Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.160
Πόντοι
26.141
Πακέτο μέτρων ενός μήνα με κλειστά καταστήματα ανακοίνωσε ο Μακρόν.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Παρίσι όπου βρίσκετε ήδη ο volcano με τα post του στο bou ανά χείρας.
Έχει αιτηθεί συνάντηση με την Μαρίν Λεπέν για να της καταθέσει τις αποδείξεις του ό,τι οι δορυφόροι της Γερμανίας έχουν υποταχτεί στην μπότα της φράου Μέρκελ και πως ο Μακρόν έκλεισε το λιανεμπόριο για να φαλιρίσουν τα μαγαζιά και να τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί οι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι του Κούλη.

Μείνετε συντονισμένοι.. :confused:
Κ σαν καθαριστής που να ξέρεις από οικονομία ρε στολές καρκίνος του ελληνικού κράτους κομματοσκυλο
Το κεφάλαιο γάμα κ κουμαντάρει όποιον θέλει είτε λέγεται Γερμανία είτε Γαλλία αρκεί να σε χρεώσει κ να πουλήσει το χρήμα του με τόκο
Αλλά εσύ ο φουκαρας που να ξέρεις από μετοχές αφού όλο νυχτερινη βάρδια είσαι

Αντί να σκύβεις το κεφάλι κομματοσκυλο που παιδιά είναι άνεργα κ δίχως δουλειά ειρωνεύεται

Τελικά όχι ο κορονοιος αλλά ο καρκίνος του έθνους δλδ κομματοσκυλα σαν εσένα πηγαίνουν πίσω την ελλαδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.160
Πόντοι
26.141
.
FB_IMG_1617230570286.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ο αλλος ψεκασμενος (δικηγορος της καρδιας μας) μας ειπε οτι η Ελλαδα εκανε παγκοσμιο ρεκορ χθες στα κρουσματα και οτι ολοι ειναι αχρηστοι :jerking:

ετσι στα γρηγορα ... Ουγγαρια 6.700 κρουσματα και 300 νεκροι (χθες)
οι μαγυαροι πολιτες πρεπει τοτε να κρεμασουν τον Ορμπαν στην κεντρικη πλατεια των ηρωων της Βουδαπεστης

Να τον παρεις σε καμια υποθεση σου να κερδισεις σιγουρα :rockon:
ποιός άλλος είναι δικηγόρος πάλι. όλος ο σύλλογος εδώ γράφει?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πακέτο μέτρων ενός μήνα με κλειστά καταστήματα ανακοίνωσε ο Μακρόν.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Παρίσι όπου βρίσκετε ήδη ο volcano με τα post του στο bou ανά χείρας.
Έχει αιτηθεί συνάντηση με την Μαρίν Λεπέν για να της καταθέσει τις αποδείξεις του ό,τι οι δορυφόροι της Γερμανίας έχουν υποταχτεί στην μπότα της φράου Μέρκελ και πως ο Μακρόν έκλεισε το λιανεμπόριο για να φαλιρίσουν τα μαγαζιά και να τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί οι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι του Κούλη.

Μείνετε συντονισμένοι.. :confused:
Αυτά τα συγκριτικά ρε μύστη, Ελλάδας-Γαλλιας πόσο με καυλώνουν ρε πουστη μου! Είναι σαν τον άλλον που έλεγε η Ελλάδα είναι 12 φορές καλύτερη απ'το Βέλγιο.

Πόσο άθλιοι παίζει να στε ρε τυπε!
Η Ελλάδα έως τώρα έχει συγκριθεί με Σουηδία,οι οποίοι μαλακες κακώς δεν ακολούθησαν στρατηγική Κούλη,με Βέλγιο, τώρα και με Γαλλία.

Στα επόμενα και με Ελβετία :happy:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μα τίποτα; Είμαι 60, εδώ ΚΑΠΩΣ έπεσες μέσα, το συμπέρανες βέβαια αφού εμβολιάστηκα. Ναι λόγω Καραντίνας πήρα λίγα κιλά, δεν έχω όμως διαβήτη, ούτε υπέρταση (υπέρταση ονομάζεται η πάθηση, όχι πίεση, Πίεση (σύμβολο p ή P, αγγλικά: P''ressure) είναι το μέτρο της δύναμης που εφαρμόζεται κάθετα σε μια επιφάνεια ενός αντικειμένου ανά μονάδα εμβαδού της επιφάνειας αυτής) , φοβερός Γενετιστής αποδείχτηκες. Γιατί να έχω κατάθλιψη; έχω αρκετό εισόδημα που καλύπτει τις ανάγκες μου και ενδιαφέροντα που με γεμίζουν. Όσο για σεξ, να ΄ναι καλά τα αλλοδαπά κορίτσια, δεν έχω ανάγκη τις Ελλεηνίδες να μου τα πρήζουν, έχω απελευθερωθεί εδώ και δεκαετίες, γαμώ όποτε έχω καύλες. Το Μπου μου δίνει πληροφορίες για το θέμα που με ενδιαφέρει, δηλ. τον Αγοραίο Έρωτα και ταξίδια σε σεξοπροορισμούς. Απολαμβάνω πια, όσα χρόνια έχω μπροστά μου
Απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια ,πεταξε μου ενα κεφτε, ωχ το ματι μου.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μα τίποτα; Είμαι 60, εδώ ΚΑΠΩΣ έπεσες μέσα, το συμπέρανες βέβαια αφού εμβολιάστηκα. Ναι λόγω Καραντίνας πήρα λίγα κιλά, δεν έχω όμως διαβήτη, ούτε υπέρταση (υπέρταση ονομάζεται η πάθηση, όχι πίεση, Πίεση (σύμβολο p ή P, αγγλικά: P''ressure) είναι το μέτρο της δύναμης που εφαρμόζεται κάθετα σε μια επιφάνεια ενός αντικειμένου ανά μονάδα εμβαδού της επιφάνειας αυτής) , φοβερός Γενετιστής αποδείχτηκες. Γιατί να έχω κατάθλιψη; έχω αρκετό εισόδημα που καλύπτει τις ανάγκες μου και ενδιαφέροντα που με γεμίζουν. Όσο για σεξ, να ΄ναι καλά τα αλλοδαπά κορίτσια, δεν έχω ανάγκη τις Ελλεηνίδες να μου τα πρήζουν, έχω απελευθερωθεί εδώ και δεκαετίες, γαμώ όποτε έχω καύλες. Το Μπου μου δίνει πληροφορίες για το θέμα που με ενδιαφέρει, δηλ. τον Αγοραίο Έρωτα και ταξίδια σε σεξοπροορισμούς. Απολαμβάνω πια, όσα χρόνια έχω μπροστά μου
Η υπέρταση (HTN) ή υψηλή αρτηριακή πίεση, μερικές φορές αρτηριακή υπέρταση, είναι μία χρόνια πάθηση κατά την οποία η αρτηριακή πίεση στις αρτηρίες είναι αυξημένη.
Το μπροκολο ειναι παντα μπροκολο κυριε μπροκολε.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εδω η γιατρός Ευη Κιαγιά λέει οτι διασωληνώνουν άσκοπα ενώ όπως λέει υπάρχουν και άλλοι τρόποι οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται , εξηγει αναλυτικά και τους λόγους τους οποίους επικαλούνται στο γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι άλλοι τρόποι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
ποιός άλλος είναι δικηγόρος πάλι. όλος ο σύλλογος εδώ γράφει?
Το σάιτ έχει κυρίως τον Alex71 ... μπορεί και μερικούς ακόμα λιγότερο γνωστούς , ο συγκεκριμένος δικηγόρος (ο Θάνος Καρατσιώλης) δεν γράφει εδω (από όσο ξέρω τουλάχιστον) αλλά κάνει διάφορα πόστ στο facebook , και ενίοτε και live στο facebook ... το τελευταίο του live αναδημοσίευσα εδω σε προηγούμενη σελίδα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εδω η γιατρός Ευη Κιαγιά λέει οτι διασωληνώνουν άσκοπα ενώ όπως λέει υπάρχουν και άλλοι τρόποι οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται , εξηγει αναλυτικά και τους λόγους τους οποίους επικαλούνται στο γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι άλλοι τρόποι.

εγω καταλαβα οτι λεει οτι κανουν "χειροτερη" θεραπεια σε νοσηλευομενους με κοβιντ γιατι οταν κανανε την καλυτερη συνολικα(με μασκακια βρογχοδιασταλτικα) ειχαν χειροτερο αποτελεσμα σε ολη την κλινικη γιατι κολλουσε πολυς κοσμος με αυτα τα μασκακια, ενω με τα μασκακια του οξυγονου δεν εχουν τετοιο προβλημα οποτε καλως τα συνεχιζουν, οπως και την αντιβιωση που μονο καλο κανει ως προληψη.

αρα τι διαμαρτυρεται αφου πηρε τις απαντησεις της που μας της ειπε μαλιστα η ιδια?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

Εαν ειναι αληθεια αυτα που λεει η συναδελφος (και γιατι να μην την πιστεψω)τοτε βρισκομαστε μπροστα σε εντεταλμενη υπηρεσια εξοντωσης και δημιουργιας πανικου με αποτερω σκοπο?Να την διορθωσω μονο σε κατι γιατι δεν εχει εμπειρια ΜΕΘ.Το φυσιολογικο οξυγονο στο αιμα ειναι πανω απο 95% και οχι 98%.Στις παγκοσμιες οδηγιες δεν χορηγεις οξυγονο οταν εχεις κορεσμο 92και πανω σε πρωτερα φυσιολογικο ατομο.Η μαλακια που κανουν οι γενικα ασχετοι γιατροι μας ειναι οτι οποιος μπενει στην κλινικη του κοτσαρουν Ο2.Δεν χορηγεις Ο2 σε ασθενη
με Χρονια Αναπνευστικη Ανεπαρκεια εαν ο κορεσμος ειναι 88-89% και πανω,θα τον σκοτωσεις.Το οξυγονο ειναι τοξικο και δημιουργει βρογχοσπασμο και αγγειοσπασμο.Ειναι υπευθυνο για θανατους οταν χορηγειται σε οξυ εμφραγμα με κορεσμο >92% καθως και στην επεκταση του. Αντιβιωση δινουμε παντα σε πνευμονιες αφου εχουμε παρει καλλιεργειες ,ευρεως φασματος και αναμενουμε τα αποτελεσματα.
Μεχρι να φτασεις σε διασωληνωση υπαρχουν διαβαθμισεις χορηγησης και τροποι οπως High flow ρινικοι καθετηρες γιατι ολο το παιχνιδι ειναι να αποφυγεις την διασωληνωση,οχι γιατι ειναι δυσκολη αλλα γιατι εαν διασωληνωθει ο ασθενης ειναι δυσκολη η αποσωληνωση και εαν κρατησει πανω απο 10 μερες γινονται ανεπανορθωτες ζημιες στο πνευμονικο παρεγχυμα λογω των ψηλων πιεσεων και ογκων του αναπνευστηρα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
εγω καταλαβα οτι λεει οτι κανουν "χειροτερη" θεραπεια σε νοσηλευομενους με κοβιντ γιατι οταν κανανε την καλυτερη συνολικα(με μασκακια βρογχοδιασταλτικα) ειχαν χειροτερο αποτελεσμα σε ολη την κλινικη γιατι κολλουσε πολυς κοσμος με αυτα τα μασκακια, ενω με τα μασκακια του οξυγονου δεν εχουν τετοιο προβλημα οποτε καλως τα συνεχιζουν, οπως και την αντιβιωση που μονο καλο κανει ως προληψη.

αρα τι διαμαρτυρεται αφου πηρε τις απαντησεις της που μας της ειπε μαλιστα η ιδια?
Εσυ αγραμματε ηλιθιε καλο ειναι να το βουλωνεις γιατι δεν εχεις ιδεα απο Ιατρικη οπως και απο βιολογια.Κοψε τις μπουρδες.

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Στη μέση μεταξύ diogeni c και dik να υποθέσω ?
Συνεχίζοντας από χτες αναλύω τη διαφορά dik και diogenis c

dik: Το εμβόλιο είναι ύποπτο και επικίνδυνο άρα κοροϊδεύω το σύστημα εξασφαλίζοντας ένα μαϊμού πιστοποιητικό και συνεχίζω τη ζωή μου ενδιάμεσα στους εμβολιασμένους που σιγά σιγά θα βγάζουν προβλήματα που εγώ θα τα γλιτώσω

diogenis c: Δεν έχει καμιά σημασία αν το εμβόλιο θα είναι Ρώσικο Κινεζικό ή νερό του σπιτιού παρά μόνο η ένταξη στη λίστα του πιστοποιητικού , δηλαδή του υπάκουου ανθρωπάκου που όταν κάποιοι στα κέντρα αποφάσεων δουν τα ποσοστά εμβολιασμένων ανά χώρα να τρίβουν τα χέρια τους με ένα π.χ 80%. Και αφού κάνουν προγκρόμ κατά του 20% θα ετοιμάζουν παράλληλα το επόμενο καψώνι στους άλλους

κλίνω πιο πολύ προς διογένη αλλά με προβληματίζει που τα εμβόλια αποδεικνύονται σκάρτα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: dik
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
Η υπέρταση (HTN) ή υψηλή αρτηριακή πίεση, μερικές φορές αρτηριακή υπέρταση, είναι μία χρόνια πάθηση κατά την οποία η αρτηριακή πίεση στις αρτηρίες είναι αυξημένη.
Το μπροκολο ειναι παντα μπροκολο κυριε μπροκολε.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν διαφωνώ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ. Η πρώτη σου αναφορά, μίλαγε απλά για πίεση, τον ορισμό της οποίας παρέθεσα. Και το μπρόκολο είναι εξαιρετικό λαχανικό, αλλά δεν έχει σχέση με το επίθετο Μπόκολος.
Στο θολωμένο σου μυαλό
ο κόσμος είναι μια σταλιά
κάτι σκιές απ' τα παλιά,
και κάποιο πάθος σου τρελό,
στο θολωμένο σου μυαλό
Η λαική ψυχή το έχει περιγράψει πολύ καλά

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.189
Πόντοι
4.895
Εαν ειναι αληθεια αυτα που λεει η συναδελφος (και γιατι να μην την πιστεψω)τοτε βρισκομαστε μπροστα σε εντεταλμενη υπηρεσια εξοντωσης και δημιουργιας πανικου με αποτερω σκοπο?Να την διορθωσω μονο σε κατι γιατι δεν εχει εμπειρια ΜΕΘ.Το φυσιολογικο οξυγονο στο αιμα ειναι πανω απο 95% και οχι 98%.Στις παγκοσμιες οδηγιες δεν χορηγεις οξυγονο οταν εχεις κορεσμο 92και πανω σε πρωτερα φυσιολογικο ατομο.Η μαλακια που κανουν οι γενικα ασχετοι γιατροι μας ειναι οτι οποιος μπενει στην κλινικη του κοτσαρουν Ο2.Δεν χορηγεις Ο2 σε ασθενη
με Χρονια Αναπνευστικη Ανεπαρκεια εαν ο κορεσμος ειναι 88-89% και πανω,θα τον σκοτωσεις.Το οξυγονο ειναι τοξικο και δημιουργει βρογχοσπασμο και αγγειοσπασμο.Ειναι υπευθυνο για θανατους οταν χορηγειται σε οξυ εμφραγμα με κορεσμο >92% καθως και στην επεκταση του. Αντιβιωση δινουμε παντα σε πνευμονιες αφου εχουμε παρει καλλιεργειες ,ευρεως φασματος και αναμενουμε τα αποτελεσματα.
Μεχρι να φτασεις σε διασωληνωση υπαρχουν διαβαθμισεις χορηγησης και τροποι οπως High flow ρινικοι καθετηρες γιατι ολο το παιχνιδι ειναι να αποφυγεις την διασωληνωση,οχι γιατι ειναι δυσκολη αλλα γιατι εαν διασωληνωθει ο ασθενης ειναι δυσκολη η αποσωληνωση και εαν κρατησει πανω απο 10 μερες γινονται ανεπανορθωτες ζημιες στο πνευμονικο παρεγχυμα λογω των ψηλων πιεσεων και ογκων του αναπνευστηρα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ένα like για το πρώτο πρωταπριλιάτικο της ημέρας εδώ στο μπου :2funny:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ. Η πρώτη σου αναφορά, μίλαγε απλά για πίεση, τον ορισμό της οποίας παρέθεσα. Και το μπρόκολο είναι εξαιρετικό λαχανικό, αλλά δεν έχει σχέση με το επίθετο Μπόκολος.
Στο θολωμένο σου μυαλό
κάτι σκιές απ' τα παλιά,
στο θολωμένο σου μυαλό
Το μπροκολο ειναι παντα μπροκολο.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
Το μπροκολο ειναι παντα μπροκολο.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
the statement of the obvious. Το Μπρόκολο, είναι πάντα Μπρόκολο, η Φράουλα, είναι πάντα Φράουλα και το Αγγούρι είναι πάντα Αγγούρι. Απλά κάποιοι το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε σαλάτες, κι άλλοι το βάζουν στην κωλοτρυπίδα τους, αφού δεν βρίσκουν κάποιο κωλομπαρά για να τους τη γεμίσει με κρέας. Είναι άσχημο να έχεις τα 4 κακά της μοίρας (άσχημος, φτωχός, πούστης και γέρος)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.189
Πόντοι
4.895
Στο θολωμένο σου μυαλό
κάτι σκιές απ' τα παλιά,
στο θολωμένο σου μυαλό

και ο μακαρίτης ο Πανούσης είχε γράψει ένα τραγούδι που κάτι έλεγε για χειμώνα, αλλά παραδόξως ταιριάζει σε κάθε εποχή :)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
the statement of the obvious. Το Μπρόκολο, είναι πάντα Μπρόκολο, η Φράουλα, είναι πάντα Φράουλα και το Αγγούρι είναι πάντα Αγγούρι. Απλά κάποιοι το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε σαλάτες, κι άλλοι το βάζουν στην κωλοτρυπίδα τους, αφού δεν βρίσκουν κάποιο κωλομπαρά για να τους τη γεμίσει με κρέας. Είναι άσχημο να έχεις τα 4 κακά της μοίρας (άσχημος, φτωχός, πούστης και γέρος)
Τελεια αυτοκριτικη εκανες Μπροκολε.Συγχαρητηρια.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.189
Πόντοι
4.895
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι .... :cheesy:

να σου πω, τόσα χρόνια μέλος διάβαζα για λιλα, κουτσουρα και τα λοιπά αλλά ποτέ δεν βρήκα το θάρρος να μπω στα νήματα που ποστάριζε. Όσοι τα βλέπατε πρέπει να έχετε γερό στομάχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom