Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Καραντινόκαυλοι, τι ανιαρή που είναι η συζήτηση μεταξύ σας.
Πιο βαρετή και ανούσια και από τις συζητήσεις στη Βουλή:tired:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ο Νικ είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Στροφή σίγουρα δεν έκανε, αυτά που γράφει στα υπόλοιπα φαίνονται μια χαρά ορθολογικά. Απλά στο θέμα "γριπούλα" το πρόβλημά του είναι η άρνηση (από εγωισμό ή πείσμα) να πει ένα απλό σορρύ λαθος και πάμε παρακάτω. Όπως βλέπεις και από την απάντηση που σου έδωσε (και το έχει γράψει 4 φορές από την επανεμφάνισή του) ακόμη τα ίδια ασυνάρτητα γράφει.
δύσκολο πράγμα η αυτοκριτική
Ο Νικ βγαίνει και λέει ειλικρινώς πως η κατάσταση με βολεύει γιατί παίρνω τη μισθάρα μου και τα ξύνω και δεν δίνω δεκάρα για όλους τους άλλους.
Πείτε το και οι υπόλοιποι καραντινόκαυλοι β´ κατηγορίας πως σας έχει βολέψει η κατάσταση και μην το πάτε έμμεσα και ύπουλα με το να διαβάλετε και να χαρακτηρίζεται όσους δεν συμφωνούν με την Ευρωπαϊκή αντιμετώπιση και κυρίως την Ελληνική.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
Ο Νικ βγαίνει και λέει ειλικρινώς πως η κατάσταση με βολεύει γιατί παίρνω τη μισθάρα μου και τα ξύνω και δεν δίνω δεκάρα για όλους τους άλλους.
Πείτε το και οι υπόλοιποι καραντινόκαυλοι β´ κατηγορίας πως σας έχει βολέψει η κατάσταση και μην το πάτε έμμεσα και ύπουλα με το να διαβάλετε και να χαρακτηρίζεται όσους δεν συμφωνούν με την Ευρωπαϊκή αντιμετώπιση και κυρίως την Ελληνική.
Κ λογικό μου ακούγεται

Ο καθένας κοίτα την τσέπη του!! Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα
Κ εμένα αν μου έδινες ο Κούλης λεφτά τα ίδια θα υποστήριζα!!!!

Ο αλεξ71 κάποτε έγραψε μια σοφή κουβέντα......ότι ο Κούλης είναι έξυπνος διότι παρακολουθεί τις δημοσκοπήσεις

Είδε ότι ακόμα κ οι δύ κ συνταξιούχοι βαρέθηκαν μέσα αφού καλοκαiριαζει κ σου λέει τώρα για να μη χαλάσω το χατίρι των ψηφοφόρων μου ας ανοίξω την αγορά κ ας έχει κ 4 χιλιάδες κρουσματα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
Τώρα τα σουργελα ετοιμάζονται για την κωλοτουμπα του αιώνα

Τόσο καιρό μας έλεγαν ότι δε ακούν κανένα αλλά τους λοιμοξιολογους..
Τώρα που οι λοιμοξιολογοι τους λένε πρέπει να παραμείνουμε κλειστά ,,αυτοί θα τους παρακάμψουν κ θα τα ανοίξουν

Αυτό το γράφω σε όσους νομίζουν ότι ο Κούλης νοιάζεται για εμάς

Αρχιδια!!! Μόνο τους ψήφους κ τις δημοσκοπήσεις κοιτάνε κ στα αρχιδια του ο πολίτης ή ο ασθενής
Άρα καταρρέει το επιχείρημα που μας κρατούσαν κλειστούς δώδεκα μήνες για το καλό της δημόσιας υγείας
Ο κούλης τωρα ετοιμάζει το σχέδιο ανάκαμψης , τον ξεπερασε το ιό.
Σε λίγο το χρήμα θα ρέει άφθονο και θα πηγαίνει στις δεξιές τσέπες,

1 απριλίου όμως πανω απο μισό μύριο εργαζόμενοι στον τουρισμό δε θα πιάσουν δουλειά, ούτε και πέρσυ έπιασαν,
Τα παραπονα τους στον κινέζο που έφαγε λάθος παγκολίνο

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κ λογικό μου ακούγεται

Ο καθένας κοίτα την τσέπη του!! Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα
Κ εμένα αν μου έδινες ο Κούλης λεφτά τα ίδια θα υποστήριζα!!!!
Η πουστιά των καραντινόκαυλων α και β κατηγορίας είναι πως ενώ είναι χαιρέκακοι, βγάζουν κόμπλεξ, κοιτάνε την τσέπη τους και τη προσωπική βόλεψή τους, χρησιμοποιώντας τις ανθρώπινες ζωές ως μέσο. Το παίζουν δήθεν ευαίσθητοι για τα γεροντάκια ως βιτρίνα για να τρέχει από πίσω η βρώμικη ατζέντα του μυαλού τους :vomit:
Μην ξεχνάμε πως όλα τα δεινά των τελευταίων 30 χρόνων από τη Δύση όπως πόλεμοι , μεταναστευτικό και τώρα πανδημία στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού συμβαίνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
για να μη χαλάσω το χατίρι των ψηφοφόρων μου ας ανοίξω την αγορά
μπα μη βιαζεσαι,δε βλεπω να ανοιγουν κατι,οι εμβολιασμοι ειναι χαμηλα ακομα,τωρα εχουν βγαλει μπροστα ενα καινουριο φρουτο απο Αμερικη εναν Παυλακη να κανει τον μπαμπουλα ,εν τω μεταξυ εκει 2 απο τις μεγαλυτερες πολιτειες εχουν πεταξει ακομα και τις μασκες

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
1 απριλίου όμως πανω απο μισό μύριο εργαζόμενοι στον τουρισμό δε θα πιάσουν δουλειά, ούτε και πέρσυ έπιασαν,
Τα παραπονα τους στον κινέζο που έφαγε λάθος παγκολίνο
Όσο ρέουν τα 534€ παρακαλάνε να μην ανοίξει τίποτα γιατι θα πρέπει να πάνε να δουλέψουν 8άωρο για 6-700€ :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
Όσο ρέουν τα 534€ παρακαλάνε να μην ανοίξει τίποτα γιατι θα πρέπει να πάνε να δουλέψουν 8άωρο για 6-700€ :confused:
Ε δεν ειναι και ακριβως έτσι,
Αυτα τα 150 ή 200 ευρω ειναι σημαντικο σε μια οικογενεια με παιδια που η κουτση μαρία εχει τη δανειάρα να πληρώσει γιατι έφυγε απ το αιγάλεω και πηγε στα βορεια προάστια

Επίσης στον τουρισμό δουλευουν πολλοί μαυρα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ε δεν ειναι και ακριβως έτσι,
Αυτα τα 150 ή 200 ευρω ειναι σημαντικο σε μια οικογενεια με παιδια που η κουτση μαρία εχει τη δανειάρα να πληρώσει γιατι έφυγε απ το αιγάλεω και πηγε στα βορεια προάστια

Επίσης στον τουρισμό δουλευουν πολλοί μαυρα
8άωρο για 150-200€ κάνενας δεν είναι διατεθημένος να δουλέψει.
Ας μην ήταν το επίδομα των 534€ να έβλεπες για πότε θα υπήρχαν 1 εκ «χούλιγκαν» στους δρόμους και ούτε πανδημίες θα υπολόγιζαν ούτε ειδικούς ούτε τίποτα..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Τώρα τα σουργελα ετοιμάζονται για την κωλοτουμπα του αιώνα

Τόσο καιρό μας έλεγαν ότι δε ακούν κανένα αλλά τους λοιμοξιολογους..
Τώρα που οι λοιμοξιολογοι τους λένε πρέπει να παραμείνουμε κλειστά ,,αυτοί θα τους παρακάμψουν κ θα τα ανοίξουν

Αυτό το γράφω σε όσους νομίζουν ότι ο Κούλης νοιάζεται για εμάς

Αρχιδια!!! Μόνο τους ψήφους κ τις δημοσκοπήσεις κοιτάνε κ στα αρχιδια του ο πολίτης ή ο ασθενής
Άρα καταρρέει το επιχείρημα που μας κρατούσαν κλειστούς δώδεκα μήνες για το καλό της δημόσιας υγείας
Μπορεί να τα γυρίσουν και οι λοιμωξιολόγοι σιγά σιγά και να πουν οτι καλύτερα με ανοιχτές καφετέριες όπου θα τηρούνται τα μέτρα παρά στα πάρκα ο ένας πάνω στον άλλον , αλλά καλύτερα απο εμένα τα λέει ο δικηγόρος της καρδιάς μας στο χτεσινό του live :P

• Like
Αντιδράσεις: poppop

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

| 3 Νοεμβρίου 2020 | Kυβερνητικός Εκπρόσωπος : Ο Κορωνοιός δεν μεταδίδεται μεταξύ των μαθητών στα σχολεία​

Δημοσιογράφος: Πως το εξηγείτε ότι δεν μεταδίδεται μεταξύ των μαθητών; Δηλαδή είναι λίγο περίεργο.

Στ. Πέτσας: Δεν είμαι λοιμωξιολόγος. Καταγράφω την επιστημονική γνώση.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή μεταδίδεται αλλού και δεν μεταδίδεται μόνο στα σχολεία;

Στ. Πέτσας: Από την αρχή υπήρχαν διάφορες θεωρίες, που έλεγαν ότι μπορεί να ήταν λιγότερο το ιικό φορτίο ή να μεταφέρεται πιο δύσκολα από παιδιά μικρότερης ηλικίας. Οπότε μένω σ’ αυτό.

Το παπαγαλάκι της κυβέρνησης αναμεταδίδει τις απόψεις των σοφών "ειδικών" της επιτροπής ... Θυμηθείτε το όταν αύριο-μεθαύριο σας ξαναπούν τα ίδια ...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μπορεί να τα γυρίσουν και οι λοιμωξιολόγοι σιγά σιγά και να πουν οτι καλύτερα με ανοιχτές καφετέριες όπου θα τηρούνται τα μέτρα παρά στα πάρκα ο ένας πάνω στον άλλον , αλλά καλύτερα απο εμένα τα λέει ο δικηγόρος της καρδιάς μας στο χτεσινό του live :P

Ο «δηκηγόρος της καρδιάς μας» είναι της σχολής closer. Δηλαδή τα κάνατε όλα πουτάνα στη διαχείριση από ανικανότητα και «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε.»

Η σχολή Diogenis c και dik λέει πως όλα έγιναν σωστά και μεθοδευμένα από την κυβέρνηση και «ειδικούς» για να μας αναγκάσουν να πούμε «άντε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο να τελειώνουμε»

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1

Καποιοι ηδη ελεγαν χτες αυτο που λες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
Καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας θα μας δώσει ο Κούλης στην άλλη ζωη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
8άωρο για 150-200€ κάνενας δεν είναι διατεθημένος να δουλέψει.
Ας μην ήταν το επίδομα των 534€ να έβλεπες για πότε θα υπήρχαν 1 εκ «χούλιγκαν» στους δρόμους και ούτε πανδημίες θα υπολόγιζαν ούτε ειδικούς ούτε τίποτα..
Εννοώ τα 200 που χάνουν από την αναστολή.
Όχι μισθό 200

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εννοώ τα 200 που χάνουν από την αναστολή.
Όχι μισθό 200
Βρε κατάλαβα τι εννοείς:wink:
Πως το βλέπουν αυτοί είναι η ουσία :confused:
Εγώ έχω αμέσως δυο στον κύκλο μου που προτιμούν 534€ και αραλίκι παρά 750€ και 8άωρο
Βέβαια είναι πιτσιρικάδες χωρίς οικογένειες.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
Ξεκίνησαν τα όργανα

Ενώ σε όλο τον κόσμο για υπερατλαντικά ταξίδια σου δίνουν 72 hours arrival airport σε αεροπλάνο να έχεις αρνητικό pcr,πλέον λόγω ότι βλέπουν χαμηλή προσέλευση για να εμβολιαστούν το έκαναν στην Γερμανία 48 ώρες που είναι αδύνατο να προλαβεις
Οροφή η μαντάμ Μέρκελ κ σίγουρα ακολούθησε κ εμείς τα σκυλάκια

Δλδ πχ πετώ Πέμπτη 1700 από Μανάους Βραζιλίας για Σάο Πάολο κ 2200 Σάο Πάολο για Γερμανία και φτάνω Γερμανία Παρασκευή 1600

Άρα Παρασκευή 1600 μειων πέντε ώρες διάφορα μείον 48 από τη λήψη τεστ άρα Τετάρτη 1100
Ναι αλλά αποτελέσματα παίρνονται από δώδεκα ώρες έως 36 ώρες άρα αν υποθέσουμε ότι το κάνω 11:02 της Τετάρτη και βγουν τα αποτελέσματα μετά από 30 ώρες εγώ θα πρέπει να είναι ήδη στο αεροπλάνο μαναους- ρμσαο Πάολο

Κάτι που πρακτικά δεν γίνεται να με βάλουν στο αεροπλάνο αφού δε θα έχω τα αποτελέσματα του pcr

Φανταστείτε να έρχεσαι από Αυστραλία Νέα Ζηλανδία
Ξεχασε το

Δλδ σε αναγκάζουν να εμβολιαστείς με πλάγιο τρόπο

ή μήπως κ αυτά που γράφω είναι ψεκασμενα;;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Διαβάζουμε σήμερα:

Εκπρόσωπος της εταιρείας Astra Zeneca τόνισε ότι, ούτε οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ούτε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) δεν έχουν ακόμη αποδείξει αιτιώδη σχέση μεταξύ του εμβολίου και των περιστατικών θρομβώσεων.

Αν αρχίσω να πετάω αμόνια από το μπαλκόνι και σκοτωθεί κανένας να λέω "αα δεν έχει αποδειχθεί αιτιώδης σχέση ότι άμα σε πετύχει το αμόνι μπορεί να πεθάνεις". :2funny:
Να δείτε που η εταιρεία θα βγει κι από πάνω και θα ζητάνε αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση. Και εν τω μεταξύ θα πέφτουν οι μίζες και εκβιασμοί στον ΕΜΑ.

Το χειρότερο είναι πόσοι έχουν πάθει μικροτραυματισμούς από τις θρομβώσεις και δεν το ξέρουμε. Όταν σου λέει πέθαναν 10 καταλαβαίνεις πόσοι μπορεί να έπαθαν μικρο εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια που δεν τα ανέφερε ποτέ κανένας γιατρός. Πέθανε η άλλη χτες 10 λεπτά μετά το εμβόλιο και η πρώτη σκέψη ήταν "αα μπορεί να ήταν τυχαίο".

Αυτά τα φαινόμενα των θρομβώσεων δεν παρατηρήθηκαν στις κλινικές δοκιμές πριν πάρει την έγκριση; Βάλτον τώρα τον "επιστήμονα" της εταιρείας να διατάζει τους πρωθυπουργούς (που το κάνει δηλαδή με τις μίζες). Ικανός είναι να μας σακατέψει όλους και να πουλάει μετά πατερίτσες και καροτσάκια για τους παράλυτους.

Όταν έρθει η ώρα να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη από τα κράτη και τα δικαστήρια δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουν. Αντιθέτως η μεγιστοποίηση του κέρδος σε σχέση με το χρήμα που θα ξοδευτεί για μια επένδυση θα επιβάλλει αυτές τις καταστροφικές-δημιουργικές πρακτικές.

Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Stories

Νέο!

Stories