Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εδω η γιατρός Ευη Κιαγιά λέει οτι διασωληνώνουν άσκοπα ενώ όπως λέει υπάρχουν και άλλοι τρόποι οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται , εξηγει αναλυτικά και τους λόγους τους οποίους επικαλούνται στο γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι άλλοι τρόποι.

Την ευκολία διασωλήνωσης την είχαμε εντοπίσει πριν κάτι μήνες. Προσωπικά έχω παράδειγμα αν και δεν παίζει ρόλο η προσωπική εμπειρία.

Είναι η ευκολία διασωλήνωσης που αφήνει έκθετους τους γιατρούς σε νομική δίωξη και σκούζει ο άλλος για την ασυλία τους.
Είναι η διασωλήνωση που ταλαιπωρεί έναν οργανισμό. Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται στη διασωλήνωση και όχι στον ιό.
Είναι η διασωλήνωση που χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ για τη δημιουργία κλίματος φόβου.
Είναι η διασωλήνωση που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για να πάρει τα οριζόντια μέτρα και καλά για να διαφυλάξει το σύστημα υγείας.
Είναι η διασωλήνωση που χρησιμοποιείται από τα παπαγαλάκια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα μετά.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εσυ αγραμματε ηλιθιε καλο ειναι να το βουλωνεις γιατι δεν εχεις ιδεα απο Ιατρικη οπως και απο βιολογια.Κοψε τις μπουρδες.

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Συμφωνώ. Nik σκάσε. Όταν γράφεις, γράφεις μαλακίες.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Την ευκολία διασωλήνωσης την είχαμε εντοπίσει πριν κάτι μήνες. Προσωπικά έχω παράδειγμα αν και δεν παίζει ρόλο η προσωπική εμπειρία.

Είναι η ευκολία διασωλήνωσης που αφήνει έκθετους τους γιατρούς σε νομική δίωξη και σκούζει ο άλλος για την ασυλία τους.
Είναι η διασωλήνωση που ταλαιπωρεί έναν οργανισμό. Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται στη διασωλήνωση και όχι στον ιό.
Είναι η διασωλήνωση που χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ για τη δημιουργία κλίματος φόβου.
Είναι η διασωλήνωση που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για να πάρει τα οριζόντια μέτρα και καλά για να διαφυλάξει το σύστημα υγείας.
Είναι η διασωλήνωση που χρησιμοποιείται από τα παπαγαλάκια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα μετά.
Και τέλος είναι η διασωλήνωση που φοβίζει τον απλό κόσμο και δέχεται ευκολότερα τις μαλακίες της κυβέρνησης.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
ποιός άλλος είναι δικηγόρος πάλι. όλος ο σύλλογος εδώ γράφει?
Μαλλον χαχα
να σου πω, τόσα χρόνια μέλος διάβαζα για λιλα, κουτσουρα και τα λοιπά αλλά ποτέ δεν βρήκα το θάρρος να μπω στα νήματα που ποστάριζε. Όσοι τα βλέπατε πρέπει να έχετε γερό στομάχι
Κοιτα , τον λογαριασμο μου τον εκανα ενα μεσημερι οταν ημουν πανω Μολδαβια για να δινω live ανταποκριση απο το ανατολικο μετωπο ... μεχρι τοτε απλως διαβαζα για να μην ξεχναω την αγαμια της Ελλαδας :grin: στο συγκεκριμενο νημα δεν ειχα ποσταρει ποτε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.161
Πόντοι
26.141
Μαλλον χαχα

Κοιτα , τον λογαριασμο μου τον εκανα ενα μεσημερι οταν ημουν πανω Μολδαβια για να δινω live ανταποκριση απο το ανατολικο μετωπο ... μεχρι τοτε απλως διαβαζα για να μην ξεχναω την αγαμια της Ελλαδας :grin: στο συγκεκριμενο νημα δεν ειχα ποσταρει ποτε.
O λιλας ήταν ένα εμφιεστατο άτομο ανεξαρτήτως τις τρελές του που στο κάτω κάτω ούτε βίασε ούτε φτωχυνε ούτε έκανε κακό σε κανέναν κ μάλιστα του στελνει χαιρετίσματα η Μισελου η αλλιώς Μοκαμπος
Αντίθετα οι πολιτικοί κ πληρωμένοι εντεταλμένοι λοιμοξιολογοι μόνο ζημιά κάνουν στον τόπο μας με τα παραμύθια τους πενήντα χρόνια τωρα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Ρε συ για τους πολιτικους συμφωνω αλλα ισχυει για σχεδον ολα τα κρατη , γιατι ποιοι ευρωπαιοι ηγετες τα πηγαν καλυτερα στην διαχειριση της πανδημιας? μετρημενοι στα δαχτυλα τους ενος χεριου ειναι ...
Για το αλλο οχι γιατι ολοι οσοι γραφουμε εδω ειμαστε εκ των πραγματων εμφυεστατοι :grin:

παω για τσιπουρο ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.161
Πόντοι
26.141
Ρε συ για τους πολιτικους συμφωνω αλλα ισχυει για σχεδον ολα τα κρατη , γιατι ποιοι ευρωπαιοι ηγετες τα πηγαν καλυτερα στην διαχειριση της πανδημιας? μετρημενοι στα δαχτυλα τους ενος χεριου ειναι ...
Για το αλλο οχι γιατι ολοι οσοι γραφουμε εδω ειμαστε εκ των πραγματων εμφυεστατοι :grin:

παω για τσιπουρο ...
Ρε Τάσο μην υπολογίζεις μόνο νούμερα
Την ψυχολογική πίεση τη φτώχεια εξαθλίωση
Ο Σουηδός έχει κ παραπάνω μισθούς κ μία χώρα διαφορετική κοινωνική δομή

Εμείς πως θα κάνουμε οικογένειες παιδιά γεννήσεις
Καλό είναι να προστατευτεί ο αριθμητικός πληθυσμός αλλά τα επακόλουθα είναι πολλά μετέπειτα που δεν υπάρχει (δυστυχιο-μετρο )για να μετρηθεί ώστε να γίνει αντισταθμίση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
Τελεια αυτοκριτικη εκανες Μπροκολε.Συγχαρητηρια.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Το πρώτο στάδιο του πένθους είναι η άρνηση γέρο μου. Οι ψυχοθεραπευτές αυτήν αντιμετωπίζουν και τη διαδικασία της μετάβασης, στη συνέχεια. Καλή τύχη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
ένα like για το πρώτο πρωταπριλιάτικο της ημέρας εδώ στο μπου :2funny:
Εγω πάλι περιμένω κανένα πρωταπριλιάτικο οτι θα μας ανοίξουν , βέβαια μετά απο τόσο καιρό κλεισμένοι φαντάζει σαν ψέμα η αναγγελία ανοίγματος , όποτε και αν έρθει αυτή ... ας ελπίσουμε σύντομα.

ΥΓ. Αυτα για άνοιγμα καταστημάτων με click away και συναφείς μαλακίες μόλις πριν λίγο τα άκουσα , αλλά δεν τα θεωρώ άνοιγμα ούτως η άλλως.

Τελευταία τροποποίηση:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Φινλανδία: Ακυρώθηκε ως αντισυνταγματική η καραντίνα στο Ελσίνκι​

Αποσύρθηκε η κυβερνητική πρόταση για κατ'οίκον περιορισμό στα αστικά κέντρα

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας απέσυρε την πρότασή της, με βάση την οποία οι πολίτες σε πολλές μεγάλες πόλεις θα υποχρεώνονταν να κλειστούν στα σπίτια τους για να σταματήσει η εξάπλωση της covid-19, ανακοίνωσε μέσω twitter η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν.

Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού νωρίτερα μια συνταγματική επιτροπή έκρινε την πρόταση υπερβολικά αόριστη και μη σύμφωνη με το Σύνταγμα της χώρας. «Λόγω της ανακοίνωσης της επιτροπής, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι πρέπει να αποσύρουμε την πρόταση» εξήγησε η Μάριν.

Λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων που σημειώθηκαν στη χώρα μέσα στον Μάρτιο, η φινλανδική κυβέρνηση είχε προτείνει την περασμένη Τετάρτη την επιβολή κατ’οίκον περιορισμού στους κατοίκους πέντε πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Ελσίνκι, με στόχο τη μείωση των αυξανόμενων μολύνσεων της covid-19 και των νοσηλειών. Να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που συζητήθηκε η επιβολή καραντίνας που δε θα επιτρέπει στους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους παρά μόνο για προκαθορισμένους λόγους.

Τα μπαρ και τα εστιατόρια πάντως παραμένουν κλειστά για τους πελάτες αλλά επιτρέπεται να προσφέρουν υπηρεσίες take away στο πλαίσιο του lockdown τριών εβδομάδων που εχει προγραμματιστεί να τελειώσει στις 28 Μαρτίου αλλά πήρε παράταση.

Τελειωνει το παραμυθακι του κοροδοιου

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κ σαν καθαριστής που να ξέρεις από οικονομία ρε στολές καρκίνος του ελληνικού κράτους κομματοσκυλο

Πάλι μεθυσμένος είστε κύριε εφοπλιστά;
Μην ποστάρετε σε τέτοια κατάσταση σας παρακαλώ, γράφετε ασυναρτησίες! ?

Ρε καθαριστή του ΥΓΕΙΑ που το παίζεις τρολαρωντσς ότι είσαι κ γιατρός

Κοιτάξτε, για αύριο ο γιατρός μου άφησε τα κλειδιά για να καθαρίσω το γραφείο του, θέλετε να βρεθούμε;
Γιατί αν έρθετε άλλη μέρα θα τα πούμε στις τουαλέτες, μην σας ξεβολέψω από τις ανέσεις σας! ?

Αλλά εσύ ο φουκαρας που να ξέρεις από μετοχές αφού όλο νυχτερινη βάρδια είσαι

Ναι δεν έχω ιδέα, να συντομεύσουμε την συνάντησή μας γιατί θέλω να μου δώσετε συμβουλές! :confused:

Screenshot_11.jpg

Αυτά που έχω δει κ έχω κάνει στη ζωή μου εσύ ούτε σε εκατό ζωές μίζερε πουστη

Πάλι κρίση μεγαλομανίας σας έπιασε;
Με τις 4-5 φορές που το γράψατε εδώ δεν γίνεται δουλειά. Να στέκεστε κάθε πρωί στον καθρέπτη και να το λέτε στον εαυτό σας, στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας…

Τελευταία τροποποίηση:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αυτά τα συγκριτικά ρε μύστη, Ελλάδας-Γαλλιας πόσο με καυλώνουν ρε πουστη μου! Είναι σαν τον άλλον που έλεγε η Ελλάδα είναι 12 φορές καλύτερη απ'το Βέλγιο.

Ήταν απλά μια αναφορά σε ένα γεγονός, δεν έκανα καμμιά σύγκριση.

Ποτέ δεν έχω κάνει συγκρίσεις μεταξύ κρατών, κι έχω γράψει επανειλημμένως πως όποιος τις κάνει σφάλει, είτε το κάνει για τα μέτρα που παίρνονται είτε πρόκειται για στατικά κρουσμάτων -θανάτων. Εχω αναλύσει και τους λόγους.

Συγκρίσεις κάνει φυσικά με περισπούδαστο ύφος ειδικού ο volcano παίρνοντας τις χώρες που βολεύουν στο αφήγημα του και τις υπόλοιπες τις βαπτίζει δορυφόρους.
Θα μου πεις τόσο του κόβει τόσο γράφει, σωστό κι αυτό, αν είναι λίγο και κακής ποιότητας αυτό που έχει μέσα η κεφάλα του δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η ηλιθιότητα χρειάζεται κατανόηση, ίσως είναι εκ γεννηθείς έτσι.
Βέβαια ο Μπέρτραντ Ράσελ είχε πει « men are born ignorant, not stupid. They are made stupid by education», αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.189
Πόντοι
4.895
Μαλλον χαχα

προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν εννοώ ότι όποιος τα έβλεπε το έκανε επειδή του άρεσαν, προφανώς γινόταν χαβαλές

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.189
Πόντοι
4.895
Συμφωνώ. Nik σκάσε. Όταν γράφεις, γράφεις μαλακίες.

όπως λέει και η παροιμία δώσε θάρρος στο χωριάτη... (όχι, ο χωριάτης δεν είναι ο Νικ)
τόσο καιρό τα υπόλοιπα μέλη κάθονται και σχολιάζουν τα όσα γράφεις όπως και αυτά που γράφει ο νενα (αν δεν είστε κλωνάρια ενός ατόμου) δίνοντας σας αξία και τώρα πήρατε φόρα και ζητάτε από άλλο μέλος να σκάσει ; να μη γράφει ; και ποιός είσαι εσύ/εσείς για να λέτε αν και τι μπορεί να γράφει ο καθένας ;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ωχ, ωχ, ωχ, βγήκε ανακοίνωση της φαρμακοεπαγρύπνησης ότι ο θάνατος της 63χρονης δεν σχετίζεται με το εμβόλιο!! :confused:

Ποιός τον σώζει τον Φιλίππου από τα δόντια των αντιεμβολιστών. Σάλπισμα θα βαρέσει ο dik. Αν πάρει και τον Νένα μαζί του στην διαδήλωση διαμαρτυρίας, θα πέσει πολύ ντοματιά… :grin:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εδω η γιατρός Ευη Κιαγιά λέει οτι διασωληνώνουν άσκοπα ενώ όπως λέει υπάρχουν και άλλοι τρόποι οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται , εξηγει αναλυτικά και τους λόγους τους οποίους επικαλούνται στο γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι άλλοι τρόποι.

Μεγάλες στιγμές!! :headbaning2::2funny::2funny:

Η ηγεσία των ψεκασμένων dik – Νένα & co βάζουν την βλαμμένη την Καγιά που έλεγε πως θα μας βάλουν τσιπάκι με το εμβόλιο!!

Το έχετε τερματίσει τύποι, φτάνει τόσο έχουμε κλάσει στο γέλιο… :2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.161
Πόντοι
26.141

Κοιτάξτε, για αύριο ο γιατρός μου άφησε τα κλειδιά για να καθαρίσω το γραφείο του, θέλετε να βρεθούμε;
Γιατί αν έρθετε άλλη μέρα θα τα πούμε στις τουαλέτες, μην σας ξεβολέψω από τις ανέσεις σας! ?

Ναι δεν έχω ιδέα, να συντομεύσουμε την συνάντησή μας γιατί θέλω να μου δώσετε συμβουλές! :confused:

Screenshot_11.jpg

Με τις 4-5 φορές που το γράψατε εδώ δεν γίνεται δουλειά. Να στέκεστε κάθε πρωί στον καθρέπτη και να το λέτε στον εαυτό σας

Screenshot_11.jpg

Με τις 4-5 φορές που το γράψατε εδώ δεν γίνεται δουλειά. Να στέκεστε κάθε πρωί στον καθρέπτη και να το λέτε στον εαυτό σας, στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας…
Μαν αυτοξεφτυλιιζεσαι κάθε φορά που γράφεις.
Είσαι υπάλληλος που δεν έχεις χάσει εισόδημα από το ΛΟΚ ντάουν οπότε ΣΚΑΣΕΕ

Γaλλια Ιταλία Ισπανία είναι ανοικτά
Ζεις στο μικρόκοσμο σου παραμυθά κατα φαντασιαν γιατρος

Αυτά που γράφεις να τα πεις στα μούτρα ενός ανέργου κ πλητομενου
Από οικονομία κ ζωή στον έξω κόσμο είσαι άσχετος

Τι ώρα παίρνεις το ξεροκομματο από το κόμμα;;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.885
Πόντοι
5.006
Η ηγεσία των ψεκασμένων dik – Νένα & co βάζουν την βλαμμένη την Καγιά που έλεγε πως θα μας βάλουν τσιπάκι με το εμβόλιο!!

Το έχετε τερματίσει τύποι, φτάνει τόσο έχουμε κλάσει στο γέλιο… :2funny::2funny::2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον παππου τον καναμε και την 2η δοση της φαιζερ, τωρα πιανουμε σπασμενη κοσμοτε tv παντως....
παντως κανεις δευτερο συκωτι απο τα γελια με τους ψεκασμενους εδω μεσα...βαζουν την αλλη που λεει για τσιπακια και νεφελιμ και μετα μπαινουν απο κατω και σχολιαζουν για οξυγονο 92 και καθετηρες...ο ντικ δεν εχει λογο να μην πιστεψει και τα λογια της ψεκασμενης με τα τσιπακια...:2funny:

υγ : εμενα μου ελειψε και ο αλλος ο νομικος που ελεγε την κεραμεως σατανιστρια.....:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Λίγο ακόμα και θα ανοίξω νέο νήμα για τα εμβόλια και τα τσιπάκια να λογαριαστούμε εκεί.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom