Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786
Σαφής είμουν. Τα ράντζα πάντα στήνονταν τέλη φθινόπωρου , χειμώνα και μέχρι μάρτη. Μετά τέλος.
Για Ιταλία κτλ αναφέρθηκα σε άλλο ποστ. Μην προσπαθείς ύπουλα να απαξιώσεις τη ροή του λόγου μου.
Καλά ΟΚ, ότι πεις.... :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τύπε το ποιος είμαι το ξέρω και δεν περιμένω από εσένα να κρίνεις την ποιότητά μου, το κάνουν άλλοι εδώ και χρόνια και γι αυτό βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι στη ζωή μου. Αλίμονο αν σταθώ στην κριτική ενός ανθρώπου που εκτός ότι βλέπει τις εκφράσεις και τις στάσεις του Κούλη και λέει "να ένας φυσιολογικός άνθρωπος", βλέπει κάθε του πράξη και απόφαση άριστη και με εξαιρετική διαχείριση. Ούτε ΜΙΑ μα ούτε ΜΙΑ φορά να μην τα έχει κάνει σαλάτα ο Κούλης; Τράβα να σε δει κανένας γιατρός καλύτερα.
Αν δεν απατώμαι, εσύ με αποκάλεσες "ηλιθιο" στο προηγούμενο ποσταρισμά σου. Εγω στο δικο μου δεν χρησιμοποιησα κανεναν εξυβριστικό χαρακτηρισμό. Μολαταύτα παρεξηγηθηκες επειδή σου ειπα απλώς οτι δεν σε εκτιμώ, και φροντισες να προβείς σε νεο ποσταρισμα με απαξιωτικο χαρακτηρισμό "τραβα να σε δει κανενας γιατρος". Μπορείς να χαιρεσαι για την ποιοτητα σου, αναμφισβητητα. Ποιος ειμαι εγω να την αμφισβητησω? Εγω παντως προτιμώ την δική μου.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
τώρα αν γράψω ότι αυτό είναι κοτσάνα ολκής θα φανώ πολύ κακός ; αρκεί για να με ανεβάσεις στην Α' ;
η άνεση και η ευκολία με την οποία πετάς τέτοιες αυθαίρετες εικασίες είναι παροιμιώδης.

και για ποια θύματα σε ποιες ανοιχτές χώρες αναφέρεσαι ;
Δεν είμαι σίγουρος και το έγραψα. Βέβαια το ότι εσύ πετάγεσαι να το διορθώσεις, τότε με κάνει να νομίζω πως στέκει παραπάνω από όσο πίστευα.
Σύμφωνα με την συζήτηση που έγινε με τον φίλο παραπάνω το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ένας ιός το καλοκαίρι μπορεί να διαδοθεί στον πληθυσμό και τον χειμώνα να εκδηλωθεί σφοδρά.
Νομίζω είναι δύσκολη η ερώτηση αλλά αν έχει κάποιος τεκμηριωμένη άποψη θα είχε ενδιαφέρον να την ακούσουμε.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο κοβιντ ειναι ενας κινεζικος ιος τον οποιο αμολυσε η κινα σκοπιμα.
Ολα εχουν να κανουν με οικονομικα συμφεροντα.

Η κινα αν το πηρατε χαμπαρι κανει εμμεσα εναν παγκόσμιο βιολογικο πολεμο χωρις αυτη να φαινεται πουθενα.
Τα οφελη για την κινα πολλα,εκει που η γη βυθιζεται η κινα οικονομικα ενισχυεταια και αποδυναμωνει τις ανταγωνιστριες μςγαλες δυναμεις.
Αν τελικα ο στοχος με τον κοβιντ δεν επιτευχθει,στο αμεσο μελλον νεο βιολογικο πολεμο θα κανει η κινα με νεο ιο.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Η κινα αν το πηρατε χαμπαρι κανει εμμεσα εναν παγκόσμιο βιολογικο πολεμο χωρις αυτη να φαινεται πουθενα.
Τα οφελη για την κινα πολλα,εκει που η γη βυθιζεται η κινα οικονομικα ενισχυεταια και αποδυναμωνει τις ανταγωνιστριες μςγαλες δυναμεις.
Αν τελικα ο στοχος με τον κοβιντ δεν επιτευχθει,στο αμεσο μελλον νεο βιολογικο πολεμο θα κανει η κινα με νεο ιο.
Δε ξερω αν ειναι η οχι, αλλα οποιος εμπιστευεται κινεζους ειναι απλα ηλιθιος.

Διαβαστε κινεζικη ιστορια, διαβαστε το on china του Κισιντζερ και θα καταλαβετε τι ειναι οι κινεζοι.

Οι τυποι ερμηνευουν το διεθνες δικαιο οπως θελουν οι ιδιοι και διαφορετικα σε παρομοιες περιπτωσεις.

Λεμε για τους Τουρκους αλλα οι κινεζοι αμφισβητουν 14 διαφορετικες συνοριακες γραμμες.

Αυτα για καποιους που θελανε να δανειστουμε απο τους κινεζους

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Σιγά το βιολογικό πόλεμο.Αν ήταν σοβαρός ο ιός να το συζητούσαμε.
Με έναν ιό που ένας υγιείς οργανισμός μπορεί να μην τον καταλάβει, δεν κάνεις βιολογικό πόλεμο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σιγά το βιολογικό πόλεμο.Αν ήταν σοβαρός ο ιός να το συζητούσαμε.
Με έναν ιό που ένας υγιείς οργανισμός μπορεί να μην τον καταλάβει, δεν κάνεις βιολογικό πόλεμο.
καλα αν ηταν σοβαρος, δε θα τους αφηναν ετσι.

αλλα το οτι ξεκινησε απο κινεζικη αβλεψια ειναι σιγουρο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

ειναι ενα σεναριο αυτο αλλα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειναι ενα σεναριο αυτο αλλα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος
αλλα με διαφορους γιατρους που εχω μιλησει μ εχουν πει απο τα συμπτωματα και το τροπο μεταδωσης ειναι σιγουρα απο εργαστηριο...τωρα απο κει και περα ολα παιζουν

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
καλα αν ηταν σοβαρος, δε θα τους αφηναν ετσι.

αλλα το οτι ξεκινησε απο κινεζικη αβλεψια ειναι σιγουρο.
Σίγουρο δεν είναι τίποτα , ούτε το πού ξεκίνησε ούτε το πότε , το μόνο σίγουρο είναι οτι στην Κίνα ανιχνεύτηκε και αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά.

Τις προάλλες καθηγητής στον Σαχίνη έλεγε οτι στην Ιταλία ο ιός ηταν εκεί απο τον Αύγουστο του 2019 , οπότε γιατί να μην σκεφτεί κάποιος οτι ο ιός μπορεί να ξεκίνησε τότε απο Ιταλία , η και νωρίτερα απο κάπου αλλού ;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.030
Πόντοι
26.141
Ολικο λοκνταουν στην Τουρκια απο την πεμπτη και για 3 βδομαδες ...
κλειστα ολα, καφε εστιατορια κτλ
Ευκαιρίες δλδ για πεινασμένες δυτικές Τουρκάλες για ξεπατωμα

Μού δίνεις ιδέες να πεταχτω Αδριανούπολη σήμερα ΧΑ χα

Φοβάται ο Ερντογάν διαδηλώσεις διότι τους ετοιμάζει φόρο στα ακίνητα κ αυτούς κ λέει ας τους κλείσω!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οκ, δηλαδη υπαρχει ομαδα γιατρων και κυβερνησης που ειναι τοσο τρελοι και ηλιθιοι που αμολανε εναν ιο που μπορει μετα απο 2 μηνες να σκοτωσει την μανα τους, τον παππους τους, και ισως μετα απο καμμια μεταλλαξη και τους ιδιους ακομη και αν κανανε κανα μυστικο εμβολιο πιο πριν...

οτι να ναι.

ειπαμε ψεκασμενοι οι αριστεροι αλλα οχι και ετσι ναουμε, ξεκολλα απο την επιστημ ονικη φαντασια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.594
Πόντοι
6.056
οκ, δηλαδη υπαρχει ομαδα γιατρων και κυβερνησης που ειναι τοσο τρελοι και ηλιθιοι που αμολανε εναν ιο που μπορει μετα απο 2 μηνες να σκοτωσει την μανα τους, τον παππους τους, και ισως μετα απο καμμια μεταλλαξη και τους ιδιους ακομη και αν κανανε κανα μυστικο εμβολιο πιο πριν...

οτι να ναι.

ειπαμε ψεκασμενοι οι αριστεροι αλλα οχι και ετσι ναουμε, ξεκολλα απο την επιστημ ονικη φαντασια.
οτι και να ειναι απο αυτους τους βρομιαρηδες ξεκινησε και γαμησαν τον πλανητη
θες επειδη τους ξεφυγε θες επειδη δεν μπορουσαν να αντισταθουν στα γκουρμε αρχιδια βροντοσαυρου με σαλτσα σκυλου

το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους βομβαρδισουμε με πυρηνικα μεχρι να στρωσουν τα κωλοζωα :headbang2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οτι και να ειναι απο αυτους τους βρομιαρηδες ξεκινησε και γαμησαν τον πλανητη
θες επειδη τους ξεφυγε θες επειδη δεν μπορουσαν να αντισταθουν στα γκουρμε αρχιδια βροντοσαυρου με σαλτσα σκυλου

το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους βομβαρδισουμε με πυρηνικα μεχρι να στρωσουν τα κωλοζωα :headbang2:
και η βουβωνικη πανωλη στην ευρωπη που ξετιναξε τα 2/3 του πληθυσμου ξεκινησε απο την κωνσταντινουπολη και διαδοθηκε κυριως μεσω των εκκλησιων και του συνωστισμου των χριστιανων σε αυτες.

επρεπε να καψουν τους χριστιανους.
και μαλιστα τους ελληνες πρωτα απο ολα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.594
Πόντοι
6.056
και η βουβωνικη πανωλη στην ευρωπη που ξετιναξε τα 2/3 του πληθυσμου ξεκινησε απο την κωνσταντινουπολη και διαδοθηκε κυριως μεσω των εκκλησιων και του συνωστισμου των χροστιανων σε αυτες.

επρεπε να καψουν τους χριστιανους.
και μαλιστα τους ελληνες πρωτα απο ολα.
ας τους εκαιγαν μωρε δεν γαμιεται

σοβαρα τωρα απο τι πιστευεις οτι ξεκινησε το κινεζικο εσυ που εισαι βιολογος?απο τον παγκολινο που μασαμπουκωσε ο σχιστοματης ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ας τους εκαιγαν μωρε δεν γαμιεται

σοβαρα τωρα απο τι πιστευεις οτι ξεκινησε το κινεζικο εσυ που εισαι βιολογος?απο τον παγκολινο που μασαμπουκωσε ο σχιστοματης ?
νοεμβριο-δεκεμβριο 2019 βρεθηκαν οι πρωτοι αρρωστοι στην κινα.

αλλα τωρα εχουν βρεθει παλιοτερα δειγματα αιματος ασθενων σε ιταλια και γαλλια , ακομη και απο σεπτεμβριο νομιζω.

γιατι να μην ξεκινησε σε γαλλια ή ιταλια λοιπον?

τωρα για την ερωτηση σου ειναι σαν να με ρωτας το 1983 απο που ξεκινησε το AIDS.
ξερουμε οτι ο ιος του AIDS πολυ παρομοιος υπαρχει και στον πρασινο πιθηκο της αφρικης, αρα απο αυτον περασε,
και εχουν βρεθει πτωματα ξεθαμενα με τον ιο του αιητζ απο το 1970 στον υπολοιπο κοσμο και ακομη και απο το 1920 στο κονγκο της αφρικης.

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν το φτιαξανε και το αμολυσανε απο εργαστηριο .
το ποτε περασε και πως μπορει να μην το μαθουμε και ποτέ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.594
Πόντοι
6.056
νοεμβριο-δεκεμβριο 2019 βρεθηκαν οι πρωτοι αρρωστοι στην κινα.

αλλα τωρα εχουν βρεθει παλιοτερα δειγματα αιματος ασθενων σε ιταλια και γαλλια , ακομη και απο σεπτεμβριο νομιζω.

γιατι να μην ξεκινησε σε γαλλια ή ιταλια λοιπον?

τωρα για την ερωτηση σου ειναι σαν να με ρωτας το 1983 απο που ξεκινησε το AIDS.
ξερουμε οτι ο ιος του AIDS πολυ παρομοιος υπαρχει και στον πρασινο πιθηκο της αφρικης, αρα απο αυτον περασε,
και εχουν βρεθει πτωματα ξεθαμενα με τον ιο του αιητζ απο το 1970 στον υπολοιπο κοσμο και ακομη και απο το 1920 στο κονγκο της αφρικης.

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν το φτιαξανε και το αμολυσανε απο εργαστηριο .
το ποτε περασε και πως μπορει να μην το μαθουμε και ποτέ.
excuse my ignorance αλλα γιατι δεν εγινε μαδομουνι στην ιταλια γαλλια πρωτα και εγινε στην κινα και μετα η ευρωπη?
δεν ηταν τοσο μεταδοτικος τοτε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.594
Πόντοι
6.056
οπως και να εχει το θεμα ειναι να ξεμπερδεψουμε με τη μαλακια...

και να ριξουμε καπου πυρηνικα βεβαιως βεβαιως :headbang2:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Reznov στον παραπάνω σύνδεσμο θα διαβάσεις τα εισαγωγικά για κάτι που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, νομοθετικά ρυθμισμένη, με πρωτόκολλα, με δοκιμές, με τα πάντα όλα.

Με δύο λόγια, παίρνεις έναν οποιοδήποτε ιό και τον τροποποιείς ώστε να αυξήσεις τη μεταδοτικότητα, τη σοβαρότητα ή την ανοχή του σε θεραπείες. Τα έχουμε ξαναπεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom