Κατ αρχην το IQ μου το καθοριζουν τα δυο Πανεπιστημια που τελειωσα και οι 4 γλωσσες που μιλαω.Οχι εσυ.
Δευτερον πρεπει να αποδειξεις η να κρινεις με αναλυση εαν ποσταρω ανοησιες,αυτη ειναι και η απαντηση καποιου που διαφωνει.
Καταλαβαινω οτι (και ετσι ηταν παντα)την δυσκολη θεση που βρισκεσαι λογω ελλειψης γνωσεων,οπως και πολλοι αλλοι, να καταλαβεις τι γραφει ο αλλος και να απαντησεις οποτε ο χαρακτηρισμος του αλλου με καποιο κατα την γνωμη σου υποτιμητικο τιτλο νομιζεις οτι σου δινει δυναμη και οτι εκανες κατι σπουδαιο.
Εγω παραθετω επισημα στοιχεια κρατων τα οποια εσυ τα θεωρεις ανοησιες.Αυτο και αν ειναι ανοησιες.
Τελευταιο,αυτος που ανακαλυψε το κομπιουτερ με το οποιο παιζετε εδω μεσα
το ανακαλυψε μια βρωμοπουστα κατα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο στην Αγγλια και μειωσε την διαρκεια του κατα δυο χρονια.
Φιλακια αντρακλες.
Όπως σου έγραψε και ο πουτανοβιος κανένα πανεπιστήμιο ή συσώρευση γνώσης δεν ισοδυναμεί ή καθορίζει εξ ορισμού την εξυπνάδα /IQ. Κλασικά άτομα όπως εσύ νιώθουν την ανάγκη να επικαλεστούν τίτλους για να πείσουν για την ορθότητα της άποψης τους.
Η πραγματικότητα είναι ότι τα πτυχία που έχεις, οι γλώσες που μιλάς και τα συγγράμματα που έχεις μαζέψει στη βιβλιοθήκη σου φαίνεται δεν ήταν αρκετά για να σου μάθουν τα βασικά, όπως ας πούμε τη διαφορετική έννοια που έχουν οι λέξεις ανακάλυψη και εφεύρεση.
και αφού καταλαβαίνεις τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι λόγω έλλειψης γνώσεων ας θυμηθούμε :
- όταν εμφανίστηκες και έγραψες για αυξηση νεκρών στην Αγγλία μετά τους εμβολιασμούς σε ρώτησα που το στηρίζεις αφού δεν ξέρεις ποιοι από τους θανόντες είχαν εμβολιαστεί, αλλά μετά ...ξέχασες να απαντήσεις να με διαφωτίσεις και μένα. Ας μην αναφερθώ στις αυθαίρετες συσχετίσεις που έκανες στα διαγράμματα που είχες ποστάρει. Και η πλάκα είναι που είχες πάρει τις μετρητοίς το "δεν καταλαβαίνω" που είχαγράψει και καθόσουν και μου έγραφες αναλυτικά τι έδειχναν....
- τα ίδια έγραψες και για τους νεκρούς στο Ισραήλ.
- στις ερωτήσεις που σου έκανα σχετικά με τα όσα έγραψες για αεροψεκασμούς πάλι ξέχασες να απαντήσεις. Θα μας κρατήσεις σε αγωνία ; το κοινό του μπου φλέγεται να μάθει τι μας κρύβουν και το ξέρεις μόνο εσύ
- όταν έγραψες κάτι περι βιολογιάς σου απάντησε κατάλληλα ο Νικ1410...βασικά σε τάπωσε αλλά ας μη το κάνουμε θέμα.
-για τους παπούδες που πολεμούσαν στα βαθειά γεράματα στην αρχαιότητα ομολογώ μας θάμπωσες, χαλάλι τα λεφτά που ξόδεψες για τη βιβλιοθήκη
- για όσα έγραψες για τις μάσκες, τι να πω εγώ ο αμόρφωτος, η πραγματικότητα σε επιβεβαιώνει πλήρως καθημερινά σε όλο τον πλανήτη ένα χρόνο τώρα....
- τον Μπόκολο τον έχει αφήσει με την απορία τόσες μέρες σχετικά με αυτό που σε ρώτησε. Θα μας κρατάς σε αγωνία ή θα μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις σου ; ο Μπόκλος πάντως πιστεύει σε σένα, μην το απογοητεύεις
αφήνω τελευταία την εξυπνάδα που πέταξες σχετικά με υποτιμητικό μου σχόλιο και την αναφορά σου στον Turing. Όπως έχω γράψει και σε άλλους με ενδιαφέρει πραγματικά να διαβάσω οποιαδήποτε άποψη ή ερμηνεία κυρίως αν είναι αντίθετη με την δική μου ή αυτή που θεωρείται ευρέως αποδεκτή. Γι' αυτό άλλωστε μπήκα στον κόπο να σχολιάσω πριν λίγο καιρό αυτό που είχες γράψει για την Αγγλία, ήθελα να δω τον τρόπο σκέψης σου. Δεν ξέρω τι κάνουν οι υπόλοιποι, προσωπικά δεν κρίνω κανέναν που γράφει εδώ μέσα με βάση τις πολιτικές ή όποιες άλλες πεποιθήσεις του, πχ. στη δική σου περίπτωση τις σεξουαλικές. Αυτό που κρίνω και σχολιάζω είναι ο μη ορθολογικός τρόπος που συνδέουν αρκετοί ασύνδετα δεδομένα και πληροφορίες για να φτάσουν στην ερμηνεία που έχουν προαποφασίσει. Όπως καλή ώρα εσύ, τώρα που έκανες και επίκληση των τίτλων δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον.
Α, και για τον Turing, δεν ξέρω γιατί τον αναφέρεις. Αν κάνεις τον συνειρμό ότι ο τύπος ήταν ιδιοφυία και ήταν και αδελφή άρα κάποιος άλλος που είναι αδελφή θα είναι και ιδιοφυία....είπαμε συνέχισε να γράφεις, για να σπάμε πλάκα.
Και δεν ξέρω αν μόνο αυτός θεωρείται ότι εφηύρε (και όχι ανακάλυψε
) τον σύγχρονο υπολογιστή. Εμένα (που είπαμε είμαι αγράμματος) ο γούγλης μου βγάζει διάφορους