Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω θελω να δω οσοι δεν εμβολιαστουν που ειναι πανω απο 60..ειτε γιατι δεν θελουν ειτε γιατι φοβουνται οκ.Κοιτα ομως να δεις τωρα τι πλακα εχει να γινει (και βαζω μεσα και ανθρωπους απο το συγγενικο μου περιβαλλον)
Θα μας ανοιξουν,θα ξεχυθουν παλι ολοι εξω οπως περυσι, και οσοι δεν εκαναν το εμβολιο ανω των 60 θα κολλησουν κορονοιο και θα φισκαρουν παλι οι μεθ απο σεπτεμβρη-οκτωβρη με ολους αυτους που τους ηρθε μηνυμα να πανε αλλα δε πηγανε..
και ξανα κλεισε μεσα παλι τον 20ρη-30ρη-40ρη...εκει με τι δικαιολογια θα ξανα κανουν λοκνταουν?? τι φταιω εγω αν δεν πηγε ο αλλος να εμβολιαστει??

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
χμμμμμμ εκ πρωτης οψεως ειναι γνησια και τα 2.....οποτε ξεροχυνουμε με βιοτικο επιπεδο μελων του μπου :wanker:εξαιρειται ο ελ τσαπο της γλυφαδας που σου κλεβει και τα νυχια αν του απλωσεις δακτυλα:confused:
χρειάζεται διευκρινιστική επί των ενστάσεων παρακαλούνται να υποβάλουν σχετικά υπομνήματα τα αντιμαχόμενα μέρη σε χρόνο προγενέστερο της συνέλευσης

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.154
Πόντοι
12.756
χρειάζεται διευκρινιστική επί των ενστάσεων παρακαλούνται να υποβάλουν σχετικά υπομνήματα τα αντιμαχόμενα μέρη σε χρόνο προγενέστερο της συνέλευσης
συμφωνω ολα πρεπει να γινουν συννομα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Κανένας δεν είπε πως το δικό του είναι fake. Του αναγνωρίζω μάλιστα πως τα μίλια είναι πολλά.Μέχρι εκεί όμως.
Πήγε να μας το παίξει πολυταξιδεμένος εδώ το status του στην Aegean δεν είναι Gold αλλά μάλλον Blue γι αυτό και αποφεύγει να το ποστάρει. Προσπάθησε να το μαζέψει με μια φωτογραφία από χρυσή κάρτα που είχε κάποτε ενώ παράλληλα έλεγε πως η φώτο μου με τα διπλάσια μίλια είναι fake. :headbang:
Η alpha bank σε συνεργασία με την Aegean δίνουν νομίζω 2-3 μίλια για κάθε ευρώ κατάθεσης και έτσι μπορεί κάποιος να έχει όλα αυτά τα μίλια από τον καναπέ του.
Για να κρατήσει όμως κάποιος το Gold Status χρειάζεται Μίλια αναβάθμισης και όχι εξαργύρωσης που αυτά είναι παλούκι για τον ταξιδιώτη του καναπέ. Ευτυχώς η Aegean πέρσι τον Μάιο παρέτεινε το Gold status σε όλους όσους κατείχαν ήδη τη χρυσή κάρτα της μέχρι τον Μάιο του 22.
Όσο λοιπόν η κυρία Εκλερ δεν αναγνωρίζει την χτεσινή διάρρηξη πρωκτού και σκούζει σαν τον Λάκη για photoshop τόσο το παλούκι θα μπαίνει πιο βαθιά.
η κάρτα που κρατάει μαζί με τις άλλες κάρτες μπροστά στην οθόνη του λάπτοπ (σύμφωνος με την αποδεικτική διαδικασία bourdela iso9001 by TUV ) δεν φαίνεται το expiration date. Γιατί αμφισβητείς την ισχύ της?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
η κάρτα που κρατάει μαζί με τις άλλες κάρτες μπροστά στην οθόνη του λάπτοπ (σύμφωνος με την αποδεικτική διαδικασία bourdela iso9001 by TUV ) δεν φαίνεται το expiration date. Γιατί αμφισβητείς την ισχύ της?
Γιατί αποφεύγει να ποστάρει τη κεντρική του app ενώ πόσταρε δυο screen shot όταν δεν φαίνεται το status. Στο χέρι του είναι να με ταπώσει και να του ρίχνω στ´αυτια μόνο στα μίλια που είναι σαφώς πιο χαλαρό παλούκι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Γιατί αποφεύγει να ποστάρει τη κεντρική του app ενώ πόσταρε δυο screen shot όταν δεν φαίνεται το status. Στο χέρι του είναι να με ταπώσει και να του ρίχνω στ´αυτια μόνο στα μίλια που είναι σαφώς πιο χαλαρό παλούκι.
καλώς. Από μένα δεκτή η ένστασις, αναμένω τα υπόλοιπα μέλη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

Συγκεκριμένα, έγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.
Οι κακοί πελάτες και οι οίκοι που δεν τηρουν τα μέτρα.. Και απο την άλλη οι καλοί πολιτικοί που τα τηρούν..
Ζούμε μεσαιωνικές στιγμές.. Στο κυνηγι μαγισσών απο τη μία.. και απο την άλλη η Παπική εκκλησσία που έχει το αλάθητο..
Φάτε μπλε σανό.. μπέεεεεεεεεεε...........!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Λάθος να μιλάμε για άνοιγμα και πολύ πιο σωστό είναι να μιλάμε για αναπροσαρμογή δραστηριοτήτων

Μπουχαχαχαχαχαχαχα

Κουλη ρεεεεεεεεεεεεε μεχρι το 31

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εγω θελω να δω οσοι δεν εμβολιαστουν που ειναι πανω απο 60..ειτε γιατι δεν θελουν ειτε γιατι φοβουνται οκ.Κοιτα ομως να δεις τωρα τι πλακα εχει να γινει (και βαζω μεσα και ανθρωπους απο το συγγενικο μου περιβαλλον)
Θα μας ανοιξουν,θα ξεχυθουν παλι ολοι εξω οπως περυσι, και οσοι δεν εκαναν το εμβολιο ανω των 60 θα κολλησουν κορονοιο και θα φισκαρουν παλι οι μεθ απο σεπτεμβρη-οκτωβρη με ολους αυτους που τους ηρθε μηνυμα να πανε αλλα δε πηγανε..
και ξανα κλεισε μεσα παλι τον 20ρη-30ρη-40ρη...εκει με τι δικαιολογια θα ξανα κανουν λοκνταουν?? τι φταιω εγω αν δεν πηγε ο αλλος να εμβολιαστει??
Μέχρι Σεπτέμβρη Οκτώβρη έχουμε καιρό ακόμα και λογικά δεν πρέπει να κάνουν με καμία δικαιολογία νεό λοκντάουν , πρώτον θα έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοι , δεύτερον θα έχει αυξηθεί και η φυσική ανοσία , και τρίτον σαν να παραδέχονται ηδη οτι το δευτερο λοκντάουν ηταν λάθος , πχ εδω

Θα μου πεις και μετά το πρώτο λοκντάουν έλεγαν οτι δεν θα υπάρξει δεύτερο , αλλά υπήρξε και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας απο το ηδη μεγάλο πρώτο :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.925
Πόντοι
2.646
Δεν διαβαζεις τι γραφει ο πιο παραπανω αρχοντοβλακας. Τα βοθροκαναλα φταινε , η κυβερνηση φταει, η Τουρκια φταιει που δεν αφηνουν τον πολακη να ξεσκισει τον covid

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μέχρι Σεπτέμβρη Οκτώβρη έχουμε καιρό ακόμα και λογικά δεν πρέπει να κάνουν με καμία δικαιολογία νεό λοκντάουν , πρώτον θα έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοι , δεύτερον θα έχει αυξηθεί και η φυσική ανοσία , και τρίτον σαν να παραδέχονται ηδη οτι το δευτερο λοκντάουν ηταν λάθος , πχ εδω

Θα μου πεις και μετά το πρώτο λοκντάουν έλεγαν οτι δεν θα υπάρξει δεύτερο , αλλά υπήρξε και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας απο το ηδη μεγάλο πρώτο :confused: :confused: :confused:
αφου ειναι λαθος οι γαλλοι γιατι συνεχιζουν και του γαμανε τη μανα στα λοκνταουν? αυτοι δεν το καταλαβαινουν? εγω φοβαμαι οτι μας ανοιγουν γιατι βλεπουν τη πολιτικη κατρακιλα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
φαιζερ και μοντερνα ειναι κορυφη....
πανε βουρ για το νομπελ ιατρικης....
Προχθες 300 κρουσματα και 9 νεκροι το Ισραηλ και χθες 250 με 0

οχι δεν θα βλεπουμε τα αποτελεσματα ουτε θα βαζουμε επισημα στοιχεια ...
μας ενημερωνουν οι ειδικοι του μπου για την πορεια των εμβολιασμων :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το ισραηλ των 60% εμβολιασμενων 30 μαρτιου 0 νεκροι. και γινεται ειδηση αν εχουμε 1 νεκρο απο τα εμβολια καθε βδομαδα , οταν οι ανεμβολιαστοι πεθαινουν 400 την εβδομαδα στην ελλαδα του 10% εμβολιασμενων
Opera Snapshot_2021-04-02_191153_www.worldometers.info.png

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
το ειδα φευγαλέα, για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος μας, εμένα μου φαίνεται κανονική η φωτογραφία σου, έτσι είναι το application της aegean.
Ούτε το δικό του είναι fake όμως.
Τουλαχιστον παλιοτερα τα μελη ποσταραμε φωτο απο γκομενες και σπιτια για το στατους μας ,τα ζητουσε και ο μητσος βεβαια :grin: τωρα μιλια ... ξεπεσμος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Προχθες 300 κρουσματα και 9 νεκροι το Ισραηλ και χθες 250 με 0

οχι δεν θα βλεπουμε τα αποτελεσματα ουτε θα βαζουμε επισημα στοιχεια ...
μας ενημερωνουν οι ειδικοι του μπου για την πορεια των εμβολιασμων :cheesy:
άλλοι από κει. με όλους τους τελευταίους θα κάνουμε επιχειρήματα? Ας ακούσουμε την Νένα όταν τελειώσει το αισθηματικό δράμα/ντοκυμαντέρ για το κόψιμο δέντρων στον αμαζόνιο που βλέπει τώρα.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
Χ 2 διπλή ευκαιρία ο Κούλης, μπορεί μετά, μπορεί και πριν το Πάσχα θα δείξει

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το Ισραήλ τώρα έχει το ζεστό καιρό που θα έχουμε εμείς σε ένα μήνα.Λογικό είναι να μην έχει κρούσματα και νεκρούς.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
ρε συ Κυριακο στο Μεξικο εχουν κρυο? :confused:

Stories

Νέο!

Stories