μεινε εσυ σε αυτονΤι θα γινει ρε τύπε, θα μου μαθεις και το νησι μου τωρα?
μην εισαι ασοβαρος ριξε κανα σταυρο την ωρα των εκλογων σε νεο αιμα
μεινε εσυ σε αυτονΤι θα γινει ρε τύπε, θα μου μαθεις και το νησι μου τωρα?
Δεν ψηφιζω στη Χιο ετσι κι αλλιως.μεινε εσυ σε αυτον
μην εισαι ασοβαρος ριξε κανα σταυρο την ωρα των εκλογων σε νεο αιμα
αυτη η λογικη ισχυει και στην τριπολη ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι για αυτο δεν θα παμε σαν εθνος μπροσταΕμπειρια χρειαζεται και γνωση.
Τα νιατα χωρις εμπειρια και γνωση τα ειδαμε με τον κατσαπλια.
Ήρθε η στιγμή να δουμε όμως ποια θέση θα πάρουν καραμανλικοι κ σαμαρικοί στα μνημόνια για την βόρεια μακεδονια..Οι μητσοτακικοι είναι οι ντροπής της δεξιάς πατριωτικής παράταξης της ΝΔ που χτίστηκε από τον Εθνάρχη Καραμανλή
Τι αλλο θα περιμενετε πια, μπας και δειτε καμια κριση εντος ΝΔ...Ήρθε η στιγμή να δουμε όμως ποια θέση θα πάρουν καραμανλικοι κ σαμαρικοί στα μνημόνια για την βόρεια μακεδονια..
Αλέκο στηρίζουμε καρανικ@ κ ξέρουμε..Ειναι εντυπωσιακο οτι ειναι μεγάλοι γνωστες των εσωτερικων της ΝΔ, ανθρωποι που δεν την εχουν ψηφισει ποτέ ή δεν προκειται να την ψηφισουν.
Αφηστε τα αυτα για εμας τύποι, και κοιταξτε τα δικα σας μπουρδελα τι πουτανες θα εχουνε.
Ειναι εντυπωσιακο οτι ειναι μεγάλοι γνωστες των εσωτερικων της ΝΔ, ανθρωποι που δεν την εχουν ψηφισει ποτέ ή δεν προκειται να την ψηφισουν.
Αφηστε τα αυτα για εμας τύποι, και κοιταξτε τα δικα σας μπουρδελα τι πουτανες θα εχουνε.
θα ξαναψηφισει συριζα αργα η συντομαΧαρά στην υπομονή σου εδώ, με ένα σωρό ανισόρροπους!!
δεν είχα προνοήσει να στήσουν κοντέινερ εγκαταστάσεις για ραπίντ τεστ στα σύνορα Νυμφαίας
Ο Μητσοτάκης διώχνει τους οδικούς τουρίστες από βόρεια Ελλάδα κ τους στέλνει σκοπίμως μέσω μεγάλων συμφερόντων tour operators σε all inclusive hotels σε νησιά
Προσπαθεί να κλείνει τα χερσαία σύνορα σκοπίμως διότι εξυπηρέτει μεγάλα συμφέροντα
αφου το πασοκ το κανατε νεοδεξιο ρε αλεξη.Πού καταντησαμε, κανει μαθηματα περι σοσιαλισμου ο Συριζα στο ΠΑΣΟΚ
Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο
Οχι αλλο μπαν ρε αλλε,ελεος πια...Με τον Γκρούεζα και την Κασσιανή τι θα γίνει;
Δεν υπάρχει μπόγιας σαν τους μαζέψει να μην μολύνουν το νήμα… ?
Οι μητσοτακικοι είστε οι ντροπή της δεξιάςΣυντάσσομαι…
? ?
Δεν συντάσσομαι με την συνωμοσιακή προσέγγισή σου, ούτε ο Savvas δεν μπορούσε να την σκεφτεί.
Επιβεβαιώνω όμως την ύποπτη παρουσία γυφτοβουλγάρων το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο για να γεμίσουν τα μαγαζιά των φίλων επιχειρηματιών του Κούλη.
Άνοιξε την Νυμφαία ρε μαλάκα Χαρδαλιά γαμώ το στανιό σου και την ανοργανωσιά σου γαμώ, να πάνε στην Θάσο οι άνθρωποι…
Ο Καραμανλής έκλαψε πραγματικά οι μητσοτακικοι ήδη από το 1993 μιλούσαν για μια υπόθεση που θα ξεχαστειΉρθε η στιγμή να δουμε όμως ποια θέση θα πάρουν καραμανλικοι κ σαμαρικοί στα μνημόνια για την βόρεια μακεδονια..
Oκουλης είμαι τυχερός που δεν έχει αντιπολίτευση ενώ προασπίσει κλασσικά στην κρίση πανδημίας τα συμφέροντα των συστημικών ομάδων στην ΕλλάδαΟι μητσοτακικοι ειναι η αιτια που η ΝΔ δεν εχει ακομη το 28% που επαιρνε επι Σαμαρα.
Τωρα παιρνει λιγοτερο απο 25% και αυτο λογω των χρυσαβγουλωνΟι μητσοτακικοι ειναι η αιτια που η ΝΔ δεν εχει ακομη το 28% που επαιρνε επι Σαμαρα.
Μπορει και πασοκ κανεις δεν ξερει ουτε ο ιδιοςθα ξαναψηφισει συριζα αργα η συντομα
θα δει το φως το αληθινο οπως την προηγουμενη φορα
Σοβαρεψου τσυριζαιεαφου το πασοκ το κανατε νεοδεξιο ρε αλεξη.
Ποιο σοσιαλισμο και ποια αριστερα τους λεω τωρα,αυτοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια.
Και κλαααααμα ο αληςΟ Καραμανλής έκλαψε πραγματικά