Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γιατι η δικη σου υγεια κινδυνευει απο το εμβολιο 1 στις 1.000.000
ενω απο τον κορονοιοι 1 στις 500 αν εισαι κατω των 40 ετων και κολλησεις ενω η πιθανοτητα να κολλησεις 1 στις 10 αρα τελικα 1 στις 5.000.

ακομη και χωρις τον αλλον τον καημενο παλι θα επρεπε να εμβολιαστεις.

με τον αλλον παροντα ΔΕΝ πρεπει νομικα και ηθικα, με τον αλλον αποντα αν ζεις μονος σου στο βουνο με 5 της οικογενειας σου οκ δικαιωμα σου να προτιμας παραλογα το 1 στα 5.000 απο το 1 στο 1.000.000
αφου σου ειπα τον περασα χαλαρα,,,δεν κινδυνευω απο τον ιο τελος...παει αυτο το ρισκο εφυγε,...εκανε φτερα.Αρα εμεινε το ρισκο του εμβολιου...γιατι να το παρω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε με νοιαζει αν ειναι μικρο το ρισκο....ας ειναι και 0,000000000000000000000000000000000000000000010% ..γιατι να το παρω?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφου σου ειπα τον περασα χαλαρα,,,δεν κινδυνευω απο τον ιο τελος...παει αυτο το ρισκο εφυγε,...εκανε φτερα.Αρα εμεινε το ρισκο του εμβολιου...γιατι να το παρω?

δε με νοιαζει αν ειναι μικρο το ρισκο....ας ειναι και 0,000000000000000000000000000000000000000000010% ..γιατι να το παρω?
ρε φιλε ποσο παρανοικος το παιζεις?

και δικοι μου το εχουν περασει και επειδη περασαν πολλοι μηνες εμβολιαστηκαν.

ειπαμε ξανα και ξανα για τον εαυτο σου ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ 1 ΣΤΟ 5.000 ΑΠΟ ΤΟ 1 ΣΤΟ 1.000.000 και να θες να ρισκαρεις να ξανακολλησεις μετα απο 1 χρονο. ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟ.

και εγω μπορει να το περασα πολυ πιο ηπια απο μια γριπη ή ενα κρυολογημα και να μην το φοβαμαι για εμενα, αλλα αφου ζω σε κοινωνια δεν θα ρισκαρω την ζωη των αλλων επειδη εγω ειμαι δυνατος οργανισμος.

αν γινω καλογερος και ζω μονος μου σε σπηλια εκει ναι εχω δικαιωμα να μην εμβολιαστω γιατι δεν επηρεαζω αλλους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ρε φιλε ποσο παρανοικος το παιζεις?

και δικοι μου το εχουν περασει και επειδη περασαν πολλοι μηνες εμβολιαστηκαν.

ειπαμε ξανα και ξανα για τον εαυτο σου ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ 1 ΣΤΟ 5.000 ΑΠΟ ΤΟ 1 ΣΤΟ 1.000.000 και να θες να ρισκαρεις να ξανακολλησεις μετα απο 1 χρονο. ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟ.

και εγω μπορει να το περασα πολυ πιο ηπια απο μια γριπη ή ενα κρυολογημα και να μην το φοβαμαι για εμενα, αλλα αφου ζω σε κοινωνια δεν θα ρισκαρω την ζωη των αλλων επειδη εγω ειμαι δυνατος οργανισμος.

αν γινω καλογερος και ζω μονος μου σε σπηλια εκει ναι εχω δικαιωμα να μην εμβολιαστω γιατι δεν επηρεαζω αλλους.
ας το κανουν οι αλλοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

χιλιοστη φορα και θα με κανεις να σε αγνοησω γιατι αρχιζει να φαινεται οτι τρολαρεις και οχι οτι δεν καταλαβαινεις.

και εσυ μπορει να το περασει πιο ασχημα λενε τα νουμερα σε 1 χρονο απο οιτ οποιεσδηποτε συνεπειες φοβασαι του εμβολιου.

αλλα για τους γυρω σου ΔΕΝ εχεις το δικαιωμα να κανεις μια επιλογη που τους θετει σε κινδυνο γιατι καποιοι οντως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να εμβολιαστουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οχι φιλε....ακου....δε τρολαρω αλλα η κουβεντα μας σταματαει εδω.Αν θες να μιλησουμε για γκομενακια η για αλλα θεματα πολυ ευχαριστως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ας το κανουν οι αλλοι
οκ αφου εισαι τομαρι , υστερα μην ζητας μισθο-δουλεια κλπ απο τους αλλους, την κοινωνια, το κρατος.

δεν θα πληρωνουμε ανθρωπους που εσκεμμενα θελουν να ειναι 100 φορες πιο επικινδυνοι για την δημοσια υγεια , ενω εχει βγει λυση 1000 φορες πιο ηπια και πιο καλη και για τους ιδιους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ρε ασε τι κανω εγω με τους μισθους και τις δουλειες...λοιπον οκ...δε θες να δεχτεις οτι εγω εμβολιο δε κανω για τους δικους μ λογους οπως και εγω δε δεχομαι να κανω εμβολιο για τους δικους σου λογους...επιμενεις οτι πρεπει να εμβολιαστω για καποιον ο οποιος πολυ απλα θελει να εμβολιαστει αλλα δεν μπορει. Τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τη τελικη κουβεντα μας...εγω σου εξηγησα ομως γιατι δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια. θες να με πεις τομαρι επειδη σκεφτομαι τον εαυτο μου και την υγεια μου? πες με οτι θες...αλλωστε δε με ξερεις δε σε ξερω μιλας πισω απο ενα nickname. Εγω ομως δε σε εβρισα και δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα παρολο που ειναι μπουρδελο η κατασταση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Και για να τελειωνουμε με αυτο το ζητημα μεταξυ 2 ατομων που ο ενας θελει αλλα δεν μπορει και ο αλλος δε θελει (και δικαιωμα του να μη θελει δε σημαινει οτι ειναι τομαρι,το τι θα κανει στο σωμα του ειναι δικη του επιλογη) εχουν και οι δυο τα δικια τους.Τωρα μεταξυ 2 που ο ενας το εχει κανει και ο αλλος οχι νομιχω η κουβεντα δεν εχει νοημα να γινει. ελπιζω να καταλαβες τι ειπα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
΄Και ακριβως επειδη με ειπες τομαρι που σεβομαι τον εαυτο μ και την υγεια μου, την επομενη φορα που θα γραψεις κατι πανω σε κατι δικο μου απαντηση δε θα παρεις.Αν μου απαντησεις θα ξεχασω τους τροπους μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε φιλε λεμε ηδη εχει εκδικαστει η αντιρρηση σου απο προσφυγη στο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων και δικαιωθηκαν το κρατος που δεν εγραφε ανεμβολιστα παιδια στο σχολειο επειδη ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ,

αυτα που δεν μπορουν γραφονται μια χαρα.

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/y...-fos-apo-eyropaiko-dikastirio-dikaiomaton-toy

και στην ελλαδα

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/s...afis-anemvoliastoy-nipioy-apo-paidiko-stathmo

μην πας να αρμενισεις στραβα, ο γυαλος ισιος ειναι.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
εχω γνωστους που δουλευουν στο δημοσιο και τους ειπανε η εμβολιαζεστε η περνετε το 50% του μισθου τι πραγματα ειναι αυτα θα μας τρελανουν?
Αληθεια τωρα τους πιστεψες ? Που ειναι η ΑΔΕΔΥ να αντιδρασει? Δηλαδη θα δουλευει κανονικα με 50% του μισθου του στην ιδια θεση ? Αυτα στο δημοσιο δεν λεγονται με λογια αλλα με εγγραφες αποφασεις οπως εγινε στην ΕΜΑΚ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αληθεια τωρα τους πιστεψες ? Που ειναι η ΑΔΕΔΥ να αντιδρασει? Δηλαδη θα δουλευει κανονικα με 50% του μισθου του στην ιδια θεση ? Αυτα στο δημοσιο δεν λεγονται με λογια αλλα με εγγραφες αποφασεις οπως εγινε στην ΕΜΑΚ.
Για εμβόλια δεν ξέρω , αλλά νομίζω πως και για τα self test κάτι έιχαν πει οτι όποιος προβλέπεται να τα κάνει και δεν τα κάνει η δεν τα δηλώσει οτι προβλέπεται μείωση μισθού η κάτι τέτοιο , δεν ξέρω ακριβώς ... λογικά θα ξέρει ο nik σαν εκπαιδευτικός αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εμενα δε με νοιαζει εχω δικη μ δουλεια δε παιζει κανεις να με αναγκασει να κανω τιποτα,και οποιος με πλησιαζε με τη βελονα θα ξυπναγε ξαπλωτος σε νοσοκομειο και τη βελονα στο κωλο.Τη κοινωνια λυπαμαι τι τραβαει και τι εχει να τραβηξει ακομα με ολους αυτους τους τσογλαναραιους που εχουμε μπλεξει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Για εμβόλια δεν ξέρω , αλλά νομίζω πως και για τα self test κάτι έιχαν πει οτι όποιος προβλέπεται να τα κάνει και δεν τα κάνει η δεν τα δηλώσει οτι προβλέπεται μείωση μισθού η κάτι τέτοιο , δεν ξέρω ακριβώς ... λογικά θα ξέρει ο nik σαν εκπαιδευτικός αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Για τα σελφ τεστ. Γιατι το πας στη μειωση μισθου; Να σου πω τι ισχυει στη δικη μου δουλεια, ως υπαλληλος που ειμαι. Ανακοινωση εκ της διευθυνσεως <Να δηλωνεται το σελφ τεστ απο τους υπαλληλους, αλλιως δε θα πιανουν δουλεια.> Αρα δε μιλαμε για μειωση μισθου. Αλλα για καθολου μισθο. Αν δε δηλωθουν τα σελφ τεστ απο τον εργαζομενο, στη πλατφορμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλημέρα σε όλη την ομάδα ;Ρε παιδιά θα σας κάνω μια σοβαρή ερώτηση και θέλω έγκυρες απαντήσεις όσο πιο πολύ γίνεται παρακαλώ πολύ
Πήγα τις προάλλες με μια του Μεταξουργείου και γλωσοφιληθηκαμε και μου πήρε τσιμπούκι ακαποτο υπάρχει περίπτωση να δω κολλήσει τίποτα ρε μάγκες θέλω σοβαρές απαντήσεις γιατί έχω σκάσει απτό άγχος
Ευχαριστώ πολύ
Ποσων ετων εισαι τύπε?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ωραία εδω τα βρήκαμε πάμε παρακάτω

:hi:

Δφωνειε ότι ο Κούλης στην κρίση του κοτλρωνοιου δεν εμφαρμοσε πολιτική δεξιάς αλλά πολιτικής υπεράσπισης συστημικών ομάδων πχ δυ συνταξιούχων;;

Δεν έχει δηλώσει δεξιός ο Κούλης. Βγήκε γιατί μάζεψε ψήφους από την μετριοπαθή αριστερά. Έχω φίλους «κεντρώους» που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και γράφτηκαν για να τον στηρίξουν.
Ο Κούλης όμως είναι πολιτικός και όπως όλοι σταθμίζει τις αποφάσεις βάσει και της μελλοντικής επανεκλογής του.

Θεωρώ πως ήταν μεγάλη ευκαιρία να προβεί σε μειώσεις μισθών των δ.υ. ; ΝΑΙ
Πρέπει να γίνουν απολύσεις δ.υ. ; ΝΑΙ
Κάνει λάθη ο Κούλης ; ΝΑΙ
Θα προτιμούσα καθαρά δεξιά κυβέρνηση; ΝΑΙ
Θα προτιμούσα καθαρά φιλελεύθερη κυβέρνηση; ΝΑΙ
Έχει πιθανότητα να κυβερνήσει αυτή την στιγμή κάποια από τις 2 ανωτέρω επιλογές; ΟΧΙ

Ποια είναι επόμενη λύση στην χώρα με αρκετά μυαλά των ανισόρροπων που ψήφισαν ΟΧΙ στο «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond»;
Ο βλαμμένος καταληψίας.

Οπότε μια χαρά είμαστε και προχωράμε με ό,τι έχουμε.

Όσοι θέλουν να κυβερνηθούν όχι από ό,τι υπάρχει αλλά από αυτό που ονειρεύονται, παίρνουν αγκαζέ τον kolobourda που δεν ψηφίζει, και περιπλανώνται μέχρι να βρουν την Πολιτεία του Πλάτωνα…

Ότι αποδείχθηκε ότι δε διαφέρει η πολιτική του από το Τσίπρα;;;

Εεεε όχι, καμμιά σχέση, σε κανένα επίπεδο, από Οικονομία και εξ. Πολιτική μέχρι Άμυνα και Τάξη. Μέρα με νύχτα…

Ότι ούτε ένα μέτρο ενίσχυση ΕΕ ούτε ένα

Πολλά μέτρα στήριξης και οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι και θα το δεις στις επόμενες εκλογές.
Υπάρχουν και αυτοί που παρασιτούσαν και δεν έκοβαν αποδείξεις και δεν πήραν τις ενισχύσεις που ήθελαν, αλλά αυτές που έπρεπε. Ας πρόσεχαν.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Για τα σελφ τεστ. Γιατι το πας στη μειωση μισθου; Να σου πω τι ισχυει στη δικη μου δουλεια, ως υπαλληλος που ειμαι. Ανακοινωση εκ της διευθυνσεως <Να δηλωνεται το σελφ τεστ απο τους υπαλληλους, αλλιως δε θα πιανουν δουλεια.> Αρα δε μιλαμε για μειωση μισθου. Αλλα για καθολου μισθο. Αν δε δηλωθουν τα σελφ τεστ απο τον εργαζομενο, στη πλατφορμα.
μια χαζομαρα και μιση ειναι τα self test καθως και η δηλωση τους ηλεκτρονικα. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν κανουν και απλα δηλωνουν αρνητικα τεστ

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
μια χαζομαρα και μιση ειναι τα self test καθως και η δηλωση τους ηλεκτρονικα. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν κανουν και απλα δηλωνουν αρνητικα τεστ
Για μενα ειναι καλα για τη περιπτωση που εχει καποιος συμπτωματα, υπαρχει καποια αγωνια, πανικος, και αντι να παρει τους δρομους να τρεχει να κανει τεστ απο το κρατος, εχει τη δυνατοτητα να το κανει στην ανεση του σπιτιου του. Οσο αξιοπιστα ειναι. Αλλα απο το τιποτα, καλα ειναι κι αυτα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Για μενα ειναι καλα για τη περιπτωση που εχει καποιος συμπτωματα, υπαρχει καποια αγωνια, πανικος, και αντι να παρει τους δρομους να τρεχει να κανει τεστ απο το κρατος, εχει τη δυνατοτητα να το κανει στην ανεση του σπιτιου του. Οσο αξιοπιστα ειναι. Αλλα απο το τιποτα, καλα ειναι κι αυτα.
απλα ειναι ομως μια ενδειξη και με κανενα τροπο βεβαιοτητα οσο αφορα το αποτελεσμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom