Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.117
Πόντοι
2.606
3.500 περιπου ειναι σε εμας ,λαθος κανεις

Αυτοι που τα εχουν παει κατα πολυ χειροτερα ειναι οι Βουλγαροι παντως με 6.000 το αντιστοιχο διαστημα και συμφωνα με την αναλογια των πληθυσμων.
δε νομιζω πως κανω λαθος,αλλα δεν ειμαι ειδικος....γενικα εχω την εντυπωση πως υπαρχει ενα συγκεκριμενο μοτιβο που σε γαμαει αυτος ο ιος....και πανω κατω σε ολα τα κρατη,ειτε κλειστα, ειτε λιγοτερο κλειστα ,ειτε φουλ ανοικτα πανω κατω εχει το ιδιο τιμημα χοντρικα!Το μονο που δειχνει να αλλαζει τις αναλογιες δραματικα υπερ των ζωντανων ειναι το επιπεδο της υγειονομικης περιθαλψης....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
δε νομιζω πως κανω λαθος,αλλα δεν ειμαι ειδικος....γενικα εχω την εντυπωση πως υπαρχει ενα συγκεκριμενο μοτιβο που σε γαμαει αυτος ο ιος....και πανω κατω σε ολα τα κρατη,ειτε κλειστα, ειτε λιγοτερο κλειστα ,ειτε φουλ ανοικτα πανω κατω εχει το ιδιο τιμημα χοντρικα!Το μονο που δειχνει να αλλαζει τις αναλογιες δραματικα υπερ των ζωντανων ειναι το επιπεδο της υγειονομικης περιθαλψης....
Ρε συ δεκα χιλιαδες εμεις εχουμε συνολικα ...
τελος παντων ,στα αλλα δεν εχεις πολυ αδικο αν και διαφωνω στο "χοντρικα"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δηλαδή εν ολίγοις, εκείνες οι ηλικιακές ομάδες που είχαν την δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα επέλεξαν σε μεγάλο βαθμό να μην το κάνουν αφού :

Συνεπώς πλέον όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία απολύτως ηθική υποχρέωση για οποιουδήποτε τύπου αυτοπεριορισμό με αποκλειστικό σκοπό την προστασία γέρων & ευπαθών αφού και στις δύο αυτές ομάδες δόθηκε προτεραιότητα και εύλογο διάστημα για να εμβολιαστούν.

Ειδικά δε η νεολαία έχει πλέον κάθε ηθικό δικαίωμα να παρτάρει ελεύθερα.
Δηλαδη εσεις θεωρειτε οτι ο περιορισμος στο "παρτάρισμα" ειναι μια αυθαιρετη τιμωρια, και πλεον δικαιουνται οι νεοι να αγνοησουν καθε περιορισμο?
Τι περιεργο, εγω νομιζα οτι ολα αυτα γινονται για προστασια, οχι για τιμωρια.
Εχει λοιπον καθε ηθικο δικαιωμα η νεολαια να μην προστατευει τον εαυτο της.
Σουρρεαλισμός.
Το λογικο και συνετό, θα ηταν η νεολαια να θυμωσει με τους μεγαλυτερους επειδη δεν εμβολιαστηκαν και δεν μειωνεται οσο επρεπε η πανδημια. Το παραλογο, στρεβλο και ανορθοδοξο ειναι να θυμωνει επειδη δεν την αφηνουν να παρτάρει ελευθερα για να κολλησει.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Η ουκρανια εχει χ 4 πληθυσμο.....για κανε μια αυθαιρετη αναγωγουλα .....18000 οπως λες /4 =4.500.......τι ??? παμε σκατα και κλεισμενοι και πανε καλυτερα και ανοικτα?..απαπαππα πιπερι!
φανταζομαι τα χουντοκαναλα εκει μας δειχνουν ως παραδειγμα προς αποφυγη λογικα....
Χτες έλεγε πως αυτοί έχουν χούντα αντίστοιχη της Λευκορωσίας.Αν δεις όμως τη ζωή των ανθρώπων εκεί το τελευταίο εξάμηνο σε σχέση με εδώ θα νομίζεις πως εμάς μας κυβερνάει Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μπα

Ή με τον άεργο γκόμενό τους κάθονται ή 2-3 μαζί και κοιτάνε τα κινητά τους
Τύπε μηπως καποια στιγμη να παψεις να καταγραφεις τις ζωες των αλλων και να ζησεις την δικη σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χτες έλεγε πως αυτοί έχουν χούντα αντίστοιχη της Λευκορωσίας.Αν δεις όμως τη ζωή των ανθρώπων εκεί το τελευταίο εξάμηνο σε σχέση με εδώ θα νομίζεις πως εμάς μας κυβερνάει Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ :confused:
Ναι, ενα δραμα ζειτε ολοι, βασανισμενα πλασματα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.117
Πόντοι
2.606
ισχυει για το 10000 αλλα αν δεν κανω λαθος πατησαμε τρελο γκαζι το τελευταιο διμηνο.....οσο για το χοντρικα ,μια και εστιαζουμε σε ακριβη νουμερα απο την αρχη στην ελλαδα εχουν φυγει 10000 και στην χ4 ουκρανια 40000.....στην ελλαδα στελνουμε μνμ για να χεσουμε και τα εχουμε γαμησει ολα με το κλεισιμο ,ενω ουκρανια απο οτι ξερω ηταν ολα ανοικτα!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Κυριακο χαλαρωσε ....
σε ρωτησα να μου πεις αν ειχαν το αντιστοιχο περσινο διμηνο τοσους χιλιαδες νεκρους στην Ουκρανια απο ιωσεις οπως ισχυριζοσουν και αρχισες να μου λες για αυτοκτονιες :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.117
Πόντοι
2.606
χουντα εχουν,κατι ακροδεξια μπασταρδα κυβερνανε με τις ευλογιες της φραου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ισχυει για το 10000 αλλα αν δεν κανω λαθος πατησαμε τρελο γκαζι το τελευταιο διμηνο.....οσο για το χοντρικα ,μια και εστιαζουμε σε ακριβη νουμερα απο την αρχη στην ελλαδα εχουν φυγει 10000 και στην χ4 ουκρανια 40000.....στην ελλαδα στελνουμε μνμ για να χεσουμε και τα εχουμε γαμησει ολα με το κλεισιμο ,ενω ουκρανια απο οτι ξερω ηταν ολα ανοικτα!
Ποια μηνυματα ρε τύπε, δουλευομαστε μεταξυ μας? Ποιος εχει στειλει μηνυμα για να βγει εξω το τελευταιο διμηνο? Σοβαρα τωρα?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ποια μηνυματα ρε τύπε, δουλευομαστε μεταξυ μας? Ποιος εχει στειλει μηνυμα για να βγει εξω το τελευταιο διμηνο? Σοβαρα τωρα?
εγώ δεν ξέρω ούτε έναν από τον κύκλο μου που να ελέχθηκε στον δρόμο. Ούτε έναν.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.117
Πόντοι
2.606
....γιατι ποιος εστελνε μνμ ολο τον εναμιση χρονο πριν ,μεταξυ μας....δουλευομαστε?...το θεμα ομως ειναι παντα ο μαλακας που θα σου κατσει,οχι αν εσυ και γω παταμε 5 η 6 η 11.....Εχουν η δεν εχουν το δικαιωμα να σε σταματησουν και να σου φορεσουν ενα 300ρι απο το πουθενα? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.117
Πόντοι
2.606
εγώ δεν ξέρω ούτε έναν από τον κύκλο μου που να ελέχθηκε στον δρόμο. Ούτε έναν.
Ωραιος ρε μαγκιτη,αλανιαρικο κυκλο εχεις και ο πουσι εχει ξηγηθει επανασταση τετοιου ειδους....θες να ριξεις μια ματια στα συνολικα προστιμα που εχουν βεβαιωθει ως τωρα και το συνολο των ελεγχων που εχουν πραγματοποιηθει και μετα να τα ξαναπουμε?

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Η ελλάδα πάντως έχει πολλούς μπουχέσηδες 50άρηδες-60άρηδες με σαπιοκοιλιές. Εχει τον πιο γερασμένο πληθυσμό μαζί με ιταλούς στην ευρώπη + τον μεγαλύτερο ποσοστό αναπήρων αναλογικά. Επίσης εδώ ο πληθυσμός έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης και εφαρμογής των μέτρων. Ενα μικρό παράδειγμα στην εκκλησία που πάει ο πατέρας μου ενώ έχει ανώτατο όριο 20 άτομα ,κυριακές και γιορτές μπαίνουν μέσα 80-100 άτομα. Τους λένε ότι δεν επιτρέπεται πάρα ταύτα αυτοί μπαίνουν κανονικά πολλοί δεν φοράνε κάν μάσκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
χουντα εχουν,κατι ακροδεξια μπασταρδα κυβερνανε με τις ευλογιες της φραου!
:2funny: Αν σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανες αυτό που κάνεις στη Σαλόνικα σε μια τέτοια χώρα θα τράβαγες τα μαλλιά σου με τη χούντα του Ελληνικού κράτους.
Θα είχες την καινούργια διαμμερισματάρα σου, αυτοκίνητο Q7 και άνω, διακοπές 2-3 φορές το χρόνο όπου γουστάρεις, μια μουνάρα γυναίκα και όταν γίνονται όλα πουτάνα στη Δύση εσύ θα συνέχιζες τη ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα :rockon:
Βάλτα κάτω και μετά βγάλε συμπέρασμα για το ποιός ζει σε καθεστώς άτυπης χούντας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μεχρι τις 28 φεβρουαριου ειχαμε συμφωνα με τον εοδυ 6504 θανατους απο τους οποιους το 96% με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα

Αρα απο αυτο βγαινει το συμπερασμα οτι οι καθαρα θανατοι απο τον κοροιδοιο ειναι μολις 260 ατομα κυριως μεγαλης ηλικιας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Η ελλάδα πάντως έχει πολλούς μπουχέσηδες 50άρηδες-60άρηδες με σαπιοκοιλιές. Εχει τον πιο γερασμένο πληθυσμό μαζί με ιταλούς στην ευρώπη + τον μεγαλύτερο ποσοστό αναπήρων αναλογικά. Επίσης εδώ ο πληθυσμός έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης και εφαρμογής των μέτρων. Ενα μικρό παράδειγμα στην εκκλησία που πάει ο πατέρας μου ενώ έχει ανώτατο όριο 20 άτομα ,κυριακές και γιορτές μπαίνουν μέσα 80-100 άτομα. Τους λένε ότι δεν επιτρέπεται πάρα ταύτα αυτοί μπαίνουν κανονικά πολλοί δεν φοράνε κάν μάσκα.
Μικρο παραδειγμα τα 100 ατομα στην εκκλησια.
Μεγαλο παραδειγμα τα 2.000 σε διαδηλωσεις να υποθεσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny: Αν σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανες αυτό που κάνεις στη Σαλόνικα σε μια τέτοια χώρα θα τράβαγες τα μαλλιά σου με τη χούντα του Ελληνικού κράτους.
Θα είχες την καινούργια διαμμερισματάρα σου, αυτοκίνητο Q7 και άνω, διακοπές 2-3 φορές το χρόνο όπου γουστάρεις, μια μουνάρα γυναίκα και όταν γίνονται όλα πουτάνα στη Δύση εσύ θα συνέχιζες τη ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα :rockon:
Βάλτα κάτω και μετά βγάλε συμπέρασμα για το ποιός ζει σε καθεστώς άτυπης χούντας.
Θα πουμε στον Κουλη να σου προμηθευσει μουναρα γυναικα για να μην εχεις παραπονο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
....γιατι ποιος εστελνε μνμ ολο τον εναμιση χρονο πριν ,μεταξυ μας....δουλευομαστε?...το θεμα ομως ειναι παντα ο μαλακας που θα σου κατσει,οχι αν εσυ και γω παταμε 5 η 6 η 11.....Εχουν η δεν εχουν το δικαιωμα να σε σταματησουν και να σου φορεσουν ενα 300ρι απο το πουθενα? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Πρώτον, στελνεις ενα γαμημενο μηνυμα και βγαινεις. Αν νιωθεις τοσο καταπιεσμενος που θα στειλεις ενα μηνυμα, οκ. Της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες. Δευτερον, προστιμα εχει σε ολο τον κοσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom