Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν και εγω στο μονο επαγγελμα που θα συμφωνουσα να γινει υποχρεωτικος ο εμβολιασμος ειναι στα νοσοκομεια. εκει ναι το θεωρω λογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχει ψηφιστεί κανενας τετοιος νομος ρε δικηγορε??
Εδω μπαινουν πολλα στη μεση.
Ατομικη ελευθερια,ιατρικο απορρητο κλπ.
Πως θα καταλυσετε την ατομικη ελευθερια υποχρεονοντας ολους τους πολιτες σε εμβολιασμο?
Ρε ασε τα κομμουνιστικα και ελα να δεις τα γκομενακια. Σαν τα καλλιστεια του αντεννα ειναι εδω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ωραία, κάτσε λοιπόν να σου ζητάνε τεστ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς προκειμένου να μπεις σε ένα εστιατόριο ή σε ένα αεροπλάνο. Μετά βέβαια, όλοι ξέρουμε τι θα λες:

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δηλαδη θειο το χτικιο το κανετε για να μπειτε στο αεροπλανο η στο εστιατοριο;;

Αρα σωστα λεμε η χουντα του κουλη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μην βάζεις ΜΟΝΟ το πρώτο μέρος της πρότασης. Αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι η συνέχειά της
Ορίστε, βάζω και το υπόλοιπο:

"όταν οι Γιατροί με βεβαίωναν πως έχουν αποκτήσει αντισώματα οι Εμβολιασμένοι, θα καταργούσα κάθε, ΜΑ ΚΑΘΕ περιορισμό, μάσκες, κλαμπ, μπαράκια, εστίαση, να πηγαίνουν όλοι στους Ναούς, να πιάνουν τα πρόσφορα με τα χέρια τους, και στη συνέχεια να Κοινωνήσουν. όλα θα διορθώνονταν"

...
so???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τους υγειονομικους αλλα σε αυτο συμφωνω.
AKOMA δεν τους έχει υποχρεώσει πάντως, αν και για μένα θα έπρεπε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Ορίστε, βάζω και το υπόλοιπο:

"όταν οι Γιατροί με βεβαίωναν πως έχουν αποκτήσει αντισώματα οι Εμβολιασμένοι, θα καταργούσα κάθε, ΜΑ ΚΑΘΕ περιορισμό, μάσκες, κλαμπ, μπαράκια, εστίαση, να πηγαίνουν όλοι στους Ναούς, να πιάνουν τα πρόσφορα με τα χέρια τους, και στη συνέχεια να Κοινωνήσουν. όλα θα διορθώνονταν"

...
so???

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
έτσι λοιπόν, θα φαινόταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ από την εξέλιξη τι θα γινόταν με τους ανεμβολίαστους. Σκηνές Απείρου Κάλους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
έτσι λοιπόν, θα φαινόταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ από την εξέλιξη τι θα γινόταν με τους ανεμβολίαστους. Σκηνές Απείρου Κάλους
Μα αν οι γιατροί επιβεβαιώσουν αυτό που λες, προφανώς και θα αρθούν τα μέτρα. Λες ότι δεν θα το κάνει ε? Ότι θα μας έχουνε με μάσκες για 40 χρόνια.... ε? :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ωραία!

Δεν πας για να κάνεις... "επανάσταση" αλλά μόλις μυριστείς μουνάκι... "μωρέ ποια επανάσταση τώρα!!!"

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εγω δε κανω επανασταση,δεν ειπα ποτε οτι ειμαι κατα των εμβολιων. Οποιος θελει να το κανει ας το κανει. Εγω για μενα μιλαω προσωπικα,δε λεω για τους αλλους η γενικως. φυσικα και ειναι μια μεριδα ανθρωπων που επιβαλλεται να το κανει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ωραία!

Δεν πας για να κάνεις... "επανάσταση" αλλά μόλις μυριστείς μουνάκι... "μωρέ ποια επανάσταση τώρα!!!"

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Αυτό νομίζω θα μπορούσε να είναι το πρώτο πραγματικά έξυπνο μέτρο , να δείχνουν στην τηλεόραση αυτές που λέει ο Άλεξ ... τις πιό μοντελέ φυσικά για ευνόητους λόγους. Κάτι μου λέει οτι θα είχαμε ξαφνική άνοδο στα ποσοστά εμβολιασμένων αντρών :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

εγω προτιμω τεστ ναι...χιλιες φορες (που σιγα μη ζητανε τεστ σε εστιατορια,σε αεροπλανα μπορει)

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Βρισκομαι στο εμβολιαστικο κεντρο. Μολις το εκανα. Φοβερες οι νοσηλευτριες. Λεω να μεινω λιγο παραπανω μπας και κατσει κανα τυχερο.
Σε ποιο εμβολιαστικό να έρθουμε για.......... συμπαράσταση;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Μα αν οι γιατροί επιβεβαιώσουν αυτό που λες, προφανώς και θα αρθούν τα μέτρα. Λες ότι δεν θα το κάνει ε? Ότι θα μας έχουνε με μάσκες για 40 χρόνια.... ε? :)
ας το ξαναγράψω άλλη μια φορά, κι ΙΣΩΣ καταλάβεις τι εννοώ.
1η κίνηση. Τελειώνει ο εμβολιασμός όσων ατόμων το επιθυμούν με τη 2 η δόση, κι έχει περάσει διάστημα 2 βδομάδων, ή όσο που οι γιατροί λένε ότι χρειάζεται για να έχουν αντισώματα οι εμβολιασμένοι
2η κίνηση. Επί τόπου, καταργούνται όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ οι περιορισμοί, για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη
3ο (Πιθανότατο αποτέλεσμα). Γίνεται τεράστια διασπορά του Ιού ανάμεσα στους ανεμβολίαστους, επιβιώνουν μόνο οι πιο ισχυροί οργανισμοί.
κατάληξη: Η φύση έκανε ευγονική και απαλλαχτήκαμε από όσους αρνούνται την Επιστήμη, win win

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
1η κίνηση. Τελειώνει ο εμβολιασμός όσων ατόμων το επιθυμούν με τη 2 η δόση, κι έχει περάσει διάστημα 2 βδομάδων, ή όσο που οι γιατροί λένε ότι χρειάζεται για να έχουν αντισώματα οι εμβολιασμένοι
2η κίνηση. Επί τόπου, καταργούνται όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ οι περιορισμοί, για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη
3ο (Πιθανότατο αποτέλεσμα). Γίνεται τεράστια διασπορά του Ιού ανάμεσα στους ανεμβολίαστους, επιβιώνουν μόνο οι πιο ισχυροί οργανισμοί.
κατάληξη: Η φύση έκανε ευγονική και απαλλαχτήκαμε από όσους αρνούνται την Επιστήμη, win win
Ναι ειδαμε και τους εμβολιασμενους

Σαν τα κοτοπουλα "ελευθερωνονται" με το χτικιο

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
εγώ δεν υπέγραψα και έχω ήδη πιστοποιητικό
είναι φυσική επιλογή, αλλά με προβληματίζουν λίγο οι μεταλάξεις στους ανεμβολίαστους και ενδεχόμενες ελαφρές μολύνσεις των εμβολιασμένων,
σε κάθε περίπτωση θα απαλλαγούμε από περιττά βάρη στην ελλάδα,
και αυτό ισχύει για όλο τον πλανήτη, όσο σκληρό κι αν είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom