sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.108
- Πόντοι
- 22.266
Πότε σκανε μύτη τα εμβόλια j&j για μας τους teenagers???
Τέλη του μήνα τυπεΠότε σκανε μύτη τα εμβόλια j&j για μας τους teenagers???
Ναι ρε,και κατι μου θύμιζε,λοβέρδος
ΧΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΦΤΟΥ
Έχουμε κι άλλη σκαρταδούρα,Πότε σκανε μύτη τα εμβόλια j&j για μας τους teenagers???
ΣούπερΤέλη του μήνα τυπε
Μαν ξέμειναν κ εμβόλια για poly?Έχουμε κι άλλη σκαρταδούρα,
Να σου κλείσω?
Πότε σκανε μύτη τα εμβόλια j&j για μας τους teenagers???
μέση Ιούνη λέει ο μπαλατσινόςΤέλη του μήνα τυπε
Δε γαμιεται!! Ιούνιο είμαι παραλίαμέση Ιούνη λέει ο μπαλατσινός
Κικίλιας: Μέσα Ιούνη οι 18-29 με Johnson & Johnson - Πότε θα έχουν όλα τα εμβόλια οι 30-44
Την ικανοποίηση του για τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσεται η εκστρατεία εμβολιασμού εξέφρασε ο Υπουργός Υγείαςwww.ethnos.gr
μπορεί να είναι μία δόση αλλά θέλει ένα μήνα για να φουλάρει το ντεπόζιτο με τα αντισώματα, χρονικά δεν διαφέρει με τα διπλοδοσικά.Δε γαμιεται!! Ιούνιο είμαι παραλία
Πότε πάει για το φθινόπωρο το εμβολιακι
Ειπε το εντελως αυτονοητο και δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειται ειδηση.Αλεξ την απόφαση του ΣΤΕ, όσον αφορά τις αποζημιώσεις πως την κρίνεις ;
Το εντυπο ιστορικο ασθενειας που εβαλε ο βολταιρος δωσανε και σε μενα , ο γιατρος μαλιστα το συμπληρωσε αφου μου εκανε τις ερωτησεις και του απαντησα ... ουτε υπογραφεις φυσικα ουτε τιποτα.και βάζει στοίχημα με το έντυπο του φίλου του για να μου πει μετά ότι ααααααα δεν έχω δικαίωμα να σου δείξω το ξένο έντυπο.
Ρε καλά λέει ο Βολταίρος φτύσιμο στα μούτρα.
ΧΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΦΤΟΥ
Εσενα η κυβερνηση ειναι ο καημος σου.Είπε ο κύριος που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με επιτυχία την πανδημία……
Αυτη ειναι η πηγη του κακουΕσενα η κυβερνηση ειναι ο καημος σου.
Ούτε η πλειοψηφια των οπαδων του κομματος σου δεν το λενε αυτο.Αυτη ειναι η πηγη του κακου
Παρακαλω?Σημερα τρεις φιλοι μπηκαν σε καραντινα χωρις κανενα συμπτωμα επειδη ειναι γειτονες κανουν παρτι ακουγονται καλτ και λαικα στην γειιτονια το ιδιο σπιτι το νοικιαζουν και οι 3 απο συγγενικο πρωσωπο του ενος με ολα τα νομιμα εγγραφα πριν λιγο ηρθε η αστυνομια απο ανωνυμη καταγγελια και απλα το παρτι συνεχιζεται νομιμο coronovirus party
Nαι αλλά δίνει γρηγορότερα certificateμπορεί να είναι μία δόση αλλά θέλει ένα μήνα για να φουλάρει το ντεπόζιτο με τα αντισώματα, χρονικά δεν διαφέρει με τα διπλοδοσικά.
Για εκεινο το ζητημα με το εγγραφο που υπογραφεις για να "αναλαβεις την ευθυνη", περιμενα καποιο ποσταρισμα απο τον Μουνοχαλαστη, αλλά αυτος βρηκε να πει μονο να τον αφησουμε ησυχο. Οσο για τον Θανο, ειναι προφανες οτι με τον τροπο που συνδιαλεγεται υπαρχει δολιοτητα για διαστρεβλωση, δεν περιμενω κατι. Θα πει κατι ασχετο και θα προσπαθησει να θολωσει τα νερα, αυτο κανει διαρκως.
σωστό αυτόNαι αλλά δίνει γρηγορότερα certificate