Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Συναγερμός στις Αρχές

Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο​

Συναγερμός έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρόνης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.​

Τρεξτε προλαβετε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αλλα το σχολειο ειναι μια μικρη κοινωνια που πρωτομαθαινει ενα παιδι..οπως ολοι μας αλλωστε ετσι ξεκιναμε ειναι τα πρωτα μας βηματα στην κοινωνια..(πρεπει να παιξει,να τσακωθει,να αντισταθει,να κανει παρεες,να κανει καμακι,..τελως παντων καταλαβαινεις τι εννοω)πιστευεις οτι αυτη η κοινωνικη αποστασιοποιηση εστω και σε αυτην την ηλικια θα κανει καλο?
για 10 μηνες απο το σχολειο που οι 5 θα γινουν απο την οθονη θα χασει το παιδι την κοινωνικοποιηση του???
δηλαδη ο πατερας μου που πηγε μονο δημοτικο, εχασε 6 χρονια κοινωνικοποιησης σε σχεση με εμενα??
το αντιθετα θα ελεγα βγηκε περισσοτερο στην κοινωνια και γκομενισε πιο νωρις και εμαθε πως βγαινει το χρημα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
για 10 μηνες απο το σχολειο που οι 5 θα γινουν απο την οθονη θα χασει το παιδι την κοινωνικοποιηση του???
δηλαδη ο πατερας μου που πηγε μονο δημοτικο, εχασε 6 χρονια κοινωνικοποιησης σε σχεση με εμενα??
το αντιθετα θα ελεγα βγηκε περισσοτερο στην κοινωνια και γκομενισε πιο νωρις και εμαθε πως βγαινει το χρημα
αυτο τωρα γιατι θες να γινει για να μην κυκλοφορουν ιοι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Συναγερμός στις Αρχές

Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο​

Συναγερμός έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρόνης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.​

Τρεξτε προλαβετε
και 72 νεκροι σημερα στην χωρα επειδη ηταν ανεμβολιαστοι, κοψτε αυτο το τροπαριο καθε μερα που θα πεθαινει 1 απο παρενεργειες οταν ειχαμε φτασει 100 νεκρους την ημερα πριν λιγους μηνες.

οταν θα πλησιασουν τα θυματα του κορονοιου τοτε να εχετε μουτρα να λετε για τα επικινδυνα εμβολια. (που δε θα τα φτασουν ποτέ γιατι ειναι 1.000 φορες πιο ακινδυνα απο το να μεινεις ανεμβολιαστος)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί οι Ιοί βρίσκονται δισεκατομμύρια χρόνια στη Γη κι έχουν επιβιώσει από καταστροφές τις οποίες κανένα είδος δεν μπόρεσε να επιβιώσει. Αυτοί επιβιώνουν με ένα φοβερά αποτελεσματικό κόλπο, τη μετάλλαξη. Όσο λοιπόν τα τετράποδα δεν εμβολιάζονται, τόσο τους δίνουν περιθώρια / ευκαιρίες για καινούριες μεταλλάξεις. Γιατί νομίζεις πως η πρώτη μετάλλαξη του Ιού συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο δεν πήρε καθόλου μέτρα; όσο περισσότερο κυκλοφοράει ο Ιός, τόσο περισσότερες καινούριες μεταλλάξεις θα κάνει
Καταλαβαινω οτι πρεπει και εσυ κατι να πεις.Ειναι και αυτο συστατικο της Ελληνικης κοινωνιας που στραβοι κουτσοι στο αγιο Παντελεημονα.Ολοι εχουν γνωμη του ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε.Σου υπενθυμιζω οτι οι μεταλλαξεις των μικροβιων εκτιναχθηκαν με τα αντιβιωτικα.Το ιδιο γινεται και με τους ιους.Οι ιοι εαν δεν τους πειραξεις εκφυλιζονται σε πιο απλους.Ρωτα τον φιλο σου τον Βιολογο να σου πει παραδειγματα εαν βεβαια τα διαβασε τα μαθηματα.
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
το 2010 ο μισθος μου απο 1380 ευρω πηγε στα 730.
πληρωνα βενζινες και νοικια γιατι δουλευα 2 νομους μακρια απο τον μονιμο τοπο κατοικιας μου.
δεν ειδα να βαζουν πλατη για μενα τοτε οι ελευθεροι επαγγελματιες τους οποιους συμποναω γιατι αυτοι δουλευουν σκληροτερα , οπως δουλευα και εγω οταν ημουν εξω απο το δημοσιο.

οσων αφορουν την αγορα εργασιας
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕς ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

συμφωνω και το ειπα απο περσι οτι για τα σχολεια ΔΕΝ υπαρχει λογος να τα εχουμε ανοικτα χειμωνα αντι καλοκαιρι, τωρα που βρεθηκε και η λυση της τηλεκπαιδευσης , μπορουμε να δουλευουμε 3-5 μηνες ετσι , ωστε να μην εχουμε καθε χρονο επιδημιες γριπης και κρυολογηματων και πνευμονιων ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ. εγω που κανω τηλεκπαιδευση ειδα οτι ειναι καλυτερα γιατι μπορουμε και τους δειχνουμε πιο ευκολα βιντεο και εικονες και δεν εχουμε και βαβουρα απο τους ταραξιες της ταξης.
Θα εχεις απαιτηση βεβαια να παρεις συνταξη απο την δουλεια των παιδιων των αλλων
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γιατι στο σχολειο δεν μπορεις να γκομενισεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
γινεσαι πιο φλωρος
και που θα βγεις για να γκομενισεις δηλ στα 15-16-17...στα μπαρ και στα κλαμπ? ανηλικος εισαι...τεσπα αν ειναι γραφτο καποιου να βγει μαλακας δε θα τον γλιτωσει αυτο που λες.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Επειδη η διαμαχη ειναι ντερμπυ μηπως ηρθε η ωρα να βαλουμε τα ποσοστα εμβολιασμενων vs ανεμβολιαστων που θα ανακυρηξουν τους νικητες?
Ειναι το 51% στις ηλιακες ομαδες που θα καλεστουν να το κανουν ειναι ενα αποδεκτο ποσοστο ? Οποιος το πιασει θα ειναι και ο νικητης και οι αποψεις του θα εχουν βρει την αναταποκριση της κοινωνιας
Έτσι λένε τα ΜΜΕ. Και με τέτοια ποσοστά εδώ μέσα γράφουν ότι όλοι οι νοσηλευόμενοι είναι οι ανεμβολίαστοι.

Συνημμένα

• IMG_20210329_231535.jpg
    IMG_20210329_231535.jpg
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
ευχαριστούμε φίλε, ακούγεται πολύ λογική αυτή η εξήγηση.
υπάρχουν κάπου τα στοιχεία με τις ηλικιακές κατανομές στους θανάτους της Σουηδίας?
δεν ρωτάω από δυσπιστία, προσωπικά συμφωνώ μαζί σου.
Τα είχα δει κάποια στιγμή και ήταν περίπου τα ίδια με της Ελλάδος. Ίσως λίγο αυξημένη η διαμεση ηλικία των Σουηδών θανόντων από κοβιντ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και οσον αφορα για τον υπερπληθυσμο που λες εγω συμφωνω αν και δε καταλαβαινω με ποια εννοια το λες,αλλα ναι ειναι προβλημα απο πολλες πλευρες κυριως απο περιβαλλοντικες.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
η ελλαδα πριν 150 χρονια ηταν η μιση, πληθυσμιακα και εδαφικα.

και δεν με ενδιαφερει μονο η ελλαδα, με ενδιαφερει ολος ο πλανητης που εγινε 8 δις.

εσυ αν ενδιαφερεσαι τι θα γινει μετα απο 50 χρονια με τους τουρκους πληθυσμιακα κανε παιδια αλλα μην παραπονιασε για το μελλον τους σε μενα, δικη σου αποφαση.
Τύπε αν δεν κάναμε παιδιά αυτοί που κάναμε, εσύ σήμερα θα ήσουν άνεργος

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τι λες ρε φιλαράκι; Δηλαδή τώρα τα παιδιά κοινωνικοποιουνται καλύτερα εν μέσω καραντίνας;;;;;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Έτσι λένε τα ΜΜΕ. Και με τέτοια ποσοστά εδώ μέσα γράφουν ότι όλοι οι νοσηλευόμενοι είναι οι ανεμβολίαστοι.
εάν λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τις απόψεις αυτών των ηλικιακών ομάδων για σοβαρά θέματα, θα πρέπει να ψηφίζουμε όλοι βελόπουλο καρατζαφέρη και να αλοιφόμαστε κεραλοιφές

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι θα ειχαμε λιγοτερα παιδια και λιγοτερους εκπαιδευτικους.

εγω αν ειμαι στο 1% αυτων που σπουδασαν για εκπαιδευτικοι και τοτε θα ημουν στο 1%. ειτε με μικρο πληθυσμο ειτε με μεγαλο θελουν αναλογικα εκπαιδευτικους.

αν δεν ειχα γεννηθει επειδη δεν θα ειχαμε τοσες γεννησεις τοτε στα αρχιδια μου αν δεν υπηρχαν θεσεις εργασιας για εκπαιδυτικους αφου δεν θα ημουν σε αυτον τον κοσμο.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Εγω θα ελεγα οτι αυτοι που εκαναν παιδια να παιρνουν και περισσοτερη συνταξη προσαυξημενη κατα τον αριθμο των παιδιων γιατι ξοδεψαν και χρονο και χρημα για το μεγαλωμα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
οχι θα ειχαμε λιγοτερα παιδια και λιγοτερους εκπαιδευτικους.

εγω αν ειμαι στο 1% αυτων που σπουδασαν για εκπαιδευτικοι και τοτε θα ημουν στο 1%. ειτε με μικρο πληθυσμο ειτε με μεγαλο θελουν αναλογικα εκπαιδευτικους.

αν δεν ειχα γεννηθει επειδη δεν θα ειχαμε τοσες γεννησεις τοτε στα αρχιδια μου αν δεν υπηρχαν θεσεις εργασιας για εκπαιδυτικους αφου δεν θα ημουν σε αυτον τον κοσμο.
Τώρα με ταπωσες, δεν ξέρω τι να πω...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.196
Πόντοι
3.656
Καταλαβαινω οτι πρεπει και εσυ κατι να πεις.Ειναι και αυτο συστατικο της Ελληνικης κοινωνιας που στραβοι κουτσοι στο αγιο Παντελεημονα.Ολοι εχουν γνωμη του ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε.Σου υπενθυμιζω οτι οι μεταλλαξεις των μικροβιων εκτιναχθηκαν με τα αντιβιωτικα.Το ιδιο γινεται και με τους ιους.Οι ιοι εαν δεν τους πειραξεις εκφυλιζονται σε πιο απλους.Ρωτα τον φιλο σου τον Βιολογο να σου πει παραδειγματα εαν βεβαια τα διαβασε τα μαθηματα.
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:
Έλα όμως που οι πραγματικοί Επιστήμονες της Ιατρικής, αντί να περιμένουν ας πούμε να εκφυλιστεί η Σύφιλη, η Λέπρα, η φυματίωση, η Ευλογιά, η Πανούκλα, η χολέρα και άλλες ασθένειες βρήκαν φάρμακα / εμβόλια οι άθλιοι. Έπρεπε να ακούσουν τη γνώμη του Νένα και να μας αφήσουν να πεθαίνουμε και να λιώνουμε. Τελικά αποδεικνύεις με όσα γράφεις τι παθαίνει ο εγκέφαλος ενός άντρα που προσπαθεί να μεταμφιεστεί σε γυναίκα με βοηθήματα, και ίσως με ορμόνες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι λες ρε φιλαράκι; Δηλαδή τώρα τα παιδιά κοινωνικοποιουνται καλύτερα εν μέσω καραντίνας;;;;;
οχι, αλλα δεν ειναι μεγαλο προβλημα η ελλειψη κοινωνικοποιησης λογω της καραντινας.
αν μπορω να το ποσοτηκοποιησω ειχαμε +10 επειδη κανουμε με πολυμεσα μαθημα και -2 επειδη χασανε 4 δεκαλεπτα κοινωνικοποιησης στα διαλειματα με τους συμμαθητες τους. μες το μαθημα απο υπολογιστη πιο ευκολα μαθαινουν κανονες γιατι δεν ειναι και ευκολα να παραβαινουν κανονες πχ να μην καθονται , να μιλαν στον διπλανο ή να βγαινουν απο την ταξη. οι 5 ταραξιες δεν ενοχλουν και για τους υπολοιπους 15 ειναι πολυ πολυ καλυτερο το μαθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom