Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.054
Πόντοι
6.056
Αμ ο αλλος που ειπε "ειναι εγκυος η πεθερα μου και παω να την φροντισω"?
Eξηγησε οτι ο πεθερος ηταν δευτεροπαντρεμενος και η πεθερα 45αρα,το θεμα ειναι οτι επρεπε να πει "παω να δω το παιδι μου,τσιμουδια μην με καψετε " :confused::confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι, το ξερω. Και μετα οταν θα ερθει το εκλογικο αποτελεσμα, θα μιλανε για νοθεία ή για τα πουλημενα ΜΜΕ ή για τον ψυχιατρο που χρειαζεται ο λαος.
Το να παραξουν μια σταλα πολιτική, ούτε λογος.
Ο καθένας ότι μπορεί κάνει :wink:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ναι, το ξερω. Και μετα οταν θα ερθει το εκλογικο αποτελεσμα, θα μιλανε για νοθεία ή για τα πουλημενα ΜΜΕ ή για τον ψυχιατρο που χρειαζεται ο λαος.
Το να παραξουν μια σταλα πολιτική, ούτε λογος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμ ο αλλος που ειπε "ειναι εγκυος η πεθερα μου και παω να την φροντισω"?
Ρε μαστορα το εχεις καταλαβει οτι η νουδου πηρε 50000 ψηφους απο το 09

Και οτι νουδου και τσυριζας εχουν μαζι 3900χιλιαδες ψηφους λιγο παραπανω απο οτι ειχαν απο μονο του ειτε η νουδου ειτε το πασοκ;;

Δεν το εχεις καταλαβει οτι σας εχει σιχαθει ο κοσμος γιαυτο και η μεγαλη αποχη;;

Για ποιο εργο προπαγανδιζεις υπερ της νουδουκας;;

Σοβαρεψου καποια στιγμη

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Μαθηματικά Κύρτσου.
Οτι πεθαινουν ανθρωποι στο δρομο στην Ινδία και δεν υπαρχει οξυγόνο να σωθει ο κοσμος, ειναι ψιλοπραγματα. Βεβαια ο γραφικός κύριος Κύρτσος παραβλέπει το οτι στο χάος που λεγεται Ινδία, σιγά μην γινεται ακριβής μέτρηση των νεκρών. Εδω πεθαίνει ο κοσμος σπιτι του επειδή δεν υπάρχει κρεβατι στο νοσοκομείο, τους καινε στην αυλή και ο Κύρτσος θεωρεί οτι ειναι καλύτερη η αριθμητική αναλογία. Αυτον τον γραφικό ανθρωπο ποτέ μου δεν τον χώνεψα. Και πολυ κακά κάνει η ΝΔ και τον εχει στους κόλπους της.
πολυ κακα κανει η νδ που υπαρχει γενικα ετσι οπως την εχει καταντησει ο ποζερας με τον θιασο βλαμμενων και χουντικων ψεκασμενων που εχει μαζεψει.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Και οτι νουδου και τσυριζας εχουν μαζι 3900χιλιαδες ψηφους λιγο παραπανω απο οτι ειχαν απο μονο του ειτε η νουδου ειτε το πασοκ;;

Δεν το εχεις καταλαβει οτι σας εχει σιχαθει ο κοσμος γιαυτο και η μεγαλη αποχη;;

Σοβαρεψου καποια στιγμη
Εσυ πότε θα καταλαβεις οτι γινεσαι γραφικος λεγοντας οτι "εχει σιχαθει ο κοσμος" το κομμα που παιρνει 40%, και σαν την στρουθοκαμηλο αγνοείς οτι ο κοσμος εχει σιχαθει το δικο σου κομμα που παιρνει 5-6% απο 45%? Εγω θα ντρεπομουνα και να μιλησω ακομη αν ημουν στη θεση σου, αλλά το θρασος σου ειναι απιστευτο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Σοβαρεψου καποια στιγμη
Δηλαδή ο κόσμος έχει σιχαθεί ΜΟΝΟ την ΝΔ και τον τσίριζα και όχι το πασοκ... σωστά? Μάλιστα...

Ερώτηση: Το πασοκ (κιναλ, όπως σκατά λεγεστε!) γιατί έχει 6%? :tooth:

Ξέρω ξέρω... ΟΛΟΙ αυτοί που κάνουν αποχή ΘΑ ψήφιζαν πασοκ....

lmao.gif

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
πολυ κακα κανει η νδ που υπαρχει γενικα ετσι οπως την εχει καταντησει ο ποζερας με τον θιασο βλαμμενων και χουντικων ψεκασμενων που εχει μαζεψει.....
Αυτο να αφησεις να το κρινουμε εμεις που την ψηφιζουμε, αν κάνει καλα που υπαρχει ή οχι. Εσυ αφου δεν την ψηφιζεις δεν σου πεφτει λογος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Eξηγησε οτι ο πεθερος ηταν δευτεροπαντρεμενος και η πεθερα 45αρα,το θεμα ειναι οτι επρεπε να πει "παω να δω το παιδι μου,τσιμουδια μην με καψετε " :confused::confused::confused:
Λες?

Πηγανε να τους συλλαβουν αλλα η γκομενα ειχε παρει αντισυλληπτικα :confused:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
16 μοναδες μπροστα στη νεα δημοσκοπηση τύπε
....θεωρω πως και λιγες ειναι...ποιος συριζα ??? που ??? με ποια στελεχη??? με τι μηχανισμους στο παρασκηνιο???με τι πλατες φραγκατων????αρχιδια καπαμα ..ενας αερας ειναι ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ,σκορποχωρι κανονικο.......

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η νουδου επρεπε να ηταν υποδικη για τα εγκληματα κατα του λαου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
....θεωρω πως και λιγες ειναι...ποιος συριζα ??? που ??? με ποια στελεχη??? με τι μηχανισμους στο παρασκηνιο???με τι πλατες φραγκατων????αρχιδια καπαμα ..ενας αερας ειναι ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ,σκορποχωρι κανονικο.......
Θελεις να σου απαντησω ειλικρινα? Ειναι παρα πολλες οι 16 μοναδες. Ειναι πολιτικά στρεβλό. Μολονοτι οντως ειναι αληθινο, ειναι εντελώς λαθος πολιτικά. Πρεπει καποια στιγμη η κεντροαριστερα να σοβαρευτει και να δειξει κατι. Διαφορετικα κινδυνευει και η ΝΔ παιζοντας ανευ αντιπαλου, να παρουσιασει ασχημη αλαζονεια στην δευτερη τετραετια

Η νουδου επρεπε να ηταν υποδικη για τα εγκληματα κατα του λαου
Ζακετα να παρεις

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Αυτο να αφησεις να το κρινουμε εμεις που την ψηφιζουμε, αν κάνει καλα που υπαρχει ή οχι. Εσυ αφου δεν την ψηφιζεις δεν σου πεφτει λογος
δεν εχετε εσεις τα πελε για να κρινετε.....εσεις θεωρουσατε φυσιολογικο να ψαχνετε χαρτζιλικι απο τους πατεραδες σας στα 30 σας.....για να κρινεις πρεπει να εισαι καβαλα στο αλογο και να μη δινεις λογαριασμο σε κανενα....."δεν μου κανεις ,ο επομενος"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν εχετε εσεις τα πελε για να κρινετε.....εσεις θεωρουσατε φυσιολογικο να ψαχνετε χαρτζιλικι απο τους πατεραδες σας στα 30 σας.....για να κρινεις πρεπει να εισαι καβαλα στο αλογο και να μη δινεις λογαριασμο σε κανενα....."δεν μου κανεις ,ο επομενος"
Α καλα ενταξει

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Την αγαπαει την πεθερουλα του. Γαμπρος μαλαμα :wink:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θελεις να σου απαντησω ειλικρινα? Ειναι παρα πολλες οι 16 μοναδες. Ειναι πολιτικά στρεβλό. Μολονοτι οντως ειναι αληθινο, ειναι εντελώς λαθος πολιτικά. Πρεπει καποια στιγμη η κεντροαριστερα να σοβαρευτει και να δειξει κατι. Διαφορετικα κινδυνευει και η ΝΔ παιζοντας ανευ αντιπαλου, να παρουσιασει ασχημη αλαζονεια στην δευτερη τετραετια
Κατσε να βγαλει την πρωτη τετραετια

Οσο για την αλαζονεια την εχει απο την μερα που δυστυχως ψηφιστηκε απο την μειοψηφια

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
τι καλα?ειναι δυνατον να υποστηριζεις ενα κωμμα σαν να ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα???εκτος αν εισαι κκε ,που εκει θελει να δωσεις εξετασεις πρωτα ....ολα τα υπολοιπα μπουρδελα ειναι ευκολακι.....τα ψηφιζουμε για να δουμε πραξεις,οταν 2χρονια βλεπω μονο λεζα,βρωμα και παραπληροφορηση σερι,τι να μου πουνε????? ΟΙ τυποι μασανε με 17000 μασελες,τσεπωνουν με καθε δυνατο και αδυνατο τροπο κρατικο ζεστο χρημα και μεις κοιταμε σα μαλακες απλως!!!
..και βεβαια ΔΕΝ τους ψηφισα ,γιατι τους ηξερα απο μεσα ,πολυ καλα μαλιστα....ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΑΧΤΑΡΜΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ???????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom