Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Για 2 βδομάδες μου την έμπαινε πως έφυγα παράνομα από την χώρα τα Χριστούγεννα.

Αλλά όταν έφευγες εσύ από την χώρα, τότε μούγγα το λαμόγιο.

Το έχω ξαναγράψει βέβαια πως πρόκειται για σπείρα από βρωμερά παράσιτα που συμμετέχουν στο νήμα για παραπληροφόρηση.

Όλως τυχαίως και συμπωματικά ο ίδιος είχε γράψει πριν λίγες μέρες πως ο εμβολιασμένος υπογράφει πως σε περίπτωση στραβής κανείς δεν φέρει ευθύνη εκτός από τον ίδιο.

Αισχροί… άθλιοι…
Δεν μπορεις να τασσεσαι υπερ των μετρων και να πηγαινεις ντουμπαι που εχει καθε δυνατη μεταλλαξη
Λες κοροιδα καθηστε με κλειστα μαγαζια και μασκες στον δρομο γιατι εγω στα αρχιδια μου βγαινω Ντουμπαι
Θυμιζεις αλεξ 71 που εγραφε να αποφευγουμε τις σκατογειτονιες που το κομμα του μετετρεψε σε γκετο
Και εγω ταξιδευω αλλα ειμαι κατα των οριζοντιων μετρων

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.019
Πόντοι
6.256
Μαθαινω οτι οι Ουγγροι τα πανε πολλυ καλυτερα,
Θα χουμε διαγγελμα απο κουλη για να μας πει τι εκαναν οι ουγγροι και δεν καναμε εμεις?

Κανα ζωντανό του μπου θα μας πει?
.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Θέλεις να δεις θεωρία.

Κάτσε να σου δείξω μια του "κολλητού" σου του mounoxalasti. (κι εσύ μην δεις χαζούλη κατευθείαν να πιάσεις παρτίδες, αδυναμία τους έχεις…)

Screenshot_28.jpg

Για 2 βδομάδες μου την έμπαινε πως έφυγα παράνομα από την χώρα τα Χριστούγεννα.

Αλλά όταν έφευγες εσύ από την χώρα, τότε μούγγα το λαμόγιο.

Το έχω ξαναγράψει βέβαια πως πρόκειται για σπείρα από βρωμερά παράσιτα που συμμετέχουν στο νήμα για παραπληροφόρηση.

Όλως τυχαίως και συμπωματικά ο ίδιος είχε γράψει πριν λίγες μέρες πως ο εμβολιασμένος υπογράφει πως σε περίπτωση στραβής κανείς δεν φέρει ευθύνη εκτός από τον ίδιο.

Αισχροί… άθλιοι…
α ναι ακόμα μας φέρνουν τις αποδείξεις με τις υπογραφές για τα στοιχήματα. Κυρίως το άλλο το υποκείμενο

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Απλα;Τι εννοεις απλα;
Βασικα μην το λες σε μενα,πες το σε οσους ειναι στην ΕΜΑΚ!
εσύ δεν ήσουν που έβαζες δύο και τρεις φορές πόστ το ίδιο λινκ με έντυπο και καλά που υπογράφει ο κόσμος? Δεν στήριζες το στοίχημα του thanos?
και ξαφνικά έτσι ΑΠΛΑ με ένα ποστ λες δεν υπάρχει.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εσύ δεν ήσουν που έβαζες δύο και τρεις φορές πόστ το ίδιο λινκ με έντυπο και καλά που υπογράφει ο κόσμος? Δεν στήριζες το στοίχημα του thanos?
και ξαφνικά έτσι ΑΠΛΑ με ένα ποστ λες δεν υπάρχει.
Ναι εγω το βαζα,στοιχημα δεν στηριζα,δεν ασχολουμαι.

Τι απλα μ ενα ποστ!Ναι απλα μ ενα ποστ γραφω οτι υπογραφη δεν ζηταται,ομως το υπολοιπο νοημα,παρ ολο που δεν υπαρχει υπογραφη,παραμενει ιδιο!

Πηγαινεις,τρως βελονιασμα,υπογραφη δεν μπαινει,αν παθεις κατι μεγεια π την γαμησες & σαφως ως διαμαγειας δεν φταιει ουτε ο κορονας,ουτε κ το εμβολιο!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν μπορεις να τασσεσαι υπερ των μετρων και να πηγαινεις ντουμπαι που εχει καθε δυνατη μεταλλαξη
Λες κοροιδα καθηστε με κλειστα μαγαζια και μασκες στον δρομο γιατι εγω στα αρχιδια μου βγαινω Ντουμπαι
Θυμιζεις αλεξ 71 που εγραφε να αποφευγουμε τις σκατογειτονιες που το κομμα του μετετρεψε σε γκετο
Και εγω ταξιδευω αλλα ειμαι κατα των οριζοντιων μετρων
αν και ήμουν κατά των μέτρων που πάρθηκαν, μπορώ να σου απαντήσω εγώ ότι όποιος πήγε και ήρθε στο Ντουμπάι έκανε τέστ, όποιος βγαίνει από την πόρτα του σπιτιού του όχι.
Για αυτό και ήταν νόμιμα ταξίδια και για αυτό ίσχυε για όλους, δεν χρειαζόταν βύσμα για να το κάνεις, κανείς δεν σε απέκλεισε εσένα να ταξιδέψεις για να γκρινιάζεις.
Δεν έβγαλε δα και τις καταθέσεις του στο εξωτερικό όπως κάνανε το 15 οι σύντροφοι της δραχμής.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πάντως, για να μην πω όλοι, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει έρθει αντιμέτωπο με «υποχρεωτικό» εμβόλιο. Στο σχολείο ας πούμε .
Ενας ο οποιος ερχεται σε επαφη με εναν αρρωστο οκ να το καταλαβω παρολο που δε σκοπευω να κανω εμβολιο (δεν ειμαι υπερ ουτε και κατα),παρολα αυτα ομως υπαρχουν πολλοι ανθρωποι (υγειονομικο προσωπικο) που οντως εχουν θεμα υγειας και ΔΕΝ πρεπει να κανουν εμβολιο.Δεν ειναι ολοι για ολα.μιλαω τωρα για σημεια που εχουν κανει υποχρεωτικο τον εμβολιασμο.ΔΙΑΦΩΝΩ αλλα και καπου καπου ΣΥΜΦΩΝΩ ...τωρα σε παιδια,μωρα,και νεους που γενικα δε κινδυνευουν,διαφωνω στον υποχρεωτικο. (οποιος ομως θελει να το κανει ας το κανει)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
αν και ήμουν κατά των μέτρων που πάρθηκαν, μπορώ να σου απαντήσω εγώ ότι όποιος πήγε και ήρθε στο Ντουμπάι έκανε τέστ, όποιος βγαίνει από την πόρτα του σπιτιού του όχι.
Για αυτό και ήταν νόμιμα ταξίδια και για αυτό ίσχυε για όλους, δεν χρειαζόταν βύσμα για να το κάνεις, κανείς δεν σε απέκλεισε εσένα να ταξιδέψεις για να γκρινιάζεις.
Δεν έβγαλε δα και τις καταθέσεις του στο εξωτερικό όπως κάνανε το 15 οι σύντροφοι της δραχμής.
Αυτη η μεταλλαξη ομως δεν ηρθε απο καποιον π περασε την πορτα του σπιτιου του

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αυτη η μεταλλαξη ομως δεν ηρθε απο καποιον π περασε την πορτα του σπιτιου του
Δεν κατάλαβες τι λέω. Είσαι συνεπής στην νομιμότητα καθότι και τα δύο νόμιμα. Η ασυνέπεια θα ήταν να θες να τηρείς τα νόμιμα εκεί που θες και να κάνεις τα παράνομα εκεί που σε συμφέρει. Άρα συνεπής ο λεκλέρκ.
Αν με ρωτάς προσωπικά για το ελεύθερο στα ταξίδια, διαφώνησα και με αυτό το μέτρο. Ήταν λάθος. Εγώ ήμουν υπέρ ενός πολύ σφιχτού και γενικού αλλά ΓΕΝΙΚΟΥ λοκντάουν, για σύντομο διάστημα. Όχι αυτή τη φυσαρμόνικα μέτρων που πάρθηκαν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υπαρχουν πολλοι ανθρωποι (υγειονομικο προσωπικο) που οντως εχουν θεμα υγειας και ΔΕΝ πρεπει να κανουν εμβολιο.
οποιος εχει φυματιωση, χολερα κλπ απαγορευεται δια νομου να εργαζεται σε μαγαζι με φαγητο. τι σε κανει να πιστευεις οτι καποιος που εχει 10 ή 100 φορες μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησει γριπη ή κορονοιο ως ανεμβολιαστος, θα επρεπε να του επιτρεπει ο νομος να εργαζεται σε νοσοκομειο ή γηροκομειο?
Δεν ειναι ολοι για ολα.
συμφωνω καποιος που εχει αιητζ μπορει να δουλεψει ως μπακαλης ή ως δασκαλος γιατι απο τον αερα δεν κολλαει, καποιος που κολλησε γριπη και δουλευει σε νοσοκομειο με ευπαθεις παιρνει αδεια για οσο καιρο ειναι αρρωστος δεν παει να δουλεψει και να κολλησει αλλους. καποιος που δουλευει με ευπαθεις και δεν μπορει ή δεν θελει να εμβολιαστει για μεταδοτικη απο τον αερα νοσο??

μηπως να γινω πιλοτος κι υστερα να πω οτι εχω υψοφοβια, βαλτε με στο εδαφος και συνεχιζετε να με πληρωνετε?

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οποιος εχει φυματιωση, χολερα κλπ απαγορευεται δια νομου να εργαζεται σε μαγαζι με φαγητο. τι σε κανει να πιστευεις οτι καποιος που εχει 10 ή 100 φορες μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησει γριπη ή κορονοιο ως ανεμβολιαστος, θα επρεπε να του επιτρεπει ο νομος να εργαζεται σε νοσοκομειο ή γηροκομειο?

συμφωνω καποιος που εχει αιητζ μπορει να δουλεψει ως μπακαλης ή ως δασκαλος γιατι απο τον αερα δεν κολλαει, καποιος που κολλησε γριπη και δουλευει σε νοσοκομειο με ευπαθεις παιρνει αδεια για οσο καιρο ειναι αρρωστος δεν παει να δουλεψει και να κολλησει αλλους. καποιος που δουλευει με ευπαθεις και δεν μπορει ή δεν θελει να εμβολιαστει για μεταδοτικη απο τον αερα νοσο??

μηπως να γινω πιλοτος κι υστερα να πω οτι εχω υψοφοβια, βαλτε με στο εδαφος και συνεχιζετε να με πληρωνετε?
ειπα οτι αν γινει σε αυτον το κλαδο υποχρεωτικο το καταλαβαινω. αλλα δεν εννοω για aids και χολερα μιλαω για ανθρωπους που εχουν καποιο προβλημα υγειας που ισως να τους κανει ζημια το εμβολιο οπως καρδια πχ...(ναι εχω φιλο που συνεβη αυτο το γεγονος,νεος ανθρωπος και δεν τον αφησανε να εμβολιαστει) ...παμε αλλη μια? να τα ξανα πουμε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειπα οτι αν γινει σε αυτον το κλαδο υποχρεωτικο το καταλαβαινω. αλλα δεν εννοω για aids και χολερα μιλαω για ανθρωπους που εχουν καποιο προβλημα υγειας που ισως να τους κανει ζημια το εμβολιο οπως καρδια πχ...(ναι εχω φιλο που συνεβη αυτο το γεγονος,νεος ανθρωπος και δεν τον αφησανε να εμβολιαστει) ...παμε αλλη μια? να τα ξανα πουμε?
οποιος αποκτα προβλημα υγειας μετα την προσληψη του υπαρχουν οι αντιστιχοι νομοι που τον βοηθανε να ανταπεξελθει στην δουλεια του ή να αλλαξει ποστο ή ακομη και αναπηρικες συνταξεις για βαριες περιπτωσεις υπαρχουν.

και εγω ξερω στρατιωτικους που εχουν καρδια και επομενως απαλλαχθηκαν απο βαρια.

εδω δεν συζηταμε για τετοιες περιπτωσεις που ειναι ελαχιστες.

αλλα εδω μιλουσαμε για το 30% των νοσηλευτριων που ειναι ανεμβολιαστες απο αποψη ή επειδη φοβουνται το νεο εμβολιο.

αν εισαι παραλογη και φοβασαι ενα εμβολιο που το εχουν κανει 700 εκατομυρια, πηγαινε να δουλεψεις αλλου, δεν θα σε βαλουμε κηπουρο στο νοσοκομειο. κηπουρο στο νοσοκομειο θα βαλουμε το 0,1% που εχει πραγματικα αλλεργειες στα συστατικα των εμβολιων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οποιος αποκτα προβλημα υγειας μετα την προσληψη του υπαρχουν οι αντιστιχοι νομοι που τον βοηθανε να ανταπεξελθει στην δουλεια του ή να αλλαξει ποστο ή ακομη και αναπηρικες συνταξεις για βαριες περιπτωσεις υπαρχουν.

και εγω ξερω στρατιωτικους που εχουν καρδια και επομενως απαλλαχθηκαν απο βαρια.

εδω δεν συζηταμε για τετοιες περιπτωσεις που ειναι ελαχιστες.

αλλα εδω μιλουσαμε για το 30% των νοσηλευτριων που ειναι ανεμβολιαστες απο αποψη ή επειδη φοβουνται το νεο εμβολιο.
ειπα αν γινει υποχρεωτικο το καταλαβαινω..παρολα αυτα διαφωνω. δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να εμολιαστει και ποσο μαλλον καποιον που μπορει το εμβολιο να του κανει ζημια.Και δεν ειναι μονο η καρδια αλλα χιλια δυο αλλα προβληματα που ενω καποιος δουλευει κανονικα σε υγειονομικες υπηρεσιες,το εμβολιο να του κανει καποια ζημια. Ανθρωποι ειναι και αυτοι.Οπως και εστειλα ενα βιντεο πιο πανω το πιο σωστο θα ηταν οποιος δεν θελει να εμβολιαστει (η δεν πρεπει) να τον αλλαξουν ποστο ετσι ωστε να μην δουλευει με αρρωστους....δεν ειναι θεμα ελαχιστες ξε ελαχιστες αλλα υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις ναι....σπανιες ειναι ειπα εγω οτι ειναι πολλες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παρολα αυτα δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον ΓΕΝΙΚΩΣ να κανει το εμβολιο....ουτε να τον απολυσεις γιατι μιλαμε για εκβιασμο. μπορει να καταφυγει στα δικασηρια ο αλλος,εχω γνωστους που δουλευουν στο δημοσιο και τους ειπανε η εμβολιαζεστε η περνετε το 50% του μισθου τι πραγματα ειναι αυτα θα μας τρελανουν? εγω αν δουλευα εκει οκ θα δεχομουν τεστ μια στο τοσο,και αν εβγαινε θετικο,υποχρεωτικη αδεια ανευ αποδοχων για 15 μερες αυτο το δεχομαι ναι

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
κατα τα αλλα βγαζετε τα ποσοστα ολη η ελλαδα να τραβαει μαλακια με τον κουλη...ρε για συνελθετε!!!οτι μαλακια γραμμη τραβηξει μια παραταξη εσεις εκει να ακολουθειτε σα τα γιδια να πουμε,πεταει ο γαιδαρος πεταει.Αυτο ισχιει για ολους και την αριστερα και τη δεξια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε στα καράτε...
οχι φιλε δεν το εβγαλα απο το μυαλο μ χτες μιλουσα με 2 τυπους που δουλευουν στο δημο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειπα αν γινει υποχρεωτικο το καταλαβαινω..παρολα αυτα διαφωνω. δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να εμολιαστει
αυτο γινεται για τα εμβολια τις ιλαρας και πολλα αλλα εμβολια στο περισσοτερα σχολεια του πλανητη , αλλιως θα ειχαμε ακομη αυτες τις αρρωστιες
και ποσο μαλλον καποιον που μπορει το εμβολιο να του κανει ζημια.
αυτο δεν γινεται πουθενα, αν πας χαρτι οτι εχεις θεμα με το εμβολιο πχ της δαμαλιτιδας δεν εχεις προβλημα σε γραφουν στο σχολειο, μαλιστα η προσφατη αποφαση του διακστηριου ανθρωπινων δικαιωματων ακριβως για να προστατεψει αυτα τα παιδια λεει στο σκεπτικο της οτι σωστα ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος των παιδιων στα σχολεια. για να μην βρεθουν σημερα 10 και αυριο 100 που θα λενε οχι απο αποψη και θα φερουν την αρρωστια στο παιδι που πραγματικα δεν μπορουσε να εμβολιαστει. ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?
Και δεν ειναι μονο η καρδια αλλα χιλια δυο αλλα προβληματα που ενω καποιος δουλευει κανονικα σε υγειονομικες υπηρεσιες,το εμβολιο να του κανει καποια ζημια. Ανθρωποι ειναι και αυτοι.
και βγαινουν στην συνταξη ή αλλαζουν ποστο, το ειπαμε το θεμα που επικαλλεισαι δεν υπαρχει.
Οπως και εστειλα ενα βιντεο πιο πανω το πιο σωστο θα ηταν οποιος δεν θελει να εμβολιαστει (η δεν πρεπει)
εδω ειναι Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ, οποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σπιτι του να βρει αλλη δουλεια, δεν θα πληρωνουμε εμεις τα βιτσια και την τρελα του.

οποιος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, υπαρχουν ηδη νομοι που του δινουν απαλλαγες, αλλαγη ποστου, μεχρι και συνταξιοδοτηση.

μια χαρα ειναι η νομοι.
να τον αλλαξουν ποστο ετσι ωστε να μην δουλευει με αρρωστους....δεν ειναι θεμα ελαχιστες ξε ελαχιστες αλλα υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις ναι....σπανιες ειναι ειπα εγω οτι ειναι πολλες?
για αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ειναι ελαχιστες ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΛΕΜΕ.

το θεμα που συζητιεται ειναι για τους 100 φορες περισσοτερους που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
τι εννοεις για τα εμβολια της ιλαρας μονο εσυ βλεπεις να μη κανουν το εμβολιο του κορονοιου υποχρεωτικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom