Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πίπα κώλο εμπλοκή θα σε πηγαίνω καραγκιόζη όσο κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις! :2on1::pipa2::pipa3:
Αμφιβάλω αν έχεις χρυσή κάρτα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αμφιβάλω αν έχεις χρυσή κάρτα.

Ρε νούμερο έχεις γίνει ρόμπα με τα photoshop κι ακόμα βγάζεις γλώσσα.

Ποια χρυσή λες γιατί έχω πολλές, μπερδεύτηκα… :grin:

18_n.jpg

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ληγμένη κάρτα ο καραγκιόζης:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με πέθανες στο γέλιο σήμερα το βράδυ και έχεις γίνει πουτανάκι:2funny::2funny::2funny::2funny:
Μόνο screen shot που δείχνει το status σου σε συνδιασμό με τα μίλια σε σώζει.
Αλλιώς κατοχυρώνεσαι ως άλλος ένας παπατζης. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Πάνε ρώτα την 63χρονη που το έκανε και μετά από λίγο τα τίναξε . :confused:
Σήμερα δεν ξερω τι έπαθες:think:Μήπως βγήκαν ειδήσεις πως θα σπρώξει ο Κούλης παραδάκι στην εστίαση;
Περίμενε μια μέρα γιατί την σημερινή μπορεί να είναι και μούφα είδηση :confused:
Οχι ρε συ ,δεν πα να λενε,παραμυθια ειναι οτι και να ανακοινωσουν....καθε μερα πρωταπριλια εχουν οι ξεφτιλες....στα παπαρια μου τους εχω γραμμενους.....αλλα επειδη ρωτας αν επαθα κατι,θυμισε μου ,ποτε ακριβως και σε ποιο ποστ ειπα κατι αρνητικο για τα εμβολια?....καλως η κακως αυτα εχουμε....δεν μπορει να περιμενουμε να αποκτησουν ολοι φυσικη ανοσια,δεν συμφωνεις οτι ειναι απαραιτητα,εστω και με τις οποιες ελαχιστοτατες αστοχιες τους?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Ρε νούμερο έχεις γίνει ρόμπα με τα photoshop κι ακόμα βγάζεις γλώσσα.

Ποια χρυσή λες γιατί έχω πολλές, μπερδεύτηκα… :grin:

18_n.jpg
Ρε τυπε,τι σου συμβαινει ακριβως?τι παει στραβα και φλεξαρεις συνεχεια σε αγνωστους,μετοχες,λογαριασμους,μιλια,καρτες....ποιο το νοημα αυτων ?ηρεμα ρωταω,αν θες απαντας.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Οχι ρε συ ,δεν πα να λενε,παραμυθια ειναι οτι και να ανακοινωσουν....καθε μερα πρωταπριλια εχουν οι ξεφτιλες....στα παπαρια μου τους εχω γραμμενους.....αλλα επειδη ρωτας αν επαθα κατι,θυμισε μου ,ποτε ακριβως και σε ποιο ποστ ειπα κατι αρνητικο για τα εμβολια?....καλως η κακως αυτα εχουμε....δεν μπορει να περιμενουμε να αποκτησουν ολοι φυσικη ανοσια,δεν συμφωνεις οτι ειναι απαραιτητα,εστω και με τις οποιες ελαχιστοτατες αστοχιες τους?
Τα είπαμε 2-3 μέρες πιο πριν.
Ο «δηκηγόρος της καρδιάς μας» είναι της σχολής closer. Δηλαδή τα κάνατε όλα πουτάνα στη διαχείριση από ανικανότητα και «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε.»

Η σχολή Diogenis c και dik λέει πως όλα έγιναν σωστά και μεθοδευμένα από την κυβέρνηση και «ειδικούς» για να μας αναγκάσουν να πούμε «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε»
Εγω σου λέω όμως να κρατήσεις και μια πισινή γιατί αυτοί οι τραγελαφικοί που τα έκαναν όλα πουτάνα με τα Λοκντάουν , τα κάνουν όλα σωστά και μεθοδικά με τα πιστοποιητικά, τα QR code , την οργάνωση εμβολιασμού ασχέτως αν δεν έχουν εμβόλια.
Επίσης με προβληματίζει η στάση των άχρηστων κομματόσκυλων. Για να υπάρχει τόσο κοινή γραμμή μεταξύ τους στα εμβόλια δεν μπορεί να είναι για καλό.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Αν καταλαβαινω σωστα ,εχεις παθει το συνδρομο "οποιος καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι".....εχει μια λογικη βαση αυτο που λες,το να μην εχεις εμπιστοσυνη καμια σε αυτα τα αχρηστα μουνοπανα ,αλλα δεν νομιζω οτι παιζει συνωμοσια παγκοσμια να μας ξεκανουν,μην τρελαθουμε ρε σεις τελειως.......ΟΙ ξεφτιλισμενοι κλασσικοι ρεμουλες πωλητικοι ειναι,δε εχουν καμια ικανονητα πλην αυτης.....απλα τους εσκασε η πιπα και ψαχνουν τροπους επικοινωνιακα να διατηρηθουν στον αφρο με την κουταλα στο χερι βεβαιως...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Τι ειναι η σχολη και ποιος ειναι ο δικηγορος της καρδιας μας?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αν καταλαβαινω σωστα ,εχεις παθει το συνδρομο "οποιος καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι".....εχει μια λογικη βαση αυτο που λες,το να μην εχεις εμπιστοσυνη καμια σε αυτα τα αχρηστα μουνοπανα ,αλλα δεν νομιζω οτι παιζει συνωμοσια παγκοσμια να μας ξεκανουν,μην τρελαθουμε ρε σεις τελειως.......ΟΙ ξεφτιλισμενοι κλασσικοι ρεμουλες πωλητικοι ειναι,δε εχουν καμια ικανονητα πλην αυτης.....απλα τους εσκασε η πιπα και ψαχνουν τροπους επικοινωνιακα να διατηρηθουν στον αφρο με την κουταλα στο χερι βεβαιως...
Μακάρι να ναι έτσι όπως τα λες
Ο Δηκηγόρος της καρδιάς μας είναι ο περίφημος Θεσσαλονικιός που κράζει τις χοντρες.
https://www.bourdela.com/forum/threads/neos-koronoios-covid-19-apo-ti-goychan-kina.310241/page-3029

Τώρα κράζει όλη τη παράνοια των τελευταίων μηνών.
Αλλά είναι υπέρ των εμβολίων.Έτσι τον συσχέτισα με εσένα που ναι μεν κράζεις την κατάσταση αλλά το μπόλι θα μας απελευθερώσει.
υγ. τι συνειρμούς μου φέρνει η παραπάνω φράση ?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Τυπε ολη μου τη ζωη εχω μαθει να λειτουργω με τη λογικη ....και βεβαια φωναζα οτι τα μετρα ειναι της πουτσας...να τα αποτελεσματα ,εκτοξευση κρουσματων,νευρα τσαταλια,ψυχολογια μπουρδελο και ο κοσμος θα πεταχτει εξω ελατηριο.....ειδα τις δηλωσεις το πρωι μιας πεταμενης οτι ηταν λαθος το μαντρωμα του κοσμου μεσα στα ορια των δημων....αλλα λεει δεν ειχαν σωστα στοιχεια.....γαμω τις ψυχες τους τις σαπιες,εδω στο μπουρδελα δηλαδη μας δινει κανεις στοιχεια....απλως ειναι γαμημενοι μαλακες με κομπλεξ που απο το πουθενα βρεθηκαν με υπερεξουσιες....συνδυασμος σιγουρης αποτυχιας!....απο το νοεβρη ζουμε μια παρανοια,επειδη οι γαμημενοι της κυβερνησης επελεξαν να διαχειριστουν την κριση ψηφοθηρικα και οχι ορθολογικα.....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Επιχείρηση ελευθερία
Η σύγχρονη εκδοχή της παρακάτω ταμπέλας είναι “Impfstoff macht Frei”δηλαδή «το εμβόλιο απελευθερώνει»

Συνημμένα

• 48C8E652-53EC-449E-B950-15DB168C9B02.jpeg
    48C8E652-53EC-449E-B950-15DB168C9B02.jpeg
    218,5 KB · Εμφανίσεις: 40

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σκαστε ρε...

Κουλης μεχρι το 31

Να μαθετε

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Οι ευπαθεις ομαδες επρεπε να περιοριστουν αυστηρα ,κυριως για το δικο τους καλο πρωτα,μεχρι να ξεκινησει ο εμβολιασμος τους.....οι οικονομια δεν επρεπε να σταματησει και βεβαια το εγκλημα της απαγορευσης των μετακινησεων εκτος δημων δεν επρεπε καν να συμβει...
Τι εκαναν ομως?αφησαν τις εκκλησιες και τον κοσμο να παει χυμα και μετα εσπευσαν να κλεισουν τους παντες.καθαρα ψηφοθηρικα γιατι οι ανω των 65 τους ψηφιζουν μαζικα....το πραγμα ξεφυγε και παρα τις θυσιες μας φτασαμε στα σημερινα χαλια....αραγε απο την τυφλη δικαιοσυνη θα επεμβει κανεις μηπως παρουμε καποιες απαντησεις?....θα δουμε κανενα γαμημενο πουστη φυλακη για ολη αυτη την εκτροπη?.....θεωρω πως αρχιδια θα δουμε και ευχομαι να βγω ψευτης αλλα εχει πολυ γλεντι ακομα!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
το φωφη τωρα στη βουλη κατηγορει τον γουρλοκουλη που δεν εμβολιαζονται οι υγειονομικοι :jerking:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Επιχείρηση ελευθερία
Η σύγχρονη εκδοχή της παρακάτω ταμπέλας είναι “Impfstoff macht Frei”δηλαδή «το εμβόλιο απελευθερώνει»
Αφού καραχρεωθηκε ο Έλληνας ΕΕ κ όχι. Μόνο τώρα θα ανοίξουν
Γελαν κ τα μπετα

IMG_20160708_105034.jpg

Συνημμένα

• IMG_20160708_112437.jpg
    IMG_20160708_112437.jpg
    453,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
το φωφη τωρα στη βουλη κατηγορει τον γουρλοκουλη που δεν εμβολιαζονται οι υγειονομικοι :jerking:
Οι επόμενοι δυό μήνες ειναι κρίσιμοι είπε ο γουρλός :2funny:
Να υποθέσουμε εμείς για τα επόμενα δυο χρόνια ή θα είμαστε ψεκασμένοι;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom