Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτά τα sites τα έχω ψάξει, αλλά τα νούμερα που γράφεις δεν τα βρίσκω
με δουλευεις? τα κανω σκρινσοτ λοιπον για να τα δεις.
Opera Snapshot_2021-04-15_230721_emvolio.gov.gr.png
Opera Snapshot_2021-04-15_230641_eody.gov.gr.png

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Έγραψες ....Οι εκ πεποιθήσεως "αντιεμβολιαστές" νομίζω είναι πολλοί λίγοι σε αριθμό για να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Στο μέλλον ίσως.....
ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ πως οι εκ πεποιθήσεως Αντιεμβολιαστές, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΝ την Ιλαρά στην Αμερική από όπου είχε εξαφανιστεί, και συ μου λες ότι στην Ελλάδα την ξαναέφεραν οι Ρομά. ΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. Η αντίρρησή μου ήταν σε αυτό που έγραψες, πως είναι πολλοί λίγοι για να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Να που το κατάφεραν
Αν εννοούσες αυτό δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Και μπράβο σου που απάντησες πιο ψύχραιμα από εμένα. :hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
με δουλευεις? τα κανω σκρινσοτ λοιπον για να τα δεις.
Opera Snapshot_2021-04-15_230721_emvolio.gov.gr.png
Opera Snapshot_2021-04-15_230641_eody.gov.gr.png
Δεν σε δουλεύω τύπε, ωστόσο δεν ήμουν συγκεκριμένος: Δεν μπορώ να βρω το "εχουν πεθανει λιγοτεροι απο 10 εμβολιασμενοι απο τους 1.620.077 εμβολιασμενους"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν σε δουλεύω τύπε, ωστόσο δεν ήμουν συγκεκριμένος: Δεν μπορώ να βρω το "εχουν πεθανει λιγοτεροι απο 10 εμβολιασμενοι απο τους 1.620.077 εμβολιασμενους"
ως προς το 10?
νομιζω σε ανακοινωσεις εχουν πει 1, 2 ή 3 μεχρι τωρα απο τους καμμια 10ρια που ειχαν σοβαρες παρενεργειες.
εγω βαζω 10 για να μην εχουν προβλημα οι αμφισβητιες και οι συνομωσιολογοι.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
ως προς το 10?
νομιζω σε ανακοινωσεις εχουν πει 1, 2 ή 3 μεχρι τωρα απο τους καμμια 10ρια που ειχαν σοβαρες παρενεργειες.
εγω βαζω 10 για να μην εχουν προβλημα οι αμφισβητιες και οι συνομωσιολογοι.
ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς.
Η απορία μου είναι πόσοι από τους εμβολιασμένους πέθαναν επειδή μολύνθηκαν από covid, παρά το ότι είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Ψωμί και κρασί κατανάλωσαν στον μυστικό δείπνο βλαξ. Ήταν συμβολική η φράση, ήθελε να δείξει ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κομματιαστεί το κορμί του όπως το ψωμί ψίχουλα και θα ρέει το αίμα του όπως το κρασί στην σταύρωση.
Θα σου έλεγα και για τον δικό σου συμβολισμό της οπισθογέμισης αλλά δεν θέλω να μαγαρίσω στο ίδιο ποστ το θεϊκό έργο με τα διαβολικά σου.
Σκληρέ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
φυσικα και αξιζει. εδω ο ιασονας πηγε γεωργία να παλεψει με εναν δρακο και εσυ φοβασαι ενα τοσο δα μικρο ιο, φτου σου δειλε
Α ρε μπαγασηδες άμα δείτε κανένα καλό μουνι ή κανένα στρωμένο τραπέζι με σούβλα κ ρετσίνα ,ξεχνάτε κ καραντινες κ ιούς
όλοι οι καρΝτηνακηδες σαν τις θεωρίες του Καρλ μαρξ:rockon: :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς.
Η απορία μου είναι πόσοι από τους εμβολιασμένους πέθαναν επειδή μολύνθηκαν από covid, παρά το ότι είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
αφου εκαναν και τις 2 δοσεις και περασαν και οι 2-3 βδομαδες που χρειζονται για να αυξηθουν πολυ τα αντισωματα, στις δοκιμες δεκαδων χιλιαδων ηταν ΜΗΔΕΝ γι αυτο λεγανε 100% επιτυχια για θανατους και περιπου 90% στο να μολυνθουν.

φανταζομαι αν καποιος κανει και τις 2 δοσεις και πεθανει πχ μετα 1 μηνα θα βουηξουν τα καναλια, αλλα απο τους 184,65 εκατομυρια που εχουν πληρως εμβολιαστει παγκοσμιως κατι τετοιο δεν ακουστηκε. και αν εγινε σε καποια χωρα δικαιολογημενα θα αποτελει ειδηση ως εξαιρετικα σπανιο.

για τον αριθμο των εμβολιασμενων πληρως (2 δοσεις ή 1 δοση τζονσον)

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Opera Snapshot_2021-04-15_233700_ourworldindata.org.png

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
επισημα στοιχεια σε θανατους απο τον ιο το πρωτο δεκαπενθημερο του Απριλιου 2021

Πολωνια : 7.568
Ουκρανια : 5.833
Γαλλια : 4.411
Ιταλια : 6.591

Ηνωμενο Βασιλειο με εικοσιπεντε-τριαντα εκατομμυρια περισσοτερο πληθυσμο απο τις δυο πρωτες : 448

:alivedick:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς.
Πολύ σωστή νομίζω η παρατήρηση του συναγωνιστή. Αν θυμάμαι καλά όταν έβγαζαν π.χ το πόσοι πέθαναν από γρίπη, ένα σεβασό ποσοστό (ίσως και πάνω από το 30%) είχε κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης. Εδώ δεν μας λένε πόσοι από τα θύματα από τον κορονοϊό είχαν κάνει πρωτύτερα το εμβόλιο. Είναι σίγουρο ότι αν κάνεις το όποιο εμβόλιο από τα κυκλογορούντα στην Ελλάδα του Κούλη, δε θα νοσήσεις σοβαρά και δεν θα καταλήξεις (ή έστω είναι μηδαμινή αυτή η πιθανότητα). Αν υπάρξει κάποιος από τους κομπογιανίτες τηλεπερσόντες γιατρούς να μου εγγυηθεί τα παραπάνω, τότε θα εμβολιαζόμουνα ευχαρίστως.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ανεβάζω για τρίτη φορά το παραπάνω βίντεο. Το περιεχόμενο του το θεωρώ τόσο σημαντικό ώστε αποφάσισα συνολικά να το ανεβάσω 4 φορές. Παρακαλώ 20 λεπτά από το χρόνο σας να το δείτε. Ίσως, καταλαβαίνοντας αυτά που λέει ο γιατρός, να προλάβετε να βοηθήσετε κάποιον κοντινό συγγενή σας.

Είναι η τρίτη φορά που ανεβάζω το βίντεο και κανένας από τους καραντινόκαβλους κουλομάχους ή εμβολιάκηδες δεν σχολίασε. Να θυμήσω ότι εγώ προσωπικά όπως και άλλοι αυτά τα έχουμε επισημάνει από τον Αύγουστο του 20.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.152
Πόντοι
6.056
Tωρα στο σκουαι τηλεσταρ-καθηγητης για το Πασχα,"Να μετακινειται ο κοσμος γιατι υπαρχουν κοκκινες και βαθια κοκκινες περιοχες οποτε δεν υπαρχει κινδυνος να μολυνθει μια πρασινη περιοχη αν υπηρχαν τετοιες,καλυτερα να μαζευονται ολοι σε εξωτερικους χωρους παρα σε εσωτερικους αφου ετσι κι αλλιως θα υπαρχει συνωστισμος(οτι ο Αθηναιος θα παει σε χωριο στο Βολο πχ θα γινοταν ετσι κι αλλιως ή οτι θα χει λιακαδα και δεν θα συνωστιζονται μεσα σε σπιτια)(μας εκαψες Ντορακι με τις δηλωσεις για Κρητη).Επισης μας ειπε οτι ο αριθμος των νοσηλευομενων μειωνεται αλλα οι κλινες ειναι γεματες γιατι κολλανε νεοτεροι ανθρωποι και παλευουν με τον ιο για καιρο ενω οι γηραιοτεροι μας αφηναν νωρις.Για το λιανεμποριο ειπε οτι δεν υπαρχει νοημα για μηνυμα αλλα μονο τις καθημερινες,τα σκ που δεν δουλευει ο κοσμος να υπαρχει το μηνυμα."
Ξεχυθειτε σε χωρια,κωμοπολεις,βουνα νιωστε ελευθεροι να αγκαλιασετε τον συναθρωπο σας αυτες τις αγιες μερες(ποτε θα δοθει η ενισχυση στα εκκλησομαγαζα οσια Νικη?) για μερικες χιλιαδες κρουσματα και διασωληνομενους κανετε ετσι?
:confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Tωρα στο σκουαι τηλεσταρ-καθηγητης για το Πασχα,"Να μετακινειται ο κοσμος γιατι υπαρχουν κοκκινες και βαθια κοκκινες περιοχες οποτε δεν υπαρχει κινδυνος να μολυνθει μια πρασινη περιοχη αν υπηρχαν τετοιες,καλυτερα να μαζευονται ολοι σε εξωτερικους χωρους παρα σε εσωτερικους αφου ετσι κι αλλιως θα υπαρχει συνωστισμος(οτι ο Αθηναιος θα παει σε χωριο στο Βολο πχ θα γινοταν ετσι κι αλλιως ή οτι θα χει λιακαδα και δεν θα συνωστιζονται μεσα σε σπιτια)(μας εκαψες Ντορακι με τις δηλωσεις για Κρητη).Επισης μας ειπε οτι ο αριθμος των νοσηλευομενων μειωνεται αλλα οι κλινες ειναι γεματες γιατι κολλανε νεοτεροι ανθρωποι και παλευουν με τον ιο για καιρο ενω οι γηραιοτεροι μας αφηναν νωρις.Για το λιανεμποριο ειπε οτι δεν υπαρχει νοημα για μηνυμα αλλα μονο τις καθημερινες,τα σκ που δεν δουλευει ο κοσμος να υπαρχει το μηνυμα."
Ξεχυθειτε σε χωρια,κωμοπολεις,βουνα νιωστε ελευθεροι να αγκαλιασετε τον συναθρωπο σας αυτες τις αγιες μερες(ποτε θα δοθει η ενισχυση στα εκκλησομαγαζα οσια Νικη?) για μερικες χιλιαδες κρουσματα και διασωληνομενους κανετε ετσι?
:confused::confused::confused:
Ναι ότι να ναι λένε η καργιολες μια έτσι μια αλλιως ο καθένας γαμιολης. :confused: :confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.152
Πόντοι
6.056
Ναι ότι να ναι λένε η καργιολες μια έτσι μια αλλιως ο καθένας γαμιολης. :confused: :confused::confused:
Τυπε μια λυση υπαρχει,κανε μια μεγαλουτσικη παραγγελια σε αρνακια,κατσικακια κλπ να ξεμεινει η αγορα να δω τι θα ψησουνε :confused: :confused: :confused: :tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Τυπε μια λυση υπαρχει,κανε μια μεγαλουτσικη παραγγελια σε αρνακια,κατσικακια κλπ να ξεμεινει η αγορα να δω τι θα ψησουνε :confused: :confused: :confused: :tooth:
Εγώ μαν έχω κλείσει μια μικρή φάρμα από αρνάκια κατσικακια γουρουνακια για το Πάσχα. :confused: :confused::headbang2:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Βασιλακόπουλος ξεφτιλισμένος,
Οπως πάμε ολοι οι επιστήμονες της ελλαδας θα ξεφτιλιστούν επι κούλη.
Συψοπαγωνογιαμαρελου, φερεφωνα της τσιρκονδ
Ολοι αυτοί δημιούργησαν τις αμφιβολίες για το λοκνταουν τα εμβόλια και πολλά αλλα σοβαρα θέματα.

Οι τηλεσταρ του κινεζοιού πρέπει να φάνε μερικες αλυσιδιές στον κώλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom