Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
γνωστη μου γιατρος που νοσησε βαρια τον Οκτωβριο και εκανε αντισωματων εχει ακομα για δυο μηνες
Άρα μάλλον είναι ανάλογα και πόσο βαριά το πέρασες , αλλά απο την άλλη και ο ασυμπτωματικός (που έλεγα πιο πάνω) για κάποιο λόγο το πέρασε ασυμπτωματικά , που σημαίνει οτι αν το ξανακολλήσει το πιό πιθανό είναι να το περάσει ξανά ασυμπτωματικά , δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιο τέστ που να δείχνει οτι το πέρασες ενω δεν έχεις αντισώματα ... ίσως κάποιο pcr στους 50-100 κύκλους να έκανε δουλειά.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Η απορία μου είναι πόσοι από τους εμβολιασμένους πέθαναν επειδή μολύνθηκαν από covid, παρά το ότι είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας "μόνο" 3 πλήρως εμβολιασμένοι στους 200 διασωληνώθηκαν για το μήνα Μάρτιο:

Ποιος είναι ο αναμενόμενος αριθμός με βάση το ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων ως το τέλος Φεβρουαρίου - μέσα Μαρτίου άραγε;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Άρα μάλλον είναι ανάλογα και πόσο βαριά το πέρασες
αν μου επιτρέπεις, θα έλεγα το ασφαλέστερο είναι να αποφασίσεις από τις στατιστικές μελέτες και όχι από τη φίλη μου το πέρασε έτσι ή ο ξάδερφος τάκης έτσι

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Άρα μάλλον είναι ανάλογα και πόσο βαριά το πέρασες , αλλά απο την άλλη και ο ασυμπτωματικός (που έλεγα πιο πάνω) για κάποιο λόγο το πέρασε ασυμπτωματικά , που σημαίνει οτι αν το ξανακολλήσει το πιό πιθανό είναι να το περάσει ξανά ασυμπτωματικά , δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιο τέστ που να δείχνει οτι το πέρασες ενω δεν έχεις αντισώματα ... ίσως κάποιο pcr στους 50-100 κύκλους να έκανε δουλειά.
το μονο που ξερω ειναι οτι τεστ αντισωματων μπορεις να κανεις δωρεαν στο ΚΥ στην Αλεξανδρας ή με πληρωμη σε διαγνωστικα κεντρα. Εγω περασα ελαφρια τον Νοεμβριο δεν θα κανω τεστ θα κανω εμβολιο 3/6

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν υπάρχει καμία απολύτως "κατεστημένη" επιστημονική άποψη στα περί της ορθής αντιμετώπισης του κοβιντ - και δεν θα υπάρξει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Μην συγχέεται τις απόψεις των κυβερνητικών επιστημόνων με αυτές της επιστημονικής κοινότητας εν συνόλω - η επιστημονική συναντίληψη απαιτεί συχνά χρόνια για να διαμορφωθεί.

Οι αφελείς, και συχνά θρασύτατοι από τα βάθη της ασχετοσύνης τους, καραντινόκαβλοι και εμβολιοκαβλοι ας κοιτάξουν τα στατιστικά διάδοσης του κοβιντ και εμβολιασμών σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα και ας αναρωτηθούν για την βασιμότητα των απόψεων τους περί μονοδρόμων και μαγικών ραβδιών.

Η εντιμότερη επιστημονικά απάντηση σε πολλά ερωτήματα περι κοβιντ είναι απλά "δεν γνωρίζω".

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν υπάρχει καμία απολύτως "κατεστημένη" επιστημονική άποψη στα περί της ορθής αντιμετώπισης του κοβιντ - και δεν θα υπάρξει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Μην συγχέεται τις απόψεις των κυβερνητικών επιστημόνων με αυτές της επιστημονικής κοινότητας εν συνόλω - η επιστημονική συναντίληψη απαιτεί συχνά χρόνια για να διαμορφωθεί.

Οι αφελείς, και συχνά θρασύτατοι από τα βάθη της ασχετοσύνης τους, καραντινόκαβλοι και εμβολιοκαβλοι ας κοιτάξουν τα στατιστικά διάδοσης του κοβιντ και εμβολιασμών σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα και ας αναρωτηθούν για την βασιμότητα των απόψεων τους περί μονοδρόμων και μαγικών ραβδιών.

Η εντιμότερη επιστημονικά απάντηση σε πολλά ερωτήματα περι κοβιντ είναι απλά "δεν γνωρίζω".
διαφωνώ φίλε, η επιστημονική απάντηση είναι πάντα και θα είναι as we know so far.
Πάντα γνωρίζεις κάτι, τα δεν γνωρίζω είναι για αυτούς που σηκώνουν τα χέρια στον ουρανό και προσεύχονται. Οι επιστήμονες δουλεύουν νυχθημερόν.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μην ακουτε αυτους τους θρησκοληπτους αγραμματους.Η δημιουργια αντισωματων δεν ειναι μια δυναμικη εξεργασια.Δηλαδη,ο τιτλος (αριθμος)αντισωματων δεν αυξανει και διατηρειται επ'απειρον.Οταν περασει η ασθενεια ο τιτλος πεφτει γιατι δεν υπαρχει η προκληση πλεον.Και συνεχιζει να πεφτει σχεδον σε μηδαμινα ορια.Αυτο που μενει ειναι η μνημη στο αμυντικο συστημα.Ετσι οταν ξανασυναντησεις την ασθενεια (γιατι ξανα μολυνομαστε απο τις ιδιες αρρωστιες ειτε απο ιους ειτε απο μικροβια,απο τα ιδια)η απαντηση του αμυντικου συστηματος ειναι ραγδαια και ο λοιμογονος παραγοντας καταστρεφεται ταχυτατα.
Μην ακουτε αυτους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ τι λενε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μην ακουτε αυτους τους θρησκοληπτους αγραμματους.Η δημιουργια αντισωματων δεν ειναι μια δυναμικη εξεργασια.Δηλαδη,ο τιτλος (αριθμος)αντισωματων δεν αυξανει και διατηρειται επ'απειρον.Οταν περασει η ασθενεια ο τιτλος πεφτει γιατι δεν υπαρχει η προκληση πλεον.Και συνεχιζει να πεφτει σχεδον σε μηδαμινα ορια.Αυτο που μενει ειναι η μνημη στο αμυντικο συστημα.Ετσι οταν ξανασυναντησεις την ασθενεια (γιατι ξανα μολυνομαστε απο τις ιδιες αρρωστιες ειτε απο ιους ειτε απο μικροβια,απο τα ιδια)η απαντηση του αμυντικου συστηματος ειναι ραγδαια και ο λοιμογονος παραγοντας καταστρεφεται ταχυτατα.
Μην ακουτε αυτους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ τι λενε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σωστά, θα ακούμε εσένα που τσακώνεσαι με τις κροςντρέσσερ ότι είσαι η πιό όμορφη.
makes sense

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
σωστά, θα ακούμε εσένα που τσακώνεσαι με τις κροςντρέσσερ ότι είσαι η πιό όμορφη.
makes sense
makes sense
Μου εκανες την μουρη κρεας τωρα αγραμματε.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μου εκανες την μουρη κρεας τωρα αγραμματε.

ρε φιλενάδα, αν περίμενα να κομπλάρεις ποτέ ΕΣΥ από κάτι που θα πω εγώ, θα είχε έρθει το τέλος του κόσμου. Η ζωή σου είναι μνημείο του δεν χαμπαριάζεις

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
ρε φιλενάδα, αν περίμενα να κομπλάρεις ποτέ ΕΣΥ από κάτι που θα πω εγώ, θα είχε έρθει το τέλος του κόσμου. Η ζωή σου είναι μνημείο του δεν χαμπαριάζεις
Πηγαινε να πιεις λιγο αγιασμο να σε προστατευει απο τον κορονοιο,αγραμματε.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Γράφει πάνω-πάνω:
... the CDC said. It said 396 -- 7% -- of those who got infected after they were vaccinated required hospitalization.

7% των εμβολιασμένων που κόλλησαν τον ιό χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το 7% είναι κάποιο ψέμα ή παράβλεψη.
Αν είναι αλήθεια, στο επόμενο "κύμα" θα γίνει "σφαγή".

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Πηγαινε να πιεις λιγο αγιασμο να σε προστατευει απο τον κορονοιο,αγραμματε.
με ψέμματα θα μου την λες όταν δεν βρίσκεις με αυτά που λέω?
Γιατί είσαι σκουληκιάρα φιλενάδα?

καλύτερα πες μας ξανά για τους 80χρονους που μάχονταν στην αρχαία ελλάδα στην πρώτη γραμμή με πλήρη οπλισμό :tooth:

Έτσι για να λαμβάνουμε σοβαρά τις απόψεις σου και στα υπόλοιπα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006

Stories

Νέο!

Stories