Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θα υποθέσω πως δεν διάβασες σωστά. Μέχρι 30 Μαρτίου. Στη σελίδα υπ΄αριθ. 3 γράφει την Ηλικιακή κατανομή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19. Στη 2η στήλη αναφέρει πως υπήρξαν 2 θάνατοι ατόμων 0 - 17 ετών, 56 θάνατοι ατόμων 18 - 39 ετών και 1.166 θάνατοι ατόμων 40 - 64 ετών. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως οι περισσότεροι θάνατοι αφορούσαν τους 65 και άνω. Οι μικρότερες ηλικίες, ναι, είχαν μικρότερο ποσοστό θνησιμότητας, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ήταν άτρωτες
πηγή https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/03/covid-gr-daily-report-20210330.pdf
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 72, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.017 θάνατοι. Το 95.6% είχε
υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Το ιδιο λεει μαστορα

96% με υποκειμενα νοσηματα και μεγαλη ηλικια

Δηλαδη απλα αν εχουμε 12000 νεκρους οι 480 πεθαναν καθαρα απο κοροιδοιο σε 15 μηνες
Βλεπεις οι αθλιοι συνεχιζουν να μετρανε με τον περσινο χρονο για ναστηριζουντην προπαγανδα περι πανδημιας

Καθεχρονο απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξειςπεθαινουν πανωαπο χιλια ατομα

SOS για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις: 1.626 θάνατοι από πολυανθεκτικά μικρόβια το 2018​

Η αθλιοτητα εχει και ορια αυτοι τα ξεπερασαν

Σειρα εχουν τα ειδικα δικαστηρια για τους αθλιους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι, το άκουσα πολύ προσεκτικά. Είπε ακριβώς αυτά που λέει το άρθρο. Όποιος έχει κάνει όσα λέει το επίσημο Κράτος, ουσιαστικά ακολούθησε τις οδηγίες του Διαβόλου. Και μας λέει ότι ο θεός σέβεται τις αδυναμίες του ανθρώπου ΑΛΛΑ όποιος ακολουθήσει τις οδηγίες του Διαβόλου, θα έχει επιπτώσεις. Ο άνθρωπος ότι πράττει, αυτό βρίσκει, ήταν τα λόγια του επακριβώς, πεντακάθαρη απειλή. Κάνε ότι θέλεις, αλλά να μην ενεργείς όπως ενεργεί ο Διάβολος. Με λίγα λόγια, τα πιο πάνω είναι οδηγίες του Διαβόλου, κι όποιος τις ακολουθήσει, παραβαίνει το θέλημα του θεού. Δεν θα σας πω τι θα κάνετε, κάντε ότι θέλετε, εγώ προσπαθώ να σας δείξω το θέλημα του θεού και το τι λέει ο λόγος του. Αν το θέλημα του θεού ήταν να ακολουθήσουν οι πιστοί τις οδηγίες του Κράτους, δεν θα έλεγε όλα αυτά, τα απειλητικά
Σοβαρεψου μαστορα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Άρα τετάνου πνευμονιόκοκκο mlr πενταπλο υπατητιδα α β κίτρινος πυρετός δεν είναι τα εμβόλια στο ψυγείο;;
σε όλα γράφει πρήξιμο πόνο ή ευαισθησία στο σημείο της ένεσης αν δεις τις παρενέργειες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ψεύδεσαι ασύστολα. Στον περίγυρό μου έχω δύο θανάτους ανθρώπων 45 και 42 χρονών, κι εσύ συνεχίζεις να με αποκαλείς ψεύτη. Βέβαια, η πιο συνηθισμένη τακτική των ανθρώπων όταν αντιμετωπίζουν κάτι πολύ δυσάρεστο είναι η άρνηση. Και που ξέρεις; μπορεί να είσαι τυχερός και να μην σου κάτσει
To λαθος σου ειναι οτι προσπαθεις να συνδιαλεχθείς με σοβαρα επιχειρηματα απεναντι σε εναν ανθρωπο με πολυ περιορισμενο πνευματικο επιπεδο. Εναν ανθρωπο εντελώς πολιτικα και κοινωνικα αναλφαβητο.Εναν ανθρωπο που ποσταρει μακελειο και αντινιουζ. Σε παιζει στο γηπεδο του και φυσικα σε κερδιζει, γιατι οι ανοητοι ειναι παντοτε αηττητοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλα μιληστε μεταξυ σας οι κοροιδοιολαγνοι και καμαρωστε τα θαυματα του νεου μωυση

Βοηθεια σας
Δεν βαρεθηκες να ξεφτιλιζεσαι διαρκως και να μιλας σαν 10χρονο? Νισαφι πια, μεγαλος ανθρωπος. Δεν νιωθεις τιποτα? Εχεις την παραμικρη συναισθηση ή εστω υποψια του ποσο βλακας φαινεσαι? Εγω δεν πιστευω οτι ειναι δυνατο να εισαι τοσο βλακας οσο δειχνεις. Ειλικρινα δεν το πιστευω. Γιατι το κανεις αυτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Όταν το δεις ολόκληρο και καταλάβεις πως το έφερε σαν παράδειγμα αυτό που είπε, τονίζοντας πως δε θα ήταν σωστό, τότε θα έχεις και άποψη.
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός όπως και στα μιζοκάναλα.
Εχασα κι εγω τρια λεπτα απο τη ζωη μου για να ακουσω τις ανοησιες του συγκεκριμενου παπα.
Αρες, μαρες, ψεκασμενες κουκουναρες.
Ενα πραγμα επρεπε να πει μονο απο αμβωνος.
Εμβολιασθειτε και ακολουθηστε τις εντολες των ειδικων για να ξεμπερδευουμε γρηγορα. Τα υπολοιπα ειναι παραληρημα.
Ο συγκεκριμενος πρεπει να ξυρισθει και να αποσχηματισθει. Αμεσα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εχασα κι εγω τρια λεπτα απο τη ζωη μου για να ακουσω τις ανοησιες του συγκεκριμενου παπα.
Αρες, μαρες, ψεκασμενες κουκουναρες.
Ενα πραγμα επρεπε να πει μονο απο αμβωνος.
Εμβολιασθειτε και ακολουθηστε τις εντολες των ειδικων για να ξεμπερδευουμε γρηγορα. Τα υπολοιπα ειναι παραληρημα.
Ο συγκεκριμενος πρεπει να ξυρισθει και να αποσχηματισθει. Αμεσα.
διαχρονικά όποτε το παπαδαριό στάθηκε απέναντι από την επιστήμη, η θρησκεία βγήκε χαμένη. Αντίθετα ο πάπας και ο καθολικισμός, επειδή έχει corporate structure έχουνε μάθει το μάθημά τους στην ιστορία και δεν κάνουν τέτοια λάθη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
διαχρονικά όποτε το παπαδαριό στάθηκε απέναντι από την επιστήμη, η θρησκεία βγήκε χαμένη. Αντίθετα ο πάπας και ο καθολικισμός, επειδή έχει corporate structure έχουνε μάθει το μάθημά τους στην ιστορία και δεν κάνουν τέτοια λάθη.
Τι προσπαθουσε να εξηγησει, ούτε αυτος δεν ηξερε.
Ενα πραγμα επρεπε να πει μονο, οπως λενε οι περισσοτεροι παπαδες προς τιμην τους στις εκκλησιες.
Εμβολιασθειτε γρηγορα να ξεμπερδευουμε. Χωρις αστερισκους και υποσημειωσεις.
Τα υπολοιπα περι διαβολων, τριβολων, σκανδαλων και λοιπον ανοησιων ειναι περιττα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
192210045_3985486138236890_7231427363496003687_n.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τι προσπαθουσε να εξηγησει, ούτε αυτος δεν ηξερε.
Ενα πραγμα επρεπε να πει μονο, οπως λενε οι περισσοτεροι παπαδες προς τιμην τους στις εκκλησιες.
Εμβολιασθειτε γρηγορα να ξεμπερδευουμε. Χωρις αστερισκους και υποσημειωσεις.
Τα υπολοιπα περι διαβολων, τριβολων, σκανδαλων και λοιπον ανοησιων ειναι περιττα.
Σοβαρεψου μαστορα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σοβαρεψου μαστορα
Eγω ειμαι απολυτως σοβαρος. Εσυ οχι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν γινετε κυβερνηση να το κανετε
Δεν ξυριζει η κυβερνηση αλλά η ιερα συνοδος. Ενημερωσου πρωτα και ασε τις σαχλαμαριτσες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποσο ανευθυνος θεε μου
Πληρης συναισθηματικη ανηλικοτητα
Χαλαρωσε ρε δικηγορε,λες και εκανα έγκλημα επειδη ακυρωσα το ραντεβου εμβολιασμου.
Ποσο πολυ σας εχει φοβησει η προπαγανδα του κουλη??
Μην τρωτε τοσο σανο,κουλοκυβερνηση εχουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Χαλαρωσε ρε δικηγορε,λες και εκανα έγκλημα επειδη ακυρωσα το ραντεβου εμβολιασμου.
Γιατι, το κομμα σου εχει διαφορετικη αποψη για τους εμβολιασμους?
Πού κολλαει ο Κουλης σε αυτο?
Και ο Συριζα να εμβολιασθείς λεει.
Εκτος αν ειναι και ο Συριζα στο κολπο του Κουλη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα κανεις εμβολιο ?? τρελαθηκες μωρε???

κανενα εμβολιο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εχω έκτη αίσθα, I see dead people,
να θηλάζουνε την πρωθυπουργική τη nipple...

τους γαμησε τα πρεκια ο μιθρι

σχεδον 1 μυριο views σε πεντε μερες και τα μπασταρδα δεν το βαζουν στις τασεις

εχουν τσουξει στο μαξιμου

λενε πως δωθηκε εντολη να μην μπει στις τασεις

η μπασταρδοοικογενεια που κυβερναει με μαφιοζικες μεθοδους πρεπει να πεσει χθες

ειναι ζητημα δημοκρατιας

ευτυχως ο κοσμος θα τον μαυρισει

το μονο ευχαριστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom