★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Θα κοπούν τα SMS από μεθαύριο, θα αυξηθούν τα κρούσματα, και θα μας λένε με περίσσιο θράσος πόσο πετυχημένο μέτρο ήταν.
ειχε κανει εντυπωση η δηλωση του τοτε και οι μεγακλοσχημοι δημοσιογραφοι λεγανε "οτι δεν μας τα λεει καλα ο βαγγελης"Α νόμιζα οτι ηταν πρόσφατη , λάθος μου τότε. Καθώς όμως έψαχνα την δήλωση Βενιζέλου για τα τσιπάκια βρήκα αυτό εδω , μάλλον σχετικό με το θέμα.
Αδερφέ δεν ήταν για σένα το ποστάρισμα. Το προόριζα για τον Leclerc τον κομπογανίτη ξερόλα γιατρό της συμφοράς. Sorry για την παρανόηση, αλλά μάλλον μπέρδεψα τα ποστς.Θειουλη τι ασυναρτησιες λες?
Τον αγωνα που εχω ρηξει εγω ως αριστερους στους δρομους κανενας απο εσας τους αριστερους εδω μεσα δεν εχει ρηξει.
Και οταν εγω στο νημα με τα πολιτικα αντιμετωπιζα ταυτοχρονα 5 γαλαζια κοπροσκυλα κανενας απο εσας δεν μπηκε σφηνα παρα κανατε τσιμουδια.
Ξεχωριζω τα μελη τονυ αβε λουκα μπαζουκα γλασκο ερικ ισως ξεχασα και κανα δυο οι οποιοι δινουν μαχη στο νημα και ειναι καθαρα μαχημια.
Αρα αν την είχε κάνει σήμερα την δήλωση δεν το είχαν σε τίποτα να τον χαρακτηρίσουν και αυτόν ψεκασμένο ... η έστω ημιψεκασμένοειχε κανει εντυπωση η δηλωση του τοτε και οι μεγακλοσχημοι δημοσιογραφοι λεγανε "οτι δεν μας τα λεει καλα ο βαγγελης"
σημερα θα τονιζαν οτι ο βαγγελης δεν ανηκει στο συνταγματικο τοξοΑρα αν την είχε κάνει σήμερα την δήλωση δεν το είχαν σε τίποτα να τον χαρακτηρίσουν και αυτόν ψεκασμένο ... η έστω ημιψεκασμένο
Ενταξει θειουλη...Αδερφέ δεν ήταν για σένα το ποστάρισμα. Το προόριζα για τον Leclerc τον κομπογανίτη ξερόλα γιατρό της συμφοράς. Sorry για την παρανόηση, αλλά μάλλον μπέρδεψα τα ποστς.
Μάστορα, αν το είπες έτσι οπως το έγραψα και δεν τοποθετήθηκα υπέρ σου, τότε μάλλον δεν το είδα. Γενικά αν βλέπω κάτι σωστό δεν έχω θέμα να το πω. Οπως στα ανταλλακτικά σα μπίζνα.Οταν το ελεγα εγω αυτο δεν μπηκες ομως να με στηριξεις?
Τα κομματοσκυλα της νδ διαφωνουν μ αυτη την αποψη.
Και στοχευμενα διαφωνουσε ο προμοτορας τζο100.
Παντως με τα ςμς στρώσαμε χαρακτήρα,Θα κοπούν τα SMS από μεθαύριο, θα αυξηθούν τα κρούσματα, και θα μας λένε με περίσσιο θράσος πόσο πετυχημένο μέτρο ήταν.
τώρα και συ γίνεσαι κακός, βλέπεις τον άλλο που του έχουν περάσει το καυλί από το ορθό μέχρι τις αμυγδαλές και πας και του δίνεις μια να βγει έξω από τα δόντια ;Ψεκασμένε ψυχάκια σε έχει σκίσει ο Βαιλταίρος και παραληρείς.
1. Tα like άρχισαν πριν από 1-2 χρόνια, άρα το ποστ σου είναι άλλη μία παπαριά.
2. Μπήκες στην συζήτηση να υποστηρίξεις ότι ο εμβολιαζόμενος υπογράφει ΥΔ ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, μετά το πήρες πίσω και είπες ότι ΟΛΟΙ υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση.
Επειδή τα Ελληνικά σου είναι επιπέδου Κασσιανής, μάθε ότι το έγγραφο που έβαλες ΔΕΝ αναφέρει Υπεύθυνη και ΔΕΝ φέρει χώρο υπογραφής. Καταχρηστικά να πω ότι η απάντηση στο ερωτηματολόγιο είναι κάποιου είδους δήλωση, αλλά ΔΕΝ είναι υπεύθυνη και ΔΕΝ υπογράφεται.
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα την πεις την παπαριά, η αναγραφή του ονόματος ποτέ ΔΕΝ αντιστοιχεί σε υπογραφή;
Άντε με την Κασσιανή τώρα να τα πείτε για τραβέλια και στραπόν.
Eιπες οτι υπογραφουμε εγγραφο οτι αναλαμβανουμε την ευθυνη ναι ή οχι?https://www.capital.gr/epikairotita/3503055/ti-tha-mas-rota-o-eodu-prin-emboliastoume.
Ρε απιθανε χασοδικη!
Είσαι μήπως υπό την επήρεια του Μητσοτάκη (ύψιστη ασθένεια) ή απλά λες μπαρουφες;
Είχες κάνει ποτέ στην ζωή σου εμβόλιο ή τώρα ήρθε η ώρα να υπερασπίσεις όσο τίποτα το μπαχαλο;
Πρωτού λοιπόν κάνει κανείς ένα εμβόλιο (πόσο δε με εξακριβωμένες παρενέργειες απ'το μεγαλύτερο ποσοστό)ο τύπος που στο έκανε, γιατρός-φαρμακοποιος, σε έστελνε για ιατρικές εξετάσεις ώστε να δει το προφίλ να σου χορηγήσει το εμβόλιο,και δεν σ λέγε τα χαζά του ερωτηματολογίου.
Ναι ή όχι;Εμβολιαστηκες ποτέ; Γιατί εγώ πολλές φορές... Αυτό όμως το μπαχαλο, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα πρώτη φορά.
1. σταμάτα να ποστάρεις άρθρα του Δεκεμβρίου.https://www.capital.gr/epikairotita/3503055/ti-tha-mas-rota-o-eodu-prin-emboliastoume.
Ρε απιθανε χασοδικη!
Είσαι μήπως υπό την επήρεια του Μητσοτάκη (ύψιστη ασθένεια) ή απλά λες μπαρουφες;
Είχες κάνει ποτέ στην ζωή σου εμβόλιο ή τώρα ήρθε η ώρα να υπερασπίσεις όσο τίποτα το μπαχαλο;
Πρωτού λοιπόν κάνει κανείς ένα εμβόλιο (πόσο δε με εξακριβωμένες παρενέργειες απ'το μεγαλύτερο ποσοστό)ο τύπος που στο έκανε, γιατρός-φαρμακοποιος, σε έστελνε για ιατρικές εξετάσεις ώστε να δει το προφίλ να σου χορηγήσει το εμβόλιο,και δεν σ λέγε τα χαζά του ερωτηματολογίου.
Ναι ή όχι;Εμβολιαστηκες ποτέ; Γιατί εγώ πολλές φορές... Αυτό όμως το μπαχαλο, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα πρώτη φορά.
Με νοιαζει γιατι λειτουργεις αντικοινωνικα.αν θες εσυ να εμβολιαστεις,εγω μαζι σου πασο. εγω δε θελω. τι σε νοιαζει?
ενώ τα υπόλοιπα που γράφει γενικώς λες να ξέρει τι σημαίνουν ο τραμπάκουλας?το σωστό είναι:
Οταν το ελεγα εγω αυτο όμως, δεν μπηκες να με στηριξεις...
(αποσιωπητικά δλδ αντί για ερωτηματικό, το "όμως" λίγο πιο πριν, καθώς και ένα κόμμα μετά το όμως)
τζον 100, με ν
μη μου αλλάζεις το όνομα, δεν είμαι οι τζι αι τζο
προμότορας που λες συνέχεια ξέρεις τι σημαίνει?
Το ότι έγινε update στο εγχειρίδιο και στις φόρμες για τις οποίες ούτε η Παγώνη δεν συμφώνησε :
μπλα μπλα μπλα.....
Βάζω ότι στοίχημα θέλετε ότι υπογράφεις όταν εμβολίζεσαι γιατί μόλις ρώτησα άτομο που το έκανε σήμερα.
Εάν εσυ εχεις υποτειθεται εμβολιστεί και δεν έβαλες καμία υπογραφή λες ψέματα ότι εμβολίστηκες.
Μου έστειλε και φωτό το έγγραφο που υπέγραψε με το ιστορικό του.
ΧαχαχαχαχχαχαχΜε νοιαζει γιατι λειτουργεις αντικοινωνικα.
Ασε την ορθογραφια και πιασε την ουσια.το σωστό είναι:
Οταν το ελεγα εγω αυτο όμως, δεν μπηκες να με στηριξεις...
(αποσιωπητικά δλδ αντί για ερωτηματικό, το "όμως" λίγο πιο πριν, καθώς και ένα κόμμα μετά το όμως)
τζον 100, με ν
μη μου αλλάζεις το όνομα, δεν είμαι οι τζι αι τζο
προμότορας που λες συνέχεια ξέρεις τι σημαίνει?
Ποιο κεφαλαιο συριζα ρε βλακακο.έχεις δίκιο. το "κεφάλαιο τσύριζα" είναι...