Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όπως είχα πει δεν υπάρχει ψέκι που να μην είναι ψεύτης.

Το έντυπο που συμπληρώνουν όλοι είναι αυτό:
ErHIj4tXEAMpqh0

Πουθενά δεν υπάρχει θέση για υπογραφή.

Ο ψεύτης ψεκο-κλώνος βάζει αυτό που υπήρχε στο εγχειρίδιο 1.0 Δεκεμβρίου 2020.

Έλα όμως που έχει κυκλοφορήσει και νεότερη έκδοση, η 1.2 τον Ιανουάριο 2021, και στην σελίδα 49 υπάρχει το έντυπο Β:

Καλώ όλα τα μέλη του bou.com που έχουν εμβολιαστεί και φυσικά έχουν συμπληρώσει αυτό το έντυπο να πάρουν φόρα και να φτύσουν τον ξεφτίλα που ποστάρει ψέμματα.

Και για να μην το ξεχάσω:
Τώρα πάρε τα @@ μου ηλίθιε ψεκο-κλώνε.
Το έντυπο που ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ είναι ακριβώς αυτό. Το δίνεις στη γραμματεία, το τσεκάρει στο σύστημα με ένα ταμπλετάκι και μπαίνεις για εμβολιασμό.
Ο συγκεκριμένος είναι της γνωστής κατηγορίας των ψεκασμένων. Έχει δώσει δείγματα και σε άλλα τόπικ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.050
Πόντοι
6.056
Τωρα συγνωμη δηλαδη.
Αν πω οτι αυτο το ατομο δεν πρεπει να ψηφιζει, θεωρουμαι φασιστας?
Σε χιλιαδες τετοιους ψηφοφορους στηριζονται πολλα κομματικα στελεχη που προσπαθουν να εκλεγουν.(και σε αλλους τομεις βεβαια εκκλησια πχ) :confused: :confused: :confused: :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γουστάρω το μεγαλύτερο τρολ του σαητ που ένα χρόνο ήταν υπέρμαχος του εγκλεισμού κ μας πίεσε να φυλαχτουμε κ ο ίδιος Πάσχα με το γκομενάκι Ντουμπάι
Αγαπάμε εκλερ πλέον!!!!!!!
Ούτε τα μέλη της ΚΚΣ τόση θεωρία

:grin: :grin: ?
Καλά σε συγχωρώ επειδή είναι νωρίς ακόμα και οι παρενέργειες παραμένουν.

Καλό το παραμύθι σου λοιπόν, αλλά δεν έχει ξαναπαίξει και δεν έχει δράκο.

Δεν έχω ταχτεί υπέρ του lockdown.

Tα γραπτά μένουν…

Screenshot_1.jpg

Screenshot_11.jpg

Screenshot_26.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ούτε τα μέλη της ΚΚΣ τόση θεωρία

Θέλεις να δεις θεωρία.

Κάτσε να σου δείξω μια του "κολλητού" σου του mounoxalasti. (κι εσύ μην δεις χαζούλη κατευθείαν να πιάσεις παρτίδες, αδυναμία τους έχεις…)

Screenshot_28.jpg

Για 2 βδομάδες μου την έμπαινε πως έφυγα παράνομα από την χώρα τα Χριστούγεννα.

Αλλά όταν έφευγες εσύ από την χώρα, τότε μούγγα το λαμόγιο.

Το έχω ξαναγράψει βέβαια πως πρόκειται για σπείρα από βρωμερά παράσιτα που συμμετέχουν στο νήμα για παραπληροφόρηση.

Όλως τυχαίως και συμπωματικά ο ίδιος είχε γράψει πριν λίγες μέρες πως ο εμβολιασμένος υπογράφει πως σε περίπτωση στραβής κανείς δεν φέρει ευθύνη εκτός από τον ίδιο.

Ο καθε εμβολιαζομενος υπογραφει οτι σε περιπτωση στραβης κανεις δεν φερει ευθυνη εκτος απ τον ιδιο !

Αισχροί… άθλιοι…

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Θέλεις να δεις θεωρία.

Κάτσε να σου δείξω μια του "κολλητού" σου του mounoxalasti. (κι εσύ μην δεις χαζούλη κατευθείαν να πιάσεις παρτίδες, αδυναμία τους έχεις…)

Screenshot_28.jpg

Εσύ μας κουναγες το δάχτυλο ότι πρέπει να υπακούμε στις οδηγίες των ειδικών ώστε να μην ανέβουν τα κρούσματα την στιγμή που ήσουν πουτσα σου όλα και σουλατσαριζες μπαινοβγαίνοντας στην χώρα.

Το έχω ξαναγράψει βέβαια πως πρόκειται για σπείρα από βρωμερά παράσιτα που συμμετέχουν στο νήμα για παραπληροφόρηση.

Όλως τυχαίως και συμπωματικά ο ίδιος είχε γράψει πριν λίγες μέρες πως ο εμβολιασμένος υπογράφει πως σε περίπτωση στραβής κανείς δεν φέρει ευθύνη εκτός από τον ίδιο.
Δεν υπάρχει έντυπο που να υπογράφεις πρίν τον εμβολιασμό; Το δέχομαι, δεν υπάρχει!Ο εμβολιασμός όμως σιγά σιγά τεινει για υποχρεωτικοτητα, θεωρώντας τις παρενέργειες λόγω "άγνοιας" ποσοστό λάθους ενός πρόωρου φαρμάκου, χωρίς να δίνει δικαίωμα στον εμβολιασμενο καταγγέλοντα να διεκδικήσει αποζημίωση.

Όλως τυχαίως, έως και τον δωδέκατο μήνα του 2020 όλοι οι θάνατοι ήτανε από κορονοϊο, ενώ μετά τον εμβολιασμό, όποιος θάνατος επήλθε σε εμβολιασμενο, έπρεπε να εξεταστεί εάν συνδεόταν με το εμβόλιο αλλά οι πιθανότητες οδηγούσαν τους ειδικούς σε "αλλα αίτια"
Αισχροί… άθλιοι…

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.119
Πόντοι
22.266
Θέλεις να δεις θεωρία.

Screenshot_28.jpg

Αισχροί… άθλιοι…
Ωραία εδω τα βρήκαμε πάμε παρακάτω
Δφωνειε ότι ο Κούλης στην κρίση του κοτλρωνοιου δεν εμφαρμοσε πολιτική δεξιάς αλλά πολιτικής υπεράσπισης συστημικών ομάδων πχ δυ συνταξιούχων;;
Κ ότι έκλεψε την ψήφο των ΕΕ το 2019;;

Ότι αποδείχθηκε ότι δε διαφέρει η πολιτική του από το Τσίπρα;;;
Ότι ούτε ένα μέτρο ενίσχυση ΕΕ ούτε ένα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

:confused: :confused: :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

:confused: :confused: :confused:
γιουρι γκελερ και ετσι :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλη την ομάδα ;Ρε παιδιά θα σας κάνω μια σοβαρή ερώτηση και θέλω έγκυρες απαντήσεις όσο πιο πολύ γίνεται παρακαλώ πολύ
Πήγα τις προάλλες με μια του Μεταξουργείου και γλωσοφιληθηκαμε και μου πήρε τσιμπούκι ακαποτο υπάρχει περίπτωση να δω κολλήσει τίποτα ρε μάγκες θέλω σοβαρές απαντήσεις γιατί έχω σκάσει απτό άγχος
Ευχαριστώ πολύ

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Άνοιξε τα Lounge στο αεροδρόμιο μετά από 6 μήνες η αισχρή κυβέρνηση αλλά δεν τους επιτρέπουν να γεμίσουν τα ψυγεία.

Αίσχος κατάσταση, ξεροσφύρι και το νερό το αγοράσαμε.

Να τα βλέπουν αυτά οι μπραβοΚούληδες που στηρίζουν τις πολιτικές της κυβέρνησης. :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.019
Πόντοι
6.256
Ακομα βγαινουν στα μμε οι ειδικοι του κουληκαι λενε αλλα ανταλλων
Ξεφτλισμενος τσοπανης βατοπουλος τωρα,
Ισως και μαλλον και οχι και ναι και θα δουμε και ποσο βρωμοξυλο χρειαζεστε αχρηστοι ειδικοιπου σας εκανε τσιρκο η νδ και σας περιφερει σαν τα θεατρικα μπουλουκια.

Μονο με πολυ ξυλο θα συνελθετε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πολυ σωστο αυτο που ειπε "δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να κανει το εμβολιο ουτε να τον απολυσεις..και στη περιπτωση που δεν καταλαβει ο αλλος την σοβαροτητα της καταστασης μπορεις μεν να τον βγαλεις απο τη συγκεκριμενη θεση προσφεροντας του μια αλλη θεση που δεν ειναι τοσο εκτεθημενη στον κινδυνο του ιου"

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ακομα βγαινουν στα μμε οι ειδικοι του κουληκαι λενε αλλα ανταλλων
Ξεφτλισμενος τσοπανης βατοπουλος τωρα,
Ισως και μαλλον και οχι και ναι και θα δουμε και ποσο βρωμοξυλο χρειαζεστε αχρηστοι ειδικοιπου σας εκανε τσιρκο η νδ και σας περιφερει σαν τα θεατρικα μπουλουκια.

Μονο με πολυ ξυλο θα συνελθετε
Να φανταστώ οτι έλεγε να κάνουμε υπομονή και το καλοκαίρι για να μην έχουμε πάλι τα ίδια απο Οκτώβρη -Νοέμβρη ; :confused:

Γιατί κάπως έτσι πάει το πράγμα νομίζω , το λοκντάουν του Νοεμβρίου ηταν υποτίθεται για να κάνουμε Χριστούγεννα , μετά λίγο υπομονή ακόμα για να κάνουμε Πάσχα , μετά ξεχάστε και το Πάσχα για να είμαστε εντάξει το καλοκαίρι κτλ ....

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Πάντως, για να μην πω όλοι, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει έρθει αντιμέτωπο με «υποχρεωτικό» εμβόλιο. Στο σχολείο ας πούμε .

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλη την ομάδα ;Ρε παιδιά θα σας κάνω μια σοβαρή ερώτηση και θέλω έγκυρες απαντήσεις όσο πιο πολύ γίνεται παρακαλώ πολύ
Πήγα τις προάλλες με μια του Μεταξουργείου και γλωσοφιληθηκαμε και μου πήρε τσιμπούκι ακαποτο υπάρχει περίπτωση να δω κολλήσει τίποτα ρε μάγκες θέλω σοβαρές απαντήσεις γιατί έχω σκάσει απτό άγχος
Ευχαριστώ πολύ
Όταν λές τις προάλλες πόσο καιρό έχει ακριβώς ; Γιατρός δεν είμαι αλλά φαντάζομαι οτι αν πέρασε καμιά εβδομάδα και είσαι εντάξει δεν θα έχεις πρόβλημα , για πιό σίγουρα όμως ας απαντήσει κανένας γιατρός του σάιτ ... η έστω κανένας της επιστημονικής ομάδας του bou :P

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Όταν λές τις προάλλες πόσο καιρό έχει ακριβώς ; Γιατρός δεν είμαι αλλά φαντάζομαι οτι αν πέρασε καμιά εβδομάδα και είσαι εντάξει δεν θα έχεις πρόβλημα , για πιό σίγουρα όμως ας απαντήσει κανένας γιατρός του σάιτ ... η έστω κανένας της επιστημονικής ομάδας του bou :P
Έχει περάσει μια βδομάδα και έπαθα ένα κρυολόγημα που αυτό πιθανον το έπαθα επειδή προχθές το βράδυ ειμουν έξω στο κρύο με κοντά τώρα δεν ξέρω σαν τι συμπτώματα πρέπει να με αγχωσουν εμένα ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Εδω ένα μέλος της επιτροπής εμβολιασμών αναφέρεται στην φυσική ανοσία , είναι λέει μεγαλύτερη απο οτι περίμεναν αρχικά , κάτι που αν μη τι άλλο είναι καλό , μάλλον για αυτό έδωσαν και τους 9 μήνες σε αυτούς που το έχουν περάσει.

Επίσης λέει και κάτι για μείωση δόσεων εμβολίου ... αλλά δεν κατάλαβα σε ποιούς αναφέρεται , σε αυτους που το πέρασαν ; σε άλλους ;

Και η περιγραφή του βίντεο.

Η ανάλυση στην εκπομπή του 9.84 με τον Γιώργο Σαχίνη , έφερε στο προσκήνιο σήμερα μια αποκάλυψη – επιβεβαίωση ότι , η συζήτηση πλέον με το γενικό άνοιγμα, έχει στραφεί στην ανοσία στο γενικό πληθυσμό από φυσική λοίμωξη με αναφορά ακόμη και στο ενδεχόμενο σταδιακά να μειωθούν οι δόσεις των εμβολίων στους ανθρώπους που είναι απαραίτητες και όταν χρειάζονται. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε όπως αποκάλυψε η εκπομπή ο κ. Εμμανουήλ Σμυρνάκης , πρόσωπο καθόλου τυχαίο όχι μόνο ως Επίκουρος Καθηγητής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Ιατρικής Εκπαίδευσης στο ΑΠΘ και προ πάντων μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αλλά και κρίσιμος κρίκος των Επιτροπών. Η ανάλυση εξήγησε γιατί πλέον καλλιεργείτε εδώ και μήνες μία στρατηγική που φυσικά και οι δείκτες αποδεικνύουν ότι έχει το ρίσκο σοβαρών καταστάσεων όχι για την πλειοψηφία του πληθυσμού, αλλά για εκείνο το τμήμα που είτε ηλικιακά , είτε ως ευπαθείς ομάδες, έχουν υψηλότερο κίνδυνο από την φυσική λοίμωξη και ανοσία να έχουν αρνητική κατάληξη. Μάλιστα το μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δηλώνει ότι η φυσική ανοσία από λοίμωξη είναι «μεγαλύτερη από το αρχικό που περιμέναμε»!!! Δηλαδή μας αποκαλύπτει ότι την περίμεναν(!) και όπως λέει με τη μορφή των «ενθαρρυντικών δεδομένων».Τώρα πόσο ενθαρρυντικά μπορεί να είναι τα δεδομένα ότι αυτή η μεγαλύτερη προστασία που μας προσφέρει η φυσική νόσηση, αποκτήθηκαν με 11.641 θανάτους μέχρι σήμερα,με 626 διασωληνωμένους ακόμη στις ΜΕΘ, με 300 εισαγωγές κυλιόμενο μέσο όρο καθημερινά, με άγνωστο αριθμό νοσηλευομένων σε κλίνες COVID, επειδή όπως έχουμε πει όχι μόνον δεν δίνονται πρωτογενή στοιχεία, αλλά και αυτά που δίνονται, με τον τρόπο που δίνονται δεν δίνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας, αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Εσύ μας κουναγες το δάχτυλο ότι πρέπει να υπακούμε στις οδηγίες των ειδικών ώστε να μην ανέβουν τα κρούσματα την στιγμή που ήσουν πουτσα σου όλα και σουλατσαριζες μπαινοβγαίνοντας στην χώρα.
Σχεδόν όλη τη χρονιά οι πτήσεις εσωτερικού γινόταν μόνο για σοβαρούς λόγους, όπως και οδικές μετακινήσεις από νομό σε νομό. Το ότι υπήρχε παραθυράκι να το παίξεις τουρίστας και να πας θεσσαλονίκη μέσω ντουμπάι είναι νόμιμο μεν, αλλά όχι και να το υπερηφανεύεσαι.

Όσοι το χρησιμοποίησαν βέβαια καλά έκαναν. Σκεφτείτε όμως ότι την ίδια στιγμή οι πτήσεις εσωτερικού ήταν περιορισμένες. Αποικιοκρατικοί νόμοι Κούλη.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σχεδόν όλη τη χρονιά οι πτήσεις εσωτερικού γινόταν μόνο για σοβαρούς λόγους, όπως και οδικές μετακινήσεις από νομό σε νομό. Το ότι υπήρχε παραθυράκι να το παίξεις τουρίστας και να πας θεσσαλονίκη μέσω ντουμπάι είναι νόμιμο μεν, αλλά όχι και να το υπερηφανεύεσαι.

Όσοι το χρησιμοποίησαν βέβαια καλά έκαναν. Σκεφτείτε όμως ότι την ίδια στιγμή οι πτήσεις εσωτερικού ήταν περιορισμένες. Αποικιοκρατικοί νόμοι Κούλη.
Ο καθενας καλα κανει.Αλλο θεμα αυτο!

Επι προκειμενου ομως,υπηρχε το ενα στρατοπεδο το οποιο συμφωνουσε με τα μετρα της κυβερνησης ζητωντας πολλες φορες αυστηροτερα μετρα οπως ο τυπος χλεχλες και υπηρχαμε κ μεις που τους γραφαμε στ αρχιδια μας και ακομη βασικα,σε φαση ναι μεν προστασια κ προσοχη,αλλα χεσε μας ρε μεγαλε απ την αλλη π θα μας υποδειξεις πως θα ζησουμε,ενω ηδη εχουν αλλαξει βασικα πραγματα.

Τελικα,η φωνη των "ψεκασμενων" δικαιωθηκε,γιατι η χωρα στη φαση με τα υψηλοτερα ποσοστα κρουσματων,αρχες Μαΐου αρχισε να επιστρεφει στην κανονικοτητα,δικαιολογωντας το ως οτι πρεπει να αποκτησουνε ανοσια!

Ελα ρε πανεπιστημονα;Δλδ εμεις οι "ψεκασμενοι" τι σ λεγαμε τοσο καιρο;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Είναι γνωστή η ιδιαίτερη προτίμηση του κορονοιού για τους όρχεις:

:2funny:

(λάθος θρεντ φίλε kallitexni)
(προφανώς αστειεύομαι, πάρε διάγνωση πρώτα από γιατρό, εδώ είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας, εάν οι γιατροί αποτύχουν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom