τι εννοεις για τα εμβολια της ιλαρας μονο εσυ βλεπεις να μη κανουν το εμβολιο του κορονοιου υποχρεωτικο?
εννοω οπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα παιδικα εμβολια
αλλα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να γραφτεις στα σχολεια τουλαχιστον ολων των ευρωπαικων χωρων και των περισσοτερων του κοσμου προκειμενου να μην ξαναρχισει νεα επιδημια τους ή πανδημια ή μολυνουν τα λιγα παιδια ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν τα εμβολια αρα απαλλασονται ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ οσοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
οσοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ εξω απο τα σχολεια πληρωστε αμα θελετε ιδιωτικο δασκαλο να κανει μαθημα στο παιδι σας , δεν θα πληρωσουν ή αλλοι την ιδιοτροπια σας.
αυτο ισχυει νομικα και αυτο ειπε το δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
προτεραιτητα η υγεια οχι η ελευθερια να ζησω ανεμβολιαστος . εχεις ελευθερια να ζησεις ενεμβολιαστος αλλα μακρια απο αλλους που κινδυνευουν απο σενα , γιατι αυτοι πραγματικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
αν οι φιλοι σου λοιπον εχουν θεματα ΥΓΕΙΑΣ δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα, καλυτερη μεταχειριση θα εχουν.
αν ειναι θεμα αποψης τους και οι ιδιοι πχ επικαλλουνται θεματα υγειας χωρις να τα συμμεριζεται καποια αρμοδια υγειονομικη επιτροπη, τοτε απο απλα ειναι εμβολιοφοβικοι και δεν αξιζει να τους πληρωνουμε.
και συναδελφοι μου 2 στο σχολειο περσι στις πανελλαδικες δεν ηθελαν να βαλουν μασκα επειδη ειχαν θεμα καρδιας. ελα μου ντε που οι καρδιολογοι συστηνουν την μασκα για καλυτερη προστασια....
τελικα τον βλεπω τον ενα φετος που ειμαστε στο ιδιο σχολειο παλι να φοραει την μασκουλα του, ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
και εγω δεν θελω μασκα αλλα υποχρεουμαι να την φοραω για την υγεια ολων.