Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Μυστικοσύμβουλε άσε τον δροσερό..
Πιο πάνω έγραψα για τους ντυμένους μακεδονομαχους..
Να δούμε τι θα φτιάξουν ο μπουλούκος κ ο τονυ με τα μνημόνια..
O μπουλούκος το πολυ πολυ να φτιαξει κανενα κεμπαπ

Ο Τονυ ισως φτιαξει κανενα κοκτειλ με μουρλόχαπα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
187073405_4540844205928074_855439430275955655_n.jpg
Το πουστονησι ομως κάνει τζίρο πάνω από 2 δις σε κοκορέτσι@ & σαμπάνιες...
:confused::confused::confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Εγώ δεν αναφέρθηκα στον Κικίλια ούτε έχω καμία όρεξη να κάνω τον δικηγόρο του.
Απάντησα στον λάθος ισχυρισμό σου οτι ο ρυθμός εμβολιασμών είναι χαμηλότερος από 2.100κ/μήνα.
Εξήγησα επίσης γιατι είμαι αισιόδοξος για την εξέλιξη των εμβολιασμών.
Ιαν->271κ
Φεβ->615κ
Μαρ->814κ
Απρ->1.398κ
Μαϊ->2.300κ (εκτίμηση)
Ε, με αυτά τα στοιχεία, σε αντίθεση με εσένα, αισιοδοξώ οτι το καλοκαίρι θα βγάλουμε τη μάσκα.
Με το υπόλοιπο επικοινωνιακό παιχνίδι, τις διαφάνειες κλπ δεν ασχολούμαι γιατι είναι ευχές πολιτικών και όχι πραγματικά στοιχεία.
η επιτάχυνση δεν είναι ικανοποιητική, έχουμε μείνει πίσω από όλες τις δυτικές χώρες της ΕΕ,
και τις ανταγωνιστικές (πορτογαλία, ισπανία, ιταλία)
δεν μιλάμε για μάλτα, κύπρο που τρώμε την σκόνη τους,
ευτυχώς οι τούρκοι τα κάνανε σκατά στον εμβολιασμό

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν πάει έτσι.
Τα νούμερα που βάζεις είναι σωστά. Σύμφωνα με το σαη που παραθέτεις οι εμβολιασμοί άρχισαν την 28/12/20 και μέχρι χθες είχαμε 4.405.618 εμβολιασμούς.
Ο ρυθμός όμως είναι διαρκώς αυξανόμενος και ΗΔΗ οι εμβολιασμοί τρέχουν με ρυθμό μεγαλύτερο από 2.117.400/μήνα. Κρίνω οτι ο Μάϊος θα υπερβεί τους 2.300κ.
Στοιχεία από το https://www.data.gov.gr/datasets/mdg_emvolio/ (βάζοντας τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα):

Ιανουάριος 271.287 εμβολιασμοί
Φεβρουάριος 614.534 εμβολιασμοί
Μάρτιος 813.986 εμβολιασμοί
Απρίλιος 1.397.886 εμβολιασμοί
Μάιος (έως 17) 1.307.925 εμβολιασμοί

Τους προηγούμενους μήνες δεν υπήρχε επάρκεια εμβολίων οπότε ο αριθμός ήταν μικρός. Οσο αυξάνεται η διαθεσιμότητα τόσο ο ρυθμός αυξάνει.

Δεν υπάρχει γραμμικότητα.

Το πόσοι εμβολιάζονται είναι συνάρτηση τόσο της διαθεσιμότητας των εμβολίων και της δυναμικότητας των γραμμών εμβολιασμού όσο και της προθυμίας των πολιτών να εμβολιαστούν.

Ο προγραμματισμός της κυβέρνησης ήταν βάσει των δηλώσεων σκέρτσου στα τέλη απρίλη : https://www.capital.gr/epikairotita...i-emboliastei-me-tin-1i-dosi-eos-teli-iouniou ο εξής :

"Μιλάμε για έναν αριθμό κοντά στα 4 - 4,5 εκατ. πολίτες που θα μπορούν να έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση ως το τέλος Ιουνίου"

"Ως το τέλος του καλοκαιριού θεωρούμε ότι το 70 - 80%, που είναι το αναγκαίο ποσοστό για να χτίσουμε την ανοσία, θα έχει επιτευχθεί με άνεση"

To μέλλον θα δείξει λοιπόν.

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ΕΑΝ ο ρυθμός εμβολιασμών των τελευταίων 7 ημερών διατηρηθεί αμετάβλητος τότε ο αριθμός εμβολιασμένων (με τουλάχιστον μια δόση) μέχρι το τελευταίο 7ημερο του Ιουνίου θα προσεγγίζει τα 5 εκατομμύρια .

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
O μπουλούκος το πολυ πολυ να φτιαξει κανενα κεμπαπ

Ο Τονυ ισως φτιαξει κανενα κοκτειλ με μουρλόχαπα
Κούγια που σε κούγιαγε ...
Στο άλλο που σου είπε ο @μορφονιος για τους μακεδονομάχους δεν απάντησες...

Εσύ τελικά στις συγκεντρώσεις των μακεδονομάχων πήγες με πανοπλία ή με ξιφος;
Με μπουμπούκο Βορίδη και Πλεύρη έβγαλες σέλφι;;

20210416_085531.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σαν τον τάπα τον στραπονιάρη τον ζανούλη ε? :tooth:
1.80 και με λες ταπα??
Εσυ ποσο εισαι ρε αντρακλα με το λαδακι?
Πως τι βρισκεις με το λαδακι για πες μας?
Τι λαδακι χρησιμοποεις ρε μπαρμπα?
Θες να σου φερω μια λιμπα τσαμπα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κούγια που σε κούγιαγε ...
Στο άλλο που σου είπε ο @μορφονιος για τους μακεδονομάχους δεν απάντησες...

Εσύ τελικά στις συγκεντρώσεις των μακεδονομάχων πήγες με πανοπλία ή με ξιφος;
Με μπουμπούκο Βορίδη και Πλεύρη έβγαλες σέλφι;;

20210416_085531.jpg
Είδαμε έναν...!!!!

Παρακάτω... πόσους? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gay.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1.80 και με λες ταπα??
Εσυ ποσο εισαι ρε αντρακλα με το λαδακι?
Πως τι βρισκεις με το λαδακι για πες μας?
Τι λαδακι χρησιμοποεις ρε μπαρμπα?
Θες να σου φερω μια λιμπα τσαμπα?
Λούσου γιατί το κεφάλι σου βρωμάει ποδαρίλα, ζούπακα!!! :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Είδαμε έναν...!!!!

Παρακάτω... πόσους? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gay.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λούσου γιατί το κεφάλι σου βρωμάει ποδαρίλα, ζούπακα!!! :tooth:
Έχουν καμία ελληνική σημαία πάνω τους αυτοί;;

Αυτοι εδω οι νουδουλοι όμως είναι τέρμα ξέκωλοι στη μέση του δρόμου..

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

20210416_085531.jpg
20210416_212930.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχουν καμία ελληνική σημαία πάνω τους αυτοί;;
Όχι βέβαια, λένε ότι είναι Έλληνες? Φυσικά και όχι! Πολίτες του Κόσμου? Κάπως έτσι δεν το λέτε? :tooth:

Αυτοι εδω οι νουδουλοι όμως είναι τέρμα ξέκωλοι στη μέση του δρόμου..

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

20210416_212930.jpg
Αυτός πάντως σημαία δεν έχει, οπότε... μάλλον μπορεί να είναι και δικός σας? Ξέρεις, από αυτούς που δεν έχουν πατρίδα? Αφού δεν έχει σημαία? Ε?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όχι βέβαια, λένε ότι είναι Έλληνες? Φυσικά και όχι! Πολίτες του Κόσμου? Κάπως έτσι δεν το λέτε? :tooth:

Αυτός πάντως σημαία δεν έχει, οπότε... μάλλον μπορεί να είναι και δικός σας? Ξέρεις, από αυτούς που δεν έχουν πατρίδα? Αφού δεν έχει σημαία? Ε?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
.O ένας την φοράει πάνω του ο άλλος περιβάλλεται από σημαίες γύρω του, το ξεκωλο, ξεκωλο στυλ όμως .. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ του κώλου δηλαδή :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
.O ένας την φοράει πάνω του ο άλλος περιβάλλεται από σημαίες γύρω του, το ξεκωλο, ξεκωλο στυλ όμως .. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ του κώλου δηλαδή :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα αφού ο δεύτερος δεν έχει σημαία. Έτσι δεν είπες για αυτούς που ανέβασα εγώ?

Άρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
η επιτάχυνση δεν είναι ικανοποιητική, έχουμε μείνει πίσω από όλες τις δυτικές χώρες της ΕΕ,
Σήμερα είμαστε πάνω από Σουηδία, Ολλανδία από τιε χώρες που λες και σε απόσταση 3-4 ημερών από τους "ανταγωνιστές", με την διαφορά να έχει την τάση να μικρύνει.

Σε σημαντικό βαθμό η διαφορά, οφείλεται και στο Πάσχα που έγιναν λίγοι εμβολιασμοί για 3-4 μέρες.

Πέρα από την αποτυχία της ΕΕ, να προμηθευτεί τα εμβόλια το πρώτο τρίμηνο του 2021, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μα αφού ο δεύτερος δεν έχει σημαία. Έτσι δεν είπες για αυτούς που ανέβασα εγώ?

Άρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πρέπει να έχει οπωσδήποτε δηλαδή; έχουν οι γύρω του, οι υπόλοιποι δηλαδη στην ίδια συγκέντρωση, εσύ όπου πας κρατάς και σημαία πάνω σου;; :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πρέπει να έχει οπωσδήποτε δηλαδή; έχουν οι γύρω του, οι ίδιοι με αυτόν δηλαδή στην ίδια συγκέντρωση, εσύ όπου πας κρατάς και σημαία πάνω σου;; :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Α, εντάξει... εσύ το είπες έτσι πάντως: "βλέπεις κανέναν να έχει σημαία?"

Οκ, απλά δεν αναιρείς τις μαλακιες που λες. Γι αυτό και θα μείνεις εκεί που είσαι! Ανεπιδεκτος μαθήσεως ούτε εκ των λαθών σου! :)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Α, εντάξει... εσύ το είπες έτσι πάντως: "βλέπεις κανέναν να έχει σημαία?"

Οκ, απλά δεν αναιρείς τις μαλακιες που λες. Γι αυτό και θα μείνεις εκεί που είσαι! Ανεπιδεκτος μαθήσεως ούτε εκ των λαθών σου! :)
Για ελληνική σημαία έλεγα, άσε, οι ομοφυλόφιλοι σε όλο το κόσμο έχουν την σημαία που έχουν, δεν μας πέφτει λόγος, τουλάχιστον δεν κυκλοφορούν με σημαία έθνους, δεν προσβάλουν κανέναν λαό ετσι...
Οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ όμως που βγαίνουν ξεκωλοι στη μέση του δρόμου είναι ψηφοφόροι νέας δημοκρατίας , μπορείς να περηφανεύεσαι όσο θες μιας και είσαι πατριώτης τρομάρα σου , κρίμα δεν ήσουν εκεί να τους μαζέψεις, να τους πεις "ρε παιδιά είναι ντροπή αυτό που κάνετε" τι όχι; δεν θα το έκανες; :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για ελληνική σημαία έλεγα,
Ναι αυτό έλεγα κι εγώ :)

άσε, οι ομοφυλόφιλοι σε όλο το κόσμο έχουν την σημαία που έχουν, δεν μας πέφτει λόγος,
Ναι και ξέρουμε που την έχουν :)

τουλάχιστον δεν κυκλοφορούν με σημαία έθνους, δεν προσβάλουν κανέναν λαό ετσι...
Άρα συμφωνείς ότι οι ίδιοι προσβάλλουν με αυτα που κανουν και θα προσβάλλουν την σημαία της χώρας που θα έχουν. Σωστά? Άρα γνωρίζουν οι ίδιοι το ποιόν τους. Άρα? Γιατί σκουζουν?

Οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ όμως που βγαίνουν ξεκωλοι στη μέση του δρόμου είναι ψηφοφόροι νέας δημοκρατίας ,
Έκανες γκάλοπ? Ειδικά σε όλους αυτούς με την σημαία? Χαυγιτες δεν έχουν την ελληνική σημαία? Αλλά ξέχασα.... με αυτούς και κάτι άλλους τρομοκράτες είστε φιλαράκια! :) Χεράκι-χεράκι! :)

μπορείς να περηφανεύεσαι όσο θες μιας και είσαι πατριώτης τρομάρα σου , κρίμα δεν ήσουν εκεί να τους μαζέψεις, να τους πεις "ρε παιδιά είναι ντροπή αυτό που κάνετε" τι όχι; δεν θα το έκανες; :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι είμαι υπερήφανος που είμαι πατριώτης, όπως εσύ είσαι για το gay pride.

Αυτή είναι η διαφορά μας, δεν νομίζω να διαφωνούμε ούτε εσύ ούτε εγω :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πήγα στο ourworldindata να δω την διαφορά από Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία.
Όντως 4%~5%, δηλαδή με τους παρόντες ρυθμούς 5-10 μέρες υστέρηση.
Κακώς. Μαζί σου να κράξουμε τον Κικίλια για να επιταχύνει.
Παραμένει η πεποίθησή μου οτι το καλοκαίρι θα βγάλουμε την μάσκα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ναι αυτό έλεγα κι εγώ :)

Ναι και ξέρουμε που την έχουν :)

Άρα συμφωνείς ότι οι ίδιοι προσβάλλουν με αυτα που κανουν και θα προσβάλλουν την σημαία της χώρας που θα έχουν. Σωστά? Άρα γνωρίζουν οι ίδιοι το ποιόν τους. Άρα? Γιατί σκουζουν?
Είπα ότι δεν προσβάλουν κανέναν λαό με τη σημαία που κρατάνε (δες και παραπάνω τι έγραψα), η σημαία τους εν ολίγοις δεν ανήκει σε κάποιο έθνος.
Το αν προσβάλλονται ή όχι οι ίδιοι, ειλικρινά στα αρχιδια μου, με τον κωλο τους κάνουν ότι κάνουν...

Έκανες γκάλοπ? Ειδικά σε όλους αυτούς με την σημαία? Χαυγιτες δεν έχουν την ελληνική σημαία? Αλλά ξέχασα.... με αυτούς και κάτι άλλους τρομοκράτες είστε φιλαράκια! :) Χεράκι-χεράκι! :)
Όλοι αυτοί που πήγαιναν στις συγκεντρώσεις για την Μακεδονία στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ψηφοφόροι της νουδουλας.
Ναι είμαι υπερήφανος που είμαι πατριώτης, όπως εσύ είσαι για το gay pride.
Είμαι περήφανος του εαυτού μου και μόνο, καμια πατρίδα, επισης σε κανένα σύλλογο δεν χρωστάω τίποτα και ούτε είμαι μέλος

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν υπάρχει γραμμικότητα.

Το πόσοι εμβολιάζονται είναι συνάρτηση τόσο της διαθεσιμότητας των εμβολίων και της δυναμικότητας των γραμμών εμβολιασμού όσο και της προθυμίας των πολιτών να εμβολιαστούν.

Ο προγραμματισμός της κυβέρνησης ήταν βάσει των δηλώσεων σκέρτσου στα τέλη απρίλη : https://www.capital.gr/epikairotita...i-emboliastei-me-tin-1i-dosi-eos-teli-iouniou ο εξής :

"Μιλάμε για έναν αριθμό κοντά στα 4 - 4,5 εκατ. πολίτες που θα μπορούν να έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση ως το τέλος Ιουνίου"

"Ως το τέλος του καλοκαιριού θεωρούμε ότι το 70 - 80%, που είναι το αναγκαίο ποσοστό για να χτίσουμε την ανοσία, θα έχει επιτευχθεί με άνεση"

To μέλλον θα δείξει λοιπόν.

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ΕΑΝ ο ρυθμός εμβολιασμών των τελευταίων 7 ημερών διατηρηθεί αμετάβλητος τότε ο αριθμός εμβολιασμένων (με τουλάχιστον μια δόση) μέχρι το τελευταίο 7ημερο του Ιουνίου θα προσεγγίζει τα 5 εκατομμύρια .
Δεν διαφωνούμε κάπου.
Τα νούμερα που έβαλα αφορούσαν τους αρχικούς μήνες που ήταν δεδομένο οτι η ζήτηση ήταν πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά.
Όσο προχωράει ο εμβολιασμός θα φανεί η επίδραση της διάθεσης των πολιτών να συμμετέχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom