Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.028
Πόντοι
26.141
Εδώ δεν ξέρουν είναι βλάκες που έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά!!

Εμείς είμαστε το πρότυπο της Ευρώπης της επιτυχίας

Κλειστά όλα κ προτείνω και sms από σαλόνι για κουζίνα για περισσότερη ασφάλεια

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στς Φιλους......Κυριοι......ο κοσμος δεν παει ΚΑΛΑ......3-4 περιστατικα σημερα.....αντιδρασεις περιεργες......ο ενας ο Μαλακας μου ζητησε συγγνωμη βεβαια αλλα .......εκτος απο τα περιστατικα, σε κοινωνικες συζητησεις το μυαλο τους ειναι στα εμβολια.....πχ.εχω κλεισει ραντεβου με γιατρους.....εναν ΩΡΛ και εναν οφθαλμιατρο......κουφοστραβος καταντησα απο Λιονταρι της στεππας.....χαχαχαχαχαχχα.......και στην αναφορα μου οτι θελω να κανω ραντεβου με γιατρο και στις 3 περιπτωσεις με ρωτησανε για το εμβολιο......?????λες και δεν υπαρχουν αλλες αιτιες που πρεπει να κανεις ραντεβου με γιατρο.......
Υσ...Παιδια να προσεχετε.......οι αντιδρασεις ειναι περιεργες.......Καλα να περνατε.......

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Εδώ δεν ξέρουν είναι βλάκες που έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά!!

Εμείς είμαστε το πρότυπο της Ευρώπης της επιτυχίας

Κλειστά όλα κ προτείνω και sms από σαλόνι για κουζίνα για περισσότερη ασφάλεια
...

Πού είναι αυτό;

Εγώ βλέπω αύριο θα περάσουμε την Αυστρία στο σκορ και σε καμια βδομάδα και την Ελβετία.

Να θυμίσω ότι ο γελοίος, νανογιλεκάκιας Άδωνις πανηγύριζε πριν κάτι μήνες γιατί είχαμε λέει λιγότερους θανάτους από αυτές τις χώρες.
Ικανό τον έχω τον κρετίνο να μας πει ότι αυτοί πρέπει να πανηγυρίζουν τώρα γιατί διαχειρίζονται τόσο καλά την πανδημία όπως η Ελλάδα.

Υπόψη, οι χώρες αυτές, δεν πέρασαν τα λοκντάουν που περάσαμε εμείς.
Ο κόσμος συνέχιζε να πηγαίνει σε μεγάλο ποσοστό στις δουλειές τους και τα σαλέ τους το χειμώνα ήταν ανοιχτά.
Χώρια του ότι η πανδημία ξεκίνησε δίπλα τους και πιάστηκαν απροετοίμαστοι. Αλίμονό μας αν ο κινέζος έτρωγε τον παγκολίνο το Μάρτη, και η πανδημία μας έσκαγε στην Ελλάδα τον Ιούνη που έρχεται εδώ όλος ο ντουνιάς.

Βέβαια, οι εγχώριοι δημοσιοκάφροι της Β. Κορέας των Βαλκανίων τώρα ασχολούνται με την Ινδία. Τους δικούς μας που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ τους κάνουν γαργάρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.444
Πόντοι
6.515

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.471
Πόντοι
23.305
Όπως είχα γράψει και τότε, ήταν πολύπλοκη θεραπεία, αμφιλεγόμενη μεν αλλά υποσχόμενη δε.
Δυστυχώς αμφιλεγόμενη παρέμεινε μέχρι τέλους, παρότι κρίθηκε ασφαλής στις έρευνες, τα προσδοκόμενα οφέλη ήταν λίγα.
Εδώ συνεχίζεται για την ώρα, (άλλωστε τα αποτελέσματα είναι υπό έρευνα μελέτης του Καποδιστριακού) στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία που έχουν τον εξοπλισμό πλασμαφαίρεσης. Αυτή την στιγμή η προσπάθεια έχει εστιάσει στην χρήση πλάσματος με υψηλούς τίτλους αντισωμάτων και η χορήγηση να γίνεται στην πρώτη μέρα των συμπτωμάτων και όχι έως στην τρίτη όπως ήταν αρχικά.

Γιατρέ δεν έχεις τον Θεό σου ρε φίλε, διακοπές είσαι. Ασχολήσου εκεί με το μωράκι που σου σύστησα κι άσε το νήμα εδώ.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πού είναι αυτό;

Εγώ βλέπω αύριο θα περάσουμε την Αυστρία στο σκορ και σε καμια βδομάδα και την Ελβετία.

Να θυμίσω ότι ο γελοίος, νανογιλεκάκιας Άδωνις πανηγύριζε πριν κάτι μήνες γιατί είχαμε λέει λιγότερους θανάτους από αυτές τις χώρες.
Ικανό τον έχω τον κρετίνο να μας πει ότι αυτοί πρέπει να πανηγυρίζουν τώρα γιατί διαχειρίζονται τόσο καλά την πανδημία όπως η Ελλάδα.

Υπόψη, οι χώρες αυτές, δεν πέρασαν τα λοκντάουν που περάσαμε εμείς.
Ο κόσμος συνέχιζε να πηγαίνει σε μεγάλο ποσοστό στις δουλειές τους και τα σαλέ τους το χειμώνα ήταν ανοιχτά.
Χώρια του ότι η πανδημία ξεκίνησε δίπλα τους και πιάστηκαν απροετοίμαστοι. Αλίμονό μας αν ο κινέζος έτρωγε τον παγκολίνο το Μάρτη, και η πανδημία μας έσκαγε στην Ελλάδα τον Ιούνη που έρχεται εδώ όλος ο ντουνιάς.

Βέβαια, οι εγχώριοι δημοσιοκάφροι της Β. Κορέας των Βαλκανίων τώρα ασχολούνται με την Ινδία. Τους δικούς μας που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ τους κάνουν γαργάρα.
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι ειδικός, πως αν ξέσπαγε τον Μάρτη στη Κίνα και ερχόταν στην Ελλάδα κάπου Μάιο ή Ιούνιο δεν θα το καταλαβαίναμε καθόλου. Κανένας στην Ελλάδα δεν ασχολείται με ιώσεις το καλοκαίρι και στα νοσοκομεία είναι η πιο ύσηχη περίοδος από παπούδια που έχουν κάθε είδους προβλήματα που προκαλούν οι γρίπες.
Και στο παρελθόν, κάθε φορά που πήγαινε να στηθεί σκηνικό επιδημίας με επικίνδυνες γρίπες όπως H1N1, γρίπη πτηνών και δεν ξέρω τι άλλο ήταν φθινόπωρο ή χειμώνας στην Ευρώπη.
Δεν πιάνει το καλοκαίρι τέτοια κοροϊδία :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι ειδικός, πως αν ξέσπαγε τον Μάρτη στη Κίνα και ερχόταν στην Ελλάδα κάπου Μάιο ή Ιούνιο δεν θα το καταλαβαίναμε καθόλου. Κανένας στην Ελλάδα δεν ασχολείται με ιώσεις το καλοκαίρι και στα νοσοκομεία είναι η πιο ύσηχη περίοδος από παπούδια που έχουν κάθε είδους προβλήματα που προκαλούν οι γρίπες.
Και στο παρελθόν, κάθε φορά που πήγαινε να στηθεί σκηνικό επιδημίας με επικίνδυνες γρίπες όπως H1N1, γρίπη πτηνών και δεν ξέρω τι άλλο ήταν φθινόπωρο ή χειμώνας στην Ευρώπη.
Γρίπη Η1Ν1: Μάρτιος 2009

Γρίπη πτηνών: Από το 1959 καταγράφηκε πρώτη φορά στην Σκωτία. Τελευταία το 2004 στην Ν. Αφρική. Καλοκαιριάτικα...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Γρίπη Η1Ν1: Μάρτιος 2009

Γρίπη πτηνών: Από το 1959 καταγράφηκε πρώτη φορά στην Σκωτία. Τελευταία το 2004 στην Ν. Αφρική. Καλοκαιριάτικα...
Ν.Αφρική καλοκαιριάτικα εδώ είναι καταχείμωνο εκεί.
Ο Μάρτιος είναι ο πιο ζόρικος μήνας με τις ιώσεις.Προς καλοκαίρι δεν ασχολείται κανείς.
Δεν θα καταλαβαίναμε τίποτα αν ερχόταν ο κλαρινοιός τον Ιούνιο.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Τύπε αν μας έπιανε εδώ τον Μάιο-Ιούνη, θα μας έπαιρνε και θα μας σήκωνε.
Θα είχαμε φουλ διασπορά το καλοκαίρι και το χειμώνα φουλ θύματα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786
Ν.Αφρική καλοκαιριάτικα εδώ είναι καταχείμωνο εκεί.
Ο Μάρτιος είναι ο πιο ζόρικος μήνας με τις ιώσεις.Προς καλοκαίρι δεν ασχολείται κανείς.
Δεν θα καταλαβαίναμε τίποτα αν ερχόταν ο κλαρινοιός τον Ιούνιο.
Nαι... όπως και να έχει, στην εικασία σου ότι ήταν φθινόπωρο ή χειμώνας έπεσες έξω. Άρα, κρατάω μικρό καλάθι και για την εικασία που κάνεις ότι αν ερχόταν Ιούνιο δεν θα καταλαβαίναμε μία! :wink:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Εγω εχω να πω ενα: Ευτυχως που η Ιταλια ητανε πολυ κοντα, αυτο εσωσε πολλους Ελληνες.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μπορεί. Μπορεί όμως και να αναπτυσσόταν και η φυσική ανοσία παραπάνω και να μην μας φαινόταν καθόλου.
Τα θύματα σύμφωνα με τις ανοιχτές χώρες το 2020, κάθε χρονιά είναι τα ίδια πάνω κάτω.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Nαι... όπως και να έχει, στην εικασία σου ότι ήταν φθινόπωρο ή χειμώνας έπεσες έξω. Άρα, κρατάω μικρό καλάθι και για την εικασία που κάνεις ότι αν ερχόταν Ιούνιο δεν θα καταλαβαίναμε μία! :wink:
Εγώ μια ζωή θυμάμαι στην Ελλάδα πως πέθαινε κόσμος παρατημένος στα ράντζα στους διαδρόμους των νοσοκομείων και δεν υπήρχε ένα κρεβάτι σε δωμάτιο. Για ΜΕΘ ούτε λόγος. Από τότε υπήρχε γκρίνια πως οι ταπεινοί συνταξιούχοι πεθαιναν στους διαδρόμους ενώ οι προνομιούχοι εξαγόραζαν θέσεις. Βέβαια ποτέ καλοκαίρι αυτές οι εικόνες.
Να υποθέσω πως και Ιταλία που ειπώθηκε παραπάνω γινόταν κάτι παρόμοιο σύμφωνα με αναφορές Ιταλών γιατρών.
Τίποτα καινούργιο εκτός από το στήσιμο που γνωρίζουμε για να χειραγωγηθούν καταστάσεις στη Δύση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786
Εγώ μια ζωή θυμάμαι στην Ελλάδα πως πέθαινε κόσμος παρατημένος στα ράντζα στους διαδρόμους των νοσοκομείων και δεν υπήρχε ένα κρεβάτι σε δωμάτιο. Για ΜΕΘ ούτε λόγος. Από τότε υπήρχε γκρίνια πως οι ταπεινοί συνταξιούχοι πεθαιναν στους διαδρόμους ενώ οι προνομιούχοι εξαγόραζαν θέσεις. Βέβαια ποτέ καλοκαίρι αυτές οι εικόνες.
Να υποθέσω πως και Ιταλία που ειπώθηκε παραπάνω γινόταν κάτι παρόμοιο σύμφωνα με αναφορές Ιταλών γιατρών.
Τίποτα καινούργιο εκτός από το στήσιμο που γνωρίζουμε για να χειραγωγηθούν καταστάσεις στη Δύση.
Εντάξει, δεν ακολουθώ συζήτηση "άλλα λόγια βρε παιδια". Μιλούσαμε για τον ιό κι αν ερχοταν καλοκαίρι και μου λες τώρα για ΜΕΘ, συνταξιούχους που πέθαιναν στους διαδρόμους και χειραγώγηση της δυσης....

?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ολικο λοκνταουν στην Τουρκια απο την πεμπτη και για 3 βδομαδες ...
κλειστα ολα, καφε εστιατορια κτλ

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εντάξει, δεν ακολουθώ συζήτηση "άλλα λόγια βρε παιδια". Μιλούσαμε για τον ιό κι αν ερχοταν καλοκαίρι και μου λες τώρα για ΜΕΘ, συνταξιούχους που πέθαιναν στους διαδρόμους και χειραγώγηση της δυσης....

?
Σαφής είμουν. Τα ράντζα πάντα στήνονταν τέλη φθινόπωρου , χειμώνα και μέχρι μάρτη. Μετά τέλος.
Για Ιταλία κτλ αναφέρθηκα σε άλλο ποστ. Μην προσπαθείς ύπουλα να απαξιώσεις τη ροή του λόγου μου.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Εχω ξαναπεί ότι αποτελεί τίτλο τιμής να με σχολιάζουν αρνητικά κάποιοι σαν εσένα, και επίσης με χαροποιεί πολύ η ποιοτητα αυτών που εκαναν λάικ στο ποσταρισμα σου. Ο,τιδήποτε διαφορετικό θα με προβληματιζε.
Τύπε το ποιος είμαι το ξέρω και δεν περιμένω από εσένα να κρίνεις την ποιότητά μου, το κάνουν άλλοι εδώ και χρόνια και γι αυτό βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι στη ζωή μου. Αλίμονο αν σταθώ στην κριτική ενός ανθρώπου που εκτός ότι βλέπει τις εκφράσεις και τις στάσεις του Κούλη και λέει "να ένας φυσιολογικός άνθρωπος", βλέπει κάθε του πράξη και απόφαση άριστη και με εξαιρετική διαχείριση. Ούτε ΜΙΑ μα ούτε ΜΙΑ φορά να μην τα έχει κάνει σαλάτα ο Κούλης; Τράβα να σε δει κανένας γιατρός καλύτερα.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Μπορεί. Μπορεί όμως και να αναπτυσσόταν και η φυσική ανοσία παραπάνω και να μην μας φαινόταν καθόλου.
Τα θύματα σύμφωνα με τις ανοιχτές χώρες το 2020, κάθε χρονιά είναι τα ίδια πάνω κάτω.
τώρα αν γράψω ότι αυτό είναι κοτσάνα ολκής θα φανώ πολύ κακός ; αρκεί για να με ανεβάσεις στην Α' ;
η άνεση και η ευκολία με την οποία πετάς τέτοιες αυθαίρετες εικασίες είναι παροιμιώδης.

και για ποια θύματα σε ποιες ανοιχτές χώρες αναφέρεσαι ;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom