σε κψμ βγαινεις ρε μαν?
πιτα στο μουνι ειναι εξω
Τιγκα φιλε μπορει να το βλεπεις εσυ ετσι ...
εγω οχι
σε κψμ βγαινεις ρε μαν?
πιτα στο μουνι ειναι εξω
Χαχα μαλλον αλλα δεν γνωριζω σιγουρα ...Ρε αλήθεια έγινε αυτό σε πλατεία της Αθήνα κ με dj κ έβαλε αυτό το τραγούδι με τα λόγια του Ανδρέα;;;;;;;;;;;;;
οκ εγω παντου γκομενες βλεπω παντως να ψωλαρουν πιο πολυΤιγκα φιλε μπορει να το βλεπεις εσυ ετσι ...
εγω οχι
Την ημερα και στην παραλια δεν διαφωνω ...οκ εγω παντου γκομενες βλεπω παντως να ψωλαρουν πιο πολυ
αναλογια 60/40
θεσσαλονικη εδω
οκ εγω παντου γκομενες βλεπω παντως να ψωλαρουν πιο πολυ
αναλογια 60/40
θεσσαλονικη εδω
ολες με κολαν 2-3-4 μαζιΌλες παραλία μαζεύονται
δεν επιμενω απλα δεν εχω πετυχει ποτε κατι τετοιοΜαν, το βιντεακι ειναι τυχαιο και προσφατο .... στην Αθηνα που εχει εκ των πραγματων το περισσοτερο μουνι στην χωρα
Επειδη υπαρχει αμορφωσια γενικα τα πιο ασφαλη και δοκιμασμενα εμβολια ειναι τα εξης.χαζομάρες λέει το άρθρο, διότι αναφέρει ότι " οι εμβολιασμοί για τους 40-49 θα ανοίξουν εντός της Μ.Εβδομάδας με διαφορά τριών ημερών, με όλα τα εμβόλια.", το οποίο είναι ανακριβές σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Αφού θα κάνουν το ίδιο εμβόλιο έπρεπε να προηγηθούν οι μεγαλύτεροι.
Ειπα κι εγω, δεν θα κατεθετες κι εσυ την αποψάρα σου για το πού ειναι οι γυναικες?Όλες παραλία μαζεύονται
Ασε ρε, που μας εγινες και γιατρος τωρα. Τραβα πούλα κανενα αυτοκινητο. Ειτε μερα ειτε νυχτα εδω ψωλάρεις ολη μεραΕπειδη υπαρχει αμορφωσια γενικα τα πιο ασφαλη και δοκιμασμενα εμβολια ειναι τα εξης.
Αστρα
Σπουτνικ
Τζονσον
Σινοφαρμ
Ειναι εμβολια γνωστα της κοινης τεχνολογιας οπως ειναι τα αντιγριπηκα,ειναι εμβολια αδενοιου.
Εν αντιθεση με τα νεα μrna τα οποια ειναι εμβολια νεας τεχνολογιας και πρωτοεφαρμοσμενης.
Ναι μεν ολοι τα λενε ασφαλη στη θεωρεια στη πραξη ομως ειναι πιο περιπλοκα και στο μελλον θα φανει η αξιοπιστια τους Και η αποτελεσματικοτητα τους.
Μην υποτιματε τα εμβολια των αδενοιων,παλια συνταγη και δοκιμασμενη.
δικιο εχει σε αυτο μωρε μουνοπαζαρο ειναι η παραλια εδωΕιπα κι εγω, δεν θα κατεθετες κι εσυ την αποψάρα σου για το πού ειναι οι γυναικες?
Κορωνοκαυλοι τα έχουμε πει. Αλλά αφού δεν θυμάστε διότι όπως εσείς έχετε αναφέρει λειτουργείτε με το τι σας ΒΟΛΕΥΕΙ, θα σας ξαναπώ πως υπάρχει μια σειρά χωρών με πρώτη και καλύτερη την Σουηδία αλλά και αρκετές άλλες εκτός Ε.Ε και Δύσης καθώς και κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ που δεν έχουν κλείσει τις οικονομίες τους και η ζωή κυλάει κανονικά με ελάχιστους περιορισμούς και χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς . Σε αυτές τις χώρες δεν γίνεται τίποτα πολύ χειρότερο σε σχέση με το τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια σε συνολικούς θανάτους που να δικαιολογεί αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε.και για ποια θύματα σε ποιες ανοιχτές χώρες αναφέρεσαι ;
Στην Ουκρανία σήμερα χιονίζει.ΥΓ. Ουκρανια χθες 400+ νεκρους και παλι ,να δουμε αν θα ανοιξουν τελη του μηνα που ελεγαν
Για να ψαρεψουν κανενα αρσενικο;Όλες παραλία μαζεύονται
Στο Μεξικο καλοκαιρι με 30 βαθμους την ημερα ... ε και?Στην Ουκρανία σήμερα χιονίζει.
Σε αυτές τις χώρες δεν γίνεται τίποτα πολύ χειρότερο σε σχέση με το τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια σε συνολικούς θανάτους που να δικαιολογεί αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε.
βλαξ, τα mrna υπάρχουν εδώ και δέκα χρόνια, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενο κάτι επειδή το ακούς εσύ πρωτη φορά στις ειδήσεις που ενημερώνεσαι κουφιοκέφαλεΕν αντιθεση με τα νεα μrna τα οποια ειναι εμβολια νεας τεχνολογιας και πρωτοεφαρμοσμενης.
Ναι μεν ολοι τα λενε ασφαλη στη θεωρεια στη πραξη ομως ειναι πιο περιπλοκα και στο μελλον θα φανει η αξιοπιστια τους Και η αποτελεσματικοτητα τους.
Μην υποτιματε τα εμβολια των αδενοιων,παλια συνταγη και δοκιμασμενη.
Γιατί να φαινόταν ; Αυτός που εξηγούσε τι έγινε στην Ιταλία τον Αύγουστο του 2019 , είπε οτι νόμιζαν πως ηταν πνευμονία αλλά τελικά ηταν covid , και εφόσον δεν είναι ο έμπολα με τα τρελά ποσοστά θνησιμότητας που να το καταλάβεις , εγω πιστεύω πως ο ιός μπορεί να υπήρχε και απο την αρχή του 2019 αλλά να μην είχε προλάβει να μεταδοθεί τόσο πολύ.Οπου και να ξεκινησε θα φαινοταν,εφοσον φανηκε στη κινα αρα ξεκινησε απο την κινα