Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
οχι θα ειχαμε λιγοτερα παιδια και λιγοτερους εκπαιδευτικους.

εγω αν ειμαι στο 1% αυτων που σπουδασαν για εκπαιδευτικοι και τοτε θα ημουν στο 1%. ειτε με μικρο πληθυσμο ειτε με μεγαλο θελουν αναλογικα εκπαιδευτικους.

αν δεν ειχα γεννηθει επειδη δεν θα ειχαμε τοσες γεννησεις τοτε στα αρχιδια μου αν δεν υπηρχαν θεσεις εργασιας για εκπαιδυτικους αφου δεν θα ημουν σε αυτον τον κοσμο.
είσαι από εκείνους που θεωρούν ότι ο μισθός τους σαν ΔΥ προέρχεται από το μαγικό λεφτόδεντρο και όχι από φόρους ανθρώπων που γεννήθηκαν από άλλους ανθρώπους?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Εγω θα ελεγα οτι αυτοι που εκαναν παιδια να παιρνουν και περισσοτερη συνταξη προσαυξημενη κατα τον αριθμο των παιδιων γιατι ξοδεψαν και χρονο και χρημα για το μεγαλωμα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πλέον παιδιά οι Έλληνες, έχουν έρθει πλέον οι επενδυτές στην χώρα!!!!

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
είσαι από εκείνους που θεωρούν ότι ο μισθός τους σαν ΔΥ προέρχεται από το μαγικό λεφτόδεντρο και όχι από φόρους ανθρώπων που γεννήθηκαν από άλλους ανθρώπους?
Λεφτά υπάρχουν. Παλιό αλλά old time classic.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τώρα θα σου πει ότι αν είμαστε 4 μύρια Έλληνες θα ειμασταν όλοι πλούσιοι!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειμαι απο αυτους που ηταν σε δουλεια απο της 03:30 ως τις 14:30 σε φουρνο.
μετα ημουν σε δουλεια που δουλευα 8 και οχι 7 οχταωρα την εβδομαδα χαμαλης σε λεωφορεια.
και επειδη ειχα το μυαλο να σπουδασω και να γραφω καλα, εδωσα πολλες εξετασεις μεχρι να μπω στο δημοσιο.

να κακιζεις αυτους που μπηκαν στο δημοσιο με μεσο και οχι με τα προσοντα τους. αν εχεις και εσυ τα προσοντα μπες να εχεις πολλες διακοπες στο συστηνω ανεπιφυλακτα.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
οχι, αλλα δεν ειναι μεγαλο προβλημα η ελλειψη κοινωνικοποιησης λογω της καραντινας.
αν μπορω να το ποσοτηκοποιησω ειχαμε +10 επειδη κανουμε με πολυμεσα μαθημα και -2 επειδη χασανε 4 δεκαλεπτα κοινωνικοποιησης στα διαλειματα με τους συμμαθητες τους. μες το μαθημα απο υπολογιστη πιο ευκολα μαθαινουν κανονες γιατι δεν ειναι και ευκολα να παραβαινουν κανονες πχ να μην καθονται , να μιλαν στον διπλανο ή να βγαινουν απο την ταξη. οι 5 ταραξιες δεν ενοχλουν και για τους υπολοιπους 15 ειναι πολυ πολυ καλυτερο το μαθημα.
Μόνο στο σχολείο υπάρχει η κοινωνικοποιηση;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τώρα θα σου πει ότι αν είμαστε 4 μύρια Έλληνες θα ειμασταν όλοι πλούσιοι!!!!!
αν ημασταν 4 εκ θα ημουν στους 40.000 που κανουν τους εκπαιδευτικους
οπως τωρα που ειμαστε 10 εκτ ειμαι στους 100.000 που κανουν τους εκπαιδευτικους.

τι σε κανει να πιστευεις πως αν ειχαμε λιγοτερο πληθυσμο θα περισσευαν οι πτυχιουχοι και οχι οι σκουπιδιαρηδες? ευγονικη θα κανανε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οχι, αλλα δεν ειναι μεγαλο προβλημα η ελλειψη κοινωνικοποιησης λογω της καραντινας.
αν μπορω να το ποσοτηκοποιησω ειχαμε +10 επειδη κανουμε με πολυμεσα μαθημα και -2 επειδη χασανε 4 δεκαλεπτα κοινωνικοποιησης στα διαλειματα με τους συμμαθητες τους. μες το μαθημα απο υπολογιστη πιο ευκολα μαθαινουν κανονες γιατι δεν ειναι και ευκολα να παραβαινουν κανονες πχ να μην καθονται , να μιλαν στον διπλανο ή να βγαινουν απο την ταξη. οι 5 ταραξιες δεν ενοχλουν και για τους υπολοιπους 15 ειναι πολυ πολυ καλυτερο το μαθημα.
δηλ σου σπαγανε τα αρχιδια μεσα στη ταξη οποτε λες καλυτερα απο το σπιτι? το ενδεχομενο να σου μειωσουν το μισθο?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ειμαι απο αυτους που ηταν σε δουλεια απο της 03:30 ως τις 14:30 σε φουρνο.
μετα ημουν σε δουλεια που δουλευα 8 και οχι 7 οχταωρα την εβδομαδα χαμαλης σε λεωφορεια.
και επειδη ειχα το μυαλο να σπουδασω και να γραφω καλα, εδωσα πολλες εξετασεις μεχρι να μπω στο δημοσιο.

να κακιζεις αυτους που μπηκαν στο δημοσιο με μεσο και οχι με τα προσοντα τους. αν εχεις και εσυ τα προσοντα μπες να εχεις πολλες διακοπες στο συστηνω ανεπιφυλακτα.
δεν κακίζω κανέναν. Το μόνο που θα ήθελα είναι ίσως αναγνώριση και σίγουρα σεβασμό όταν μου μιλάς από την στιγμή που σε ντύνω σε ταϊζω και γενικότερα σε συντηρώ.
Ό,τι έκαναν οι γονείς σου δηλαδή μέχρι να σε μεγαλώσουν και μετά ανέλαβα να το κάνω εγώ χωρίς ερώτηση.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
αν ημασταν 4 εκ θα ημουν στους 40.000 που κανουν τους εκπαιδευτικους
οπως τωρα που ειμαστε 10 εκτ ειμαι στους 100.000 που κανουν τους εκπαιδευτικους.

τι σε κανει να πιστευεις πως αν ειχαμε λιγοτερο πληθυσμο θα περισσευαν οι πτυχιουχοι και οχι οι σκουπιδιαρηδες? ευγονικη θα κανανε?
Φίλε τέλος συζήτησης, δεν σε καταλαβαίνω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δηλ σου σπαγανε τα αρχιδια μεσα στη ταξη οποτε λες καλυτερα απο το σπιτι? το ενδεχομενο να σου μειωσουν το μισθο?
απαντησα μου μειωσαν πολυ τον μισθο το 2010 δεν κλαφτηκα. απο 1380 στα 730.

για το σπασιμο των αρχιδιων φταιμε οι εκπαιδευτικοι που δεν εφαρμοζουμε τον νομο να διωξουμε τους μαθητες που δεν θελουν να κανουν μαθημα αλλα να ενοχλουν την εκπαιδευση των υπολοιπων.

το 1950 δεν ειχαν τετοια θεματα γιατι για να μπεις πχ στο γυμνασιο εδινες σοβαρες εξετασεις οποτε αυτοι δεν υπηρχαν και αν 1 ετυχε να ειναι τετοιος ηταν αυστηρες εποχες και τον εδιωχναν.

τωρα με την τηλεκπαιδευση χωρις να φυγουν αυτοι , πρακτικα τους ειναι αδυνατο να ενοχλουν τους συμμαθητες τους, ουτε χαρτακια μπορουν να τους πεταξουν, ουτε να τους χτυπησουν στο διαλειμα και να τους κανουν μπουλινγκ, ουτε να αρνουνται να κατσουν στην θεση τους καθυστεροντας το μαθημα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
για 10 μηνες απο το σχολειο που οι 5 θα γινουν απο την οθονη θα χασει το παιδι την κοινωνικοποιηση του???
δηλαδη ο πατερας μου που πηγε μονο δημοτικο, εχασε 6 χρονια κοινωνικοποιησης σε σχεση με εμενα??
το αντιθετα θα ελεγα βγηκε περισσοτερο στην κοινωνια και γκομενισε πιο νωρις και εμαθε πως βγαινει το χρημα
Tυπε ,ξερει ο πατερας σου οτι κυνηγιεσαι με τραβελια στην ελβετια με τα βυζγια σου λαδωμενα?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
λιγα και καλα ειναι αν εμβολιαστουμε και δεν παμε νοσκομειο με κορονοιο και ανοιξουν και οι δραστηριοτητες χωρις περιορισμους οπως στο ισραηλ,

δεν ειναι λιγα και καλα αν τρεχεις στα νοσοκομεια για εσενα ή για συγγενεις σου και εχουν λοκνταουν την ντισκο που θελεις να χορεψεις και το μπουρδελο που θελεις να γαμησεις.
Τυπε,αυτα πες τα σε αλλους δυ φιλους σου.

Εγω ακολουθω τα χναρια του πρωθυπουργου,παω βολτουλες βουνο για μαουντεν,νησακια,βρισκομαι με φιλαρακια κανοντας μπαρμπεκιου στη φυση,ετοιμαζω ταξιδακι την αλλη βδομαδα εκτος ελλαδος και θα κανω και πασχα στο χωριο μου οπως η Ντορα,

Δεν μας σταματα τιποτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε τέλος συζήτησης, δεν σε καταλαβαίνω
συμφωνω. δεν μπορεις να καταλαβεις οτι αν μεναμε 100.000 ελληνες στην χωρα δεν θα ημασταν μονο οι 100.000 εκπαιδευτικοι αλλα 1.000 μονο εκπαιδευτικοι και 99.000 οι υπολοιποι , οποτε παλι αυτοι οι 1.000 θα ειχανε δουλεια στα ιδια ποσοστα με σημερα που τα νουμερα ειναι 100 φορες μεγαλυτερα.

οταν ειχαμε πληθυσμο 5 εκ ηταν ανεργοι διπλασιοι εκπαιδευτικοι??? ΟΧΙ υπηρχαν και τοτε αναλογοι του πληθυσμου.

σαν να σου λεω εγω αν δεν υπηρχαμε οι υπολοιποι δεν θα ειχαν δουλεια οι μπακαλιδες. οχι θα ειχαν γιατι και αυτοι θα ηταν αναλογικα πολλοι λιγοτεροι.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Τυπε,αυτα πες τα σε αλλους δυ φιλους σου.

Εγω ακολουθω τα χναρια του πρωθυπουργου,παω βολτουλες βουνο για μαουντεν,νησακια,βρισκομαι με φιλαρακια κανοντας μπαρμπεκιου στη φυση,ετοιμαζω ταξιδακι την αλλη βδομαδα εκτος ελλαδος και θα κανω και πασχα στο χωριο μου οπως η Ντορα,

Δεν μας σταματα τιποτα.
Τύπε είσαι βλέπω ένθερμος Νεοδημοκράτης :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Tυπε ,ξερει ο πατερας σου οτι κυνηγιεσαι με τραβελια στην ελβετια με τα βυζγια σου λαδωμενα?
τιποτα απο αυτα που γραφεις δεν εχει συμβει κι ο πατερας μου εχει πεθανει εδω και χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom