Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δεν αναφέρθηκα σε σένα, ή σε οποιοδήποτε άλλο άτομο, στην απάντηση αυτή. Απάντησα στο μέλος που με ρώτησε, δηλώνοντας άγνοια, ποιος είναι ο μηχανισμός που αντιδρά στα Εμβόλια. Και έδωσα τα στοιχεία μου πως είτε ευθέως (στο παρελθόν) , είτε κρυφά (σήμερα), πίσω από το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα είναι οι Οργανωμένες Εκκλησίες, με ποταμούς χρημάτων και άλλων μέσων. Στοχεύουν να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στην Επιστήμη. Όσο περισσότερο μορφωμένος είναι ένας ανθρώπινος πληθυσμός, τόσο λιγότερη θρησκοληψία υπάρχει. Τρίζουν οι καρέκλες τους
το ξερω οτι δεν αναφερθηκες σε μενα ειμαι ομως και γω ενας απο αυτους που δε σκοπευουν να κανουν το εμβολιο...(η εστω ακομα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω σαν παραδειγμα εβαλα τον εαυτο μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εγω σαν παραδειγμα εβαλα τον εαυτο μου
Eσυ ειδα οτι εκανες like στο ποσταρισμα του mimmo, οπου με εβριζε και ελεγε να χαθω.
Λυπαμαι ειλικρινα, γιατι εχουμε κανει και δυο τρεις συζητησεις.
Να συζητας τωρα με τα διαφορα ψυχάκια που τους κανεις Like, οι οποιοι εχουν 20 ποσταρισματα το τελευταιο εξαμηνο και τα μισα βριζουν εμενα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Eσυ ειδα οτι εκανες like στο ποσταρισμα του mimmo, οπου με εβριζε και ελεγε να χαθω.
Να συζητας τωρα με τα διαφορα ψυχάκια που τους κανεις Like, οι οποιοι εχουν 20 ποσταρισματα το τελευταιο εξαμηνο και τα μισα βριζουν εμενα.
εσυ δεν εχεις κανει like σε διαφορες μαλακιες που λενε για μενα εδω?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν διαφοροι που πιστευουν για τσιπακια και για εξωγηινους και οτι θα μπει ο διαολος μεσα τους
μα το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τέτοιες αναρτήσεις. Παίρνουν το Σφράγισμα της Αποκάλυψης του Ιωάννη, το οποίο μιλάει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ για ορατό χάραγμα στο κούτελο και στο χέρι, και ισχυρίζονται πως μέσα στο εμβόλιο υπάρχει τσιπάκι, το οποίο είναι αυτό που προφήτεψε ο Ιωάννης, και θα μας χαράξουν στα κρυφά. Ο Γκέιτς είναι ο Αντίχριστος κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εσυ δεν εχεις κανει like σε διαφορες μαλακιες που λενε για μενα εδω?
Σε ποσταρισμα που σε βριζουν προσωπικα?
Για βρες μου το.
Και θα ανακαλεσω.
Και εχεις κανει like ΜΟΝΟ εσυ. Σε ατομο εμφανως διαταραγμενο.
Αρα ενιωθες την αναγκη να συνταχθεις. Κριμα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
το ότι στο Αφγανιστάν η πολιομυελίτιδα συνεχίζει να υπάρχει (ενώ την εξάλειψαν από την Αφρική), λόγω του ότι οι Ταλιμπάν κάνουν επιθέσεις στον Ερυθρό Σταυρό το αγνοείς; Και, ναι ο μηχανισμός που επιτίθεται στους Εμβολιασμούς ήταν, είναι, και θα είναι οι θρησκείες. Όσο περισσότεροι υποφέρουν από ασθένειες, τόσο περισσότεροι θα καταφεύγουν στα Ευχέλαια κλπ πίπες που προσφέρουν οι θρησκείες. Ας σε ενημερώσω λοιπόν, πγια τον πρώτο πόλεμο κατά των Εμβολίων.
Το 1796, ο Άγγλος γιατρός Έντουαρντ ΤζένερEdward Jenner | Britannica έβαζε τα θεμέλια του πρώτου εμβολίου στην ανθρώπινη ιστορία: εκείνου κατά της ευλογιάςWhat is Smallpox? | Centers for Disease Control and Prevention.
Μολονότι η μέθοδος του Τζένερ (την ονόμασε vaccination από το λατινικό vacca που σημαίνει αγελάδα) σύντομα διαδόθηκε παγκοσμίως και εφαρμόστηκε, μάλιστα, στο στρατό του Ναπολέοντα ΒοναπάρτηNapoleon I | Britannica, δεν έγινε από όλους δεκτή με ενθουσιασμό. «Πρώτ' απ' όλα, είχαμε τον κλήρο, την Αγγλικανική Εκκλησία να αντιδρά έντονα, καθώς θεωρούσε το εμβόλιο του Τζένερ ως “μη χριστιανικό”, επειδή προερχόταν από ένα “κατώτερο είδος”, την αγελάδα», λέει στο inside story η Μαριάννα Καραμάνου, καθηγήτρια Επιστημολογίας, Ιστορίας και Ηθικής της Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Ακόμη και πριν το εμβόλιο του Τζένερ», συνεχίζει η κ. Καραμάνου, «όταν εφαρμοζόταν η πρωτόλεια μέθοδος του ευλογιασμού Ο ευλογιασμός πρόδρομος του δαμαλισμού | Δημήτρης Καραμπερόπουλος, βλέπουμε τον αιδεσιμότατο Έντμουντ Μέισι να εξαπολύειA sermon against the dangerous and sinful practice of inoculation. Preach'd at St. Andrew's Holborn, on Sunday, July the 8th, 1722 – by Massey, Edmund δριμύ κατηγορώ λέγοντας πως η νόσος γενικά “είναι μία θεϊκή τιμωρία” για κάτι κακό που έχουμε διαπράξει και ο εμβολιασμός (σ.σ.: τότε ευλογιασμός) “πράξη διαβολική”, γιατί “ανέτρεπε το σχέδιο του Θεού για τον κάθε άνθρωπο”».
πηγή https://insidestory.gr/article/covid19-fovoi-gia-ta-emvolia-mia-istoria-aiwnwn
Αυτην την ιστορία με το πρώτο εμβόλιο την είχα ξανα-ακούσει πρόσφατα , απλά δεν ξέρω τι συμφέροντα μπορεί να παίζονται ... παράδειγμα στην έρευνα που λες οτι έγινε και βρήκαν την ύπαρξη μισθοφόρων (η εμμονικών) κατά των εμβολίων που έχει ο καθένας τους χιλιάδες ανρτήσεις κατά των εμβολίων , αυτό ταυτόχρονα δείχνει οτι οτι οι πολλές αναρτήσεις κατά των εμβολίων δεν αντιστοιχούν σε πολλά άτομα αλλά σε λίγα , κάτι που το υποστηρίζουν και τα κανάλια και οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες εμβολίων , οτι δηλαδή λίγοι είναι αντίθετοι στα μέτρα , λίγοι δεν θέλουν να εμβολιαστουν κτλ.

Οπότε θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί οτι την έρευνα αυτη μπορεί να την χρηματοδότησε κάποιος απο τους παραπάνω , και άρα να μην πρόκειται για ανεξάρτητη και αντικειμενική έρευνα.

υγ. Ξέρω αυτός ο παραπάνω σίγουρα θα είναι ψεκασμένος - συνωμοσιολόγος - αρνητής :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και στην αποψη του τυπου που εκανα like συμφωνησα καθαρα μονο για την αποψη του υποχρωτισμου στα εμβολια...(οχι στο να πας να χαθεις) αν ηθελα να σε βρισω εσενα προσωπικα θα το ειχα κανει και απο μονος μ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και στην αποψη του τυπου που εκανα like συμφωνησα καθαρα μονο για την αποψη του υποχρωτισμου στα εμβολια...(οχι στο να πας να χαθεις) αν ηθελα να σε βρισω εσενα προσωπικα θα το ειχα κανει και απο μονος μ
Η συζητηση τελειωσε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Έχω χτυπήσει πάρα πολλά εμβόλια κ νομίζω από εσάς εδώ μέσα τα περισσότερα
Πενταπλο mlr υπατητιδα κλπ κ χτύπησα λόγω πιστοποιητικού κ αυτό
Ερωτών γιατί αυτό το εμβόλιο είναι το οι χορικό με πυρετούς κ πόνος;;;
Στα αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα
Ξέρει κανείς να απαντήσει το λόγο;;
Σε ελάχιστα άτομα κάνει τις παρενέργειες που ανέφερες, και δεν νομίζω πως κάποιο μέλος γνωρίζει την πραγματική αιτία. Αλλά μια και Ο ΙΔΙΟΣ είπες πως έχεις κάνει πολλά εμβόλια, γιατί ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΦΟΡΑ δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Επιστήμη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
το ξερω οτι δεν αναφερθηκες σε μενα ειμαι ομως και γω ενας απο αυτους που δε σκοπευουν να κανουν το εμβολιο...(η εστω ακομα)
είδες λοιπόν πόσο αποτελεσματική είναι η οργανωμένη προπαγάνδα; παρότι η Επιστήμη διπλασίασε το μέσο όρο ζωής στην Ευρώπη, και ζούμε μαγικά σε σύγκριση με τους παππούδες μας, διστάζεις. Καλά τα κατάφεραν να σε επηρεάσουν οι μισθοφόροι

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δ
είδες λοιπόν πόσο αποτελεσματική είναι η οργανωμένη προπαγάνδα; παρότι η Επιστήμη διπλασίασε το μέσο όρο ζωής στην Ευρώπη, και ζούμε μαγικά σε σύγκριση με τους παππούδες μας, διστάζεις. Καλά τα κατάφεραν να σε επηρεάσουν οι μισθοφόροι
Αμα επιμενεις...σου χαλαω εγω χατηρι?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Ποσο ανευθυνος θεε μου
Πληρης συναισθηματικη ανηλικοτητα
Ανεύθυνος επειδή αποφάσισε ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ να μην κάνει το εμβόλιο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ. Μάλιστα.
Αλλά προφανώς για σένα οι μόνοι υπεύθυνοι είναι οι "τυχαίοι περαστικοί" που δηλώνουν ότι έκαναν το εμβόλιο ΧΘΕΣ αλλά εντελώς τυχαία βρίσκονται ΣΗΜΕΡΑ έξω από το εμβολιαστικό κέντρο για να μιλήσουν στο ΣΚΑΙ χωρίς φυσικά από κάτω να μπει λεζάντα με το όνομα και την ιδιότητά τους (ο συγκεκριμένος στέλεχος ΝΔ) και εντελώς αυθόρμητα ο Οικονόμου να πει "ορίστε ένας σοβαρός άνθρωπος". ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Αυτην την ιστορία με το πρώτο εμβόλιο την είχα ξανα-ακούσει πρόσφατα , απλά δεν ξέρω τι συμφέροντα μπορεί να παίζονται ... παράδειγμα στην έρευνα που λες οτι έγινε και βρήκαν την ύπαρξη μισθοφόρων (η εμμονικών) κατά των εμβολίων που έχει ο καθένας τους χιλιάδες ανρτήσεις κατά των εμβολίων , αυτό ταυτόχρονα δείχνει οτι οτι οι πολλές αναρτήσεις κατά των εμβολίων δεν αντιστοιχούν σε πολλά άτομα αλλά σε λίγα , κάτι που το υποστηρίζουν και τα κανάλια και οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες εμβολίων , οτι δηλαδή λίγοι είναι αντίθετοι στα μέτρα , λίγοι δεν θέλουν να εμβολιαστουν κτλ.

Οπότε θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί οτι την έρευνα αυτη μπορεί να την χρηματοδότησε κάποιος απο τους παραπάνω , και άρα να μην πρόκειται για ανεξάρτητη και αντικειμενική έρευνα.

υγ. Ξέρω αυτός ο παραπάνω σίγουρα θα είναι ψεκασμένος - συνωμοσιολόγος - αρνητής :P
οκ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που έχει ασυλία όταν ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, που μπορεί να ισχυρίζεται πως τα εμβόλια έχουν μέσα τους τσιπάκια, νανορομπότ, κομμάτια από εκτρώσεις, κλπ αηδίες; Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που μπορεί να ισχυριστεί ότι νερό με βασιλικό μπορεί να αποστειρώσει; Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που μπορεί να βάλει 100 ανθρώπους να γλύφουν το ίδιο κουτάλι και να ισχυρίζεται πως αν υπάρχει κάποιος φορέας στο πλήθος δεν θα κολλήσει τους υπόλοιπους;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πισω απο την επιστημη υπαρχουν ανθρωποι με συμφεροντα οικονομικα πολιτικα

Το οτι καποτε μπορει να υπηρχαν ανθρωποι με καλες προθεσεις αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει και σημερα

Και μην ξεχναμε οτι η επιστημη εκανε και εγκληματα οπως πχη ατομικη βομβα επισης ναζιστες εγκληματιες γιατροι επιστημονες γιατροι ηταν αλλα ξεπαστρεψανε εκατομμυρια κοσμακη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
οκ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που έχει ασυλία όταν ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, που μπορεί να ισχυρίζεται πως τα εμβόλια έχουν μέσα τους τσιπάκια, νανορομπότ, κομμάτια από εκτρώσεις, κλπ αηδίες; Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που μπορεί να ισχυριστεί ότι νερό με βασιλικό μπορεί να αποστειρώσει; Ποια είναι η μοναδική οργανωμένη ομάδα, που μπορεί να βάλει 100 ανθρώπους να γλύφουν το ίδιο κουτάλι και να ισχυρίζεται πως αν υπάρχει κάποιος φορέας στο πλήθος δεν θα κολλήσει τους υπόλοιπους;
Μάλλον για την εκκλησία λες , αν και ασυλία στην Μάσκα έχουν και οι δημοσιογράφοι στα μεγάλα κανάλια ... ναι αυτοι που είναι υπέρ της μάσκας κατά τα άλλα :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δν ξερω ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι ψυχικα αρρωστος εδω μεσα,ουτε ποιος ειναι αριστερος η δεξιος με νοιαζει ,εγω απλα συμφωνω η διαφωνω σε οτι διαβαζω.Ο καθε ανθρωπος οσο μαλακας και να ειναι η να μην ειναι θα πει το σωστο και το λαθος...δε γινεται ολοι οσοι συμπαθουμε να εχουν δικιο σε ολα επειδη τους συμπαθουμε,οπως και δε γινεται αυτος που αντιπαθουμε να εχει αδικο.Δεν ξερω τον τυπο π λες ουτε το ιστορικο σας τι εχει πεχτει απλως μπηκα ειδα τι εγραφε και επειδη ειμαι και γω κατα της υποχρεωτικοτητας εκανα like.στο κατω κατω εχω κανει like και σε διαφορα αλλα ποστ που σου τη "λενε" (οχι επειδη εχω κατι με σενα προσωπικα απλα επειδη τυχγανει να συμφωνω) οπως και συ σε διαφορες κουβεντες με αλλους που "μου την λενε" εχεις κανει και συ like..δεν το πηρα στραβα.Αλλα εμπας περιπτωση οτι νομιζεις...εγω λεω αυτα που λεω εσυ αν θες απαντας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δν ξερω ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι ψυχικα αρρωστος εδω μεσα,ουτε ποιος ειναι αριστερος η δεξιος με νοιαζει ,εγω απλα συμφωνω η διαφωνω σε οτι διαβαζω.Ο καθε ανθρωπος οσο μαλακας και να ειναι η να μην ειναι θα πει το σωστο και το λαθος...δε γινεται ολοι οσοι συμπαθουμε να εχουν δικιο σε ολα επειδη τους συμπαθουμε,οπως και δε γινεται αυτος που αντιπαθουμε να εχει αδικο.Δεν ξερω τον τυπο π λες ουτε το ιστορικο σας τι εχει πεχτει απλως μπηκα ειδα τι εγραφε και επειδη ειμαι και γω κατα της υποχρεωτικοτητας εκανα like.στο κατω κατω εχω κανει like και σε διαφορα αλλα ποστ που σου τη "λενε" (οχι επειδη εχω κατι με σενα προσωπικα απλα επειδη τυχγανει να συμφωνω) οπως και συ σε διαφορες κουβεντες με αλλους που "μου την λενε" εχεις κανει και συ like..δεν το πηρα στραβα.Αλλα εμπας περιπτωση οτι νομιζεις...εγω λεω αυτα που λεω εσυ αν θες απαντας.
Μαστορα πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνεις με τον χασοδικη αλλιως σουκοβει τηνκαλημερα

Νεο-δημοκρατικα πραγματα στην νεα κανονικοτητα του κουλη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μαστορα πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνεις με τον χασοδικη αλλιως σουκοβει τηνκαλημερα

Νεο-δημοκρατικα πραγματα στην νεα κανονικοτητα του κουλη
Κοιτα γενικως εγω δε βριζω εδω..και το να εκφερεις μια αποψη που να εχει και βρισιδια μαζι,δεν ειναι σωστο και ας μην ξερουμε ποιος ειναι ο αλλος. Ομως στο συγκεκριμενο ποστ που ειδα,ο τυπος οσο ασχημη γλωσσα και αν χρησιμοποιησε,για μενα ειχε δικιο στο κομματι της υποχρεωτικοτητας για τα εμβολια..δε με νοιαζει αν ειναι η δεν ειναι ψυχικα αρρωστος δε με αφορα..Δεν θυμαμαι τι αλλο ελεγε (περα απο τα μπινελικια στον δικηγορο) απλως του εξηγω πως αν ηθελα να τον βρισω,θα μπορουσα να το κανω και γω ο ιδιος και οχι να πατησω like σε μπινελικια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom