Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Πίπα κώλο εμπλοκή θα σε πηγαίνω καραγκιόζη όσο κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!
Αμφιβάλω αν έχεις χρυσή κάρτα.
Βρήκαμε νέο Λάκη σήμερα το βράδι ?Που ειναι ο Λακης ρε παιδια? Που χαθηκε?
Για ποιον λες τυπε? Ο Λακης ειχε μια σοβαρη παρουσια.Βρήκαμε νέο Λάκη σήμερα το βράδι ?
Και σοβαρά μασούριαΓια ποιον λες τυπε? Ο Λακης ειχε μια σοβαρη παρουσια.
Οχι ρε συ ,δεν πα να λενε,παραμυθια ειναι οτι και να ανακοινωσουν....καθε μερα πρωταπριλια εχουν οι ξεφτιλες....στα παπαρια μου τους εχω γραμμενους.....αλλα επειδη ρωτας αν επαθα κατι,θυμισε μου ,ποτε ακριβως και σε ποιο ποστ ειπα κατι αρνητικο για τα εμβολια?....καλως η κακως αυτα εχουμε....δεν μπορει να περιμενουμε να αποκτησουν ολοι φυσικη ανοσια,δεν συμφωνεις οτι ειναι απαραιτητα,εστω και με τις οποιες ελαχιστοτατες αστοχιες τους?Πάνε ρώτα την 63χρονη που το έκανε και μετά από λίγο τα τίναξε .
Σήμερα δεν ξερω τι έπαθεςΜήπως βγήκαν ειδήσεις πως θα σπρώξει ο Κούλης παραδάκι στην εστίαση;
Περίμενε μια μέρα γιατί την σημερινή μπορεί να είναι και μούφα είδηση
Ρε τυπε,τι σου συμβαινει ακριβως?τι παει στραβα και φλεξαρεις συνεχεια σε αγνωστους,μετοχες,λογαριασμους,μιλια,καρτες....ποιο το νοημα αυτων ?ηρεμα ρωταω,αν θες απαντας.Ρε νούμερο έχεις γίνει ρόμπα με τα photoshop κι ακόμα βγάζεις γλώσσα.
Ποια χρυσή λες γιατί έχω πολλές, μπερδεύτηκα…
Τα είπαμε 2-3 μέρες πιο πριν.Οχι ρε συ ,δεν πα να λενε,παραμυθια ειναι οτι και να ανακοινωσουν....καθε μερα πρωταπριλια εχουν οι ξεφτιλες....στα παπαρια μου τους εχω γραμμενους.....αλλα επειδη ρωτας αν επαθα κατι,θυμισε μου ,ποτε ακριβως και σε ποιο ποστ ειπα κατι αρνητικο για τα εμβολια?....καλως η κακως αυτα εχουμε....δεν μπορει να περιμενουμε να αποκτησουν ολοι φυσικη ανοσια,δεν συμφωνεις οτι ειναι απαραιτητα,εστω και με τις οποιες ελαχιστοτατες αστοχιες τους?
Μακάρι να ναι έτσι όπως τα λεςΑν καταλαβαινω σωστα ,εχεις παθει το συνδρομο "οποιος καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι".....εχει μια λογικη βαση αυτο που λες,το να μην εχεις εμπιστοσυνη καμια σε αυτα τα αχρηστα μουνοπανα ,αλλα δεν νομιζω οτι παιζει συνωμοσια παγκοσμια να μας ξεκανουν,μην τρελαθουμε ρε σεις τελειως.......ΟΙ ξεφτιλισμενοι κλασσικοι ρεμουλες πωλητικοι ειναι,δε εχουν καμια ικανονητα πλην αυτης.....απλα τους εσκασε η πιπα και ψαχνουν τροπους επικοινωνιακα να διατηρηθουν στον αφρο με την κουταλα στο χερι βεβαιως...
Συν αυτοΕπιχείρηση ελευθερία
Η σύγχρονη εκδοχή της παρακάτω ταμπέλας είναι “Impfstoff mach Frei”δηλαδή «το εμβόλιο απελευθερώνει»
Αφού καραχρεωθηκε ο Έλληνας ΕΕ κ όχι. Μόνο τώρα θα ανοίξουνΕπιχείρηση ελευθερία
Η σύγχρονη εκδοχή της παρακάτω ταμπέλας είναι “Impfstoff macht Frei”δηλαδή «το εμβόλιο απελευθερώνει»
Οι επόμενοι δυό μήνες ειναι κρίσιμοι είπε ο γουρλόςτο φωφη τωρα στη βουλη κατηγορει τον γουρλοκουλη που δεν εμβολιαζονται οι υγειονομικοι