Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
οι συγκεκριμενοι λημοξιολογοι οχι μονο αποκρυπτουν τα πρακτικα των συνεδριασεων τους απο την αρχη της πανδημιας μεχρι και αυτη την στιγμη αλλα δυστυχως ανεβοκατεβαζουν μαγειρευοντας τον αριθμο των νεκρων καθημερινα χωρις να υπαρχει λογικη για το + η - των θανατων ανα ευδομαδα με βαση τις καθημερινες δηλωσεις τυπου και των νεκρων
Για τους νεκρούς δεν ξέρω αν μαγειρεύονται τα νούμερα , πάντως σίγουρα μαγειρεύονται τα νούμερα με τα ποσοστά θετικότητας ... πότε λαμβάνονται υπόψιν μόνο τα μοριακά , άλλοτε λαμβάνονται υπόψιν και τα rapid ... αύριο μεθαύριο ίσως να μετράνε και τα self test αφου είναι τόσο αξιόπιστα όπως μας λένε :confused:

Εξάλλου ακόμα και ο αριθμός των νεκρών είναι σχετικός με τα τέστ , είχα ακούσει πως στην Αγγλία αν βρεθείς θετικός και πεθάνεις μέχρι ένα μηνα μετά , οτι σε μετράνε οτι έφυγες απο covid , εδω νομίζω οτι είναι ακόμα μεγαλύτερο απο μήνα αλλά δεν ξέρω πόσο είναι.

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Για τους νεκρούς δεν ξέρω αν μαγειρεύονται τα νούμερα , πάντως σίγουρα μαγειρεύονται τα νούμερα με τα ποσοστά θετικότητας ... πότε λαμβάνονται υπόψιν μόνο τα μοριακά , άλλοτε λαμβάνονται υπόψιν και τα rapid ... αύριο μεθαύριο ίσως να μετράνε και τα self test αφου είναι τόσο αξιόπιστα όπως μας λένε :confused:

Εξάλλου ακόμα και ο αριθμός των νεκρών είναι σχετικός με τα τέστ , είχα ακούσει πως στην Αγγλία αν βρεθείς θετικός και πεθάνεις μέχρι ένα μηνα μετά , οτι σε μετράνε οτι έφυγες απο covid , εδω νομίζω οτι είναι ακόμα μεγαλύτερο απο μήνα αλλά δεν ξέρω πόσο είναι.
Τι εννοεις; Ακομα κι αν φυγεις απο τροχαιο; :helpplea:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Εμβόλιο Pfizer: Το Ισραήλ ερευνά περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό​

Τρεξτε......

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Το Ισραηλ εχει ολοκληρωσει σχεδον τον εμβολιασμο. Τωρα το ανακαλυψε; Παιζονται παιχνιδια μεταξυ των εταιριων για την πιτα της αγορας των εμβολιων.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Τι εννοεις; Ακομα κι αν φυγεις απο τροχαιο; :helpplea:
Λογικά εξαιρούνται τροχαία , αν σε πυροβολήσουν , η αν σου πέσει κανένα κεραμίδι στο κεφάλι ... δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι :P

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Λογικά εξαιρούνται τροχαία , αν σε πυροβολήσουν , η αν σου πέσει κανένα κεραμίδι στο κεφάλι ... δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι :P
Το καλυτερο ξεχασες. Ανακοπη την ωρα του σεξ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Λινού: Ακατάλληλο για τους 30άρηδες το εμβόλιο της Astrazeneca

Κάποιοι ακαταδίωκτοι κυβερνητικοί έχουν εγκληματικές ευθύνες δηλαδή....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515
Ευτυχώς πιάσανε τους ασυναίσθητους επικίνδυνους σουβλοφορους με σακουλοκάρβουνα στα διόδια και τους έκοψαν πρόστιμο.
Γυρνάνε πισω ανθρώπους που πρεπει να, δουν υπερηλικες γονείς που μπορεί να μην τους έχουν σε λίγο καιρό
Με δικαιολογητικά ταυτότητας των γερόντων έπρεπε να επιτρέπουν

Απανθρωποι, χουντα, βόρεια, κορεα :shit:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 50.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ,τους βγαζω το καπελο.....Τα χαλαρα κυριακατικα, τους πλεκουν εγκωμια ,ενω τα μεσοβδομαδα παιζουν δηλωσεις τους για τρελη αναπτυξη ,ευημερια,νεα αρχη ,σαν να μην εχουν γαμησει τα παντα τελειως,....διαβαζεις η ακους τις δηλωσεις στα μεσα και νομιζεις οτι εισαι μαστουρωμενος,τρεχεις και πετας τους καφεδες απο το ντουλαπι μηπως ειναι ληγμενοι και την εχεις ακουσει!!!!..Αναρωτιεσαι λες ρε πουστη αυτοι μας λενε για ψεκασμενους????...και χρααααππππ σκαει ενας μαγκας με τεραστια αρχιδια και τους πετσοκοβει τις φιεστες ....7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΧΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΜΑΓΚΑ!
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ!!!!!!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Λινού: Ακατάλληλο για τους 30άρηδες το εμβόλιο της Astrazeneca

Κάποιοι ακαταδίωκτοι κυβερνητικοί έχουν εγκληματικές ευθύνες δηλαδή....
μας το πλασαρανε σε εμας

40-49

δεν πανε να πνιγουνε rapid test και δοξα συ ο θεος

αει στο γεροδιαολο τους ξεμεινε η παρτιδα απο τους 70ρηδες και θελουν να την φορτωσουν σε εμας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
E3350720-CB5F-42DC-AAD6-7D1910D960A6.jpeg
Μαθηματικά Κύρτσου.
Οτι πεθαινουν ανθρωποι στο δρομο στην Ινδία και δεν υπαρχει οξυγόνο να σωθει ο κοσμος, ειναι ψιλοπραγματα. Βεβαια ο γραφικός κύριος Κύρτσος παραβλέπει το οτι στο χάος που λεγεται Ινδία, σιγά μην γινεται ακριβής μέτρηση των νεκρών. Εδω πεθαίνει ο κοσμος σπιτι του επειδή δεν υπάρχει κρεβατι στο νοσοκομείο, τους καινε στην αυλή και ο Κύρτσος θεωρεί οτι ειναι καλύτερη η αριθμητική αναλογία. Αυτον τον γραφικό ανθρωπο ποτέ μου δεν τον χώνεψα. Και πολυ κακά κάνει η ΝΔ και τον εχει στους κόλπους της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 50.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ,τους βγαζω το καπελο.....Τα χαλαρα κυριακατικα, τους πλεκουν εγκωμια ,ενω τα μεσοβδομαδα παιζουν δηλωσεις τους για τρελη αναπτυξη ,ευημερια,νεα αρχη ,σαν να μην εχουν γαμησει τα παντα τελειως,....διαβαζεις η ακους τις δηλωσεις στα μεσα και νομιζεις οτι εισαι μαστουρωμενος,τρεχεις και πετας τους καφεδες απο το ντουλαπι μηπως ειναι ληγμενοι και την εχεις ακουσει!!!!..Αναρωτιεσαι λες ρε πουστη αυτοι μας λενε για ψεκασμενους????...και χρααααππππ σκαει ενας μαγκας με τεραστια αρχιδια και τους πετσοκοβει τις φιεστες ....7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΧΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΜΑΓΚΑ!
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ!!!!!!!!!
16 μοναδες μπροστα στη νεα δημοσκοπηση τύπε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μαθηματικά Κύρτσου.
Οτι πεθαινουν ανθρωποι στο δρομο στην Ινδία και δεν υπαρχει οξυγόνο να σωθει ο κοσμος, ειναι ψιλοπραγματα. Βεβαια ο γραφικός κύριος Κύρτσος παραβλέπει το οτι στο χάος που λεγεται Ινδία, σιγά μην γινεται ακριβής μέτρηση των νεκρών. Εδω πεθαίνει ο κοσμος σπιτι του επειδή δεν υπάρχει κρεβατι στο νοσοκομείο, τους καινε στην αυλή και ο Κύρτσος θεωρεί οτι ειναι καλύτερη η αριθμητική αναλογία. Αυτον τον γραφικό ανθρωπο ποτέ μου δεν τον χώνεψα. Και πολυ κακά κάνει η ΝΔ και τον εχει στους κόλπους της.
Μαλάκας πασοκατζής είναι, τώρα θα τον μάθουμε?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μαλάκας πασοκατζής είναι, τώρα θα τον μάθουμε?
Μαζεψου μπαρμπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

16 μοναδες μπροστα στη νεα δημοσκοπηση τύπε
Σιγα μαστορα λεκιασες τον τοιχο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Είναι πληρωμένες αυτές, δεν μετράνε.
Ναι, το ξερω. Και μετα οταν θα ερθει το εκλογικο αποτελεσμα, θα μιλανε για νοθεία ή για τα πουλημενα ΜΜΕ ή για τον ψυχιατρο που χρειαζεται ο λαος.
Το να παραξουν μια σταλα πολιτική, ούτε λογος.

Αμ ο αλλος που ειπε "ειναι εγκυος η πεθερα μου και παω να την φροντισω"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μαζεψου μπαρμπα

Σιγα μαστορα λεκιασες τον τοιχο
Εσεις κοιταξτε να κοψετε καμια μοναδα απο το Συριζα, αχρηστοι, και αφηστε τις εξυπναδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom