Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Οσο για το εμβολιο μην τρελαθουμε....οκ βιαστικο,εχει καποιες ελαχιστες παρενεργειες το ενα ,σε συνολο εκατονταδων χιλιαδων ομως εμβολιασμων,ε τι θα κανουμε,θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε ως σταθερες με τους γαμηδηδες δηλαδη?....το χω γραψει χιλιαδες φορες....ο πσεκος ειναι το βλημα στο οπλο των καραντινοκαυλων...ειναι το νερο στο μυλο τους....ειναι τυχαιο που τα πουστοκαναλα παιζουν πσεκια και καπακι τους αχρηστους για σωτηρες και λιβανι?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Λέει ο βλάκας "Περισσότερη ελευθερία σημαίνει και περισσότερη υπευθυνότητα. Τώρα, οι συνωστισμοί θα είναι αδικαιολόγητοι. Και με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο οι περιορισμοί μειώθηκαν, μπορεί να επανέλθουν"

Άρα μέχρι τώρα ήταν δικαιολογημένοι οι συνωστισμοί ηλίθιε? Πόσο σου χρειάστηκε να καταλάβεις ότι η μείωση στην κινητικότητα δεν σημαίνει μείωση στον συνωστισμό? Συχνά δε ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Κομπάζει ο ηλίθιος για το ότι η Ελλάδα είχε λιγότερο θανάτους από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν έχει επιβάλει ένα από τα πλέον αυστηρά, μακροχρόνια και μη στοχευμένα λοκντάουν παγκοσμίως https://www.bsg.ox.ac.uk/research/research-projects/covid-19-government-response-tracker .

Και ποιά ακριβώς είναι η επίπτωση στην δημόσια υγεία των λοκντάουν βλάκα - ποια μελέτη είχες στα χέρια σου όταν αποφάσισες ότι ο αρνητικός αντίκτυπος του οριζόντιου μακροχρόνιου λοκντάουν στο γενικό πληθυσμό είναι προτιμότερος από τα στοχευμένα μέτρα και την επιδημιολογική επιτήρηση? Γιατί μιλάτε μόνον για τις οικονομικές επιπτώσεις και για την "κόπωση" του πληθυσμου και όχι για την υπονόμευση της δημόσιας υγείας (σωματικής, ψυχικής, πνευματικής και κοινωνικής ευεξίας του γενικού πληθυσμού) που πληρώνουμε και θα πληρώσουμε όλοι για τα επόμενα χρόνια εξαιτίας ακριβώς των μακροχρόνιων τυφλών λοκντάουν?

Μοιράζει λεφτά ο μπουμπούκος και οι ηλίθιοι χαίρονται ... Ποιά λεφτά μοιράζει ρε η καταχρεωμένη Ελλάδα? Από που τα βρίσκει?

Πανηγυρίζουν για τα "μικρά" ποσοστά μείωσης ΑΕΠ και εμπορικού τζίρου όταν ξέρουν ότι η καταγεγραμμένη μείωση είναι πολύ μικρότερη της πραγματικής λόγω της πολλαπλάσια αναπτυγμένης παραοικονομίας στην Ελλάδα σε σχέση με τους μέσους όρους της ΕΕ και ότι έχει υπάρξει μια τεράστια μετατόπιση εσόδων από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις μεγάλες αλυσίδες με τον "θάνατο του εμποράκου".

Ξεφτίλες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
Οι επόμενοι δυό μήνες ειναι κρίσιμοι είπε ο γουρλός :2funny:
Να υποθέσουμε εμείς για τα επόμενα δυο χρόνια ή θα είμαστε ψεκασμένοι;:confused:
χαπακομενοι να βαραμε νταγκλες

ρε προσεξατε οτι γεμισε η τηλεοραση διαφημισεις με μελατονινες και βαλεριανες? :2funny:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Το μονο που κανουν ειναι να μανιπιουλαρουν την κοινη γνωμη με καθε πιθανο και απιθανο τροπο για να κρατηθουν στην μασα ....το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η χοντρη κονομα και η διατηρηση παση θυσια στην εξουσια....θα ριξουν ξυλο θα ταισουν πουστοκαναλα θα χαιδεψουν μπετον αρμε ομαδες ψηφοφορων θα γαμησουν ολοκληρους επαγγελματικους κλαδους για να κρατηθουν στον αφρο....ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606

Λέει ο βλάκας "Περισσότερη ελευθερία σημαίνει και περισσότερη υπευθυνότητα. Τώρα, οι συνωστισμοί θα είναι αδικαιολόγητοι. Και με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο οι περιορισμοί μειώθηκαν, μπορεί να επανέλθουν"

Άρα μέχρι τώρα ήταν δικαιολογημένοι οι συνωστισμοί ηλίθιε? Πόσο σου χρειάστηκε να καταλάβεις ότι η μείωση στην κινητικότητα δεν σημαίνει μείωση στον συνωστισμό? Συχνά δε ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Κομπάζει ο ηλίθιος για το ότι η Ελλάδα είχε λιγότερο θανάτους από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν έχει επιβάλει ένα από τα πλέον αυστηρά, μακροχρόνια και μη στοχευμένα λοκντάουν παγκοσμίως https://www.bsg.ox.ac.uk/research/research-projects/covid-19-government-response-tracker .

Και ποιά ακριβώς είναι η επίπτωση στην δημόσια υγεία των λοκντάουν βλάκα - ποια μελέτη είχες στα χέρια σου όταν αποφάσισες ότι ο αρνητικός αντίκτυπος του οριζόντιου μακροχρόνιου λοκντάουν στο γενικό πληθυσμό είναι προτιμότερος από τα στοχευμένα μέτρα και την επιδημιολογική επιτήρηση? Γιατί μιλάτε μόνον για τις οικονομικές επιπτώσεις και για την "κόπωση" του πληθυσμου και όχι για την υπονόμευση της δημόσιας υγείας (σωματικής, ψυχικής, πνευματικής και κοινωνικής ευεξίας του γενικού πληθυσμού) που πληρώνουμε και θα πληρώσουμε όλοι για τα επόμενα χρόνια εξαιτίας ακριβώς των μακροχρόνιων τυφλών λοκντάουν?

Μοιράζει λεφτά ο μπουμπούκος και οι ηλίθιοι χαίρονται ... Ποιά λεφτά μοιράζει ρε η καταχρεωμένη Ελλάδα? Από που τα βρίσκει?

Πανηγυρίζουν για τα "μικρά" ποσοστά μείωσης ΑΕΠ και εμπορικού τζίρου όταν ξέρουν ότι η καταγεγραμμένη μείωση είναι πολύ μικρότερη της πραγματικής λόγω της πολλαπλάσια αναπτυγμένης παραοικονομίας στην Ελλάδα σε σχέση με τους μέσους όρους της ΕΕ και ότι έχει υπάρξει μια τεράστια μετατόπιση εσόδων από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις μεγάλες αλυσίδες με τον "θάνατο του εμποράκου".

Ξεφτίλες.
Ακριβως!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141

Ξεφτίλες.
Πολύ σωστά

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αφού καραχρεωθηκε ο Έλληνας ΕΕ κ όχι. Μόνο τώρα θα ανοίξουν
Γελαν κ τα μπετα

IMG_20160708_105034.jpg
:hi:
Εξαφανισμένο σήμερα το ταξιδιάρικο γιατρουδάκι με τη Μπλέ βαθμίδα της Aegean :2funny:
Αν ξαναμπεί με το ίδιο Νικ και δεν ζητήσει συγνώμη για τις πίπες που μας γράφει θα πέσει πολύ ξεφτίλισμα μετά από τη χτεσινή μαλακία που έκανε και μάθαμε τον τρόπο που λειτουργεί. :2funny:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
...

Ξεφτίλες.

Καλά, θα χει φτάσει το χρέος στο 300% του ΑΕΠ τώρα.

Δες εδώ: https://www.liberal.gr/politics/zes...00-euro-mi-epistreptea-ana-epicheirisi/367647

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζεστό χρήμα» 330 εκατ. στην εστίαση

Εναλλακτικός τίτλος: "Τ' αφεντικό τρελάθηκε και τ' άφησ' όλα τσάμπα!"

Στο liberal.gr ρε πούστη μου! Τί ζούμε;

Οι Συριζαίοι, ήταν μακράν πιο συντηρητικοί

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καλά, θα χει φτάσει το χρέος στο 300% του ΑΕΠ τώρα.

Δες εδώ: https://www.liberal.gr/politics/zes...00-euro-mi-epistreptea-ana-epicheirisi/367647

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζεστό χρήμα» 330 εκατ. στην εστίαση

Εναλλακτικός τίτλος: "Τ' αφεντικό τρελάθηκε και τ' άφησ' όλα τσάμπα!"

Στο liberal.gr ρε πούστη μου! Τί ζούμε;

Οι Συριζαίοι, ήταν μακράν πιο συντηρητικοί

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, 18:49

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζεστό χρήμα» 330 εκατ. στην εστίαση​

Λογικο

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Λοιπόν για όσους δεν έχουν κλειστά μάτια. Ένα σχέδιο παγκόσμιας κλίμακας εφαρμόζεται σε ΦΆΣΕΙΣ και διαρκεί 10ΕΤΙΕΣ η κάθε φάση. Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει ΤΗΝ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ, αρκεί να πιάσει μια περίοδο 30 με 40 χρόνων και να συγκρίνει το τότε με το τώρα.

Αποβιομηχανοποίηση, υπέρμετρος δανεισμός, συγκέντρωση εξουσιών, μείωση ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, μείωση εθνικών συνειδήσεων, μείωση γεννήσεων, λαθρομετανάστευση και χορήγηση ιθαγένειας, κλιματική αλλαγή και άλλα πολλά θέλουν ΧΡΌΝΙΑ και ΧΡΌΝΙΑ να επιτύχουν. Αν κάποιος νομίζει ότι το 2015 απλά έτυχε να ξεκινήσει η λαθροκρίση ή το 2010 τα μνημόνια ή το 2000 τα διακοποδάνεια ή το 80 η αθρόα εισαγωγή ΔΥ από τα παράθυρα στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα ας το επαναξιολογήσει μέσα του.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Λοιπόν για όσους δεν έχουν κλειστά μάτια. Ένα σχέδιο παγκόσμιας κλίμακας εφαρμόζεται σε ΦΆΣΕΙΣ και διαρκεί 10ΕΤΙΕΣ η κάθε φάση. Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει ΤΗΝ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ, αρκεί να πιάσει μια περίοδο 30 με 40 χρόνων και να συγκρίνει το τότε με το τώρα.

Αποβιομηχανοποίηση, υπέρμετρος δανεισμός, συγκέντρωση εξουσιών, μείωση ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, μείωση εθνικών συνειδήσεων, μείωση γεννήσεων, λαθρομετανάστευση και χορήγηση ιθαγένειας, κλιματική αλλαγή και άλλα πολλά θέλουν ΧΡΌΝΙΑ και ΧΡΌΝΙΑ να επιτύχουν. Αν κάποιος νομίζει ότι το 2015 απλά έτυχε να ξεκινήσει η λαθροκρίση ή το 2010 τα μνημόνια ή το 2000 τα διακοποδάνεια ή το 80 η αθρόα εισαγωγή ΔΥ από τα παράθυρα στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα ας το επαναξιολογήσει μέσα του.
Προς κάτι τέτοιο πάει η φάση

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Τα είπαμε 2-3 μέρες πιο πριν.
Ο «δηκηγόρος της καρδιάς μας» είναι της σχολής closer. Δηλαδή τα κάνατε όλα πουτάνα στη διαχείριση από ανικανότητα και «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε.»

Η σχολή Diogenis c και dik λέει πως όλα έγιναν σωστά και μεθοδευμένα από την κυβέρνηση και «ειδικούς» για να μας αναγκάσουν να πούμε «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε»
Εγω σου λέω όμως να κρατήσεις και μια πισινή γιατί αυτοί οι τραγελαφικοί που τα έκαναν όλα πουτάνα με τα Λοκντάουν , τα κάνουν όλα σωστά και μεθοδικά με τα πιστοποιητικά, τα QR code , την οργάνωση εμβολιασμού ασχέτως αν δεν έχουν εμβόλια.
Επίσης με προβληματίζει η στάση των άχρηστων κομματόσκυλων. Για να υπάρχει τόσο κοινή γραμμή μεταξύ τους στα εμβόλια δεν μπορεί να είναι για καλό.
Ο Δικηγόρος μπορεί να είναι υπέρ των εμβολίων , όχι όμως και των τέστ απο ότι φαίνεται :P

Ο χρήστης
Θάνος Καρατσιώλης
AwGSX7idKCO.png
αισθάνεται πονηρός με το χρήστη
Θάνος Καρατσιώλης
στην τοποθεσία
Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

· 19 ώρ. · Αθήνα ·

Πάντως εγώ αν έκανα self test και αυτοδιαγιγνωσκόμουν με COVID, δεν θα ενημέρωνα κανέναν ΕΟΔΥ, θα καθόμουν σπιτάκι μου 10 μερούλες για να μην μπλέκω σε γραφειοκρατικές διαδικασίες χωρίς λόγο...
Εσείς πόση όρεξη έχετε να μπλέκετε;;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε,τι σου συμβαινει ακριβως?τι παει στραβα και φλεξαρεις συνεχεια σε αγνωστους,μετοχες,λογαριασμους,μιλια,καρτες....ποιο το νοημα αυτων ?ηρεμα ρωταω,αν θες απαντας.

Sorry bro, βρήκα κάτι χαζούληδες και τους τρόλαρα. :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εν το μεταξύ αν βγείς θετικός στο self απο οτι άκουσα το πρωί πρέπει να κάνεις λέει το συντομότερο μοριακό , οπότε αυτό που λέει για μπλέξιμο μάλλον ισχύει :P

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ωχ, ωχ ,ωχ, ωχ, ωχ, με τι πρώτα να ασχοληθεί ο dik.

Στον πάγο βάζει τα εμβόλια της AstraZeneca η Γερμανία. Θα συνεχίσει με τα mRΝΑ ακόμα και για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί με πρώτη δόση με της AstraZeneca.

https://www.handelsblatt.com/politi...tml?ticket=ST-433182-fhWqroUoRrgJZAFKiCd4-ap4

Αναμένεται τοποθέτηση του volcano για το πως οι δορυφόροι της Μέρκελ και φυσικά ο Κούλης θα πάρουν μίζα από τα ακριβά εμβόλια αντί το φθηνό των Άγγλων. :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Ο Δικηγόρος μπορεί να είναι υπέρ των εμβολίων , όχι όμως και των τέστ απο ότι φαίνεται :P

Ο χρήστης​

Θάνος Καρατσιώλης

AwGSX7idKCO.png
αισθάνεται πονηρός με το χρήστη​

Θάνος Καρατσιώλης

στην τοποθεσία​

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

· 19 ώρ. · Αθήνα ·

Πάντως εγώ αν έκανα self test και αυτοδιαγιγνωσκόμουν με COVID, δεν θα ενημέρωνα κανέναν ΕΟΔΥ, θα καθόμουν σπιτάκι μου 10 μερούλες για να μην μπλέκω σε γραφειοκρατικές διαδικασίες χωρίς λόγο...
Εσείς πόση όρεξη έχετε να μπλέκετε;;
Εμένα τυπε τα ζώα του γενικού με βγάλανε αρνητικό τεστ κοβιντ όταν πήγα οικιοθελως κ αφού με έκαναν εξετάσεις αίματος καρδιάς ακτίνες μου έδωσαν εξιτήριο

Μετά από τρεις μέρες μου τηλεφωνεί η διευθυ υγείας να με ενημερώσει ότι είμαι τελικά στον κατάλογο των θετικών

Και πως εγώ έχω στα χέρια μου εξιτήριο με αρνητικό τεστ κοβιντ κ ούτε ενημέρωση από το νοσοκομείο για να κάτσω σε self isolation?

Eν τω μεταξύ στο τριήμερο είδα εκατό άτομα

Την έκτη μέρα τηλέφωνο από νοσοκομείο να μου πει ότι το pcr test ήταν θετικό ενώ το τεστ ραπίντ αρνητικό

Ένα μπαχαλο

Κ την έβδομη μέρα τηλέφωνο από προστασίας πολίτη να μου πει ότι δεν είναι τελικά 14 μέρες καραντίνα αλλά δέκα

Εγώ επίσημο χαρτί έχω από το νοσοκομείο αρνητικό τεστ ραπίντ κ εξητηριο χωρίς ενημέρωση για καραντίνα

Μετά από αίτημα ζήτησα από το προστασίας πολίτη έγγραφο ότι κάθισα δέκα μέρες καραντίνα κ βάσει εοδδυ ήμουν στην λίστα θετικών

Άντε βγάλε άκρη
Οι ίδιοι είμαι μπαχαλο κ θέλουν από τον πολίτη να είναι υπεύθυνος;;;;;;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Ωχ, ωχ ,ωχ, ωχ, ωχ, με τι πρώτα να ασχοληθεί ο dik.

Στον πάγο βάζει τα εμβόλια της AstraZeneca η Γερμανία. Θα συνεχίσει με τα mRΝΑ ακόμα και για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί με πρώτη δόση με της AstraZeneca.

https://www.handelsblatt.com/politi...tml?ticket=ST-433182-fhWqroUoRrgJZAFKiCd4-ap4

Αναμένεται τοποθέτηση του volcano για το πως οι δορυφόροι της Μέρκελ και φυσικά ο Κούλης θα πάρουν μίζα από τα ακριβά εμβόλια αντί το φθηνό των Άγγλων. :confused:
Δηλαδή πρώτη δόση το astra , δευτερη το mRNA και τέλος ; Είναι σίγουρο οτι κάνουν stuck ; Δεν μου ερχεται στα ελληνικά :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom