CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
μαλλον θελεις να γραψεις "τα λουκετιασες"....κακως γραφω ορισμενες φορες τοσα πολλα ,λαθος μου,γιατι κατι βλαμμενα σαν εσενα,πρωτοκωλαριοι σε καποια δ.υ στο πουθενα θα εχουν και μουτρα να μου δωσουν συμβουλες....μαγεια ,το μπου ειναι απλα μαγεια...οσο για τον αν εχω να φαω η οχι ειναι δικο μου θεμα,ουτε σου ζητησα δανεικα,ουτε χρωσταω δανεικα,ουτε χρωσταω φορους και εισφορες.......αυτο που δεν ειναι ομως δικο μου θεμα και ειναι η πικρη αληθεια για τους 8 στους 10 ειναι οτι το κρατος τους οδηγει μαθηματικα και τελεσιδικα στην καταστροφη και την οικονομια σε μαρασμο....ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....γραφει ο τυπος πουΠου θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!
Εσυ εχεις ξεφυγει εντελως πλεον ε?
-εχει μονο το τομαρι του να ταισει
-ζει σε επαρχια που τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα
-δουλευει και μαλιστα βλεπει τοσο πολυ κοσμο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε...
-δεν εχει εμπορευμα στοκ....
-δεν εχει επιχειρηση ενα χρονο κλειστη....
-τα παγια εξοδα του ειτε ειναι ανυπαρκτα ειτε πολυ μικρα...
....Και βεβαια θελει και ζηταει ακομα πιο σκληρο λοκνταουν.....
Αυτος ο τυπος εχει μουτρα και μου γραφει πως εχω ξεφυγει....που εχω γραψει ζημιες 6ψηφιες...και ακομα δεν εχω βαλει ευρω σε ρυθμιση....και αν τον μπινελικωσω με λεει για αστικη ευγενεια.....
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!
Τυπε, αν εχεις ζημιες 6ψηφιες που σημαινει οτι κανεις τζιρους 7ψηφιους και περιμενεις επιστρεπτεα για να φας μακαρονια, συμβουλη μου, κλειστο, θα κλεισει μονο του συντομα, απορω πως δεν το λουκατιασες ηδη.