jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ΠΑΣΟΚΡε ξερεις τι σημαινει αριστερα?
Ξερεις τι σημαινει σοσιαλισμος και προοδευτικο κομμα?
ΠΑΣΟΚΡε ξερεις τι σημαινει αριστερα?
Αυτό είναι η δική σου άποψη. Για ρώτα λίγο την κοινωνία που "βράζει" να σου πει για τον Πιερακάκη. Μαλακάκο μπούλη, που ούτε στην αρχιδότριχα του Πιερακάκη δεν φτάνεις... χαζομαλάκα!Ρε ο πιερρακακης ηταν μια πρασινη γλυτσα που τη ξερασε το πασοκ και την πηρατε εσεις.
Φυσικά. Το άτομο έχει κάνει σε 1μιση χρόνο όσα θα γίνονταν σε 5. Αλλά εντάξει, λογικό είναι να λες τέτοια για αυτόν γιατί από computing και σύγχρονη μηχανογράφηση φτάνεις μέχρι τον χειρισμό του bourdela.com στον υπολογιστή σου και το κινητό σου. Από εκεί και πέρα.... μαύρα μεσάνυχτα! Κάτι σαν να προσπαθήσεις να εξηγήσεις την αγγειοχειρουρική σε τορναδόρο.Χαιρεσαι με την αμοιβαδα που πηρατε???
Εννοείται! Αφού η αριστεία είναι ρετσινιά! Μην ξεχάσεις να το πεις αυτό εκεί στην Αμερική που λες ότι θα πας! Μην το ξεχάσεις όμως ε? Δώσε λόγο!Ας τολμουσε να ερχοταν στο συριζα θα τον πεταγαμε εξω με τις κλωτσιές.
Mπα, σοβαρά? Τόσο εγκληματικό δηλαδή όσο η αλλαγή του Π.Κ. που υποβίβασε εγκλήματα όπως ο βιασμός, η κατασκευή εκρητικών υλών και η τρομοκρατία? Αυτά δεν ήταν τόσο εγκληματικά ενώ το να πάει ο Πιερακάκης στην ΝΔ είναι για ισόβια!!!!!Να παει πασοκος στο συριζα ειναι εφικτο αλλα να παει πασοκος στη νδ η συριζαιος στη νδ ειναι εγκληματικο.
... ενώ πασόκος στον τσίριζα? Και ξεκίνα από το επιτελείο του τσόχα!Πασοκος στη νδ ισον γαμιολακι του κερατα.
Να στο εξηγήσω πάλι γιατί μάλλον εσύ είσαι η αμοιβάδαΠου κολλαει το θεμα με τα γλυκα νερα ρε χτικιαρη??
Nαι, ότι είμαι ξεροκέφαλος έχεις δίκιο. Μου το έλεγε συνέχεια η γιαγιά μου!Σαλατα τα εκανες μεσα στο ξεροκεφαλο σου
Άντε να δούμε τι μας περιμένει πάλι ...Και απο το φθινοπωρο τα κεφαλια παλι μεσα.. για χειμερια covid ναρκη. Το μαθαμε το μαθημα. Μεχρι τις επομενες εκλογες ετσι θα το παει.. Οι τουριστες θα ερχονται χυμα στο κυμα.. Και οι κακοι ελληνες θα περνανε απο τα 40 κυμματα για να πανε μεχρι την αιγινα
Θα σου κανω την τιμη να σου αφιερωσω 20 δευτερολεπτα για να σου πω απλως να μην κανεις τον κοπο να μου απευθυνεσαι, δεν προκειται να σου απαντησω ξανα ποτέ.Τι λες ρε δικηγοράκο? Πολύ γελαδερός προέκυψες. Γι' αυτό στην Γαλλία το 50% δεν θέλει να εμβολιαστεί?
Έχεις ρε αστείε επιχειρήματα να αντιπαραθέσεις? Η γράφεις σαχλαμάρες?
Πού καταντησαμε, κανει μαθηματα περι σοσιαλισμου ο Συριζα στο ΠΑΣΟΚΡε ξερεις τι σημαινει αριστερα?
Πως ταιριαξατε ρε εσεις με τα δεξια της νδ?τι κοινο εχετε ρε??
Καλα να παθετε οχι 7% 3% να παρετε να κανω παρτι γιατι εχετε καταντησει αηδια
Μπορει να τα εχω πει, πού ξερεις?Λαθρολαγνε στον υπουργό έπρεπε να τα πεις, όχι στο μπου..
Τι αλλο παλαβο θα ακουσουμε, αυξηθηκαν λεει οι ωρες εργασιας με το λοκνταουν που ηταν ολα κλειστα.Η πολλή δουλειά σκοτώνει: Πάνω από 55 ώρες εργασίας την εβδομάδα αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου
ΠΟΥ: Ο αριθμός των ωρών εργασίας αυξήθηκε κατά περίπου 10% στη διάρκεια των lockdown
Η πολλή δουλειά σκοτώνει: Πάνω από 55 ώρες εργασίας την εβδομάδα αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου
Μέσα σε 16 χρόνια, οι άνθρωποι που πέθαναν από εγκεφαλικό ή καρδιακές παθήσεις εξαιτίας των πολλών ωρών που εργάζονταν αυξήθηκαν κατά σχεδόν 30%, σύμφωνα με την πρώτη παγκόσμια έρευνα για τους θανάτους που οφείλονται στις πολλές ώρες εργασίας, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό...www.newsbeast.gr
Γιαυτο και ο κουλης καταργησε το οκταωρο και δουλεια μεχρι τα 74
Το υπουργείο έχει μιλήσει τύπε. Σήμερα, έχουν εμβολιαστεί ΠΛΗΡΩΣ ΜΟΝΟ 1.624.604 ΆΤΟΜΑ, κι εμβολιαζόμαστε εδώ και 4,5 μήνες. Καταλαβαίνεις πως με αυτό το ρυθμό, δεν θα έχουμε τελειώσει μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, σίγουρα. Το αρχικό σχέδιο ήταν για 2.117.400 εμβολιασμούς το μήνα, κι όπως βλέπεις δεν πραγματοποιείται, άσχετα με τις προβλέψεις. Έχουν πραγματοποιηθεί 4.405.618 εμβολιασμοί, και σύμφωνα με το σχέδιο θα είχαν γίνει μέχρι τις πρώτες μέρες του Μάρτη, ποιές μάσκες να βγάλουμε;ισως ,
θα προτιμουσα ομως επισημη θεση απ τον υπουργο υγειας.
Σε βλεπω τύπε, εχεις ρεψει απο την καταπιεση και την τρομοκρατια.Ο μπιλαντεν και οι τζιχαντιστες ηταν αρνακια μπροστα σε αυτους τους αρχιτρομοκρατες
Εννοείται πως σε άκουσε με πολυ προσοχή ο κοντός..Μπορει να τα εχω πει, πού ξερεις?
Ο Υπουργος ειναι και συμπατριωτης μου
Το έχω καταλάβει. .Είσαι υποκείμενο τόσο κουληκό που δεν ντρέπεται και έχεις το θράσος να προσπαθεί γελοιποιήσει έναν νομπελίστα .Τι να σου πω ?σε φτύνουν και λες πως βρέχει.Θα σου κανω την τιμη να σου αφιερωσω 20 δευτερολεπτα για να σου πω απλως να μην κανεις τον κοπο να μου απευθυνεσαι, δεν προκειται να σου απαντησω ξανα ποτέ.
Εννοειται οτι ακουει γιατι παιρνει κατι δεκαδες ψηφους απο το σοι μου, δεν παιζουν με αυτα.Εννοείται πως σε άκουσε με πολυ προσοχή ο κοντός..
Αλέκο μας μπερδεύεις..Εννοειται οτι ακουει γιατι παιρνει κατι δεκαδες ψηφους απο το σοι μου, δεν παιζουν με αυτα.
Αλλά δεν εξαρταται μονο απο αυτον
αμμα θελει να σωσει το πολιτικο τομαρι του μονοδρομος ειναι μια θεση στο επικρατειας και μαλιστα σε καλη θεσηΕννοειται οτι ακουει γιατι παιρνει κατι δεκαδες ψηφους απο το σοι μου, δεν παιζουν με αυτα.
Αλλά δεν εξαρταται μονο απο αυτον
Καλα, κοιμισου αγγελουδι μου.αμμα θελει να σωσει το πολιτικο τομαρι του μονοδρομος ειναι μια θεση στο επικρατειας και μαλιστα σε καλη θεση
εαν δεν τον χωσουν εκει τοτε κλαφτα χαραλαμπε
οι συμπατριωτες σου στο νησι τον εχουν κυρηξει ανεπιθυμητο εδω και καμποσο καιρο
Οι μητσοτακικοι ειναι η αιτια που η ΝΔ δεν εχει ακομη το 28% που επαιρνε επι Σαμαρα.Οι μητσοτακικοι είναι οι ντροπής της δεξιάς πατριωτικής παράταξης της ΝΔ που χτίστηκε από τον Εθνάρχη Καραμανλή
Καλα, κοιμισου αγγελουδι μου.
Ο Νοτης ειναι κεφαλαιο στη Χιο.
Ειναι εντελως αδιαφορο αν δεν τον χωνευει μια μειοψηφια βλαμμενων που φυσικα δεν τον εχει ψηφισει ποτέ.
Τι θα γινει ρε τύπε, θα μου μαθεις και το νησι μου τωρα?
α ρε αλεξ χαλασες
τι καθεσε και υποστηριζεις τον ζηκο ενα σωρο νεοδημοκρατες εχει το νησι σου στα κεντρικα αστον αυτον