Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
η Ιαπωνία συνεχίζει την αποκλειστική διάθεση του εμβολίου της phizer με νέα μεγαλύτερη παραγγελία. Εμπιστευόμαστε τζαπανέζους :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.299
Πόντοι
5.006
Η σχολή Diogenis c και dik λέει πως όλα έγιναν σωστά και μεθοδευμένα από την κυβέρνηση και «ειδικούς» για να μας αναγκάσουν να πούμε «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε»

ολος ο κοσμος κανει ρε τουβλο εμβολια..ποια κυβερνηση μας τσαμπουνας??!!!!
μεχρι και η σουηδια που δεν εκλεισε τιποτα, το ιδιο ποσοστο με εμας εχουν στους εμβολιασμους...
εδω εχει γραφτει επιστημονικη ιστορια που βγαλανε εμβολια προηγμενης τεχνολογιας σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, επειδη συνεργαστηκε ολος ο κοσμος, και ο μπαμπουινος φοβαται μην τον τσιπαρουν....
σαλτα και γαμησου και γυρνα στην σπηλια σου ρε γυφτε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.299
Πόντοι
5.006
η Ιαπωνία συνεχίζει την αποκλειστική διάθεση του εμβολίου της phizer με νέα μεγαλύτερη παραγγελία. Εμπιστευόμαστε τζαπανέζους :rockon:
φαιζερ και μοντερνα ειναι κορυφη....
πανε βουρ για το νομπελ ιατρικης....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
φαιζερ και μοντερνα ειναι κορυφη....
πανε βουρ για το νομπελ ιατρικης....
δεν θέλω αηδίες. Τι ξέρουν οι τζαπανέζοι. Εγώ ακούω τον βασίλη τον περιπτερά που διαβάζει πρώτος το μακελειό

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.514
Πόντοι
786

είναι μαλάκας, έξω είναι χαρά θεού

και είχε δίκιο ο τσίπρας για τα ρωσικά εμβόλια,
κερδισμένος θα έβγαινε και ο μητσοτάκης και η χώρα, αν έφερνε μερικές χιλιάδες εμβόλια, να προλάβουμε το καλοκαίρι

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ολος ο κοσμος κανει ρε τουβλο εμβολια..ποια κυβερνηση μας τσαμπουνας??!!!!
μεχρι και η σουηδια που δεν εκλεισε τιποτα, το ιδιο ποσοστο με εμας εχουν στους εμβολιασμους...
εδω εχει γραφτει επιστημονικη ιστορια που βγαλανε εμβολια προηγμενης τεχνολογιας σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, επειδη συνεργαστηκε ολος ο κοσμος, και ο μπαμπουινος φοβαται μην τον τσιπαρουν....
σαλτα και γαμησου και γυρνα στην σπηλια σου ρε γυφτε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ανάρχιδε, συνεχίζεις από χτες με τα Νεφελίμ και σήμερα με τα τσιπάκια. Βρες μου ένα πόστ ρε, ένα που να μιλάω για υπερφυσικές ιστορίες και τσιπαρίσματα. Ένα ρε ξεφτίλα .

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ωχ, ωχ ,ωχ, ωχ, ωχ, με τι πρώτα να ασχοληθεί ο dik.

Στον πάγο βάζει τα εμβόλια της AstraZeneca η Γερμανία. Θα συνεχίσει με τα mRΝΑ ακόμα και για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί με πρώτη δόση με της AstraZeneca.

https://www.handelsblatt.com/politi...tml?ticket=ST-433182-fhWqroUoRrgJZAFKiCd4-ap4

Αναμένεται τοποθέτηση του volcano για το πως οι δορυφόροι της Μέρκελ και φυσικά ο Κούλης θα πάρουν μίζα από τα ακριβά εμβόλια αντί το φθηνό των Άγγλων. :confused:
Εξαφανίσου ρε. Άλλαξε Νικ ταξιδιώτη των ονείρων από τον καναπέ.
Σε καταλάβαμε τι μαλάκας είσαι :2on1:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
δεν θέλω αηδίες. Τι ξέρουν οι τζαπανέζοι. Εγώ ακούω τον βασίλη τον περιπτερά που διαβάζει πρώτος το μακελειό
Κάλεσε την ανεξάρτητη και αμερόληπτη ομάδα πιστοποίησης του Μπου για να επικυρώσουν το χτεσινοβραδινό παλούκωμα της κυρίας πλέον Εκλερούς.

Συνημμένα

• 1A8192A9-898F-4C0D-BE51-973C2F9CB0A9.jpeg
    1A8192A9-898F-4C0D-BE51-973C2F9CB0A9.jpeg
    499,2 KB · Εμφανίσεις: 36

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
Κάλεσε την ανεξάρτητη και αμερόληπτη ομάδα πιστοποίησης του Μπου για να επικυρώσουν το χτεσινοβραδινό παλούκωμα της κυρίας πλέον Εκλερούς.
το ειδα φευγαλέα, για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος μας, εμένα μου φαίνεται κανονική η φωτογραφία σου, έτσι είναι το application της aegean.
Ούτε το δικό του είναι fake όμως.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
το ειδα φευγαλέα, για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος μας, εμένα μου φαίνεται κανονική η φωτογραφία σου, έτσι είναι το application της aegean.
ελα πρεπει να αποφανθει καπου η επιστημονικη ομας του μπου;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
επι ποιου θεματος αγαπητε θα αποφανθουμε;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
χμμμμμμ εκ πρωτης οψεως ειναι γνησια και τα 2.....οποτε ξεροχυνουμε με βιοτικο επιπεδο μελων του μπου :wanker:εξαιρειται ο ελ τσαπο της γλυφαδας που σου κλεβει και τα νυχια αν του απλωσεις δακτυλα:confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αστε τα να πανε

Δενεχει και σαυραιβορ σημερανα δουμε το κ.λαρακι της ελευθεριας ..μω τα εμβολια σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

....ειπε ριχνοντας αλλο ενα κουτσουρο στην σουφρα του
:confused: :confused: :confused:
Ειναι οικολογικο απο παρθενα δαση του αμαζονιου

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κανένας δεν είπε πως το δικό του είναι fake. Του αναγνωρίζω μάλιστα πως τα μίλια είναι πολλά.Μέχρι εκεί όμως.
Πήγε να μας το παίξει πολυταξιδεμένος εδώ το status του στην Aegean δεν είναι Gold αλλά μάλλον Blue γι αυτό και αποφεύγει να το ποστάρει. Προσπάθησε να το μαζέψει με μια φωτογραφία από χρυσή κάρτα που είχε κάποτε ενώ παράλληλα έλεγε πως η φώτο μου με τα διπλάσια μίλια είναι fake. :headbang:
Η alpha bank σε συνεργασία με την Aegean δίνουν νομίζω 2-3 μίλια για κάθε ευρώ κατάθεσης και έτσι μπορεί κάποιος να έχει όλα αυτά τα μίλια από τον καναπέ του.
Για να κρατήσει όμως κάποιος το Gold Status χρειάζεται Μίλια αναβάθμισης και όχι εξαργύρωσης που αυτά είναι παλούκι για τον ταξιδιώτη του καναπέ. Ευτυχώς η Aegean πέρσι τον Μάιο παρέτεινε το Gold status σε όλους όσους κατείχαν ήδη τη χρυσή κάρτα της μέχρι τον Μάιο του 22.
Όσο λοιπόν η κυρία Εκλερ δεν αναγνωρίζει την χτεσινή διάρρηξη πρωκτού και σκούζει σαν τον Λάκη για photoshop τόσο το παλούκι θα μπαίνει πιο βαθιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom