα αχάριστο.

Σε είπα αχάριστο γιατί η επιστήμη έχει κάνει το καθήκον της, η πολιτική προστάτεψε τους επιστήμονες από κάτι τέτοια κι έτσι βγήκαν εμβόλια. Από τα οποία πέθαναν ελάχιστοι και σώθηκαν υπερ-εκατομμυριαπλάσιοι!!!
πασσο...ειπα εγω το αντιθετο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
E, για να λες "πούστηδες εσείς στο κράτος θα πάρετε την ευθύνη για το ΑΝ μου συμβεί κάτι ή θα μου δώσετε 10.000€!!!"... αυτό τι είναι?
με την εννοια πως με βαζεις να κανω ενα εμβολιο για να σωσω αλλους..εμενα ο ιος κλαιν μαιν...Ενας που διατρεχει πραγματικο κινδυνο απο τον ιο τοτε ναι να το κανει,φυσικα δεν εχει κανενα λογο να το ρισκαρει και οποιος δεν το εχει κανει μεχρι τωρα απο
τις ομαδες που κινδυνευουν ειναι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.(ΝΑΙ)..Αν ομως θες να το κανω εγω που ειμαι 15-20-30-40 η που περασα τον ιο ασυμπτωματικος τοτε περνεις και την ευθυνη του εμβολιου.Αυτα λεω..

ειμαι πουθενα παραλογος?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
τα θελετε και τα λετε ορισμενοι; δηλαδη αν ο νεος κολλησει δεν θα μεταδωσει στους γονεις και στους παππουδες του; στους γυρω του γενικα, ακομα και σε πουτανες που μετα θα γαμηθουν με αλλους, μεσηλικες γερους νεους ολους.
Εχει κολλησει το κεφαλι σας οτι δεν χρειαζομαστε το εμβολιο οι νεοι, ΔΕΝ το κανουμε για να μην ψοφησουμε εμεις απο την ιωσουλα, το κανουμε για να εχουμε μικροτερη μεταδοτικοτητα στους αλλους και ηπιοτερα συμπτωματα και για λιγοτερες μερες. Απλα μαθηματικα, πριν ενας ανεμβολιαστος νεος κολλαγε αλλα 5 ατομα/ημερα για 10 μερες μεχρι να παρει χαμπαρι οτι πρεπει να κατσει σπιτι. Τωρα θα κολλησει 3 ατομα/ημερα για 4 μερες μεχρι να παρει χαμπαρι οτι αρρωστησε. Ειλικρινα ειναι τοσο απλο.
Με την ιδια λογικη που ο νεος δεν θα παθει τιποτα απο τον ιο, εγω σου λεω οτι δεν θα παθει τιποτα και απτο εμβολιο. Γιαυτο λεμε οτι εχει να κανει με κοινωνικη συνειδηση και οχι με προσωπικο οφελος.
Κατα τα αλλα καντε οτι γουσταρετε, αφου οι αξιολυπητες ζωες σας δεν εχουν και κανενα σοβαρο νοημα και δεν σας νοιαζει να σας χωνουν καραντινα καθε 6 μηνες με χουντικες διαδικασιες, μην κανετε κανενα εμβολιο, να τιγκαρουν παλι οι μεθ με τα παππουδια που κολλησατε, να ψοφοκοπανε στους διαδρομους οσοι δεν προλαβαν κρεβατι, και καλα 40.
Δεν το πιστευω οτι ακομα διαπραγματευομαστε με τους ηλιθιους το γιατι χρειαζεται ο εμβολιασμος. Ευτυχως που θα υπαρχουν κυρωσεις απο δω και περα για ολους τους σπηλαιανθρωπους, γιατι δεν καταλαβαινετε οτι ως μερος της κοινωνιας πρεπει να συμβαδιζετε με τους κανονες τις, και βασικος κανονας ειναι να μην αποτελεις κινδυνο για τους αλλους. Αφηστε και τα παιδια σας να ψοφησουν απο ασθενειες που ξεπεραστηκαν δεκαετιες πριν, natural selection, πιθανοτατα και αυτα να τα κανετε σαν τα μουτρα σας οποτε αδικο μεν αλλα μικρο το κακο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
με την εννοια πως με βαζεις να κανω ενα εμβολιο
Δεν σε βάζει κανείς.

Ενας που διατρεχει πραγματικο κινδυνο απο τον ιο τοτε ναι να το κανει,φυσικα δεν εχει κανενα λογο να το ρισκαρει
Δεν θα το κρίνεις εσύ ή εγώ αυτό.

Αν ομως θες να το κανω εγω που ειμαι 15-20-30-40 η που περασα τον ιο ασυμπτωματικος τοτε περνεις και την ευθυνη του εμβολιου.Αυτα λεω..
Ναι, αυτό λες αλλά είναι άτοπο. Γιατί αν επικρατούσε αυτό, ΔΕΝ θα είχαμε εμβόλια.

ειμαι πουθενα παραλογος?
Ναι :)

Έχω δουλειά. Τα λέμε αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom