Τελικά μόνο 66 χιλιάδες τέστ , απλά ανέβηκε το ποσοστό θετικότητας ... απο την άλλη και με το σκεπτικό οτι και τα εμβόλια είναι λίγα , όσο περισσότερα κρούσματα λογικά τόσο γρηγορότερα θα ξεμπερδέψουμε ....Είπαν όντως για 4 χιλιάδες ; Αλλά το θέμα είναι και με πόσα τέστ αν είναι με 80 χιλιάδες πχ καλά είμαστε μάλλον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
φίλε μου προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν με ενοχλεί καθόλου εάν πιστεύεις κάτι διαφορετικό από εμένα. Εγώ διαβάζω ενημερώνομαι και καταλήγω σε άποψη για τον εαυτό μου. Εάν εσύ καταλήγεις σε άλλα συμπεράσματα καλά κάνεις.Όλοι όσοι είναι αντίθετοι στο επίσημο αφήγημα διώκονται ή λασπολογούνται. ΌΛΟΙ. Αν αυτό δεν σου κάνει εντύπωση τότε δεν καταλαβαινόμαστε.
Εντύπωση δεν μου κάνει τίποτα αλλά επίτρεψέ μου να εμπιστεύομαι περισσότερο την επιστημονική κοινότητα παρά τις παραφωνίες που έχουν και βάσιμους λόγους να είναι παράφωνοι.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
προφανέστατα και εστιάζω στον άνθρωπο, αφού το άρθρο που έβαλες τον έχει κεντρικό πρόσωπο! κάθε γνώμη που διαβάζω για να την αξιολογήσω θα πρέπει να μάθω και το ιστορικό του ανθρώπου που λέει τη γνώμη.Εστίασες στον άνθρωπο. Εμπιστεύομαι όσους ξέρουν αφού εγώ δεν ξέρω αρκετά.
Κάποιος που έφτασε μέχρι την θέση του αντιπροέδρου, ένα χρόνο πριν είχε αντίθετες απόψεις και αποχωρώντας από την εταιρία μέχρι και οι επιστήμονες πρώην συνάδελφοι λένε ότι δεν τον αναγνωρίζουν για μένα δεν έχει ισχυρή αξιοπιστία.
Πεστο σε αυτους που ηταν υπερ της ανοσιας της αγελης που για να επιτευχθει χρειαζεται εκ των πραγματων χιλιαδες νεκρους εφοσον πρεπει να κολλησει το 70% του πληθυσμου για να εχει αποτελεσμα, ενω τωρα ειναι κατα των εμβολιων που προσφερουν σχεδον το ιδιο αλλα με μηδαμινα ποσοστα θανατων απο τον εμβολιασμο.Στην ουσία και ο εμβολιασμός έρχεται να ενισχύσει την ανοσία της αγέλης , προστιθέμενος σε αυτούς που έχουν ηδη νοσήσει , τωρα το ποιός τρόπος δίνει περισσότερη προστασία σε βάθος χρόνου κτλ μάλλον θα το μάθουμε κάποια χρόνια αργότερα.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Αυτά να μας τα ξαναπείς όταν θα έχεις μειώσεις στον μισθό σου λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας στα επόμενα χρόνια. Φυσικά δεν έχεις παιδιά που βγαίνουν στην αγορά εργασίας για να ανησυχείςδεν κρυβουν τιποτα,
ειχαμε πχ σε μια χωρα 100 νεκρους παραπανω απο αυτοκτονιες και καρδιακα λογω του στρες της καραντινας αλλα ειχαμε και 300 νεκρους λιγοτερους ΝΕΟΥΣ λογω αυτοκινητστικων που επισης ελατωθηκαν με τα λοκνταουν. και φυσικα και καποιες ΧΙΛΙΑΔΕΣ κυριως ηλικιωμενους βεβαια που γλυτωσαν απο κορονοιο.
η ζυγαρια σαφως γερνει υπερ των μετρων σε αριθμο νεκρων και αυτο φαινεται απο τον αριθμο νεκρων που εχουμε εμεις απο αυξηση σε αυτοκτονιες και αυξηση πχ σε στεφανιαια νοσο κλπ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.000 συνολο
ενω η σουηδια που δεν μειωθηκαν τα αυτοκινητιστικα και ειχαν αλλους 5.000 λογω κορονοιου ειναι χειροτερα , οποτε μην ζηλευετε τα ανοικτα μαγαζια τους.
περαστικα στους επιχειρηματιες που ειναι η μειοψηφια και υποφερουν πολυ οικονομικα, για την πλειοψηφια που ειναι ανεργοι, συνταξιουχοι, δημοσιοι υπαλληλοι, επιχειρησεις οπως χασαπικα και φουρνοι και σουπερ μαρκετ που ειναι ανοικτα ειναι καλυτερα απο το να ειχαμε παραπανω χιλιαδες νεκρους απο απο κορονοιο ή αυτοκινητιστικο μετα απο ξενυχτι .
Τύπε να προτείνουμε κάθε χειμώνα να κάνουμε ένα 5μηνο λοκνταουν μήπως και σωθούν κάποιες χιλιάδες ευπαθών και ηλικιωμένων από την απλή γριππη...ποσο αναξιοπιστα ομως?
δεν μπορει να γεμισαν 750 μεθ ΕΠΙΠΛΕΟΝ με περσι και να μη τρεχει κατι.
αυτο που τρεχει λοιπον ειναι ενας ιος που μεταδιδεται 3 φορες πιο ευκολα και σκοτωνει 3 φορες περισσοτερο απο την γριπη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΗΤΖ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΩΣ ΚΑΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ, οχι την αγρια γριπη του 1918 για να μην με λετε κωλοτουμπα.
Το θυμαμαι οτι εχεις ζησει εκει και για αυτο δινω βαση στα ποστ σου οταν αναφερεσαι για αυτη την χωρα ...Το έχω ξαναγράψει άλλες 2 φορές, το Σουηδικό σύνταγμα δεν επιτρέπει περιορισμό κινήσεων και μέτρα τύπου λοκνταουν για έναν ιό τύπου κορώνα. Το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τους πριν ένα χρόνο για να δικαιολογήσει την μη λήψη μέτρων. Μην λέτε ανακρίβειες διότι έτσι νομίζεται ότι έγινε... Πολλοί Σουηδοί ήθελαν περιοριστικα μέτρα αλλά δεν ήταν συνταγματικό να ληφθούν.
Και ποιος σας είπε ότι δεν πήρε μέτρα ή Σουηδία; Πήρε όλα τα μέτρα που πήραμε κι εμείς αλλά χωρίς κλείσιμο της οικονομίας και της κοινωνίας με βασικό τις συστάσεις και την ατομική ευθύνη. Εκεί οι ευπαθείς δεν ψωλαρμενιζαν όλη την μέρα όπως εδώ. Έκαναν και πολλά λάθη πέρυσι τον Μάρτιο αλλά τα πήγαν πολύ καλύτερα και από εμάς στο 2ο και 3ο κύμα. Στην Σουηδία ποτέ δεν υπήρξε συνωστισμός στα ΜΜΜ και άλλα πολλά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Όποιος θέλει λεπτομέρειες να του πω περί Σουηδίας, καθότι έχω ζήσει και δουλέψει εκεί...
τι εγινε λοιπον και απετυχε η Σουηδια παταγωδως και εχει αναλογικα 10πλασιους νεκρους απο την Νορβηγια που προφανως πηρε και αυτη τα ιδια μετρα?
Γιατι οι ψεκασμενοι φερνουν ως παραδειγμα προς μιμηση την πρωτη και οχι την δευτερη λοιπον?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.508
- Πόντοι
- 6.515
δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, απλα μια αποψη ειναιμπορείτε να μου βάλετε την παράγραφο του κανονισμού που λέει ότι εσείς θα μου υποδείξετε τι θα γράφω
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Δεν την ξέρω αυτή την αναφορά στο στατιστικό που λες, είναι λάθος όμως.
Υπάρχει και έρευνα ενός καθηγητή προγραμματισμού του ΔΠΘ που πήρε επίσημα στοιχεία για τους σκοπούς της έρευνας.
Μάλιστα είχε δημιουργήσει και θόρυβο στην ιατρική κοινότητα καθώς κάποιοι "κατηγόρησαν" γιατρούς για καθυστέρηση στην εισαγωγή σε ΜΕΘ, ενώ ορισμένοι έλεγαν πως η καθυστέρηση υπήρχε επειδή περίμεναν να αδειάσει κρεββάτι.
Βέβαια την ίδια εποχή εδώ τα αστέρια της ιατρικής που ντουμπλάρουν όλες τις ειδικότητες, από επιδημιολογία και ανοσολογία μέχρι λοιμωξιολογία και εντατικολογία, έγραφαν ότι οι πολλοί καθημερινοί θάνατοι οφείλονται στο ό,τι βιάζονται να τους βάλουν σε ΜΕΘ γιατί είναι άχρηστοι γιατροί και φοβιτσιάρηδες. Έβαζαν μάλιστα παράδειγμα καθηγητή στο Πανεπιστημιακό Πατρών που τους σώζει εκτός ΜΕΘ.
Γι'αυτό τι έχεις να πεις γιατρέ;
Ο αλγόριθμος "Λάρισα", που μειώνει εντυπωσιακά διασωληνώσεις και θανάτους από CoViD-19 https://www.iatronet.gr/article/100...siaka-diasolhnoseis-kai-thanatoys-apo-covid19
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.196
- Πόντοι
- 3.656
σου απάντησα ποιος είναι ο λόγος, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι λέω αλήθεια για τις μεταλλάξεις των Ιών, κι όμως, συνεχίζεις. ΟΚ, αφού θεωρείς ότι η στάση σου είναι σωστή, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε συζήτηση σε λογική βάσηΜε αυτήν την λογική θα είμαστε ¨τελείως¨ ασφαλείς όταν έχει αποκτήσει αντισώματα το σύνολο του πληθυσμού στον πλανήτη ...... ( και έχουν θανατωθεί όσα είδη ζώων έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να είναι ξενιστές του ιού).......Καλά όταν πλησιάζει η Αφρική και η Ασία το 70% εμβολιασμού..... τότε ειδοποιήστε και στην Ελλάδα όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν το εμβόλιο για να αποφύγουμε τις μεταλλάξεις..... μέχρι τότε οι αερομεταφορές δεν επιτρέπουν το τελείως θεωρητικό σενάριο που αναφέρεις ......
Τόσα μέτρα (τεστ καραντινες κλπ) στα αεροδρόμια και χερσαία σύνορα και δεν αποφύγαμε όχι την Βρετανική ..... αλλά ούτε την Αφρικανική μετάλλαξη .....
Αλήθεια ένας εμβολιασμένος στο ισχνό ιικό φορτίο του μπορεί να μεταφέρει μετάλλαξη ?
Ποιο επίπεδο θεωρείται ισχνό?
5 εμβολιασμένοι με ισχνό ιικό φορτίο μπορούν να ανεβάσουν τα επίπεδα του ιού στον αέρα σε βαθμό που να μεταδοθεί σε 6ο άτομο που βρίσκεται μέσα στο ίδιο δωμάτιο ?
Εάν εμπιστευόμαστε το ισχνό ιικό φορτίο μετά τον εμβολιασμό, φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να απαντήσεις στο ερώτημα επαφής χωρίς προφύλαξη με άτομο φορέα του HIV με μη μεταδοτικά επίπεδα ιού (η επιστήμη εγγυάται απο 75 έως 95% στην περίπτωση εμβολίου και 100% στην περίπτωση μη ανιχνεύσιμου φορτίου HIV).
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το 2010 ο μισθος μου απο 1380 ευρω πηγε στα 730.Αυτά να μας τα ξαναπείς όταν θα έχεις μειώσεις στον μισθό σου λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας στα επόμενα χρόνια. Φυσικά δεν έχεις παιδιά που βγαίνουν στην αγορά εργασίας για να ανησυχείς
Τύπε να προτείνουμε κάθε χειμώνα να κάνουμε ένα 5μηνο λοκνταουν μήπως και σωθούν κάποιες χιλιάδες ευπαθών και ηλικιωμένων από την απλή γριππη...
πληρωνα βενζινες και νοικια γιατι δουλευα 2 νομους μακρια απο τον μονιμο τοπο κατοικιας μου.
δεν ειδα να βαζουν πλατη για μενα τοτε οι ελευθεροι επαγγελματιες τους οποιους συμποναω γιατι αυτοι δουλευουν σκληροτερα , οπως δουλευα και εγω οταν ημουν εξω απο το δημοσιο.
οσων αφορουν την αγορα εργασιας
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕς ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
συμφωνω και το ειπα απο περσι οτι για τα σχολεια ΔΕΝ υπαρχει λογος να τα εχουμε ανοικτα χειμωνα αντι καλοκαιρι, τωρα που βρεθηκε και η λυση της τηλεκπαιδευσης , μπορουμε να δουλευουμε 3-5 μηνες ετσι , ωστε να μην εχουμε καθε χρονο επιδημιες γριπης και κρυολογηματων και πνευμονιων ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ. εγω που κανω τηλεκπαιδευση ειδα οτι ειναι καλυτερα γιατι μπορουμε και τους δειχνουμε πιο ευκολα βιντεο και εικονες και δεν εχουμε και βαβουρα απο τους ταραξιες της ταξης.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Υποεκτίμησαν την σοβαρότητα της κατάστασης, ιδίως στους ηλικιωμένους και άργησαν να πάρουν μέτρα γι'αυτους συγκεκριμένα. Έτσι είχαν μακελειό στις δομές ηλικιωμένων με ταχεία διασπορά του ιού σε αυτές.Το θυμαμαι οτι εχεις ζησει εκει και για αυτο δινω βαση στα ποστ σου οταν αναφερεσαι για αυτη την χωρα ...
τι εγινε λοιπον και απετυχε η Σουηδια παταγωδως και εχει αναλογικα 10πλασιους νεκρους απο την Νορβηγια που προφανως πηρε και αυτη τα ιδια μετρα?
Γιατι οι ψεκασμενοι φερνουν ως παραδειγμα προς μιμηση την πρωτη και οχι την δευτερη λοιπον?
Είναι επίσης στην ιδιοσυγκρασια των Σουηδών η ψυχρότητα που αντιμετωπίζουν τον θάνατο και ιδίως των ηλικιωμένων. Αυτά και άλλα δευτερεύοντα λάθη εκτόξευσαν τους νεκρούς πέρυσι την Άνοιξη. Το μοντέλο αυτό δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ, αλλά δεν συμφωνώ και με αυτό που τελικά εφαρμόσαμε. Δλδ 5 μήνες κλειστή οικονομία και σήμερα 4300 κρούσματα!?!?!?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.196
- Πόντοι
- 3.656
ακόμα κι αν είναι έτσι, η πρωτιά δεν αλλάζει η ουσία του γεγονότος. Οι Ιοί είναι μορφές ζωής, οι οποίες για να επιβιώσουν μεταλλάσσονται συνεχώςΗ πρωτη μεταλλαξη δεν συνεβη στο Ηνωμενο Βασιλειο απλα εκει το πηραν πρεφα πιο γρηγορα ,οταν τους ενημερωσε το ΗΒ τι να ψαχνουν τοτε το βρηκαν και πολλες αλλες χωρες στο εδαφος τους.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.196
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, κι εγώ το έχω διαβάσει σε Επιστημονικές σελίδες, επιταχύνουμε την εξέλιξή τους, αφού τους επιτιθέμεθα με τα φάρμακα - εμβόλια, αλλά δεν έχουμε άλλη λύση. Θα προτιμούσες να λιώνουμε από τη φυματίωση, κι από τις άλλες ασθένειες που ακόμα βράζουν στην Ινδία; πόσα χρόνια έχει να πεθάνει Έλληνας από Λύσσα ή χολέρα;Χωρίς να είμαι ειδικός , έχω την εντύπωση οτι και τα φάρμακα - εμβόλια πιέζουν τους ιούς στο να μεταλλαχτούν , αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ... το θέμα είναι οτι και σωστός να είμαι στο παραπάνω αποκλείεται να ακουστεί για παράδειγμα στα μεγάλα κανάλια.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.196
- Πόντοι
- 3.656
μπορείς να μας πληροφορήσεις τι θέλεις να πεις, και μετά να βάλεις και σαν υποστηρικτικό αυτή την πηγή;Σα μαλάκας ανεβάζω ιστοσελίδες που παρακολουθούν τις μεταλλάξεις και διαβάζω αυτό μετά.
Ορίστε ξανά.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Ρε φίλε που ζεις; Στην Κίνα και μιλάς για υπερπληθυσμό; Η Ελλάδα πεθαίνει, ιδίως την τελευταία δεκαετία, και μας λες μπούρδες; Δες τα στατιστικά για την υπογεννητικοτητα και μετά μιλάμε.το 2010 ο μισθος μου απο 1380 ευρω πηγε στα 730.
πληρωνα βενζινες και νοικια γιατι δουλευα 2 νομους μακρια απο τον μονιμο τοπο κατοικιας μου.
δεν ειδα να βαζουν πλατη για μενα τοτε οι ελευθεροι επαγγελματιες τους οποιους συμποναω γιατι αυτοι δουλευουν σκληροτερα , οπως δουλευα και εγω οταν ημουν εξω απο το δημοσιο.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕς ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
συμφωνω και το ειπα απο περσι οτι για τα σχολεια ΔΕΝ υπαρχει λογος να τα εχουμε ανοικτα χειμωνα αντι καλοκαιρι, τωρα που βρεθηκε και η λυση της τηλεκπαιδευσης , μπορουμε να δουλευουμε 3-5 μηνες ετσι , ωστε να μην εχουμε καθε χρονο επιδημιες γριπης και κρυολογηματων και πνευμονιων ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ. εγω που κανω τηλεκπαιδευση ειδα οτι ειναι καλυτερα γιατι μπορουμε και τους δειχνουμε πιο ευκολα βιντεο και εικονες και δεν εχουμε και βαβουρα απο τους ταραξιες της ταξης.
Οι επιχειρήσεις και λοιποί ΕΕ σε πληρώνουν με τους φόρους που καταβάλουν στο κράτος, όσοι πληρώνουν εν πασει περιπτώσει.
Οσον αφορά το καλοκαιρινό σχολείο τότε είναι καλό ανέκδοτο αυτό.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η νεα γενιά τότε σε συγκαταλέγω στους ανθέλληνες...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.196
- Πόντοι
- 3.656
Μα αυτό δεν έγραψα κι εγώ με άλλα λόγια; ότι αν η Ελλάδα έκανε ακριβώς ότι έκανε και η Σουηδία, τα κρούσματα / θάνατοι θα ήταν πολλαπλάσιαΤο έχω ξαναγράψει άλλες 2 φορές, το Σουηδικό σύνταγμα δεν επιτρέπει περιορισμό κινήσεων και μέτρα τύπου λοκνταουν για έναν ιό τύπου κορώνα. Το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τους πριν ένα χρόνο για να δικαιολογήσει την μη λήψη μέτρων. Μην λέτε ανακρίβειες διότι έτσι νομίζεται ότι έγινε... Πολλοί Σουηδοί ήθελαν περιοριστικα μέτρα αλλά δεν ήταν συνταγματικό να ληφθούν.
Και ποιος σας είπε ότι δεν πήρε μέτρα ή Σουηδία; Πήρε όλα τα μέτρα που πήραμε κι εμείς αλλά χωρίς κλείσιμο της οικονομίας και της κοινωνίας με βασικό τις συστάσεις και την ατομική ευθύνη. Εκεί οι ευπαθείς δεν ψωλαρμενιζαν όλη την μέρα όπως εδώ. Έκαναν και πολλά λάθη πέρυσι τον Μάρτιο αλλά τα πήγαν πολύ καλύτερα και από εμάς στο 2ο και 3ο κύμα. Στην Σουηδία ποτέ δεν υπήρξε συνωστισμός στα ΜΜΜ και άλλα πολλά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Όποιος θέλει λεπτομέρειες να του πω περί Σουηδίας, καθότι έχω ζήσει και δουλέψει εκεί...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
η ελλαδα πριν 150 χρονια ηταν η μιση, πληθυσμιακα και εδαφικα.Ρε φίλε που ζεις; Στην Κίνα και μιλάς για υπερπληθυσμό; Η Ελλάδα πεθαίνει, ιδίως την τελευταία δεκαετία, και μας λες μπούρδες; Δες τα στατιστικά για την υπογεννητικοτητα και μετά μιλάμε.
Οι επιχειρήσεις και λοιποί ΕΕ σε πληρώνουν με τους φόρους που καταβάλουν στο κράτος, όσοι πληρώνουν εν πασει περιπτώσει.
Οσον αφορά το καλοκαιρινό σχολείο τότε είναι καλό ανέκδοτο αυτό.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η νεα γενιά τότε σε συγκαταλέγω στους ανθέλληνες...
και δεν με ενδιαφερει μονο η ελλαδα, με ενδιαφερει ολος ο πλανητης που εγινε 8 δις.
εσυ αν ενδιαφερεσαι τι θα γινει μετα απο 50 χρονια με τους τουρκους πληθυσμιακα κανε παιδια αλλα μην παραπονιασε για το μελλον τους σε μενα, δικη σου αποφαση.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
ευχαριστούμε φίλε, ακούγεται πολύ λογική αυτή η εξήγηση.Υποεκτίμησαν την σοβαρότητα της κατάστασης, ιδίως στους ηλικιωμένους και άργησαν να πάρουν μέτρα γι'αυτους συγκεκριμένα. Έτσι είχαν μακελειό στις δομές ηλικιωμένων με ταχεία διασπορά του ιού σε αυτές.
Είναι επίσης στην ιδιοσυγκρασια των Σουηδών η ψυχρότητα που αντιμετωπίζουν τον θάνατο και ιδίως των ηλικιωμένων. Αυτά και άλλα δευτερεύοντα λάθη εκτόξευσαν τους νεκρούς πέρυσι την Άνοιξη. Το μοντέλο αυτό δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ, αλλά δεν συμφωνώ και με αυτό που τελικά εφαρμόσαμε. Δλδ 5 μήνες κλειστή οικονομία και σήμερα 4300 κρούσματα!?!?!?
υπάρχουν κάπου τα στοιχεία με τις ηλικιακές κατανομές στους θανάτους της Σουηδίας?
δεν ρωτάω από δυσπιστία, προσωπικά συμφωνώ μαζί σου.
ΑκριβωςΜα αυτό δεν έγραψα κι εγώ με άλλα λόγια; ότι αν η Ελλάδα έκανε ακριβώς ότι έκανε και η Σουηδία, τα κρούσματα / θάνατοι θα ήταν πολλαπλάσια
εδω ηταν πολλαπλασια απο ολες τις σκανδιναυικες χωρες (Νορβηγια-Φινλανδια-Δανια) ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ναι αλλα το σχολειο ειναι μια μικρη κοινωνια που πρωτομαθαινει ενα παιδι..οπως ολοι μας αλλωστε ετσι ξεκιναμε ειναι τα πρωτα μας βηματα στην κοινωνια..(πρεπει να παιξει,να τσακωθει,να αντισταθει,να κανει παρεες,να κανει καμακι,..τελως παντων καταλαβαινεις τι εννοω)πιστευεις οτι αυτη η κοινωνικη αποστασιοποιηση εστω και σε αυτην την ηλικια θα κανει καλο?το 2010 ο μισθος μου απο 1380 ευρω πηγε στα 730.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις