kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.008
- Πόντοι
- 6.256
Αν εχετε κανα επειγον ιατρικο θεμα ρωτηστε τη μαρεβαπως καταφερε και εβγαλε ακρη ,
τυπε...δε πιανουν σε μενα αυτες οι μαλακιες που ανταλλαζεις εδω με τους αλλους...εγω σε μασαω και σε φτυνωΠάρε τ'αρχίδια μας προς το παρόν και σάλτα γαμήσου, ψεκασμένο σκουπίδι.
μια τριχα απο τα αρχιδια μ εισαι τυπακο...σε γραφω στο πουτσο μ και σενα και ολους τους γερο-ψεκασμενους εδω μεσα που ειναι με το ενα ποδι στο ταφο...και βγαλε απο τα μουτρα σου αυτη τη μαλακια π φορας παλιο τρελαρα...λοιπον κομμενες οι μαλακιες με μενα...αυτου τους ειδους τις κουβεντες μονο με αλλους...Τόσο μάγκας που φοβάσαι να πας να εμβολιαστείς, σκουπίδι.
- Γιατί να το κάνει?εγω θελω να δω κατω απο τα εμβολια και μια τζιφρα του κρατους "αναλαμβανουμε την ευθυνη για τυχον παρενεργειες" και θα τους παραδεχτω...μα τη παναγια θα τους παραδεχτω!
Καλα σου λεει ρε pxΣάλτα γαμήσου, σκουπίδι.
Μην το κάνεις, δεν είναι υποχρεωτικό.δε θελω 150....θελω να μου σκασεις ενα 10χιλιαρο σε περιπτωση που βγαλει καποια οργανικη ζημια..το κανεις???.αν και μπροστα σε θρομβωσεις η μυοκαρδιτιδες,εγκεφαλικα,σκατα μυδια-φρυδια και οτι αλλο μπορουν να βγαλουν αυτες οι ταχυρρυθμες μαλακιες υστερα απο χρονια που βγαλανε για τον ιο,ππροτιμω να μη κανω τιποτα και να εχω το κεφαλακι μου ηρεμο...
να ξανα διαβασω τι?- Γιατί να το κάνει?
- Ποιος το έχει κάνει στο παρελθόν?
- Ποιος το κάνει για τα εμβόλια γενικώς?
Με λίγα λόγια μας λες ότι "κοιτάξτε να δείτε κύριοι γιατροί, επιστήμονες και πολιτικοί, δεν θα μου φορτώνετε εμένα ότι θέλετε, άρα κομμένα τα εμβόλια... ΟΛΑ. Παρά μόνο εάν αναλάβετε την ευθύνη για όλα τα εμβόλια πριν, τώρα και μετά!!!".
Για κάτσε ξαναδιάβασέ το μία φορά ακόμη και πες μου την γνώμη σου ξανά!
Αυτό:να ξανα διαβασω τι?
πρωτα απο ολα δεν ειπα ποτε κομμενα τα εμβολια...ειπα ναι στα εμβολια αλλα με την ευθυνη του κρατους σε τυχον παρενεργειεςΑυτό:
Με λίγα λόγια μας λες ότι "κοιτάξτε να δείτε κύριοι γιατροί, επιστήμονες και πολιτικοί, δεν θα μου φορτώνετε εμένα ότι θέλετε, άρα κομμένα τα εμβόλια... ΟΛΑ. Παρά μόνο εάν αναλάβετε την ευθύνη για όλα τα εμβόλια πριν, τώρα και μετά!!!".
καλα αυτον με τη μασκα πιο πανω τον εβαλα αγνοηση και οποιος μιλαει ετσι ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μ...μια κουραδα που μολις εριξα στη τουαλετα και μια ροχαλα εξω στο δρομο..Καλα σου λεει ρε px
Μεινε στον κωλο της κασιανης που εχεις αποκτησει και ειδικοτητα, ως εκει σε παιρνει.
Με αγαπη , κοντολαγνος
Όχι δεν είσαι δίκαιος, είσαι αχάριστος. Γιατί αν υπήρχαν τότε τύποι σαν εσένα το 1700-1800 που ανακαλύφθηκαν τα πρώτα εμβόλια, προφανώς κανένας δεν θα έπαιρνε την ευθύνη για κάτι τέτοιο. Εσύ αν ήσουν γιατρός και προσπαθούσες να κάνεις το καλό για να σώσεις κόσμο κι υπήρχαν κάτι τύποι που σου έλεγαν τέτοια, θα το έκανες? Κι αφού λοιπόν κανείς δεν θα το έκανε, δεν θα είχε βγει κανένα εμβόλιο τα οποία είναι ο λόγος που ζούνε ακόμα διαβητικοί άνθρωποι, κόσμος δεν πεθαίνει από φυματίωση, ιλαρά και διάφορες τέτοιες αρρώστιες.πρωτα απο ολα δεν ειπα ποτε κομμενα τα εμβολια...ειπα ναι στα εμβολια αλλα με την ευθυνη του κρατους σε τυχον παρενεργειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμαι δικαιος η οχι?
Σιγα ο αλλος τον εχει χεσμ@νο οπως και η πλειοψηφιαΤον εγραψαν κανονικα τον κουλη με το 150αρι,
να σου πω ρε μπαρμπα...δε θελω να σου μιλησω ασχημα γιατι σε αλλα θεματα συννεοουμαστε μια χαρα εμεις οι δυο...(ξερεις ποια) ειπα εγω ποτε οχι στα εμβολια? ειπα εγω ποτε πως δε πρεπει κανεις να κανει εμβολια? εννοειται οτι σε καποιους (οχι σε ολους) τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα...γιατι με λες αχαριστο ρε τυπε?θα σωσουν τα εμβολια εναν νεο απο τον κορονοιο?Όχι δεν είσαι δίκαιος, είσαι αχάριστος. Γιατί αν υπήρχαν τότε τύποι σαν εσένα το 1700-1800 που ανακαλύφθηκαν τα πρώτα εμβόλια, προφανώς κανένας δεν θα έπαιρνε την ευθύνη για κάτι τέτοιο. Εσύ αν ήσουν γιατρός και προσπαθούσες να κάνεις το καλό για να σώσεις κόσμο κι υπήρχαν κάτι τύποι που σου έλεγαν τέτοια, θα το έκανες? Κι αφού λοιπόν κανείς δεν θα το έκανε, δεν θα είχε βγει κανένα εμβόλιο τα οποία είναι ο λόγος που ζούνε ακόμα διαβητικοί άνθρωποι, κόσμος δεν πεθαίνει από φυματίωση, ιλαρά και διάφορες τέτοιες αρρώστιες.
Είσαι δίκαιος? Εσύ πες μου.
Δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι, απλά δεν κατάλαβες γιατί σε είπα αχάριστο.να σου πω ρε μπαρμπα...δε θελω να σου μιλησω ασχημα γιατι σε αλλα θεματα συννεοουμαστε μια χαρα εμεις οι δυο...(ξερεις ποια) ειπα εγω ποτε οχι στα εμβολια? ειπα εγω ποτε πως δε πρεπει κανεις να κανει εμβολια? εννοειται οτι σε καποιους (οχι σε ολους) τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα...γιατι με λες αχαριστο ρε τυπε?θα σωσουν τα εμβολια εναν νεο απο τον κορονοιο?
πασσο...ειπα εγω το αντιθετο?Δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι, απλά δεν κατάλαβες γιατί σε είπα αχάριστο.
Σε είπα αχάριστο γιατί η επιστήμη έχει κάνει το καθήκον της, η πολιτική προστάτεψε τους επιστήμονες από κάτι τέτοια κι έτσι βγήκαν εμβόλια. Από τα οποία πέθαναν ελάχιστοι και σώθηκαν υπερ-εκατομμυριαπλάσιοι!!!
E, για να λες "πούστηδες εσείς στο κράτος θα πάρετε την ευθύνη για το ΑΝ μου συμβεί κάτι ή θα μου δώσετε 10.000€!!!"... αυτό τι είναι?πασσο...ειπα εγω το αντιθετο?
με την εννοια πως με βαζεις να κανω ενα εμβολιο για να σωσω αλλους..εμενα ο ιος κλαιν μαιν...Ενας που διατρεχει πραγματικο κινδυνο απο τον ιο τοτε ναι να το κανει,φυσικα δεν εχει κανενα λογο να το ρισκαρει και οποιος δεν το εχει κανει μεχρι τωρα αποE, για να λες "πούστηδες εσείς στο κράτος θα πάρετε την ευθύνη για το ΑΝ μου συμβεί κάτι ή θα μου δώσετε 10.000€!!!"... αυτό τι είναι?
τα θελετε και τα λετε ορισμενοι; δηλαδη αν ο νεος κολλησει δεν θα μεταδωσει στους γονεις και στους παππουδες του; στους γυρω του γενικα, ακομα και σε πουτανες που μετα θα γαμηθουν με αλλους, μεσηλικες γερους νεους ολους.να σου πω ρε μπαρμπα...δε θελω να σου μιλησω ασχημα γιατι σε αλλα θεματα συννεοουμαστε μια χαρα εμεις οι δυο...(ξερεις ποια) ειπα εγω ποτε οχι στα εμβολια? ειπα εγω ποτε πως δε πρεπει κανεις να κανει εμβολια? εννοειται οτι σε καποιους (οχι σε ολους) τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα...γιατι με λες αχαριστο ρε τυπε?θα σωσουν τα εμβολια εναν νεο απο τον κορονοιο?
Δεν σε βάζει κανείς.με την εννοια πως με βαζεις να κανω ενα εμβολιο
Δεν θα το κρίνεις εσύ ή εγώ αυτό.Ενας που διατρεχει πραγματικο κινδυνο απο τον ιο τοτε ναι να το κανει,φυσικα δεν εχει κανενα λογο να το ρισκαρει
Ναι, αυτό λες αλλά είναι άτοπο. Γιατί αν επικρατούσε αυτό, ΔΕΝ θα είχαμε εμβόλια.Αν ομως θες να το κανω εγω που ειμαι 15-20-30-40 η που περασα τον ιο ασυμπτωματικος τοτε περνεις και την ευθυνη του εμβολιου.Αυτα λεω..
Ναιειμαι πουθενα παραλογος?