Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
Η συγκριση είναι άστοχη έχεις δίκιο. Η Παπαρήγα ας επέλεγε το Λομονόσοβ αν ήθελε Σοβιετικό prestige. Ο Κούλης όμως προτιμάει ξένο πανεπιστήμιο και μάλιστα στη Μέκκα του καπιταλισμού. Γιατι δεν προτιμάει ένα Ελληνικό ΑΕΙ που είναι (κατά την προπαγάνδα του) από τα καλύτερα του κόσμου; Γιατί να ξενιτευτεί το πουλάκι μου για να κάνει το ντοκτορά του; Γιατί να δώσει ο χουβαρντάς πατερούλης του τόσα λεφτά στους Αμερικάνους; Ας κάνει λίγη οικονομία όπως όλοι μας που έχουμε κάνει το σκατό μας παξιμάδι 10 χρόνια μνημόνια και 1,5 χρόνο καραντίνα.
Για καλή σχολή στην ελλάδα απαιτείται να δώσει εξετάσεις και αν είναι ικανός να πιάσει υψηλή βαθμολογία.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Θα σταματήσεις τις μαλακίες; Αν υπάρχει κάποιος που εκθειάζει μέχρι αηδίας τα ελληνικά ΑΕΙ αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι τσανακογλείφτες του. Αυτοί είναι που αντιστέκονται με λύσσα σε οποιαδήποτε προσπάθεια μεταρρύθμισης τους.
Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Όλοι οι τσανακογλύφτες της επιτροπής σοφών που μας σοδομίζουν με 6-μηνα lock-down είναι όλοι διδάκτορες Ελληνικών Πανεπιστημίων (Παγώνη, Μαγιορκίνης. Σύψας, Τσιόδρας, και σια για να μην επεκταθώ.) Δηλαδή η ΝΔ είναι κατά της δημόσιας Παιδείας όλων των βαθμίδων; Καλά που το παραδέχεσαι. Έχουμε χεσμένη την Κεραμέως και τα παπαγαλάκια της.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Για καλή σχολή στην ελλάδα απαιτείται να δώσει εξετάσεις και αν είναι ικανός να πιάσει υψηλή βαθμολογία.
Ενώ στο Αμέρικα το μόνο υψηλό πρέπει να είναι το μέγεθος της πορτοφόλας του ενδιαφερόμενου.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
Ενώ στο Αμέρικα το μόνο υψηλό πρέπει να είναι το μέγεθος της πορτοφόλας του ενδιαφερόμενου.
Ακριβώς !!!!
Επίσης για να πάρεις πτυχίο απο καλό ελληνικό πανεπιστήμιο πρέπει να είσαι ακόμη ικανότερος απο όταν εισήχθης.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τι σχέση έχει η επιτροπή σοφών ρε στόκε με την κατάσταση των ελληνικών ΑΕΙ; Βάζεις ένα θέμα και μετά πηδάς σε ένα εντελώς άσχετο προκειμένου να μην απαντήσεις.
Μπετόβλακα, όλη αυτή η ανεκδιήγητη επιτροπή είναι διδάκτορες ελληνικών Πανεπιστημίων. Είναι άσχετο αυτό; Αφού σκατά είναι τα ΑΕΙ απόσκατα είναι όλοι αυτοί.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν λεμε μαλακιες. Θα μπορουσες πολυ απλα να πεις "φοβαμαι, δεν το εχω επεξεργασθει καλα ακομη το θεμα", θα ηταν πιο κατανοητο.
Μαλακιες παντως δεν λεμε σιγουρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τι να σου κανω, μεταμοσχευση εγκεφαλου? Προσπαθησε περισσοτερο.
Καλα η μπαλα στην εξεδρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση! Ο FDA προσθέτει προειδοποίηση για φλεγμονή της καρδιάς στα εμβόλια

Θα τρεμετε χτικιοψεκασμενοι

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
- Γιατί να το κάνει?
- Ποιος το έχει κάνει στο παρελθόν?
- Ποιος το κάνει για τα εμβόλια γενικώς?

Με λίγα λόγια μας λες ότι "κοιτάξτε να δείτε κύριοι γιατροί, επιστήμονες και πολιτικοί, δεν θα μου φορτώνετε εμένα ότι θέλετε, άρα κομμένα τα εμβόλια... ΟΛΑ. Παρά μόνο εάν αναλάβετε την ευθύνη για όλα τα εμβόλια πριν, τώρα και μετά!!!".

Για κάτσε ξαναδιάβασέ το μία φορά ακόμη και πες μου την γνώμη σου ξανά!
Όχι μόνο τα ε!βόλια, αλλά και τα περισσότερα φάρμακα, ακόμα και η ασπιρίνη κομμένη.
ΠΜεταξυ μας μια χαρά πρόταση είναι για τις ψεκασμοενους.

Ακόμα και η νοσηλεία κομμένη, δει και αυτή κίνδυνο λοίμωξης.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Νομίζω πρέπει να επιβληθεί έκτακτη εισφορά στους ανεμβολίαστους ενηλίκους την 1.9.2021 ποσού 1.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της επιβάρυνσης του συστήματος υγείας (να ένας ενφια). Και τον Οκτώβριο βλέπουμε πάλι.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Νομίζω πρέπει να επιβληθεί έκτακτη εισφορά στους ανεμβολίαστους ενηλίκους την 1.9.2021 ποσού 1.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της επιβάρυνσης του συστήματος υγείας (να ένας ενφια). Και τον Οκτώβριο βλέπουμε πάλι.
Εγώ θα έλεγα να βάλουμε έκτακτη εισφορά σε όλους τους χρόνια πάσχοντες, από οποιαδήποτε νόσο, για την επιβάρυνση του ΕΣΥ που τόσο καιρό κάνουν, καθώς επίσης και για την χρόνια χρήση φαρμάκων και θεραπειών που κατέστρεψε την οικονομία της χώρας. Και αν δε συμμορφώνονται στον ΚΑΙΑΔΑ.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Εγώ πάλι νομίζω να επιβληθεί φόρος βλακείας στους ανεμβολίαστους. Και όσοι ψήφισαν και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 να τον πληρώνουν διπλό.
Ακόμα σε πονάει Ευρώδουλε τσιρακογλύφτη της Μέρκελ και των λοιπών Ευρωπαίων το αυθόρμητο 69% ΟΧΙ. Αλλά δεν είχαμε κάκαλα τότε να διαλυόταν το κατασκεύασμα αυτό που λέγεται ΕΕ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ακόμα σε πονάει Ευρώδουλε τσιρακογλύφτη της Μέρκελ και των λοιπών Ευρωπαίων το αυθόρμητο 69% ΟΧΙ. Αλλά δεν είχαμε κάκαλα τότε να διαλυόταν το κατασκεύασμα αυτό που λέγεται ΕΕ.
Ερωτήσεις:

1. Ποιο κατασκεύασμα σου αρέσει?
2. Γιατί δεν πας να ζήσεις εκεί?

Περιμένω :)

Χαχαχαχα, για πες μας πόσο σε πόνεσε εσένα όταν ο Αλέξης έκανε την κωλοτούμπα. Νούμερο.
ΚωλοτούμπΕΣ θες να πεις... και την ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που μας είχαν πρήξει ότι ο λαός ήξερε τι ψήφιζε!!! :tooth:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ερωτήσεις:

1. Ποιο κατασκεύασμα σου αρέσει?
2. Γιατί δεν πας να ζήσεις εκεί?

Περιμένω :)

ΚωλοτούμπΕΣ θες να πεις... και την ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που μας είχαν πρήξει ότι ο λαός ήξερε τι ψήφιζε!!! :tooth:

Η Ελλάδα μια χαρά τόπος είναι. Τα κατασκευάσματα που δουλεύουν για μένα χωρίς εμένα με βρίσκουν ενάντιο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Εγώ θα έλεγα να βάλουμε έκτακτη εισφορά σε όλους τους χρόνια πάσχοντες, από οποιαδήποτε νόσο, για την επιβάρυνση του ΕΣΥ που τόσο καιρό κάνουν, καθώς επίσης και για την χρόνια χρήση φαρμάκων και θεραπειών που κατέστρεψε την οικονομία της χώρας. Και αν δε συμμορφώνονται στον ΚΑΙΑΔΑ.
γιατί ειρωνία;
το πρόβλημα είναι μήπως το φθινόπωρο γεμίσουν πάλι τα νοσοκομεία με ανοήτους ανεμβολίαστους.
(φυσική επιλογή βέβαια, θα εκλείψουν οι ανόητοι, αλλά το σύγχρονο κοινωνικό κράτος σώζει και τους ίδιους τους ηλιθίους από τον εαυτό τους και δεν τους αφήνει να προκαλούν ζημία στους λοιπούς).

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
γιατί ειρωνία;
το πρόβλημα είναι μήπως το φθινόπωρο γεμίσουν πάλι τα νοσοκομεία με ανοήτους ανεμβολίαστους.
(φυσική επιλογή βέβαια, θα εκλείψουν οι ανόητοι, αλλά το σύγχρονο κοινωνικό κράτος σώζει και τους ίδιους τους ηλιθίους από τον εαυτό τους και δεν τους αφήνει να προκαλούν ζημία στους λοιπούς).
Καμμιά ειρωνία. Αν το δούμε και με τους οικονομικούς όρους (που εσύ έθεσες) ένας με κορωνοϊό φεύγει σε κανα δίμηνο το πολύ, ενώ με τα χρόνια νοσήματα κάνουν χρόνια (γι' αυτό άλλωστε λέγονται και χρόνια). Άρα συμφέρει την οικονομία να μας αφήνει κάποιος χρόνους γρήγορα και όχι καπνίζοντας ας πούμε (μιας και είναι "αργός θάνατος").

Και σου'πα να αλλάξεις το άβαταρ. Είσαι ύβρις για τον George Orwell. Εκτός κι αν δεν ξέρεις ποιον έχεις βάλει και τι πρέσβευε ο συγγραφέας αυτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom