diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Καλά το ποιο θα μπει πρώτο, για το κουτσουρεμένο ύψος που έχει το κόκκινο τι δικαιολογία να πούμε;το κοκκινο επρεπε να μπει πρωτο ομως...
Καλά το ποιο θα μπει πρώτο, για το κουτσουρεμένο ύψος που έχει το κόκκινο τι δικαιολογία να πούμε;το κοκκινο επρεπε να μπει πρωτο ομως...
Οι πονηροί στα κανάλια είπανε μόνο ότι 1 εκατομμύριο εμβόλια γίνανε. Αυτό δεν μεταφράζεται σε 1 εκατομμύριο εμβολιασμένους λόγω των 2 δόσεων. Το ωραίο είναι ότι τους αποκάλυψε "εμβολιασμένο" site, με στοιχεία.βαλε και 1 μυριο εμβολιασμενοι
Δυστυχώς όχι, δεν είναι ηλίθιοι.Είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι?
30 μονάδες μπροστά ο Κούλης με τις γνωστές δημοσκοπήσεις που δείχνουν το 29% μικρότερο από το 28%;Η πλατεία στη Νέα Σμύρνη έχει γεμίσει εδώ και μισή ώρα από κόσμο που αποθεώνει τον Κουλη και τον Χρυσοχουντιδη επειδη τα γουρουνάκια τους βαράνε ανθρώπους που δεν έχουν ταυτότητα μαζι τους
Άλλες 30 μονάδες μπροστά ο Κουλης!
Tι σημασια εχουν οι αριθμοι τυπε?Ετσι κι αλλιως τιποτα δεν μενει,για ενα λαθος θα τα χαλασουμε?30 μονάδες μπροστά ο Κούλης με τις γνωστές δημοσκοπήσεις που δείχνουν το 29% μικρότερο από το 28%;Η πλατεία στη Νέα Σμύρνη έχει γεμίσει εδώ και μισή ώρα από κόσμο που αποθεώνει τον Κουλη και τον Χρυσοχουντιδη επειδη τα γουρουνάκια τους βαράνε ανθρώπους που δεν έχουν ταυτότητα μαζι τους
Για παράδειγμα στην Ινδία, ο ορισμός της τριτοκοσμικής χώρας, τα κρούσματα και οι νεκροί έχουν πάρει τρελό κατήφορο εδώ και πολλούς μήνες. Οι ειδικοί "αναρωτιούνται" γιατί; Γιατί δεν πέθανε το 1% - 3% των Ινδών άραγε; Τι κρίμα :-( (το αναρωτιούνται σε εισαγωγικά βέβαια, ψευτοθεατρικά "αναρωτιούνται" προφανώς)Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?
Για παράδειγμα στην Ινδία, ο ορισμός της τριτοκοσμικής χώρας, τα κρούσματα και οι νεκροί έχουν πάρει τρελό κατήφορο εδώ και πολλούς μήνες. Οι ειδικοί "αναρωτιούνται" γιατί; Γιατί δεν πέθανε το 1% - 3% των Ινδών άραγε; Τι κρίμα :-( (το αναρωτιούνται σε εισαγωγικά βέβαια, ψευτοθεατρικά "αναρωτιούνται" προφανώς)Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?
Επίσης εκεί υπάρχει και αντίσταση εναντίον των εμβολίων από τους κατοίκους λόγω προηγούμενων θηριωδιών του ΠΟΥ και φαρμακευτικών εταιρειών.
30 μονάδες μπροστά ο Κούλης με τις γνωστές δημοσκοπήσεις που δείχνουν το 29% μικρότερο από το 28%;Η πλατεία στη Νέα Σμύρνη έχει γεμίσει εδώ και μισή ώρα από κόσμο που αποθεώνει τον Κουλη και τον Χρυσοχουντιδη επειδη τα γουρουνάκια τους βαράνε ανθρώπους που δεν έχουν ταυτότητα μαζι τους
Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?τους φορτωνουν με μπουλντοζες σε τριαξονικα?Εχουνε κλειστα τα παντα ενα χρονο?....ΑΡΧΙΔΙΑ.....μεχρι και διαφημισεις βαζουν εδω ποσο ασφαλη μερη ειναι .....αντε με τις μαλακιες σας ολη την ωρα....
Πρωτοι εσεις ,ξαναγραφω,θα χατε βγει στους δρομους αν αυτα τα ξεφτιλικια τα εκανε ο συμπιζα......ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ!
Στ αρχιδια μου ο συριζα.
Διαβαζω απο φιλο εδω μεσα οτι κι αυτος εκει που δεν ακουγε για κρουσματα και θανατους, πλεον εχει 5 στον κυκλο του, χωρις υποκειμενα, χωρις να ειναι ηλικιωμενοι και ο ενας παει, μας αφησε ηδη.
Δε φοβαμαι αλλα δεν παιζω και μ αυτα. Ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?τους φορτωνουν με μπουλντοζες σε τριαξονικα?Εχουνε κλειστα τα παντα ενα χρονο?....ΑΡΧΙΔΙΑ.....μεχρι και διαφημισεις βαζουν εδω ποσο ασφαλη μερη ειναι .....αντε με τις μαλακιες σας ολη την ωρα....
Πρωτοι εσεις ,ξαναγραφω,θα χατε βγει στους δρομους αν αυτα τα ξεφτιλικια τα εκανε ο συμπιζα......ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ!
Στ αρχιδια μου ο συριζα.
Διαβαζω απο φιλο εδω μεσα οτι κι αυτος εκει που δεν ακουγε για κρουσματα και θανατους, πλεον εχει 5 στον κυκλο του, χωρις υποκειμενα, χωρις να ειναι ηλικιωμενοι και ο ενας παει, μας αφησε ηδη.
Ακριβώς τα ίδια μου είπε κολλητός επιχειρηματίας από Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο κύμα είχε κρούσμα μόνο ένα γνωστό, από την εποχή που ήμασταν 20χρονοι. Τώρα, έχει 5 πελάτες εκ των οποίων ένας κατέληξε
Ειμαι απο τους πρωτους εδω μεσα που φωναζω για ατομικη ευθυνη, λογω της ανημποριας-αδυναμιας-ανευθυνοτητας-ανικανοτητας (αναλογα με την κομματικη σας τοποθετηση παρτε οποιον ορισμο θελετε) του κρατους να προστατευσει τους πολιτες του.Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?τους φορτωνουν με μπουλντοζες σε τριαξονικα?Εχουνε κλειστα τα παντα ενα χρονο?....ΑΡΧΙΔΙΑ.....μεχρι και διαφημισεις βαζουν εδω ποσο ασφαλη μερη ειναι .....αντε με τις μαλακιες σας ολη την ωρα....
Στ αρχιδια μου ο συριζα.
Ακριβώς τα ίδια μου είπε κολλητός επιχειρηματίας από Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο κύμα είχε κρούσμα μόνο ένα γνωστό, από την εποχή που ήμασταν 20χρονοι. Τώρα, έχει 5 πελάτες εκ των οποίων ένας κατέληξε
Ας το τυπε, θα μας πουν οτι λεμε τον ιδιο οι πσεκαζμενοι.
Εγώ θα έλεγα ότι και πολλά περιστατικά θανάτων από covid δεν καταγράφονται ως τέτοια λόγω έλλειψης τεστ, νοσοκομείων κλπ. Αλλά και πάλι μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά μεταξύ καταγεγραμμένων θανάτων και αναμενόμενων (περίπου εκατονταπλάσια).Μήπως η απάντηση είναι το γεγονός πως όσοι ζουν στην Ινδία σήμερα, έχουν επιβιώσει από πείνα, χολέρα, κι αμέτρητες αρρώστιες; με λίγα λόγια μόνο όσοι καλή κράση;
ΥΓ...Γελαγαμε οταν βλεπαμε σκηνικα ινδους μπατσους να βαρανε με ματσουκια φτωχοδιαβολους στη βομβαη και το δελχι ....Γελαγαμε οι μαλακες.....ΓΕΛΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ!