Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι φιλε δεν το εβγαλα απο το μυαλο μ χτες μιλουσα με 2 τυπους που δουλευουν στο δημο
αν εχουν χαρτι απο γιατρο οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κανουν το εμβολιο δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα.

αν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν το εμβολιο πρεπει να απολυθουν,, γιατι να πληρωνουμε ολοι την ιδιοτροπια τους?

εγω αυριο αν πω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κανω μαθημα μεσα στην ταξη θα με πληρωνεις για να καθομαι? εστω και το 50% για να παιξω τον γραμματεα που θα σηκωνει 5 τηλεφωνα σε 6 ωρες?

οσοι εχουν θεμα ΙΑΤΡΙΚΟ ηδη απαλλασονται εδω και πολλες δεκαετιες ή βγαινουν συνταξη, δεν εχουν προβλημα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αν εχουν χαρτι απο γιατρο οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κανουν το εμβολιο δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα.

αν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν το εμβολιο πρεπει να απολυθουν,, γιατι να πληρωνουμε ολοι την ιδιοτροπια τους?

εγω αυριο αν πω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κανω μαθημα μεσα στην ταξη θα με πληρωνεις για να καθομαι? εστω και το 50% για να παιξω τον γραμματεα που θα σηκωνει 5 τηλεφωνα σε 6 ωρες?

οσοι εχουν θεμα ΙΑΤΡΙΚΟ ηδη απαλλασονται εδω και πολλες δεκαετιες ή βγαινουν συνταξη, δεν εχουν προβλημα.
γιατι να απολυθουν αν δεν θελουν να εβολιαστουν ρε τυπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παπαριές σου λένε και εσύ τις χάφτεις αμάσητες
ενταξει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

ενταξει
οποιος δε θελει να εμβολιαστει ειναι ιδιοτροπος δηλ?

Εγω πχ δε θελω να εμβολιαστω και εχω εξηγησει 100 φορες το γιατι...θες να το ξανα αναλυσουμε για να δουμε ποιος ειναι ο ιδιοτροπος?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
θες παλι να ξανα κανουμε αυτη τη κουβεντα? αν δε κανω λαθος την εχουμε ξανα κανει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι εννοεις για τα εμβολια της ιλαρας μονο εσυ βλεπεις να μη κανουν το εμβολιο του κορονοιου υποχρεωτικο?
εννοω οπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα παιδικα εμβολια
αλλα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να γραφτεις στα σχολεια τουλαχιστον ολων των ευρωπαικων χωρων και των περισσοτερων του κοσμου προκειμενου να μην ξαναρχισει νεα επιδημια τους ή πανδημια ή μολυνουν τα λιγα παιδια ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν τα εμβολια αρα απαλλασονται ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ οσοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

οσοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ εξω απο τα σχολεια πληρωστε αμα θελετε ιδιωτικο δασκαλο να κανει μαθημα στο παιδι σας , δεν θα πληρωσουν ή αλλοι την ιδιοτροπια σας.

αυτο ισχυει νομικα και αυτο ειπε το δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

προτεραιτητα η υγεια οχι η ελευθερια να ζησω ανεμβολιαστος . εχεις ελευθερια να ζησεις ενεμβολιαστος αλλα μακρια απο αλλους που κινδυνευουν απο σενα , γιατι αυτοι πραγματικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

αν οι φιλοι σου λοιπον εχουν θεματα ΥΓΕΙΑΣ δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα, καλυτερη μεταχειριση θα εχουν.
αν ειναι θεμα αποψης τους και οι ιδιοι πχ επικαλλουνται θεματα υγειας χωρις να τα συμμεριζεται καποια αρμοδια υγειονομικη επιτροπη, τοτε απο απλα ειναι εμβολιοφοβικοι και δεν αξιζει να τους πληρωνουμε.

και συναδελφοι μου 2 στο σχολειο περσι στις πανελλαδικες δεν ηθελαν να βαλουν μασκα επειδη ειχαν θεμα καρδιας. ελα μου ντε που οι καρδιολογοι συστηνουν την μασκα για καλυτερη προστασια....

τελικα τον βλεπω τον ενα φετος που ειμαστε στο ιδιο σχολειο παλι να φοραει την μασκουλα του, ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.

και εγω δεν θελω μασκα αλλα υποχρεουμαι να την φοραω για την υγεια ολων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οποιος δε θελει να εμβολιαστει ειναι ιδιοτροπος δηλ?
μια ασθενεια σκοτωνει 10.000 γερους
και 70 νεους

βγαινει εμβολιο που σκοτωνει 10 νεους και γερους και γλυτωνει αυτους τους 70+10.000

δεν θα το ελεγα μονο ιδιοτροπια, αλλα και παραλογισμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μια ασθενεια σκοτωνει 10.000 γερους
και 70 νεους

βγαινει εμβολιο που σκοτωνει 10 νεους και γερους και γλυτωνει αυτους τους 70+10.000

δεν θα το ελεγα μονο ιδιοτροπια, αλλα και παραλογισμο.
ας το κανουν οι γεροι ρε μαστορα

εμενα δεν μου κανει τιποτα ο ιος...πρεπει να το κανω? αντε παλι...θα πω παλι τα ιδια...ερε γλεντια με σας εδω μεσα γαμω τη δεξια σας γαμω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ενταξει
το λεμε για 100στη φορα, γιατι θετουν σε κινδυνο την υγεια την δικη τους αλλα και οσων συχνωτιζονται λογω της δουλειας,

εστω και 1 να υπαρχει που πραγματικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει το εμβολιο δεν φταιει να κολλησει και να πεθανει απο αυτους που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ, απο ιδιοτροπια και παραλογισμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
λοιπον...εχεις σε ενα θαλαμο 10 ατομα.. οι 5 εχουν κανει εμβολιο η αλλοι 5 εχουν τον ιο...τι εχουν να φοβηθουν αυτοι που εχουν κανει εμβολιο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ας το κανουν οι γεροι ρε μαστορα

εμενα δεν μου κανει τιποτα ο ιος...πρεπει να το κανω? αντε παλι...θα πω παλι τα ιδια...ερε γλεντια με σας εδω μεσα γαμω τη δεξια σας γαμω
γιατι οι 3 ανηλικοι και οι οι 70 κταω των 39 ετων δεν πρεπει να σωθουν του χρονου?

να πεθανουν πρεπει και του χρονου αλλοι τοσοι γιατι να γλυτωσουν 5-10 και αν ειναι τοσοι?
(επισημα νομιζω ειμαστε στους 2 ή 3 νεκρους με 3.044.725 εμβολιασμενους με μια ή δυο δοσεις)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γιατι οι 3 ανηλικοι και οι οι 70 κταω των 39 ετων δεν πρεπει να σωθουν του χρονου?

να πεθανουν πρεπει και του χρονου αλλοι τοσοι γιατι να γλυτωσουν 5-10 και αν ειναι τοσοι?
(επισημα νομιζω ειμαστε στους 2 ή 3 νεκρους με 3.044.725 εμβολιασμενους με μια ή δυο δοσεις)
τι να σωθουν? ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες να πεθανει ενας νεος υγιης απο τον κορονοιο δηλ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λοιπον...εχεις σε ενα θαλαμο 10 ατομα.. οι 5 εχουν κανει εμβολιο η αλλοι 5 εχουν τον ιο...τι εχουν να φοβηθουν αυτοι που εχουν κανει εμβολιο?
λαθος ερωτημα.

εχεις σε ενα θαλαμο 5 που εχουν κανει το εμβολιο,

1 που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει το εμβολιο,

και 4 που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν το εμβολιο.

τι φταιει να πεθανει ο 1 που δεν μπορει γιατι τον κολλησαν αυτοι οι 4 ΤΟΜΑΡΙΑ που μπορουσαν αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
λαθος ερωτημα.

εχεις σε ενα θαλαμο 5 που εχουν κανει το εμβολιο,

1 που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει το εμβολιο,

και 4 που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν το εμβολιο.

τι φταιει να πεθανει ο 1 που δεν μπορει γιατι τον κολλησαν αυτοι οι 4 ΤΟΜΑΡΙΑ που μπορουσαν αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ?
και γιατι να πεθανει σονυ και ντε αυτος ο ενας απο τον ιο? (που δε πρεπει να κανει το εμβολιο)

οχι δεν ηταν καθολου λαθος το ερωτημα απεναντιας το δυσκολεψα και το εκανα στη χειροτερη μορφη του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και γιατι να πεθανει σονυ και ντε αυτος ο ενας απο τον ιο? (που δε πρεπει να κανει το εμβολιο)
ειπαμε γιατι εδωσες εσυ την ελευθερια στους 4 μαλακες που δεν θελουν να εμβολιαστουν να τον κολλησουν.

τι δεν καταλαβαινεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειπαμε γιατι εδωσες εσυ την ελευθερια στους 4 μαλακες που δεν θελουν να εμβολιαστουν να τον κολλησουν.

τι δεν καταλαβαινεις?
ναι...εχουν τον ιο συμφωνοι.Εγω σε ρωταω αυτος που δεν μπορει να κανει το εμβολιο γιατι σονυ και ντε αν κολησει πρεπει να πεθανει?

οκ ρε φιλε ναι εγω τους εδωσα το δικαιωμα...στο ερωτημα θα μου απαντησεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι...εχουν τον ιο συμφωνοι.Εγω σε ρωταω αυτος που δεν μπορει να κανει το εμβολιο γιατι σονυ και ντε αν κολησει πρεπει να πεθανει?
γιατι ετσι γινεται με 10.000 γερους
70 νεους
και 3 παιδια.
σε ενα χρονο σε μια χωρα σαν την ελλαδα.

αν ημουν θεος δεν θα εφτιαχνα αρρωστιες αλλα δεν ειμαι, επειδη λοιπον βγαινουν τετοιες κολλητικες ασθενειες πρεπει να προσεχεις τους αδυναμους. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ.

δικαιωμα στον παραλογισμο οταν δεν θετεις σε κινδυνο ζωη αλλου γκεγκε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γιατι ετσι γινεται με 10.000 γερους
70 νεους
και 3 παιδια.
σε ενα χρονο σε μια χωρα σαν την ελλαδα.

αν ημουν θεος δεν θα εφτιαχνα αρρωστιες αλλα δεν ειμαι, επειδη λοιπον βγαινουν τετοιες κολλητικες ασθενειες πρεπει να προσεχεις τους αδυναμους. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ.

δικαιωμα στον παραλογισμο οταν δεν θετεις σε κινδυνο ζωη αλλου γκεγκε?
και γιατι να βαλω εγω σε ρισκο τον εαυτο μου απεναντι στο εμβολιο (για τυχον παρανεργειες) για καποιον που δεν μπορει να κανει μεν το εμβολιο αλλα απο την αλλη δε ξερεις και αν θα πεθανει απο τον ιο αν τον κολησει.Η δικη μου υγεια δε πιανεται δηλ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
απλα μπορει να εχει αλλεργια σε ορισμενα συστατικα του εμβολιου αυτο δε σημαινει οτι αν κολησει τον ιο θα πεθανει...ομως αν κανει το εμβολιο μπορει να παθει εξισου ζημια. ΕΓΩ ομως που δε παθαινω κατι απο τον ιο γιατι να παρω το ρισκο με το εμβολιο? χωρις αυτο να σημαινει οτι σονυ και ντε θα μου κανει ζημια το εμβολιο ομως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και γιατι να βαλω εγω σε ρισκο τον εαυτο μου απεναντι στο εμβολιο (για τυχον παρανεργειες) για καποιον που δεν μπορει να κανει μεν το εμβολιο αλλα απο την αλλη δε ξερεις και αν θα πεθανει απο τον ιο αν τον κολησει.Η δικη μου υγεια δε πιανεται δηλ?
γιατι η δικη σου υγεια κινδυνευει απο το εμβολιο 1 στις 1.000.000
ενω απο τον κορονοιοι 1 στις 500 αν εισαι κατω των 40 ετων και κολλησεις ενω η πιθανοτητα να κολλησεις 1 στις 10 αρα τελικα 1 στις 5.000.

ακομη και χωρις τον αλλον τον καημενο παλι θα επρεπε να εμβολιαστεις.

με τον αλλον παροντα ΔΕΝ πρεπει νομικα και ηθικα να τον θεσεις σε κινδυνο, αρα να σε πληρωνουμε για να εισαι σε μια δουλεια με αλλους ανθρωπους ή να κυκλοφορεις σε ενα εμπορικο κεντρο

, με τον αλλον αποντα αν ζεις μονος σου στο βουνο με 5 της οικογενειας σου οκ δικαιωμα σου να προτιμας παραλογα το 1 στα 5.000 απο το 1 στο 1.000.000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom