Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
12000 νεκροι απο τους οποιους 96% με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα και ηλικιας ανω των 80

Πολυ τρελιαρα ζυγαρια

Ενταξει μαστορα οτι πει οκουλης και ο χαλβαλιας
ψεύδεσαι ασύστολα. Στον περίγυρό μου έχω δύο θανάτους ανθρώπων 45 και 42 χρονών, κι εσύ συνεχίζεις να με αποκαλείς ψεύτη. Βέβαια, η πιο συνηθισμένη τακτική των ανθρώπων όταν αντιμετωπίζουν κάτι πολύ δυσάρεστο είναι η άρνηση. Και που ξέρεις; μπορεί να είσαι τυχερός και να μην σου κάτσει

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Και για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ποιος μηχανισμός είναι πίσω από το Αντιεμβολιαστικό κίνημα.
..."Θα σας το πω έτσι χύμα. Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα τεστ, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία" δήλωσε, με τους πιστούς που ήταν παρόντες να τον χειροκροτούν......
Επιεικώς γράφεις μαλακιές.
Ψάξε και βρες όλο το βίντεο που λέει πως αυτό δεν θα ήταν σωστό να το κάνει και μην ενημερώνεσαι από τα τσοντοκάναλα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Κλασικη περιπτωση μονταζιερας
Όχι βλέπω οτι στο λίνκ υπάρχουν όλες οι δηλώσεις , αν και κάτι άκουσα πως στα μεγάλα κανάλια έπαιξαν μόνο το κομμάτι που τους σύμφερε , που δεν αποκλείεται να ισχύει ... όπως τότε με τα φώτα που έπαιξαν βίντεο απο 5-6 χρόνια πριν :P

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Ναι , μόνο που τα συγκεκριμένα τα είπε σαν παράδειγμα , θα δω αν υπάρχει ολόκληρο το βίντεο με ΟΛΕΣ τις δηλώσεις του παππά ... βασικά αν λέμε για τον ίδιο , θα το τσεκάρω και αυτό.

Βασικα βλέπω οτι στο λίνκ που έβαλες υπάρχει ηδη βίντεο , αλλά δεν το είδα ακόμα μισο να δω.

Τελικά υπάρχουν και οι υπόλοιπες δηλώσεις του στο βίντεο , νόμιζα οτι θα ηταν κομμένο στο δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία.
το βίντεο υπάρχει στο γιουτιούμπ, δες το και άκουσε τι λέει. Και σκέψου, αν τόλμαγε Δημόσιος Υπάλληλος ας πούμε του Υπουργείου Οικονομικών να προτείνει ΔΗΜΟΣΙΑ στον Κόσμο να μην ακολουθήσει κάποιο Νόμο του Υπουργείου. Τι θα του συνέβαινε . Η Εκκλησία όμως, έχει ασυλία

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Επιεικώς γράφεις μαλακιές.
Ψάξε και βρες όλο το βίντεο που λέει πως αυτό δεν θα ήταν σωστό να το κάνει και μην ενημερώνεσαι από τα τσοντοκάναλα.
αν κατάλαβα καλά, άκουσες το βίντεο και ισχυρίζεσαι πως δεν τα είπε όλα αυτά; ή θέλεις να πεις κάτι άλλο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
πριν δύο χρόνια, του πνευμονιόκοκκου και του Τέτανου (πενταπλό). Ούτε τότε είχα παρενέργειες
Σιγκρητικσ του πνευμονιόκοκκου κ τετάνου με του κορονοιου δεν είχες διαφορά σε πυρετό ή πρησμένο το χέρι σου με το φαιζερ;;

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
αν κατάλαβα καλά, άκουσες το βίντεο και ισχυρίζεσαι πως δεν τα είπε όλα αυτά; ή θέλεις να πεις κάτι άλλο;
Εκείνος ισχυρίζεται κάτι άλλο.
Γι αυτό και τους είπε να σταματήσουν να χειροκροτούν μέχρι να ακούσουν όλα αυτά που θέλει να πει.
Ξαναλέω βρες και δες ολόκληρο το βίντεο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ψεύδεσαι ασύστολα. Στον περίγυρό μου έχω δύο θανάτους ανθρώπων 45 και 42 χρονών, κι εσύ συνεχίζεις να με αποκαλείς ψεύτη. Βέβαια, η πιο συνηθισμένη τακτική των ανθρώπων όταν αντιμετωπίζουν κάτι πολύ δυσάρεστο είναι η άρνηση. Και που ξέρεις; μπορεί να είσαι τυχερός και να μην σου κάτσει
Εγω ψευδομαι;;

Το ευαγγελιο του εοδυ των κοροιδοιολαγνων το λεει

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Σιγκρητικσ του πνευμονιόκοκκου κ τετάνου με του κορονοιου δεν είχες διαφορά σε πυρετό ή πρησμένο το χέρι σου με το φαιζερ;;
έκανα το Άστρα Ζένεκα. Όχι, δεν είχα ούτε πυρετό, ούτε πρήστηκε το χέρι μου, ούτε είχα την παραμικρή ενόχληση από κάθε τύπου εμβόλιο που έκανα τα τελευταία χρόνια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Εκείνος ισχυρίζεται κάτι άλλο.
Γι αυτό και τους είπε να σταματήσουν να χειροκροτούν μέχρι να ακούσουν όλα αυτά που θέλει να πει.
Ξαναλέω βρες και δες ολόκληρο το βίντεο.
επανέρχομαι. Τα είπε, ή δεν τα είπε; εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι άλλα είπε στο βίντεο, και κάποιος μίμος έγραψε α΄λλα λόγια πάνω σε αυτά που είπε ο Ιερέας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
έκανα το Άστρα Ζένεκα. Όχι, δεν είχα ούτε πυρετό, ούτε πρήστηκε το χέρι μου, ούτε είχα την παραμικρή ενόχληση από κάθε τύπου εμβόλιο που έκανα τα τελευταία χρόνια
Είσαι πάνω από πενήντα διότι όντως σε μεγάλους. Δεν έχει παρενέργειες σε κάτω τον 50 πολλές όπως πρήξιμο. Χέρι κ πυρετό
Σε όσους δώδεκα γνωστούς δικούς μου κ στην οικογένεια όλοι είχαν πυρετό κ πρήξιμο στο μπρατσο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
επανέρχομαι. Τα είπε, ή δεν τα είπε; εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι άλλα είπε στο βίντεο, και κάποιος μίμος έγραψε α΄λλα λόγια πάνω σε αυτά που είπε ο Ιερέας
Μαστορα μονο τον τιτλο του αρθρου ειδες;;

Η δεν εχεις αντιληψη τι διαβαζεις;;

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Όταν το δεις ολόκληρο και καταλάβεις πως το έφερε σαν παράδειγμα αυτό που είπε, τονίζοντας πως δε θα ήταν σωστό, τότε θα έχεις και άποψη.
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός όπως και στα μιζοκάναλα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Ο Κούλης κυνηγάει φαντάσματα
mqdefault.jpg

Ανεμελος χαλβαλιας τσιοντας

Οι συγχρονοι κυνηγοι φαντασματων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Εγω ψευδομαι;;

Το ευαγγελιο του εοδυ των κοροιδοιολαγνων το λεει

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Θα υποθέσω πως δεν διάβασες σωστά. Μέχρι 30 Μαρτίου. Στη σελίδα υπ΄αριθ. 3 γράφει την Ηλικιακή κατανομή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19. Στη 2η στήλη αναφέρει πως υπήρξαν 2 θάνατοι ατόμων 0 - 17 ετών, 56 θάνατοι ατόμων 18 - 39 ετών και 1.166 θάνατοι ατόμων 40 - 64 ετών. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως οι περισσότεροι θάνατοι αφορούσαν τους 65 και άνω. Οι μικρότερες ηλικίες, ναι, είχαν μικρότερο ποσοστό θνησιμότητας, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ήταν άτρωτες
πηγή https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/03/covid-gr-daily-report-20210330.pdf

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εμπιστοσύνη;; Μα το έκανα !!!!
Απλώς γιατί πονάνε όλοι στα μπράτσα τους ή πυρετό κ στα αλλά τίποτα;;
Στο έχω πει εκατό φορές και συνεχίζεις να ρωτάς το ίδιο. Συμπτώματα έχει και το εμβόλιο της γρίπης σαν ελαφριά γρίπη αντίστοιχα.
Πόνο στην περιοχή έχουνε όλα τα ενέσιμα σκευάσματα που είναι κρύα από ψυγείο και γίνεται γρήγορη έγχυση. Αν τα αφήσεις να πάρουνε θερμοκρασία δωματίου και πατήσεις αργά το έμβολο δεν πονάει και δεν πρήζεται τίποτα. Έχω πατήσει πολλά μόνος μου και εμβόλια γρίπης και είδα την διαφορά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Όταν το δεις ολόκληρο και καταλάβεις πως το έφερε σαν παράδειγμα αυτό που είπε, τονίζοντας πως δε θα ήταν σωστό, τότε θα έχεις και άποψη.
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός όπως και στα μιζοκάναλα.

Ναι, το άκουσα πολύ προσεκτικά. Είπε ακριβώς αυτά που λέει το άρθρο. Όποιος έχει κάνει όσα λέει το επίσημο Κράτος, ουσιαστικά ακολούθησε τις οδηγίες του Διαβόλου. Και μας λέει ότι ο θεός σέβεται τις αδυναμίες του ανθρώπου ΑΛΛΑ όποιος ακολουθήσει τις οδηγίες του Διαβόλου, θα έχει επιπτώσεις. Ο άνθρωπος ότι πράττει, αυτό βρίσκει, ήταν τα λόγια του επακριβώς, πεντακάθαρη απειλή. Κάνε ότι θέλεις, αλλά να μην ενεργείς όπως ενεργεί ο Διάβολος. Με λίγα λόγια, τα πιο πάνω είναι οδηγίες του Διαβόλου, κι όποιος τις ακολουθήσει, παραβαίνει το θέλημα του θεού. Δεν θα σας πω τι θα κάνετε, κάντε ότι θέλετε, εγώ προσπαθώ να σας δείξω το θέλημα του θεού και το τι λέει ο λόγος του. Αν το θέλημα του θεού ήταν να ακολουθήσουν οι πιστοί τις οδηγίες του Κράτους, δεν θα έλεγε όλα αυτά, τα απειλητικά

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.650
Πόντοι
6.256
Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο, και έναν φλώρο έχεις ξαφνικά για τυρρανο...

Υ.γ μόνο εγώ βλέπω τρομαγμένες τις φάτσες τους;;

20210529_130118.jpg
Η κορη του κουλη ειναι αυτη?
Μακαρι η κοπελα να τα φτιαξει με Σομαλό,
Να τον παει στον πατερα της,
Ενα Σομαλο απ αυτους που η κυβερνηση του δινει ασυλο.
Για να ναι περηφανος

• Like
Αντιδράσεις: ave.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Στο έχω πει εκατό φορές και συνεχίζεις να ρωτάς το ίδιο. Συμπτώματα έχει και το εμβόλιο της γρίπης σαν ελαφριά γρίπη αντίστοιχα.
Πόνο στην περιοχή έχουνε όλα τα ενέσιμα σκευάσματα που είναι κρύα από ψυγείο και γίνεται γρήγορη έγχυση. Αν τα αφήσεις να πάρουνε θερμοκρασία δωματίου και πατήσεις αργά το έμβολο δεν πονάει και δεν πρήζεται τίποτα. Έχω πατήσει πολλά μόνος μου και εμβόλια γρίπης και είδα την διαφορά.
Άρα τετάνου πνευμονιόκοκκο mlr πενταπλο υπατητιδα α β κίτρινος πυρετός δεν είναι τα εμβόλια στο ψυγείο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom