theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Θα πάρω τα σκήπτρα από το σύντροφο τόνυ;Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Σε βλέπω να παίζεις δυνατά για τον τίτλο του Μρ. Μαλάκα σε λίγους μήνες.
Θα πάρω τα σκήπτρα από το σύντροφο τόνυ;Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Σε βλέπω να παίζεις δυνατά για τον τίτλο του Μρ. Μαλάκα σε λίγους μήνες.
Και αυτο τι ειναι ρε μαστορα;;Δεν είναι δική σου δουλειά να το καταλάβεις αυτό, ούτε των υπόλοιπων καφενόβιων. Αυτό θα το διαπιστώσουν οι επιστήμονες και οι υγειονομικές αρχές.
Τώρα αν εσύ δεν τους εμπιστεύεσαι και πιστεύεις ότι θα σου βάλουν τσιπάκια για να σε ελέγχει ο Μπιλ Γκέιτς, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Θα μας ανάβεις κανένα κεράκι ρε τύπε ή στα αρχίδια σου;
Ρε σουργελο οι επιχειρησεις και ολα αυτα δεν ειναι καπιταλιστκια προιοντα; ;Εγω αποφοιτησα διοικηση επιχειρήσεων μπουλη
Λέγεται QR πανηλίθιε κωλόγερεΚαι αυτο τι ειναι ρε μαστορα;;
Μοιαζετε στην μουρηΤάδε έφη ο αμόρφωτος άχρηστος μαλάκας που δεν ξέρει να γράφει καν!
Αλλά στα ιατρικά.... αυθεντία!!!!
Γιατί, εσύ ξέρεις να γράφεις ρε χοντρέ?Μοιαζετε στην μουρη
Ολα τα γουρουνια την ιδια εχουν
Ειπε ο μυκητονυχακιας βρωμιαρης γαλαζιος "νεολαιος"Γιατί, εσύ ξέρεις να γράφεις ρε χοντρέ?
Από τόνους πως πάμε?
Ευτυχως που δείχνεις μόνος σου πόσο μαλακας είσαι και με βγάζεις απο τον κόπο!!!!Ειπε ο μυκητονυχακιας βρωμιαρης γαλαζιος "νεολαιος"
Μια χαρα
Τονο σε λαδι
Οχι απολυτα,το αννδιοικεις μια επιχείρηση δεν ειναι αναγκη να εισαι καπιταλας.Ρε σουργελο οι επιχειρησεις και ολα αυτα δεν ειναι καπιταλιστκια προιοντα; ;
Τι εισαι ;;αριστερος;;Οχι απολυτα,το αννδιοικεις μια επιχείρηση δεν ειναι αναγκη να εισαι καπιταλας.
Απλα τα εχεις μπερδεψει και νομιζεις οτι ολα ειναι του καπιταλισμου.
ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟΚαι αυτο τι ειναι ρε μαστορα;;
Μπολιαστηκες μαστορα;;Ωραίος ο πρόεδρος. Ελπίζω να εφαρμοστεί κι'εδώ και να απομωνόσουμε τα αντικοινωνικά σκουπίδια που αρνούνται να εμβολιαστούν.
Εσύ μαλακίστηκες μετά την πρωινή?Μπολιαστηκες μαστορα;;
Θειτσο το εφτιαξες το νυχι;;Εσύ μαλακίστηκες μετά την πρωινή?
Δεν έχω να φτιάξω κάτι, μια χαρά είναι.Θειτσο το εφτιαξες το νυχι;;
Αυτον το μονο που τον νοιαζει ειναι να μην υπονοεις οτι φταιει σε κατι η κουλοκυβερνηση,τυπε μπορει αν ειμαι πολλα αλλα υποκριτης δεν υπηρξα ποτε.