Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
70 χιλιαδες λαικ το τραγουδι του μιθρι σε 5 μερες και σχεδον 1 μυριο views με τον πολεμο της κυβερνησης

70 χιλιαδες λαικ μαλακες

παρτε δημοσκοπηση μπασταρδοι αληθινη οχι σικε κωλομουνα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
70 χιλιαδες λαικ το τραγουδι του μιθρι σε 5 μερες και σχεδον 1 μυριο views με τον πολεμο της κυβερνησης

70 χιλιαδες λαικ μαλακες

παρτε δημοσκοπηση μπασταρδοι αληθινη οχι σικε κωλομουνα
Στ αρχιδια μας
Με αυτα παρηγοριεστε, με τον Μιθριδατη και τον Κραουνακη

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Άστον να θηλάζει την πρωθυπουργική την nipple
Του ταιριάζει απόλυτα αυτός ο στίχος
παθανε πλακα οι κυβερνητικοι γιατι ειδαν οτι οι δημοσκοπησεις ειναι στημενες και τρεμουν στις εκλογες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Άστον να θηλάζει την πρωθυπουργική την nipple
Του ταιριάζει απόλυτα αυτός ο στίχος
Για την ωρα μαλλον εσεις θηλαζετε την πρωθυπουργικη poutsa εκει στο 22% που βρισκεστε
Και θα την θηλαζετε για πολλα χρονια ακομη.
Καντε υπομονη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Για την ωρα μαλλον εσεις θηλαζετε την πρωθυπουργικη poutsa εκει στο 22% που βρισκεστε
Καντε υπομονη.
22 εκατοστά γουρουνόπουτσα θα φάτε εσείς που ταΐζετε τα βοθροκάναλα για τα σποτάκια , για να σας γλείφουν τον κωλο , σαν καλά γιουσουφάκια

rosos88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Εγώ έκανα Pfizer και πέρα του ότι μου πονάει λίγο το χέρι στο σημείο που το έκανα και ότι πλέων δεν χρειάζεται να βάλω κωδικό στο κινητό για να ξεκλειδώσει αρκει να τον σκευτω και ανοίγει μόνο του δεν έχω καμία άλλη σοβαρή παρενέργεια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
22 εκατοστά γουρουνόπουτσα θα φάτε εσείς που ταΐζετε τα βοθροκάναλα για τα σποτάκια , για να σας γλείφουν τον κωλο , σαν καλά γιουσουφάκια
Καλο ειναι
1) ο φανατισμος σου να μην σε οδηγει στο να λες ανοησιες και να βγαζεις συμπερασματα που δεν προκυπτουν απο πουθενα και
2) να μην κανεις πολλη παρεα με ατομα εμφανως πολιτικως αναλφαβητα, οπως οι δυο απο πανω. Αξιζεις περισσοτερα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καλο ειναι
1) ο φανατισμος σου να μην σε οδηγει στο να λες ανοησιες και να βγαζεις συμπερασματα που δεν προκυπτουν απο πουθενα και
2) να μην κανεις πολλη παρεα με ατομα εμφανως πολιτικως αναλφαβητα, οπως οι δυο απο πανω. Αξιζεις περισσοτερα
Ο δικός σου φανατισμός πιστεύει σε δημοσκοπήσεις, άραγε τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι δημοσκοπήσεις ή ο λαός;
Τον ΣΥΡΙΖΑ όλες οι δημοσκοπήσεις από το 2016 μέχρι το '18 τον έβγαζαν με 16-20% , τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές τον έβγαζαν με 25%
Είδες τελικά πόσο πήρε...
....έτσι στα γράφω αυτά, για να πιστέψεις πιο πολύ στις δημοσκοπήσεις των 2-3k ανθρώπων.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τον εαυτό του εαν προτιμά την πιθανότητα κινδύνου του κόβιντ ή του εμβολίου...το να χλευάζετε την επιλογή του καθενός δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει.

Έχει νόημα όταν η επιλογή κάποιου για το εμβόλιο δε συμβαδίζει με τις υπόλοιπες επιλογές που κάνει στη ζωή του.
Κοπέλα του επαγγέλματος μου έλεγε τις προάλλες ότι δε θα κάνει το εμβόλιο επειδή φοβάται για τη ζωή της και τι μπορεί να της βγάλει στο μέλλον. Η οποία καθημερινά ρουφάει ακάπωτα την ψωλή του κάθε τυχάρπαστου και παίζει κορώνα γράμματα την υγεία της στο ενδεχόμενο να σπάσει στο σεξ η καποτα.

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
ο αλεξ είναι εδώ κ καιρό στα πυρηνικά μέλη του μπου :confused::confused::confused: είναι σαν κάνεις σοβαρή συζήτηση με δημητρακη,λιλα,ντεντυ,δουκα,ντοπα,πικερ κτλ
περα το ότι δεν χει πιάσει δίκη για δίκη :rockon:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
τρόλαρε όσο θέλεις. Δεν σε ξέρω και δεν μπορώ να αποφασίσω αν είσαι μισθοφόρος, ή αν ανήκεις στο χώρο που πείθεται από τους μισθοφόρους, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ έχεις το ανάλογο γνωστικό επίπεδο. Εξάλλου μην εμβολιαστείς, ο Ιός δεν υπάρχει ή είναι μια απλή γρίπη, ολόκληρος Ιωαννίδης του Στάντφορντ το είπε
Άμα ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που πληρώνουν για να γράφονται αντιεμβολιαστικά ποστ πες μας και μας να τους κάνουμε μια κρούση μπας και βγάλουμε κανα φράγκο, γιατί νιώθω μαλάκας να γράφω δωρεάν και τζάμπα. Αναφορικά με τον Ιωαννίδη του Στάνφορντ, τώρα, μήπως είναι και αυτός έμμισθος κονδυλοφόρος των αντιεμβολιαστικών συμφερόντων και πληρώνεται με το κομμάτι; (Και ότι λέω εμβόλιο εννοώ για τον κορωνοϊό, για να μην καταταγώ λανθασμένα στο αντιεμβολιαστικό ρεύμα, καθόσον δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιο άλλο δοκιμασμένο εμβόλιο).

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
οκ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που έχει ασυλία όταν ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, που μπορεί να ισχυρίζεται πως τα εμβόλια έχουν μέσα τους τσιπάκια, νανορομπότ, κομμάτια από εκτρώσεις, κλπ αηδίες; Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που μπορεί να ισχυριστεί ότι νερό με βασιλικό μπορεί να αποστειρώσει; Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που μπορεί να βάλει 100 ανθρώπους να γλύφουν το ίδιο κουτάλι και να ισχυρίζεται πως αν υπάρχει κάποιος φορέας στο πλήθος δεν θα κολλήσει τους υπόλοιπους;
Χτυπάς τα θεμέλια του σύγχρονου Ελλαδιστάν-Ορθοδοξιστάν. Κρίμας, και σε είχα για ένα κλάσικα θεοσεβούμενο, συντηρητικό άτομο. Άσε εμάς τους αθεράπευτα αριστερούς (που κανένα εμβόλιο δυτικής προέλευσης δεν θα ισιώσει) να κάνουμε αυτές τις διαπιστώσεις.

googlis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1
Εγώ έκανα Pfizer και πέρα του ότι μου πονάει λίγο το χέρι στο σημείο που το έκανα και ότι πλέων δεν χρειάζεται να βάλω κωδικό στο κινητό για να ξεκλειδώσει αρκει να τον σκευτω και ανοίγει μόνο του δεν έχω καμία άλλη σοβαρή παρενέργεια...
Στο μπου συνδέεσαι αυτόματα;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η επισημη εξηγηση του κρατους,δλδ διατηρωντας την μουσικη κλειστη σε εξωτερικους χωρους αποφευγουμε να ερθουμε στο τσακιρι κεφι,να πιουμε κ λιγο αλκοολ παραπανω με αποτελεσμα να καταπατηθουν τα μετρα κατα του ιου και να τα κανουμε πουτανα ολα διασπειροντας τον σε ολη την υφηλιο.

Ετσι μου ρχεται να παω να βαρεσω μια Pfizer,ενα johnson και κανα Astra zeneca για πρτυ του καυλιαρη ολα αυτα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καντε υπομονη.
Δικηγορε θα απογοητευτεις οταν θα δεις οτι ο συριζα θα ειναι μπροστα.
Θα παθεις το μεγαλυτερο τραμπακουλο που εχεις παθει ποτε.
Πιστευω με μια ηττα του κουλη σε στις εκλογες θα εχεις το θαρρος να παραδεχτεις εδω δημοσια την πολιτικη σου αμαθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom