ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.161
- Πόντοι
- 5.006
Φωναξε "Ντοντι δευρο εξω",εξω απο την υπογα του πορδολαγνου αλλα δεν βγηκε κανεις...
Φωναξε "Ντοντι δευρο εξω",εξω απο την υπογα του πορδολαγνου αλλα δεν βγηκε κανεις...
Η απελπισία δεν έχει πολιτική απόχρωση.Γλυφάδα: Νεκρός 70χρονος, έπεσε από τον δεύτερο όροφο εμπορικού
Νεκρός 43χρονος υπολοχαγός στη Θεσσαλονίκη,έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Νεάπολη
Ευτυχώς επι Κούλη δεν έχουμε αυτοκτονίες
αγγλια και ισραηλ ειδαν αποτελεσματα που θελεις οταν εμβολιαστηκε το 40% και 50%Τα δεδομένα που ποστάρει ο ΕΟΔΥ είναι επιεικώς ελλιπή για σοβαρή ανάλυση (έτσι και το παρακάτω παιχνίδι με τις ηλικιακές ομάδες), είναι όμως αρκετά για να εξαχθεί ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα.
Γνωρίζουμε ότι από την 3η βδομάδα του 2021 ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των 80+ στην Ελλάδα καθώς και ότι από τότε μέχρι και σήμερα 15η βδομάδα του 2021 το μεγαλύτερο μέρος των 2.4 μύριων εμβολίων διατίθεται στους 60+ .
Θα ήταν δηλαδή αναμενόμενο βάσει αυτών των δεδομένων από την 5η βδομάδα του 2021 και μετά (που θα άρχιζε να αχνοφαίνεται η επίδραση του εμβολιασμού των ηλικιωμένων) να βλέπουμε μια σαφή και επιταχυνούμενη μείωση του ποσοστού των διασωληωμένων στην 65+ κατηγορία σε σχέση με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες αφού βάσει των στοιχείων του ΕΟΔΥ η 60+ ηλικιακή κατηγορία αντιστοιχεί στο ~75% των ΜΕΘ νοσηλευόμενων και η μέση ηλικία θανάτου είναι γύρω στα 79 έτη.
Τι βλέπουμε όμως?
Την 1η Φεβρουαρίου (αρχή 5ης βδομάδας του 2021) το ποσοστό των 65+ επί του συνόλου των διασωληνωμένων ήταν 64.1% και χθές, 10 εβδομάδες μετά, ήταν 61.9%.
Είναι προφανές, παρά τα σκάρτα και ελλιπή δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας λόγω της ανικανότητας ή δολιότητας του ΕΟΔΥ, ότι η κυβερνητική και επιστημονικη παπαρολογία δεν συμφωνεί με τα δεδομένα αφού παρά τους κατά προτεραιότηταα εμβολιασμούς των 60+ το μερίδιο τους επί του συνόλου των διασωληνομένων πέφτει εξαιρετικά αργά.
Πηγές
Εμβόλιο Pfizer: «Θα χρειαστεί και τρίτη δόση»
Είναι αναγκαία εντός 12 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας, Αλμπερτ Μπουρλά.www.kathimerini.gr
Μπόκολε η double blind triple effective random pipom rapid trial δεν έδειξε 96% και πάνω ανοσία;;; Γιατί χρειάζεται τελικά 3η δόση;;;;
Άσε ξέρω........ Οι εμβολιάκηδες να δώ πότε θα μάθετε.
Που οφείλεται αυτό, τύπε;επισημα στοιχεια σε θανατους απο τον ιο το πρωτο δεκαπενθημερο του Απριλιου 2021
Πολωνια : 7.568
Ουκρανια : 5.833
Γαλλια : 4.411
Ιταλια : 6.591
Ηνωμενο Βασιλειο με εικοσιπεντε-τριαντα εκατομμυρια περισσοτερο πληθυσμο απο τις δυο πρωτες : 448
Δηλαδή δεν περίμενες πως του χρόνου θα ξαναεμβολιαστούμε; Αυτό γράφει αυτό που πόσταρες. Πως σε 12 μήνες θα ξαναεμβολιαστούμεΕμβόλιο Pfizer: «Θα χρειαστεί και τρίτη δόση»
Είναι αναγκαία εντός 12 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας, Αλμπερτ Μπουρλά.www.kathimerini.gr
Μπόκολε η double blind triple effective random pipom rapid trial δεν έδειξε 96% και πάνω ανοσία;;; Γιατί χρειάζεται τελικά 3η δόση;;;;
Άσε ξέρω........ Οι εμβολιάκηδες να δώ πότε θα μάθετε.
μηδέν πέθαναν, μηδέν νοσηλεύτηκαν.ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς.
Η απορία μου είναι πόσοι από τους εμβολιασμένους πέθαναν επειδή μολύνθηκαν από covid, παρά το ότι είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Δηλαδή πλησιάζουμε σιγά σιγά την αθανασία κάνοντας το εμβόλιο ;μηδέν πέθαναν, μηδέν νοσηλεύτηκαν.
τα αντισώματα από ασθένεια κρατάνε ένα τρίμηνο ενώ τα εμβόλια παραπάνωΔηλαδή πλησιάζουμε σιγά σιγά την αθανασία κάνοντας το εμβόλιο ;
Επίσης άσχετο αλλά μου ηρθε ένα ερώτημα , που είναι το εξής ...
Εμείς που δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε self test ούτε rapid ούτε μοριακό , θα μπορούσαμε εναλλακτικά να κάνουμε ένα τέστ αντισωμάτων ; Δηλαδή αν σου βγάλει οτι έχεις αντισώματα , που σημαίνει οτι μάλλον το πέρασες ασυμπτωματικά και πρόσφατα , μπορείς να πεις οτι δεν κάνω τέστ αφού έχω αντισώματα και άρα είναι σαν να εμβολιάστηκα ;
Η τουλάχιστον έτσι μας λένε στα κανάλια , εμείς οι ψεκασμένοι έχουμε τις αμφιβολίες μαςτα αντισώματα από ασθένεια κρατάνε ένα τρίμηνο ενώ τα εμβόλια παραπάνω
έτσι λένε οι επιστήμονεςΗ τουλάχιστον έτσι μας λένε στα κανάλια , εμείς οι ψεκασμένοι έχουμε τις αμφιβολίες μας
Όλοι οι επιστήμονες , η οι 5-10 που βγάζουν συνέχεια στα κανάλια ;έτσι λένε οι επιστήμονες
γνωστη μου γιατρος που νοσησε βαρια τον Οκτωβριο και εκανε αντισωματων εχει ακομα για δυο μηνεςέτσι λένε οι επιστήμονες
για να μην τον μακρυγορούμε, διάλεξε τον επιστήμονα που πιστεύειςΌλοι οι επιστήμονες , η οι 5-10 που βγάζουν συνέχεια στα κανάλια ;
και του γείτονά μου ο πατέρας πέθανε στα 112 χρόνια, λες να πορευτώ σαν να τα φτάσω και εγώγνωστη μου γιατρος που νοσησε βαρια τον Οκτωβριο και εκανε αντισωματων εχει ακομα για δυο μηνες