Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
τυπε ποσο ψεκασμενος πρεπει να εισαι για να βλεπεις τους εβραιους να εχουν μαζεψει ολο το φαιζερ για την παρτη τους και εσυ να ποσταρεις βιντεακια απο καράφλες που λενε το εμβολιο της αστραζενεκα, ειναι ασφαλεστατο!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δείξε μου την ανάρτηση στην οποία πόσταρα βίντεο, είτε από καράφλα, είτε από οποιονδήποτε άλλο, που να ισχυρίζομαι πως το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα είναι ασφαλές. Δεν έχω την τεχνογνωσία για να κρίνω οποιοδήποτε εμβόλιο. Έκανα το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα, γιατί αυτό μου χορήγησε το Κράτος στο οποίο ζω και στη συνέχεια ρώτησα καμιά 20ριά συμμαθητές και φίλους που το έκαναν αν είχαν παρενέργειες, μέχρι εκεί. Η απάντησή σου δείχνει εμπάθεια, έχεις κάποιο πρόβλημα με την πάρτυ μου;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
δείξε μου την ανάρτηση στην οποία πόσταρα βίντεο, είτε από καράφλα, είτε από οποιονδήποτε άλλο, που να ισχυρίζομαι πως το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα είναι ασφαλές. Δεν έχω την τεχνογνωσία για να κρίνω οποιοδήποτε εμβόλιο. Έκανα το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα, γιατί αυτό μου χορήγησε το Κράτος στο οποίο ζω και στη συνέχεια ρώτησα καμιά 20ριά συμμαθητές και φίλους που το έκαναν αν είχαν παρενέργειες, μέχρι εκεί. Η απάντησή σου δείχνει εμπάθεια, έχεις κάποιο πρόβλημα με την πάρτυ μου;
δεν λεω για σενα τυπε..εσυ μια χαρα λογικος εισαι...μονο με τις γκομενες εχει την πετριά σου...
για τον κυριακο λεω που στην προηγουμενη σελιδα μας ποσταρε εναν καραφλα που ελεγε τα γνωστα ψεκασμενα, και δεν ηξερε οτι ο καραφλας αυτος ειχε πει παλιοτερα οτι τα εμβολια της αστραζενεκα ειναι ασφαλεστατα ενω της φαιζερ θα μας σκοτωσουν...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
δεν λεω για σενα τυπε..εσυ μια χαρα λογικος εισαι...μονο με τις γκομενες εχει την πετριά σου...
για τον κυριακο λεω που στην προηγουμενη σελιδα μας ποσταρε εναν καραφλα που ελεγε τα γνωστα ψεκασμενα, και δεν ηξερε οτι ο καραφλας αυτος ειχε πει παλιοτερα οτι τα εμβολια της αστραζενεκα ειναι ασφαλεστατα ενω της φαιζερ θα μας σκοτωσουν...
οκ, αλλά τη δική μου απάντηση ποστάρησες, έτσι νόμισα πως αναφερόσουν σε μένα. Πάντως δεν υπάρχει λόγος για κανένα απλό άνθρωπο να παίρνει θέση. Σε λίγο καιρό, θα φανεί αν και ποια εμβόλια έχουν παρενέργειες. Ήδη νομίζω πως η Φάιζερ έχει δείξει την αξία της, αφού έχει εμβολιαστεί πάνω από το μισό του Ισραηλίτικου πληθυσμού (και με τις δύο δόσεις) και δεν έχει φανεί κάποια σοβαρή παρενέργεια

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

Αφιερωμενο στους χαζους​

UK Miscarriages Rise 366% After Taking COVID-19 Vaccine​

VACCINE-INSANITY-IMAGE-1.jpg

Η απώλεια ενός νεογέννητου είναι μια σπαρακτική προσπάθεια, όπως και ο πόνος της απώλειας ενός αγέννητου παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε και οι δύο λυπημένοι και συγκλονισμένοι που σας φέρνουμε την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των αγέννητων και νεογέννητων παιδιών που χάνουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα των μητέρων που λαμβάνουν ένα από τα εμβόλια Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η κυβέρνηση έχει δημοσιεύσει εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια Covid-19, το πρώτο από τα οποία κάλυψε δεδομένα που εισήχθησαν στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021. Η τελευταία έκθεσή τους (βρείτε το εδώ), η οποία είναι η έβδομη που δημοσιεύεται καλύπτει τα δεδομένα που εισάγονται στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Μαρτίου 2021.
Μόλις έξι εβδομάδες χωρίζουν την πρώτη και την έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που χάνουν το αγέννητο και νεογέννητο παιδί τους σε αυτό το διάστημα λόγω του ότι έχουν είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το εμβόλιο AstraZeneca Covid είναι φρικτή.
Αυτή ήταν η συμβουλή των κυβερνήσεων σχετικά με την έγκριση έκτακτης ανάγκης του εμβολίου Pfizer / BioNTech -
«Κύηση
»
Δεν υπάρχει ή περιορισμένος αριθμός δεδομένων από τη χρήση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2.
Δεν έχουν ολοκληρωθεί μελέτες αναπαραγωγικής τοξικότητας σε ζώα. Το εμβόλιο
COVID-19 mRNA BNT162b2 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι
γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Σας το είπαμε αυτό τον Δεκέμβριο, καθώς οι ίδιες οι συμβουλές των κυβερνήσεων περιλάμβαναν επίσης σχόλια σχετικά με το θηλασμό και τη γονιμότητα, τα οποία είχαν ως εξής :

Θηλασμός
Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Δεν μπορεί
να αποκλειστεί ο κίνδυνος για τα νεογνά/βρέφη. Covid- 19 mRNA Εμβόλιο BNT162b2 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται
κατά τη διάρκεια του θηλασμού. ΓονιμότηταΔεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα.»

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
οκ, αλλά τη δική μου απάντηση ποστάρησες, έτσι νόμισα πως αναφερόσουν σε μένα. Πάντως δεν υπάρχει λόγος για κανένα απλό άνθρωπο να παίρνει θέση. Σε λίγο καιρό, θα φανεί αν και ποια εμβόλια έχουν παρενέργειες. Ήδη νομίζω πως η Φάιζερ έχει δείξει την αξία της, αφού έχει εμβολιαστεί πάνω από το μισό του Ισραηλίτικου πληθυσμού (και με τις δύο δόσεις) και δεν έχει φανεί κάποια σοβαρή παρενέργεια
ε καλα τι νομιζεις, χαζοι ειναι οι εβραιοι? ενα απο τα ισχυροτερα κρατη στον κοσμο ειναι...
σιγα μην ακουνε τον λιλα με τα κουτσουρα και τον κουλη-κυριακο29 που πιστευουν σε νεφελιμ και ελοχιμ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
παντως το θρεντ παλια μπορουσες να δεις και κανα δυο σοβαρα πραγματα..απο τοτε που σκασανε μυτη οι λιλαδες, οι κουληδες και οι ντικες, μονο για μπαχαλα και κατουρημα ειναι το θρεντ του κοβιντ...σαν το σπαμοθρεντ εγινε...
ο κουτσουρος εβαλε και αρθρο που αυξηθηκαν κατα 366% οι αποβολες λογω εμβολιων στην βρετανια..κλαμα... :2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.472
Πόντοι
786
o βολκάνο δεν θα πρεπε να είναι τόσο αυστηρός με τους μισθωτούς,
(σαν τον λάκη, που κληρονόμησε σπίτια, και κοροϊδεύει τους υπαλλήλους)
τους ελαιώνες, στους οποίους βάζει κόπο και γνώση και φροντίδα και όραμα, με δικά του χρήματα τους αγόρασε;
γιατί είδαμε τι έπαθε όταν αγόρασε μόνος του γη...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
o βολκάνο δεν θα πρεπε να είναι τόσο αυστηρός με τους μισθωτούς,
(σαν τον λάκη, που κληρονόμησε σπίτια, και κοροϊδεύει τους υπαλλήλους)
τους ελαιώνες, στους οποίους βάζει κόπο και γνώση και φροντίδα και όραμα, με δικά του χρήματα τους αγόρασε;
γιατί είδαμε τι έπαθε όταν αγόρασε μόνος του γη...
Ποιος είναι ο Λάκης διότι με κλώνους δεν τα πάω καλά
Ποια δικιά μου γη κ τι έπαθα;;; :think:

Μαν έχουμε μέτριες ΕΕ στην Ελλάδα κ πολλούς μεγάλους κ σπουδαίους που διαπρέπουν στο εξωτερικό κ παγκοσμίως
Αλλά έχουμε όμως τους χειρότερους δυ με τις χειρότερες υπηρεσίες

Ας παίρνουν και δύο χιλιάδες ευρώ αρκεί να παρέχουν σωστές υοηρεσιες

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Πάλι εδώ είσαι μωρή ξεφτίλα; :vomit:
Είπα να σε βρίσω κ εγώ αλλά θα σου πω κάτι χειρότερο για να στεναχωρηθεις
Από αύριο φεύγω ταξιδακι εξωτερικό αναψυχής οπότε θα αδειάσω τη γωνία από εδώ ,για να πάω να κινδυνεύσω από τον ιό απολαμβάνοντας σπα

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Λίγο ακόμα και θα ανοίξω νέο νήμα για τα εμβόλια και τα τσιπάκια να λογαριαστούμε εκεί.........

Τύπε μην το αργείς γιατί υπάρχουν δυσλειτουργίες, χρειαζόμαστε την βοήθειά σου.
Ελαττωματικά εμβόλια μας πούλησε ο εβραίος. Ενώ πιάνω 5G δεν μπορώ να συνδεθώ με τον δορυφόρο.

Screenshot_6.jpg

Αίσχος κατάσταση, για κάντε ένα meeting με τον Νένα και την Καγιά να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση! :confused:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Για τους χαζους παρενεργειες εμβολιου.
Zeneca.JPG

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.818
Πόντοι
6.256
Το οτι τα ανοιγει τωρα, δειχνει οτι δεν υπαρχει πλεον οικονομικο και πολιτικο περιθωριο να μεινουν τα πραγματα κλειστα.

Φοβαμαι οτι τωρα ειναι που θα μετρησουμε πολλους νεκρους, εκτος αν ο εμβολιασμος εχει γινει σωστα/αρκετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειναι μπιζνα τυπε. 80 ευρω πληρωσα για το ενα τεστ που εκανα την τελευταια φορα που χρειαστηκε
και μην ξεχναμε, για ολα φταιει η ατομικη ευθυνη, μην ξεχναμε:dunno:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Ναι πολύ θα στενοχωρηθούμε δεν θα φάμε.
Άντε ξεκουβάλα… :shit:
Ξέρω φίλε χαίρεσαι με τη δυστυχία του ανέργου κ το μεροκαματιάρη που έχει κλειστό το μαγαζί του

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.818
Πόντοι
6.256
Ξέρω φίλε χαίρεσαι με τη δυστυχία του ανέργου κ το μεροκαματιάρη που έχει κλειστό το μαγαζί του
το κομμα να ναι καλα,
ομως ειναι τοσο αχρηστοι στη νδ που θα ξαναφερουν τον τσιπρα στην εξουσια
οπως παλια ειχαν σταθερα το κλεφτοπασοκ να αλωνιζει,
γνωστα αυτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
το κομμα να ναι καλα,
ομως ειναι τοσο αχρηστοι στη νδ που θα ξαναφερουν τον τσιπρα στην εξουσια
οπως παλια ειχαν σταθερα το κλεφτοπασοκ να αλωνιζει,
γνωστα αυτα
Ο τρόπος που γράφουν είναι άκρως κόμματικος κ αυτό είναι το χειρότερο

Αυτή η χώρα δε θα ξεμπερδεψει από κομματοπζεκασμενους :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ε καλα τι νομιζεις, χαζοι ειναι οι εβραιοι?
κουλη-κυριακο29 που πιστευουν σε νεφελιμ και ελοχιμ...
Εμένα μην με μπλέκεις με υπερφυσικά γιατί θα έχουμε άλλα:tickedoff::tickedoff::tickedoff:.
Με τους Εβραίους με προβλημάτισε κι εμένα και το αναγνώρισα στον Μπροκολο ως μοναδικό επιχείρημα υπέρ του εμβολιασμού .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom