Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οι Εβραιοι αποκλειεται να δινανε στον κοσμο τους γιαλαντζι εμβολια.

Βεβαια κατι αστρα ζενεκα ειναι για να χεζεσαι πανω σου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

O μουσικός Φανφάρας παίζει το βιολί του, και ο μικρός δρακουμέλ στο 0:23'' αρχίζει να μερακλώνει..
Σουρεάλ κατάσταση.. κορωνοιός δεν υπάρχει εκεί :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Εγώ θυμάμαι πριν 2-3 δεκαετίες οι μεγάλες πολυεθνικές όπως Nivea, SchwarzKopf, Rayban αλλά και πολλές άλλες, έβγαζαν διαφορετικά προϊόντα για τις χώρες τους και διαφορετικά για τις εξαγωγές σε τριτοκοσμικές χώρες(ανήκε και η Ελλάδα σε αυτή τη κατηγορία)
Θυμάμαι κάτι Έλληνες της Γερμανίας αρχές 90 που δεν καταδέχονταν να χρησιμοποιήσουν καλοπιστικά προϊόντα των Γερμανικών εταιριών αγορασμένα στην Ελλάδα και τα έφερναν πάντα μαζί τους.

• Like
Αντιδράσεις: poppop

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εγώ θυμάμαι πριν 2-3 δεκαετίες οι μεγάλες πολυεθνικές όπως Nivea, SchwarzKopf, Rayban αλλά και πολλές άλλες, έβγαζαν διαφορετικά προϊόντα για τις χώρες τους και διαφορετικά για τις εξαγωγές σε τριτοκοσμικές χώρες(ανήκε και η Ελλάδα σε αυτή τη κατηγορία)
Θυμάμαι κάτι Έλληνες της Γερμανίας αρχές 90 που δεν καταδέχονταν να χρησιμοποιήσουν καλοπιστικά προϊόντα των Γερμανικών εταιριών αγορασμένα στην Ελλάδα και τα έφερναν πάντα μαζί τους.
Θα δειξει τυπε

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Οι γιατροί μπορούν να μας πούνε (αφού διαβάσουν το άρθρο) από τί πέθανε η κυρία;;;;

Πόσο ψέμα θα καταπιείτε ακόμα;;;
Μάλλον όσο οι γυναίκες το σπέρμα. Δυνητικά Απεριόριστη Ποσότητα.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος αρχίζουν οι παρενέργειες :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.471
Πόντοι
786

O μουσικός Φανφάρας παίζει το βιολί του, και ο μικρός δρακουμέλ στο 0:23'' αρχίζει να μερακλώνει..
σφυρίζει κλέφτικα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?????? ηρεμα ρωταω!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
αφηνω αυτο εδω.......
Όπως επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αν οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτραπούν, αναγνωρίζοντας και την κόπωση όλων, δε θα επιτραπούν φαινόμενα συγχρωτισμού όπως σε μικρές πλατείες.
.....Ποσες φορες φωναξα ρε πουστοκαραντικαυλοι οτι το μετρο του περιορισμου δεκαδων χιλιαδων δημοτων, στα στενα ορια ενος δημου ,με ελαχιστο εως καθολου ελευθερο χωρο ,θα επιφερει εκνευρισμο στους πολιτες και εκτοξευση των κρουσματων?????

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Β Γ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΤΙΡΙΡΙ...........με αγαπη ρε παλιοπουστες απο καποιον που ονομασετε απο το πουθενα πσεκασμενο ,μονο και μονο επειδη δεν φοραει ,ουτε θα φορεσει κωμματικα γυαλια!

-ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΕΣ ΣΑΣ!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656

Και εγώ και καμιά 20ριά παλιοί συμμαθητές Άστρα Ζένεκα κάναμε. Σοβαρές παρενέργειες, με 39 πυρετό για δύο μέρες, είχε η γυναίκα του κουμπάρου μου (εγώ τους πάντρεψα, η γκαντεμόφατσα) κι ο άλλος κολλητός μου. Δύο άτομα ανέβασαν δέκατα, και κάποιας πόναγε το χέρι για μια μέρα. Αυτά

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγώ θυμάμαι πριν 2-3 δεκαετίες
και τωρα ισχυει ρε τυπε,ολα νερωμενα και μαιμου ειναι στο μπανανισταν:wink: τελικα ποσοι πεθαναν εδώ αμεσως αφου εμβολιαστηκαν?χωρις να φταιει το όποιο εμβολιο εννοειται απλα μολις το καναν τα τιναξαν:angel: να ειναι καμμια δεκαριά ?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Και εγώ και καμιά 20ριά παλιοί συμμαθητές Άστρα Ζένεκα κάναμε. Σοβαρές παρενέργειες, με 39 πυρετό για δύο μέρες, είχε η γυναίκα του κουμπάρου μου (εγώ τους πάντρεψα, η γκαντεμόφατσα) κι ο άλλος κολλητός μου. Δύο άτομα ανέβασαν δέκατα, και κάποιας πόναγε το χέρι για μια μέρα. Αυτά
Στην παρακατω διαφημιση γραφει οτι εξεχοντες ΩΡΛ μετα απο μελετη 30 ημερων
βρηκαν οτι τα τσιγαρα Καμελ δεν προκαλουν κανενα φαρυγγικο ερεθισμο.Τετοιες διαφημισεις που φερνουν την υπογραφη και Ιατρικων συλλογων υπαρχουν εκατονταδες.Μετα μια 10ετια αρχισαν να πεθαινουν σαν κουνουπια απο χρονια αναπνευστικη ανεπαρκεια,καρκινο πνευμονα,καρκινο κυστεως κλπ.Το ιδιο ειναι και τα εμβολια που διαφημιζονται απο διασημους γιατρους και εταιρειες που τα τσεπωνουν γερα.Εδω θαμαστε σε 5-6 χρονια να τα δουμε τα αποτελεσματα.Η μαλλον εγω θα ειμαι.
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• Καπνισμα.jpg
    Καπνισμα.jpg
    127,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
και τωρα ισχυει ρε τυπε,ολα νερωμενα και μαιμου ειναι στο μπανανισταν:wink: τελικα ποσοι πεθαναν εδώ αμεσως αφου εμβολιαστηκαν?χωρις να φταιει το όποιο εμβολιο εννοειται απλα μολις το καναν τα τιναξαν:angel: να ειναι καμμια δεκαριά ?
Να σου πω την αλήθεια, από την αρχή δεν φοβόμουν σοβαρες παρενέργειες τις πρώτες μέρες του εμβολίου σε όσους εμβολιάζονται. Οι ναρκοληψίες και λοιπά περίμενα να έρθουν μετά από μήνες.
Το οτι υπάρχουν θάνατοι αμέσως μετά τον εμβολιασμό τρομάζω για το τι θα γίνει μετά από κάποιο διάστημα :confused:

• Like
Αντιδράσεις: poppop
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
βρηκαν οτι τα τσιγαρα Καμελ δεν προκαλουν κανενα φαρυγγικο ερεθισμο.Τετοιες διαφημισεις που φερνουν την υπογραφη και Ιατρικων συλλογων υπαρχουν εκατονταδες.Μετα μια 10ετια αρχισαν να πεθαινουν σαν κουνουπια απο χρονια αναπνευστικη ανεπαρκεια,καρκινο πνευμονα,καρκινο κυστεως κλπ.Το ιδιο ειναι και τα εμβολια που διαφημιζονται απο διασημους γιατρους και εταιρειες που τα τσεπωνουν γερα.Εδω θαμαστε σε 5-6 χρονια να τα δουμε τα αποτελεσματα.Η μαλλον εγω θα ειμαι.
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
μπα, μπορεί να έχεις πεθάνει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Εξ άλλου, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Θα δούμε τι θα γίνει με την καταστροφολογία που διασπείρεις

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
μπα, μπορεί να έχεις πεθάνει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Εξ άλλου, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Θα δούμε τι θα γίνει με την καταστροφολογία που διασπείρεις
Στα γεγονοτα που σου παραθετω απαντας με μπουρδες.Μπορει και να πεθανω απο καρκινο παχεος εντερου.Αυτο παιρνει 15 χρονια.Δεν θα υπαρχεις για να το δεις.Προς το παρον τρεχω καθε δευτερη ημερα 10 χιλιομετρα ανωμαλο δρομο και δεν εχω την σακκουλα με τα φαρμακα που εχεις γιατι δεν παιρνω τιποτα.Ισως στα 90 μου να αρρωστησω.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
3 είναι, αλλά και 10 που λες να ήταν οι νεκροί είναι πολλοί λίγοι σε σχέση με τους ηδη 800 νεκρούς από κορονοιο που αντιστοιχούν σε ίδιο πληθυσμο 1.000.000 δηλαδή ανεμβολιαστων Ελλήνων.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.885
Πόντοι
5.006
επιτελους θα αποκτησουν και οι παλαιστινιοι ανεξαρτητο κρατος τυπε...σε 5-6 χρονια που θα αφανιστουν οι εβραιοι που εμβολιαστηκαν ολοι...ουτε ο χιτλερ δεν το πετυχε αυτο!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Στα γεγονοτα που σου παραθετω απαντας με μπουρδες.Μπορει και να πεθανω απο καρκινο παχεος εντερου.Αυτο παιρνει 15 χρονια.Δεν θα υπαρχεις για να το δεις.Προς το παρον τρεχω καθε δευτερη ημερα 10 χιλιομετρα ανωμαλο δρομο και δεν εχω την σακκουλα με τα φαρμακα που εχεις γιατι δεν παιρνω τιποτα.Ισως στα 90 μου να αρρωστησω.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! 39ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ASTRAZENECA – ΤHN ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 65ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom