Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Έλα εντάξει τρολλακι σειράς που για ξεροκομματο γράφεις για τον Κούλη
Κόψ΄ το ρε βρωμιάρη αφού σε χαλάει…
Έλα εντάξει τρολλακι σειράς που για ξεροκομματο γράφεις για τον Κούλη
Δεν γλιτώνουμε έτσι εύκολα
Πάνε ρώτα την 63χρονη που το έκανε και μετά από λίγο τα τίναξε .ξερουμε αν με το εμβολιο θα γινει ταυτοχρονα και απντεητ στις καμερες του αιφον 12????ποσα μεγαπιχελ θα τραβανε σελφι μετα?
Καλά είσαι τέρμα μαλάκαςΚλώνε κι εσύ είσαι για τον πούτσο και η πρόβλεψή σου και οι πληροφορίες σου το ίδιο…
Βρε σάλτα κ γαμησου σκουπιιδιαρη που το παίζεις κ γιατροςΚόψ΄ το ρε βρωμιάρη αφού σε χαλάει…
παίζεις κ γιατρος
Μαν έτσι εκφράζονται οι γιατροι;Καλά, το να το παίζεις με τα δυο χέρια είναι μια λύση, αλλά αφού είσαι ανίκανη λούγκρα... και ο Νένα να βάλει το χέρι του να στην παίξει αποκλείεται να σου σηκωθεί, άντε λίγδα…
δυστυχισμένο όρνεο
Μόνο με fly emιrates πετώΦουκαρατζίκο, έχω κάτι μίλια που τα χρησιμοποιώ για να κλείνω εισιτήρια στα βιζιτάκια, να σου κλείσω θέση να φύγεις μια ώρα αρχύτερα να ησυχάσουμε;
Έστω, ένα βλαμμένο λιγότερο κέρδος θα είναι…
Άντε γεια Φουκαρεκλερ
Έλα πάρε τη δικιά μου να στρώσεις χαρακτήραΦουκαρατζίκο, έχω κάτι μίλια που τα χρησιμοποιώ για να κλείνω εισιτήρια στα βιζιτάκια, να σου κλείσω θέση να φύγεις μια ώρα αρχύτερα να ησυχάσουμε;
Έστω, ένα βλαμμένο λιγότερο κέρδος θα είναι…
Το ναυάγιο μαζεύει μίλια από το ίντερνετ ή από τις συγκεντρώσεις του κόμματος όταν τους ταξιδεύουν στις προεκλογικές συγκεντρώσειςΈλα πάρε τη δικιά μου να στρώσεις χαρακτήρα
Τρολλ της σειράςΆντε ντε ξεκουμπίδια σούργελο…