Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Θα κοπούν τα SMS από μεθαύριο, θα αυξηθούν τα κρούσματα, και θα μας λένε με περίσσιο θράσος πόσο πετυχημένο μέτρο ήταν.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Α νόμιζα οτι ηταν πρόσφατη , λάθος μου τότε. Καθώς όμως έψαχνα την δήλωση Βενιζέλου για τα τσιπάκια βρήκα αυτό εδω , μάλλον σχετικό με το θέμα.

ειχε κανει εντυπωση η δηλωση του τοτε και οι μεγακλοσχημοι δημοσιογραφοι λεγανε "οτι δεν μας τα λεει καλα ο βαγγελης"

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Θειουλη τι ασυναρτησιες λες?
Τον αγωνα που εχω ρηξει εγω ως αριστερους στους δρομους κανενας απο εσας τους αριστερους εδω μεσα δεν εχει ρηξει.
Και οταν εγω στο νημα με τα πολιτικα αντιμετωπιζα ταυτοχρονα 5 γαλαζια κοπροσκυλα κανενας απο εσας δεν μπηκε σφηνα παρα κανατε τσιμουδια.
Ξεχωριζω τα μελη τονυ αβε λουκα μπαζουκα γλασκο ερικ ισως ξεχασα και κανα δυο οι οποιοι δινουν μαχη στο νημα και ειναι καθαρα μαχημια.
Αδερφέ δεν ήταν για σένα το ποστάρισμα. Το προόριζα για τον Leclerc τον κομπογανίτη ξερόλα γιατρό της συμφοράς. Sorry για την παρανόηση, αλλά μάλλον μπέρδεψα τα ποστς.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
ειχε κανει εντυπωση η δηλωση του τοτε και οι μεγακλοσχημοι δημοσιογραφοι λεγανε "οτι δεν μας τα λεει καλα ο βαγγελης"
Αρα αν την είχε κάνει σήμερα την δήλωση δεν το είχαν σε τίποτα να τον χαρακτηρίσουν και αυτόν ψεκασμένο ... η έστω ημιψεκασμένο :P

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αρα αν την είχε κάνει σήμερα την δήλωση δεν το είχαν σε τίποτα να τον χαρακτηρίσουν και αυτόν ψεκασμένο ... η έστω ημιψεκασμένο :P
σημερα θα τονιζαν οτι ο βαγγελης δεν ανηκει στο συνταγματικο τοξο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αδερφέ δεν ήταν για σένα το ποστάρισμα. Το προόριζα για τον Leclerc τον κομπογανίτη ξερόλα γιατρό της συμφοράς. Sorry για την παρανόηση, αλλά μάλλον μπέρδεψα τα ποστς.
Ενταξει θειουλη...

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Οταν το ελεγα εγω αυτο δεν μπηκες ομως να με στηριξεις?
Τα κομματοσκυλα της νδ διαφωνουν μ αυτη την αποψη.
Και στοχευμενα διαφωνουσε ο προμοτορας τζο100.
Μάστορα, αν το είπες έτσι οπως το έγραψα και δεν τοποθετήθηκα υπέρ σου, τότε μάλλον δεν το είδα. Γενικά αν βλέπω κάτι σωστό δεν έχω θέμα να το πω. Οπως στα ανταλλακτικά σα μπίζνα.

Ο τουρισμός στη μαζική του μορφή, που στοχεύει στην καταστροφή του περιβάλλοντος και τον ανηθικο πλουτισμό ορισμένων έχει ψοφήσει. Και όσοι βγάζουν τα προς το ζειν καταστρέφοντας την Ελλάδα, θα πρέπει να ξαναδούν το μέλλον τους.

Αυτό το εκτός θέματος και κλείνω εδω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Θα κοπούν τα SMS από μεθαύριο, θα αυξηθούν τα κρούσματα, και θα μας λένε με περίσσιο θράσος πόσο πετυχημένο μέτρο ήταν.
Παντως με τα ςμς στρώσαμε χαρακτήρα,
Μονο εμείς και η κυπρος τα χε?
Λογικό,
οι ...αλλοι δεν ξερουν, δεν εχουν γεραπετρίτη

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Ψεκασμένε ψυχάκια σε έχει σκίσει ο Βαιλταίρος και παραληρείς.
1. Tα like άρχισαν πριν από 1-2 χρόνια, άρα το ποστ σου είναι άλλη μία παπαριά.
2. Μπήκες στην συζήτηση να υποστηρίξεις ότι ο εμβολιαζόμενος υπογράφει ΥΔ ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, μετά το πήρες πίσω και είπες ότι ΟΛΟΙ υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση.

Επειδή τα Ελληνικά σου είναι επιπέδου Κασσιανής, μάθε ότι το έγγραφο που έβαλες ΔΕΝ αναφέρει Υπεύθυνη και ΔΕΝ φέρει χώρο υπογραφής. Καταχρηστικά να πω ότι η απάντηση στο ερωτηματολόγιο είναι κάποιου είδους δήλωση, αλλά ΔΕΝ είναι υπεύθυνη και ΔΕΝ υπογράφεται.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα την πεις την παπαριά, η αναγραφή του ονόματος ποτέ ΔΕΝ αντιστοιχεί σε υπογραφή;

Άντε με την Κασσιανή τώρα να τα πείτε για τραβέλια και στραπόν.
τώρα και συ γίνεσαι κακός, βλέπεις τον άλλο που του έχουν περάσει το καυλί από το ορθό μέχρι τις αμυγδαλές και πας και του δίνεις μια να βγει έξω από τα δόντια ;
λίγη συμπονια στον συνάνθρωπο :grin:

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1620736377533.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
https://www.capital.gr/epikairotita/3503055/ti-tha-mas-rota-o-eodu-prin-emboliastoume.

Ρε απιθανε χασοδικη!

Είσαι μήπως υπό την επήρεια του Μητσοτάκη (ύψιστη ασθένεια) ή απλά λες μπαρουφες;

Είχες κάνει ποτέ στην ζωή σου εμβόλιο ή τώρα ήρθε η ώρα να υπερασπίσεις όσο τίποτα το μπαχαλο;

Πρωτού λοιπόν κάνει κανείς ένα εμβόλιο (πόσο δε με εξακριβωμένες παρενέργειες απ'το μεγαλύτερο ποσοστό)ο τύπος που στο έκανε, γιατρός-φαρμακοποιος, σε έστελνε για ιατρικές εξετάσεις ώστε να δει το προφίλ να σου χορηγήσει το εμβόλιο,και δεν σ λέγε τα χαζά του ερωτηματολογίου.

Ναι ή όχι;Εμβολιαστηκες ποτέ; Γιατί εγώ πολλές φορές... Αυτό όμως το μπαχαλο, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα πρώτη φορά.
Eιπες οτι υπογραφουμε εγγραφο οτι αναλαμβανουμε την ευθυνη ναι ή οχι?
Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
https://www.capital.gr/epikairotita/3503055/ti-tha-mas-rota-o-eodu-prin-emboliastoume.

Ρε απιθανε χασοδικη!

Είσαι μήπως υπό την επήρεια του Μητσοτάκη (ύψιστη ασθένεια) ή απλά λες μπαρουφες;

Είχες κάνει ποτέ στην ζωή σου εμβόλιο ή τώρα ήρθε η ώρα να υπερασπίσεις όσο τίποτα το μπαχαλο;

Πρωτού λοιπόν κάνει κανείς ένα εμβόλιο (πόσο δε με εξακριβωμένες παρενέργειες απ'το μεγαλύτερο ποσοστό)ο τύπος που στο έκανε, γιατρός-φαρμακοποιος, σε έστελνε για ιατρικές εξετάσεις ώστε να δει το προφίλ να σου χορηγήσει το εμβόλιο,και δεν σ λέγε τα χαζά του ερωτηματολογίου.

Ναι ή όχι;Εμβολιαστηκες ποτέ; Γιατί εγώ πολλές φορές... Αυτό όμως το μπαχαλο, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα πρώτη φορά.
1. σταμάτα να ποστάρεις άρθρα του Δεκεμβρίου.
2. δείξε με βελάκι πού υπογράφει ο εμβολιασμένος στο έντυπο που σου αρέσει.
3. δείξε με βελάκι πού υπογράφει ο εμβολιασμένος στο έντυπο που σου αρέσει λέμε.
4. κάνεις πως δεν κατάλαβες ακόμα? ΔΕΙΞΕ ΜΕ ΒΕΛΑΚΙ ΠΟΎ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το σωστό είναι:
Οταν το ελεγα εγω αυτο όμως, δεν μπηκες να με στηριξεις...
(αποσιωπητικά δλδ αντί για ερωτηματικό, το "όμως" λίγο πιο πριν, καθώς και ένα κόμμα μετά το όμως)

τζον 100, με ν
μη μου αλλάζεις το όνομα, δεν είμαι οι τζι αι τζο

προμότορας που λες συνέχεια ξέρεις τι σημαίνει?
ενώ τα υπόλοιπα που γράφει γενικώς λες να ξέρει τι σημαίνουν ο τραμπάκουλας?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Το ότι έγινε update στο εγχειρίδιο και στις φόρμες για τις οποίες ούτε η Παγώνη δεν συμφώνησε :

μπλα μπλα μπλα.....

Όλοι κάνουν λάθη κάποια στιγμή, δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι έξυπνος ή "χαζος" ή απλά δεν τα πιάνει αμέσως. Αυτό που μετράει είναι πως κάποιοι έχουν την εντιμότητα να παραδέχονται το λάθος τους και να μαθαίνουν από αυτό, συνήθως αυτό σημαίνει και ότι το λάθος τους ήταν καλοπροαίρετο. Οι υπόλοιποι για διάφορους λόγους αρνούνται πεισματικα, συνήθως επειδή το "λάθος" τους έχει να κάνει με κουτοπονηριά περισσότερο παρά μειωμένη αντίληψη.

Ας πούμε ότι έπεσες (εσύ ή οι "φίλοι σου") στην εξαίρεση της εξαίρεσης κάπου σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο να έγινε (που αμφιβάλω) χρήση του αρχικού εντύπου και μη γνωρίζοντας υπέθεσες ότι έτσι γίνεται παντού (ζητείται υπογραφή). Ο βολταίρος σου υπέδειξε ότι το έντυπο αυτό άλλαξε τυπικά και το πιο πιθανό και πρακτικά πριν καν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί. Τόσοι εδώ μέσα σου είπαμε ότι δεν είδαμε το έγγραφο που λες ούτε υπογράψαμε. Αν το λάθος σου ήταν ειλικρινές εδω θα είχες πει ένα "σόρρυ λάθος είχα καταλάβει και κακώς είχα γενικεύσει" και τέλος. Αλλά εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις "αποδείξεις" μόνο και μόνο για να ξεφτιλιστείς κι άλλο.

1- με χαρακτηρίζεις "ομοιδεάτη" του βολταίρου, δε μας το κάνεις λιανά αυτό ; εδώ δεν υπάρχει ιδεολογικό ζήτημα για να διαλέξει κάποιος πλευρά ανάλογα τα πιστεύω του αλλά κάτι αντικειμενικό και χειροπιαστό. Αν σου είναι πιο εύπεπτο μπορείς να κοροιδεύεις τον εαυτό σου ότι κάποιοι στέκονται απέναντί σου λόγω ιδεών, αυτό δεν άλλαζει την πραγματικότητα.

2- το λινκ με τη δήλωση της Παγώνη είναι από 18 Δεκεμβρίου, 2020, πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, με ποιο τρόπο αποδεικνύει ότι το αρχικό έγγραφο χρησιμοποιήθηκε όταν άρχισαν οι εμβολιασμοί ; (μη πεις καμιά εξυπνάδα, δε ρωτάω για μεμονωμένη εκ παραδρομής χρήση)

3- το λινκ με το Κέντρο Υγείας Ιλίου δείχνει εικόνες από το εσωτερικό πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί. Τι πιο λογικό να υποθέσει κάποιος ότι τύπωσαν τα έντυπα όπως ήταν διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή απλά για να τα δείξουν πάνω στο τραπεζάκι. Ποιός σου λέει ότι ήταν εκεί τα ίδια όταν ξεκίνησαν ;

4- το επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά αν και είναι προφανώς μάταιο : σε όλα τα έντυπα (Αυστραλία, Γερμανία, ακόμη και Γη του πυρός να έβαζες) όπου ζητείται υπογραφή αυτό αναφέρεται ρητά. Η λογική λέει πως αν στο επίμαχο έντυπο που σου έχει κολλήσει στο μυαλό το κράτος ήθελε υπογραφή δεν είχε παρά να το αναγράφει ρητά όπως και στα άλλα.
Τσάμπα βέβαια το παιδευουμε, μετά και από όσα έγραψε ο Βολταίρος είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το έγγραφο δεν χρησιμοποιήθηκε.
Επειδή παραμένω λαρζ άντε να υποθέσω ότι το πολύ πολύ σε κάποια ελάχιστα κέντρα από τσιγκουνιά να χρησιμοποίησαν τις ελάχιστες σελίδες του αρχικού εντύπου που ίσως είχαν βιαστεί να τυπώσουν.
Αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα που ισχύε και συνεχίζει να ισχύει στα εμβολιαστικά κέντρα. Και φυσικά δεν στηρίζει το αρχικό σου ποστ στο οποίο υποστήριζες γενικά ότι ζητείται υπογραφή, ας το ξαναδούμε :
Βάζω ότι στοίχημα θέλετε ότι υπογράφεις όταν εμβολίζεσαι γιατί μόλις ρώτησα άτομο που το έκανε σήμερα.
Εάν εσυ εχεις υποτειθεται εμβολιστεί και δεν έβαλες καμία υπογραφή λες ψέματα ότι εμβολίστηκες.
Μου έστειλε και φωτό το έγγραφο που υπέγραψε με το ιστορικό του.

5- αφήνω για το τέλος την ερώτηση που έπρεπε να σου κάνω από την αρχή : (αν θες φυσικά) μου λες ποια είναι η γνώμη σου για αυτό που μας παρουσιάστηκε ώς κατάρευση του WTC (των δίδυμων πύργων δηλαδή) ;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
@billGor μα και στο αρχικό έγγραφο που λυσσάει, δεν υπογράφει πουθενά ο επίδοξος ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
Στην πρώτη σελίδα συμπληρώνει το όνομά του και ημερομηνία ο γιατρός που σου παίρνει προφορικά το ιστορικό σου και συμπληρώνει τα πεδία.
ΜΟΝΟ στην δεύτερη σελίδα έχει πεδίο υπογραφής, ΜΟΝΟ στην περίπτωση νομικού αντικαταστάτη ή οικείου λόγω ανικανότητας του εμβολιαζόμενου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.249
Πόντοι
5.006
πιθηκας dik σημερα ψεκασε με τσιπακια....
στηριζω....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με νοιαζει γιατι λειτουργεις αντικοινωνικα.
Χαχαχαχαχχαχαχ
Οποιος δεν κανει εμβολιο ειναι αντικοινωνικος? Χχααχχαχαχαχ
Τι αλλο θ ακουσουμε ρε δικηγορε...
Που θα φτασει αυτη η κατρακυλα σας.
Εγω δεν το κανω το εμβολιο,ακυρωσα και το ραντεβου που ειχα για τις 27 του μηνα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
το σωστό είναι:
Οταν το ελεγα εγω αυτο όμως, δεν μπηκες να με στηριξεις...
(αποσιωπητικά δλδ αντί για ερωτηματικό, το "όμως" λίγο πιο πριν, καθώς και ένα κόμμα μετά το όμως)

τζον 100, με ν
μη μου αλλάζεις το όνομα, δεν είμαι οι τζι αι τζο

προμότορας που λες συνέχεια ξέρεις τι σημαίνει?
Ασε την ορθογραφια και πιασε την ουσια.
Ξεμπροστιαστηκες οπως ξεμπροστιαστηκε το κομμα σου με τις πατεντες των εμβολιων.
Ακομα επιμενεις οτι ο τουρισμος ειναι η βαρια μας βοομηχανια?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom