Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: “ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ VAXZEVRIA ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ AL NUSRA ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΗΘΗΚΕ HAYʼAT TAHRIR AL-SHAM ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ – ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ”​

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ρωτηστε τον Βιολογο τον δημοσιο υπαλληλο να σας πει τι ειναι αυτη η αντιδραση που μπορει να αποβει θανατηφορα.Εαν το εχει διαβασει βεβαια.

Συνημμένα

• Johnson and Johnson.JPG
    Johnson and Johnson.JPG
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 38

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.222
Πόντοι
4.895
Νενα(2) έγραψε:

Στα γεγονοτα που σου παραθετω απαντας με μπουρδες.Μπορει και να πεθανω απο καρκινο παχεος εντερου.Αυτο παιρνει 15 χρονια.Δεν θα υπαρχεις για να το δεις.Προς το παρον τρεχω καθε δευτερη ημερα 10 χιλιομετρα ανωμαλο δρομο και δεν εχω την σακκουλα με τα φαρμακα που εχεις γιατι δεν παιρνω τιποτα.Ισως στα 90 μου να αρρωστησω.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

παρεξήγησες , όταν λεει ανωμαλο δρόμο ο λιλανενα μάλλον εννοεί ότι φοράει στριγκάκι και κάτω από το φούτερ ένα χαριτωμένο νεγκλιζε

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.222
Πόντοι
4.895
Στην παρακατω διαφημιση γραφει οτι εξεχοντες ΩΡΛ μετα απο μελετη 30 ημερων
βρηκαν οτι τα τσιγαρα Καμελ δεν προκαλουν κανενα φαρυγγικο ερεθισμο.Τετοιες διαφημισεις που φερνουν την υπογραφη και Ιατρικων συλλογων υπαρχουν εκατονταδες.Μετα μια 10ετια αρχισαν να πεθαινουν σαν κουνουπια απο χρονια αναπνευστικη ανεπαρκεια,καρκινο πνευμονα,καρκινο κυστεως κλπ.Το ιδιο ειναι και τα εμβολια που διαφημιζονται απο διασημους γιατρους και εταιρειες που τα τσεπωνουν γερα.Εδω θαμαστε σε 5-6 χρονια να τα δουμε τα αποτελεσματα.Η μαλλον εγω θα ειμαι.
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ωραία η λογική σου. Δηλαδή αν κάποιος σου πει ότι το τάδε αεροπλάνο έχει αναπαυτικά καθίσματα, μπεις να πετάξεις και συντριβεί (και επιζήσεις) θα τον κατηγορήσεις ότι σου είπε ψέματα ; :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Στα γεγονοτα που σου παραθετω απαντας με μπουρδες.Μπορει και να πεθανω απο καρκινο παχεος εντερου.Αυτο παιρνει 15 χρονια.Δεν θα υπαρχεις για να το δεις.Προς το παρον τρεχω καθε δευτερη ημερα 10 χιλιομετρα ανωμαλο δρομο και δεν εχω την σακκουλα με τα φαρμακα που εχεις γιατι δεν παιρνω τιποτα.Ισως στα 90 μου να αρρωστησω.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Για λέγε, Ω καθηγητά της Γενετικής που αποδείχτηκες και Μέντιουμ, ποια φάρμακα ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι παίρνω;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• lilonena.jpg
    lilonena.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 38

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επαθε κολονοιο ο λιλας - νενας

Με τοσα κουτσουρα...επομενο ηταν

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Για λέγε, Ω καθηγητά της Γενετικής που αποδείχτηκες και Μέντιουμ, ποια φάρμακα ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι παίρνω;
Δεν χρειαζεται να γνωριζω,εισαι πανω απο 55 εισαι κοιλαρας,εχεις διαβητη και παιρνεις αβερτα κουβερτα φαρμακα για την πιεση και την καρδουλα σου μαζι με καποια αντικαταθληπτικα.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Nena 10.JPG
    Nena 10.JPG
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 31

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Ο αλλος ψεκασμενος (δικηγορος της καρδιας μας) μας ειπε οτι η Ελλαδα εκανε παγκοσμιο ρεκορ χθες στα κρουσματα και οτι ολοι ειναι αχρηστοι :jerking:

ετσι στα γρηγορα ... Ουγγαρια 6.700 κρουσματα και 300 νεκροι (χθες)
οι μαγυαροι πολιτες πρεπει τοτε να κρεμασουν τον Ορμπαν στην κεντρικη πλατεια των ηρωων της Βουδαπεστης

Να τον παρεις σε καμια υποθεση σου να κερδισεις σιγουρα :rockon:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.477
Πόντοι
786
Ο αλλος ψεκασμενος (δικηγορος της καρδιας μας) μας ειπε οτι η Ελλαδα εκανε παγκοσμιο ρεκορ χθες στα κρουσματα και οτι ολοι ειναι αχρηστοι :jerking:

ετσι στα γρηγορα ... Ουγγαρια 6.700 κρουσματα και 300 νεκροι (χθες)
οι μαγυαροι πολιτες πρεπει τοτε να κρεμασουν τον Ορμπαν στην κεντρικη πλατεια των ηρωων της Βουδαπεστης

Να τον παρεις σε καμια υποθεση σου να κερδισεις σιγουρα :rockon:
προβλέπω, η ουγγαρία θα τερματίσει πρώτη στην μακάβρια κούρσα
δυνατή και η πολωνία
ποιός είναι αυτός ο δικηγόρος;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
προβλέπω, η ουγγαρία θα τερματίσει πρώτη στην μακάβρια κούρσα
δυνατή και η πολωνία
ποιός είναι αυτός ο δικηγόρος;
Η τσεχια ειναι πρωτη παγκοσμια σε θανατους ανα εκατομμυριο πληθυσμου , μετα η ουγγαρια

αυτος https://www.bourdela.com/forum/thre...ti-goychan-kina.310241/page-3029#post-9883311

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Δεν χρειαζεται να γνωριζω,εισαι πανω απο 55 εισαι κοιλαρας,εχεις διαβητη και παιρνεις αβερτα κουβερτα φαρμακα για την πιεση και την καρδουλα σου μαζι με καποια αντικαταθληπτικα.

Μα τίποτα; Είμαι 60, εδώ ΚΑΠΩΣ έπεσες μέσα, το συμπέρανες βέβαια αφού εμβολιάστηκα. Ναι λόγω Καραντίνας πήρα λίγα κιλά, δεν έχω όμως διαβήτη, ούτε υπέρταση (υπέρταση ονομάζεται η πάθηση, όχι πίεση, Πίεση (σύμβολο p ή P, αγγλικά: P''ressure) είναι το μέτρο της δύναμης που εφαρμόζεται κάθετα σε μια επιφάνεια ενός αντικειμένου ανά μονάδα εμβαδού της επιφάνειας αυτής) , φοβερός Γενετιστής αποδείχτηκες. Γιατί να έχω κατάθλιψη; έχω αρκετό εισόδημα που καλύπτει τις ανάγκες μου και ενδιαφέροντα που με γεμίζουν. Όσο για σεξ, να ΄ναι καλά τα αλλοδαπά κορίτσια, δεν έχω ανάγκη τις Ελλεηνίδες να μου τα πρήζουν, έχω απελευθερωθεί εδώ και δεκαετίες, γαμώ όποτε έχω καύλες. Το Μπου μου δίνει πληροφορίες για το θέμα που με ενδιαφέρει, δηλ. τον Αγοραίο Έρωτα και ταξίδια σε σεξοπροορισμούς. Απολαμβάνω πια, όσα χρόνια έχω μπροστά μου

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πακέτο μέτρων ενός μήνα με κλειστά καταστήματα ανακοίνωσε ο Μακρόν.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Παρίσι όπου βρίσκετε ήδη ο volcano με τα post του στο bou ανά χείρας.
Έχει αιτηθεί συνάντηση με την Μαρίν Λεπέν για να της καταθέσει τις αποδείξεις του ό,τι οι δορυφόροι της Γερμανίας έχουν υποταχτεί στην μπότα της φράου Μέρκελ και πως ο Μακρόν έκλεισε το λιανεμπόριο για να φαλιρίσουν τα μαγαζιά και να τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί οι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι του Κούλη.

Μείνετε συντονισμένοι.. :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
Πακέτο μέτρων ενός μήνα με κλειστά καταστήματα ανακοίνωσε ο Μακρόν.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Παρίσι όπου βρίσκετε ήδη ο volcano με τα post του στο bou ανά χείρας.
Έχει αιτηθεί συνάντηση με την Μαρίν Λεπέν για να της καταθέσει τις αποδείξεις του ό,τι οι δορυφόροι της Γερμανίας έχουν υποταχτεί στην μπότα της φράου Μέρκελ και πως ο Μακρόν έκλεισε το λιανεμπόριο για να φαλιρίσουν τα μαγαζιά και να τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί οι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι του Κούλη.

Μείνετε συντονισμένοι.. :confused:
Ρε καθαριστή του ΥΓΕΙΑ που το παίζεις τρολαρωντσς ότι είσαι κ γιατρός άντε κ γαμησου
Χαιρεκακε άνθρωπε που χαίρεσαι με την φτώχεια κ την ανεργία του αλλουνου
Είσαι μίζερος δυστυχισμένος

Βλάκα κομματοσκυλο
Φτωχομπινε κουκογλειφτη

Αυτά που έχω δει κ έχω κάνει στη ζωή μου εσύ ούτε σε εκατό ζωές μίζερε πουστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom