Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Στο Μεξικο καλοκαιρι με 30 βαθμους την ημερα ... ε και?
Δεν γνωρίζω τις ειδικές συνθήκες στο Μεξικό. Κάποια εξήγηση θα υπάρχει.
Εδώ όλοι πέρσι λέγατε την Ιταλία που ουσιαστικά δυο νομοί είχαν πρόβλημα οι οποίοι είχαν και πριν 3-4 χρόνια παρόμοια κατάσταση απο την απλή γρίπη.
Η υπόλοιπη Ιταλία ήταν ήρεμη σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μετά από λίγο άνοιξε για διακοπές.
Αν είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου και ακούς ειδήσεις θα νομίζεις πως στην Ιταλία έγινε ολοκαύτωμα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Δεν γνωρίζω τις ειδικές συνθήκες στο Μεξικό. Κάποια εξήγηση θα υπάρχει.
Τι θες να πεις δηλαδη οτι η Ουκρανια ειχε χθες πολλους νεκρους επειδη χιονισε?
18.000 εχει το τελευταιο διμηνο ...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ε τώρα το παίζεις τρελίτσα. Θέλω να πω πως έχει άσχημο καιρό που ευνοεί τις ιώσεις. Με τέτοιο καιρό πάντα τα παπουδάκια έχουν πρόβλημα κυρίως αν έχουν βεβαρημένη υγεία. Δεν περίμεναν τον κόβιντ για να αρρωστήσουν.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
"Σχετικά με το ερώτημα γιατί προηγήθηκαν οι 30-39 ετών και δεν άνοιξε μαζί όλη η ηλικιακή ομάδα έως τους 49 ετών, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι ανοίγουν πιο γρήγορα στους νεότερους διότι αυτοί απέχουν περισσότερο χρονικά με βάση το συμβατικό προγραμματισμό από τον αναμενόμενο εμβολιασμό τους, άρα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να καλύψουν κενά ραντεβού που υπάρχουν στο σύστημα τώρα. Διαφορετικά θα περίμεναν περισσότερο."

Δηλαδή εν ολίγοις, εκείνες οι ηλικιακές ομάδες που είχαν την δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα επέλεξαν σε μεγάλο βαθμό να μην το κάνουν αφού :
  • Για τους 85 ετών και άνω, εμβολιάστηκε 61% με μία δόση και αν συνυπολογιστούν τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 65,7%.
  • Για τους 80-84 ετών, εμβολιάστηκε το 61% με μία δόση και αν συνυπολογιστούν τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 66%.
  • Για τους 75-79 ετών, εμβολιάστηκε το 68% με μία δόση και αν συνυπολογιστούν τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 77%.
  • Για τους 70-74 ετών, εμβολιάστηκε το 50% με μία δόση και αν συνυπολογιστούν τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 70,57%.
  • Για τους 65-69 ετών, εμβολιάστηκε το 27% με μία δόση (είναι από τις ομάδες που άνοιξαν τελευταία) και αν συνυπολογιστούν τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 68,5%.
  • Για τους 60-64 ετών, εμβολιάστηκε το 51% με μία δόση και αν συνυπολογιστούν τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 60%.

Συνεπώς πλέον όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία απολύτως ηθική υποχρέωση για οποιουδήποτε τύπου αυτοπεριορισμό με αποκλειστικό σκοπό την προστασία γέρων & ευπαθών αφού και στις δύο αυτές ομάδες δόθηκε προτεραιότητα και εύλογο διάστημα για να εμβολιαστούν.

Ειδικά δε η νεολαία έχει πλέον κάθε ηθικό δικαίωμα να παρτάρει ελεύθερα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ειπα κι εγω, δεν θα κατεθετες κι εσυ την αποψάρα σου για το πού ειναι οι γυναικες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ασε ρε, που μας εγινες και γιατρος τωρα. Τραβα πούλα κανενα αυτοκινητο. Ειτε μερα ειτε νυχτα εδω ψωλάρεις ολη μερα
Δικηγορε σε αντιλογο μεταξι μας παντα βγαινω αληθινος μπορεις να μου πεις πως γινεται?
Τα πιο αβέβαια εμβολια ειναι αυτα του mrna μιας και ειναι διαφορετικης τεχνολογιας.
Εγω αν θα κανω θα κανω εμβολιο αδενοιου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ε τώρα το παίζεις τρελίτσα. Θέλω να πω πως έχει άσχημο καιρό που ευνοεί τις ιώσεις. Με τέτοιο καιρό πάντα τα παπουδάκια έχουν πρόβλημα κυρίως αν έχουν βεβαρημένη υγεία. Δεν περίμεναν τον κόβιντ για να αρρωστήσουν.
Περυσι το αντιστοιχο διμηνο ειχαν 200 νεκρους απο κοβιντ ... αν ειχαν και αλλους 17.800 θανατους συμφωνω αλλιως ειναι λαθος η λογικη σου.
Τα νουμερα φυσικα ειναι τα επισημα αυτα που δινουν οι ιδιοι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Δικηγορε σε αντιλογο μεταξι μας παντα βγαινω αληθινος μπορεις να μου πεις πως γινεται?
να πω εγώ? είναι που βλέπεις ειδήσεις στο κανάλι που σου αρέσει περισσότερο η παρουσιάστρια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Στην Ουκρανία σήμερα χιονίζει.
Πες του τα του καραντινοκαυλους που μόνο θεωρία είναι κ αν Του πω πάμε για τσίπουρα ή για μουνια Πολτάβα τσερνιβτσι ,,,θα έρθει πρώτος από όλους κ στα αρχιδια του η καραντιμα :rockon: :rockon:

Εγώ βαρέθηκα τους καραντινοκαυλους διότι μόνο θεωρία είναι κ πλέον μόνο σαν τρολ τους βλέπω!!!!

Απλά αντίδραση
Ή κάποιοι που από εγωισμό δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι ο γουρλοματης κάνει λαθη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Χαχα
εγω ρωταω αν το αντιστοιχο περσινο διμηνο εχαν εστω παραπλησιους νεκρους απο ιωσεις ... ας πουμε 15.000 ,δεν χρειαζεται φυσικα να ειχαν ακριβως τον ιδιο αριθμο νεκρων.

Ξεκολληστε απο τον κουλη και τον μπουλη ,σκατα τα εχουν κανει οι περισσοτεροι ευρωπαιοι ηγετες στην αντιμετωπιση της πανδημιας .
μην βγαζετε αντιδραση επειδη δεν τον γουσταρετε που ειναι δικαιωμα σας φυσικα

• Like
Αντιδράσεις: kinks
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.100
Πόντοι
2.606
9000 Εχει η ελλαδα,με τρελη καραντινα και πιεση μεχρι το λαιμο....ενω οι ουκρανοι δεν εκλεισαν τιποτα...

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
178397634_4476738535671975_3497340924912190994_n.jpg
Εμβολιο δεν κανω
Κοκορετσι κι ας πεθανω :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Περυσι το αντιστοιχο διμηνο ειχαν 200 νεκρους απο κοβιντ ... αν ειχαν και αλλους 17.800 θανατους συμφωνω αλλιως ειναι λαθος η λογικη σου.
Τα νουμερα φυσικα ειναι τα επισημα αυτα που δινουν οι ιδιοι
Αξία θα έχουν τα νούμερα στο τέλος του χρόνου σε σύγκριση με το 2019 και πίσω. Όπως της Σουηδίας και της Ιταλίας του 20 σε σχέση με το 19 και πίσω.
Και πάντα βέβαια οι καραντινόκαυλοι παραλείπετε τα μη μετρήσιμα νούμερα των lockdown που είναι οι αυτοκτονίες οι ανθρωποκτονίες που έχουν εκτοξευτεί και η φτώχεια με τα προβλήματα που δημιουργεί.

Συνημμένα

• E0708771-9D17-4C74-923D-ECFBECE85861.jpeg
    E0708771-9D17-4C74-923D-ECFBECE85861.jpeg
    6,7 MB · Εμφανίσεις: 31
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.100
Πόντοι
2.606
μην το κουραζετε μαγκες με τα νουμερα....η αληθεια ειναι πως εχουμε μπλεξει με "νουμερα".....Η μονη, η μαλλον το καλυτερο αναχωμα ειναι τα εμβολια ,ιδιαιτερα στους ευπαθεις....το οτι γαμησανε την αγορα και την οικονομια ομως στην χωρα οι φωστηρες με μηδενικα αποτελεσματα σε σχεση με χωρες που δεν εκλεισαν η εκλεισαν πολυ λιγοτερο ,ειναι γεγονος που δεν σηκωνει αμφισβητηση...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
"Σε λίγο καιρό δε θα χρειάζεται να στέλνουμε SMS"
Τεράστιος υπουργός. Σε λίγο καιρό θα καταργηθεί το πιο ηλίθιο μέτρο στην ιστορία των μέτρων το οποίο εφαρμόζεται απλά και μόνο για να τσεπώνει πρόστιμα από τον κόσμο το ακροδεξιό τσίρκο.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.100
Πόντοι
2.606
Η ουκρανια εχει χ 4 πληθυσμο.....για κανε μια αυθαιρετη αναγωγουλα .....18000 οπως λες /4 =4.500.......τι ??? παμε σκατα και κλεισμενοι και πανε καλυτερα και ανοικτα?..απαπαππα πιπερι!
φανταζομαι τα χουντοκαναλα εκει μας δειχνουν ως παραδειγμα προς αποφυγη λογικα....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πες του τα του καραντινοκαυλους που μόνο θεωρία είναι κ αν Του πω πάμε για τσίπουρα ή για μουνια Πολτάβα τσερνιβτσι ,,,θα έρθει πρώτος από όλους κ στα αρχιδια του η καραντιμα :rockon: :rockon:

Εγώ βαρέθηκα τους καραντινοκαυλους διότι μόνο θεωρία είναι κ πλέον μόνο σαν τρολ τους βλέπω!!!!

Απλά αντίδραση
Ή κάποιοι που από εγωισμό δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι ο γουρλοματης κάνει λαθη
Η επιτομή της αντίφασης είναι η miss Εκλερ. Από τη μια κουνάει το δάχτυλο σε όλους βγάζοντας κόμπλεξ και μισανθρωπισμό και από την άλλη ποστάρει προκλητικά ταξίδια (Αγχίαλο ή την Άραξο) που το Βενιζέλος έχει τα όλα τα lounge κλειστά την ώρα που το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ας πούμε τα έχει όλα ανοιχτά. Για Κίεβο Μινσκ και Ρωσία δεν το συζητάμε με δεκάδες πτήσεις κάθε μέρα σε προορισμούς διακοπών.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
και της ελλαδας παιχτη μου
3.500 περιπου ειναι σε εμας ,λαθος κανεις

Αυτοι που τα εχουν παει κατα πολυ χειροτερα ειναι οι Βουλγαροι παντως με 6.000 το αντιστοιχο διαστημα και συμφωνα με την αναλογια των πληθυσμων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τα πιο αβέβαια εμβολια ειναι αυτα του mrna μιας και ειναι διαφορετικης τεχνολογιας.
Εγω αν θα κανω θα κανω εμβολιο αδενοιου
Το ξέρεις οτι οταν συζητανε δυο ανθρωποι, και ο ενας απο τους δυο καταληγει στο "πώς γινεται να εχω παντα δικιο", τοτε αυτο ειναι σοβαρη ψυχωση? Καποια στιγμη ειχε γραφτεί εδω μεσα, ποια ειναι η ονομασια του ψυχολογικου συνδρομου που εμφανιζει ο ανθρωπος που απο μονος του λεει οτι κερδιζει σε μια συζητηση, εντελως αυθαιρετα. Θα ελεγα να ψαχτείς λίγο, γιατι δεν γινεται να παρουσιαζεις εφηβικές συμπεριφορες μετα τα 30.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom