Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Που θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Εσυ εχεις ξεφυγει εντελως πλεον ε?
γραφει ο τυπος που
-εχει μονο το τομαρι του να ταισει
-ζει σε επαρχια που τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα
-δουλευει και μαλιστα βλεπει τοσο πολυ κοσμο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε...
-δεν εχει εμπορευμα στοκ....
-δεν εχει επιχειρηση ενα χρονο κλειστη....
-τα παγια εξοδα του ειτε ειναι ανυπαρκτα ειτε πολυ μικρα...
....Και βεβαια θελει και ζηταει ακομα πιο σκληρο λοκνταουν.....
Αυτος ο τυπος εχει μουτρα και μου γραφει πως εχω ξεφυγει....που εχω γραψει ζημιες 6ψηφιες...και ακομα δεν εχω βαλει ευρω σε ρυθμιση....και αν τον μπινελικωσω με λεει για αστικη ευγενεια.....
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

Τυπε, αν εχεις ζημιες 6ψηφιες που σημαινει οτι κανεις τζιρους 7ψηφιους και περιμενεις επιστρεπτεα για να φας μακαρονια, συμβουλη μου, κλειστο, θα κλεισει μονο του συντομα, απορω πως δεν το λουκατιασες ηδη.
μαλλον θελεις να γραψεις "τα λουκετιασες"....κακως γραφω ορισμενες φορες τοσα πολλα ,λαθος μου,γιατι κατι βλαμμενα σαν εσενα,πρωτοκωλαριοι σε καποια δ.υ στο πουθενα θα εχουν και μουτρα να μου δωσουν συμβουλες....μαγεια ,το μπου ειναι απλα μαγεια...οσο για τον αν εχω να φαω η οχι ειναι δικο μου θεμα,ουτε σου ζητησα δανεικα,ουτε χρωσταω δανεικα,ουτε χρωσταω φορους και εισφορες.......αυτο που δεν ειναι ομως δικο μου θεμα και ειναι η πικρη αληθεια για τους 8 στους 10 ειναι οτι το κρατος τους οδηγει μαθηματικα και τελεσιδικα στην καταστροφη και την οικονομια σε μαρασμο....ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Αν αυτο δεν ειναι τρολαρισμα, τοτε να μην ξαναμιλαμε για αντικειμενικοτητα των καναλιων και δημοσκοπησεις. Πρωτη φορα το 29,2 ειναι μικροτερο απο το 28,8.

Το μαλλον θετικα το ειδες;
Δεν σχολιαζω τα αποτελεσματα, αλλα το πως παρουσιαζονται και τι εντυπωση δινουν στα γραφικα.

Απλα βρεθηκε καποιος βλαξ να φτιαξει μια φωτογραφια με κυκλο πρασινο στο αρνητικα και εγινε ο γυρος του διαδικτυου.
Η ειδηση ειναι οτι το 57% εχει θετικη γνωμη και το 43% αρνητικη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Που θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!

γραφει ο τυπος που
-δουλευει και μαλιστα βλεπει τοσο πολυ κοσμο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε...
Αυτος ο τυπος εχει μουτρα και μου γραφει πως εχω ξεφυγει....που εχω γραψει ζημιες 6ψηφιες...και ακομα δεν εχω βαλει ευρω σε ρυθμιση....και αν τον μπινελικωσω με λεει για αστικη ευγενεια.....
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

Τυπε, αν εχεις ζημιες 6ψηφιες που σημαινει οτι κανεις τζιρους 7ψηφιους και περιμενεις επιστρεπτεα για να φας μακαρονια, συμβουλη μου, κλειστο, θα κλεισει μονο του συντομα, απορω πως δεν το λουκατιασες ηδη.
μαλλον θελεις να γραψεις "τα λουκετιασες"....κακως γραφω ορισμενες φορες τοσα πολλα ,λαθος μου,γιατι κατι βλαμμενα σαν εσενα,πρωτοκωλαριοι σε καποια δ.υ στο πουθενα θα εχουν και μουτρα να μου δωσουν συμβουλες....μαγεια ,το μπου ειναι απλα μαγεια...οσο για τον αν εχω να φαω η οχι ειναι δικο μου θεμα,ουτε σου ζητησα δανεικα,ουτε χρωσταω δανεικα,ουτε χρωσταω φορους και εισφορες.......αυτο που δεν ειναι ομως δικο μου θεμα και ειναι η πικρη αληθεια για τους 8 στους 10 ειναι οτι το κρατος τους οδηγει μαθηματικα και τελεσιδικα στην καταστροφη και την οικονομια σε μαρασμο....ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

Ωραια τυπε, σου εχω νεα, αφου εσυ δεν εχεις καταστραφει και τοσο με τα μαγαζια σου ασε παραπερα τις αποψεις γι αυτους που ειναι στο ελεος.
Και κοψε τα δακρυβρεχτα ποστ με τα κεφαλαια που μας εχεις κουρασει.

Ειναι η πανδημια και εχουν μεινει πισω ΟΛΟΙ. Αν το καταλαβεις ποτε καλως.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τα αποτελεσματα της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας ειναι προσωρινα επαναλαμβανω προσωρινα (Σταικουρας).
Οταν οριστικοποιηθουν πιθανον ναναι διαφορετικα.
Επισης να θυμισω και αρκετα μαγειρεματα που εχουν γινει και στο παρελθον απο την Υπηρεσια.
Και δεν ειμαστε επισης και η μοναδικη χωρα που εχει μαγειρεψει στοιχεια στον κοσμο.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Κι άλλοι πσεκαζμένοι με επικεφαλής καθηγητή συνταγματικού δικαίου.
Πολύ περιεκτικό κείμενο, αξίζει η ανάγνωση ακόμα και από τους Κουλικούς.

Συνημμένα

• Πόρισμα-για-την-Πανδημία-την-Αντισυνταγματικότητα(1).pdf
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Αν αυτο δεν ειναι τρολαρισμα, τοτε να μην ξαναμιλαμε για αντικειμενικοτητα των καναλιων και δημοσκοπησεις. Πρωτη φορα το 29,2 ειναι μικροτερο απο το 28,8.

ρε τρελακια ,το κοκκινο επρεπε να μπει πρωτο ομως.....απλα το αφηγημα ειναι αλλο απο τα μμε οποτε βαλανε τη σουμα μπροστα..εισαι τελειως πνευμα αντιλογιας ολη την ωρα...ρε μαλακα ουτε 15χρονος με καυλοσπυρα ετσι!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

ρε τρελακια ,το κοκκινο επρεπε να μπει πρωτο ομως.....απλα το αφηγημα ειναι αλλο απο τα μμε οποτε βαλανε τη σουμα μπροστα..εισαι τελειως πνευμα αντιλογιας ολη την ωρα...ρε μαλακα ουτε 15χρονος με καυλοσπυρα ετσι!

Γιατι επρεπε να μπει το κοκκινο πρωτο; Επειδη βολευει το αφηγημα σας; Ε λοιπον, υπαρχει ενας επικινδυνος ιος και ολοι πρεπει να ειναι προσεκτικοι και να φυλαγονται μεχρι να βρεθει το αντιδοτο του. Παραλληλα ομως δεν πρεπει να υπαρχει και ολικη καταστροφολογια για το καλο της ηδη επιβαρυμενης ψυχολογιας ολων μας.

Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι εγω ειμαι πνευμα αντιλογιας και ολοι εσεις που ψαχνετε οτιδηποτε ειπωθει ή γραφτει για να πειτε το ακριβως αντιθετο, πασο, μπαοκ αφου.

Θυμιζω, για τα πρακτικα, πως ολη η εξαρση των ψεκασμενων ξεκινησε απο το «δεν υπαρχει ιος, ειναι ολα ψεματα».

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606

γραφει ο τυπος που
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

Ωραια τυπε, σου εχω νεα, αφου εσυ δεν εχεις καταστραφει και τοσο με τα μαγαζια σου ασε παραπερα τις αποψεις γι αυτους που ειναι στο ελεος.
Και κοψε τα δακρυβρεχτα ποστ με τα κεφαλαια που μας εχεις κουρασει.

Ειναι η πανδημια και εχουν μεινει πισω ΟΛΟΙ. Αν το καταλαβεις ποτε καλως.
αρχιδια πανδημια ειναι....γυρνα τετοιο καιρο περισυ να δεις τι εγραφα.....που ολοι ειχαμε κλασει μεντες....εγραφα η δεν εγραφα πως καλως κλεισαμε και ας χανουμε μεχρι να δουμε με τι διαολο εχουμε μπλεξει? Ναι η οχι ?
Εγραφα ναι η ου πως προεχει να βγουμε ολοι απο αυτη τη στενωπο γιατι δεν υπαρχει αγορα χωρις ανθρωπους?
Ε πως θα γινει ρε συ, δε θα τρελαθουμε λοιπον ,εχουμε ξεκαθαρη εικονα τι ειναι αυτος ο διαολος,τι νουμερα αφηνει κουσουρι στις κοινωνιες και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειναι το τελος μας ουτε στο ελαχιστο....95 στους 100 που φευγουν ειναι ηδη με το 1.5μισι ποδι φευγατοι....δυστυχως αλλα ετσι ειναι.......Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.......ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΩΛΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΩΝ....Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ 100% και μου την βιδωνει που ορισμενοι τους στηριζετε τυφλα και λετε η πανδημια......ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?τους φορτωνουν με μπουλντοζες σε τριαξονικα?Εχουνε κλειστα τα παντα ενα χρονο?....ΑΡΧΙΔΙΑ.....μεχρι και διαφημισεις βαζουν εδω ποσο ασφαλη μερη ειναι .....αντε με τις μαλακιες σας ολη την ωρα....
Πρωτοι εσεις ,ξαναγραφω,θα χατε βγει στους δρομους αν αυτα τα ξεφτιλικια τα εκανε ο συμπιζα......ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Οσο για το αεπ ,να ναι καλα η οικοδομουλα και το ρηαλ εστεητ,αλλιως θα κλαιγαμε αγκαλιτσα ολοι μαζι....ευτυχως γραψαμε 10ρικο επισημα κανα 15ρι σιγουρα ανεπισημα και εχουμε συνεχεια και για το 21(μακαρι να βγω ψευτης ).....τη μπετονιερα μαλακες δεν θα την βλασφηματε....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
https://twitter.com/dpdora/status/1368554821289140227[/MEDIA] ]τώρα στη Ν.Σμύρνη
Ev4VBS0XEAAX86F

ειναι αδυνατο οσο ανοιγει ο καιρος να συνεχισει ο Κουλης τη παλαβομαρα με τη κλειστη εστιαση ,θα πρέπει να την ανοιξει τουλαχιστον για τους εξωτερικους χωρους
αυτο το πραμα που μαζευονται ολοι στις πλατειες και συνωστισμο θα φερει και θα πεσει και πολυ ξυλο και θα βγει χαμενος
αφου στο τελος οσο και να το παλεψει δεν θα προλαβει να μας εμβολιασει ολους με τα εμβολια της μερκελ,θα πρέπει να παρει και απο τα αλλα που δεν δινουν μιζες και καφετιερες:grin:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Τα βαλκανικα μπουρδελα γυρω μας ειναι χυμα ρε.....τι συμβαινει σε αυτες τις τριτοκοσμικες χωρες? Κλωτσανε τους νεκρους στην ακρη για να περασουν?τους φορτωνουν με μπουλντοζες σε τριαξονικα?Εχουνε κλειστα τα παντα ενα χρονο?....ΑΡΧΙΔΙΑ.....μεχρι και διαφημισεις βαζουν εδω ποσο ασφαλη μερη ειναι .....αντε με τις μαλακιες σας ολη την ωρα....
Πρωτοι εσεις ,ξαναγραφω,θα χατε βγει στους δρομους αν αυτα τα ξεφτιλικια τα εκανε ο συμπιζα......ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ!

Στ αρχιδια μου ο συριζα.

Διαβαζω απο φιλο εδω μεσα οτι κι αυτος εκει που δεν ακουγε για κρουσματα και θανατους, πλεον εχει 5 στον κυκλο του, χωρις υποκειμενα, χωρις να ειναι ηλικιωμενοι και ο ενας παει, μας αφησε ηδη.

Δε φοβαμαι αλλα δεν παιζω και μ αυτα. Ο καθενας κανει τις επιλογες του.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Ρε τυποι στην Κοζάνη που ήταν κατακοκκινη τι γίνεται τώρα,
εχετε ακουσει?
Έκαναν όλοι εμβόλια η μήπως έχουμε ανοσία αγέλης?

Αν συμβαίνει το τελευταίο, κι εκεί είναι η λυση, τότε η Αθήνα με τόσα εκατομμυρια δεν θα ξεμπερδέψει για φέτος :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Τα κρουσματα ειναι σιγουρα ,ολο το ετος ετσι,γυρω στα 1.5 με 2 μυρια,βαλε και 1 μυριο εμβολιασμενοι,περιπου 1 στους 3 θες 1 στους 4 κουτσα στραβα εχει αντισωματα....εστω και τωρα αυτη η παλαβομαρα θα επρεπε να μαζευτει.....δεν μπορει να γαμιομαστε ετσι για να ψωλαρουν οι γεροι ολη μερα εξω και οι μισοι πονηροι να αρνουνται και τον εμβολιασμο.....καπου ωπα!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
Αυτοι που μαζευτηκαν στην πλατεια νεας σμύρνης θα ειχαν απλωθει σε όλο το παραλιακο μέτωπο απο πειραια μεχρι βαρκιζα,
Αλλα ειναι πιο λογικό να στριμωχτούν σε δυο πλατείες, και μιλαμε για πολλους δημους χωρις παραλία,
Μιλάμε για μεγάλη πετυχεσιά..

Το κανουν και στο παρισι αυτο? και στο βερολίνο?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Ρε τυποι στην Κοζάνη που ήταν κατακοκκινη τι γίνεται τώρα,
εχετε ακουσει?
Έκαναν όλοι εμβόλια η μήπως έχουμε ανοσία αγέλης?

Αν συμβαίνει το τελευταίο, κι εκεί είναι η λυση, τότε η Αθήνα με τόσα εκατομμυρια δεν θα ξεμπερδέψει για φέτος :confused:

Εδω την έχει με bold την Κοζάνη στα 21 κρούσματα , αλλά και οι Σέρρες που είχαν πρόβλημα μάλλον "ξεκοκκίνησαν" αφου την έχει χωρις bold , στα 8 νέα κρούσματα.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι?

Έχουν αποκλείσει 2 μύρια Αθηναίους από όλη την περιφερειακή ύπαιθρο χώρα - βουνά και παραλίες - συμπιέζοντας τους πάντες εντός αστικού ιστού και μάλιστα, με πρόσχημα την ποδηλασία και την άθληση, ΧΩΡΙΣ υποχρέωση χρήσης μάσκας.

Για οποιονδήποτε έχει στοιχειώδη αντίληψη είναι προφανές ότι με το νέο σύστημα είναι πολλαπλάσια πιθανό να κολλήσουν όσοι στοιβάζονται πεζή σε συνοικιακές πλατείες και σοκάκια από ότι πριν. Ενώ παράλληλα πολλαπλασιάζονται και οι πολυπληθείς επισκέψεις στα σπίτια αφού ο κόσμος έχει φρικαρει μετά από 4 μήνες καψονι και πειραματισμών και πλέον αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των δήθεν ειδικών μαθητευόμενων μάγων.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
Είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι?

Έχουν αποκλείσει 2 μύρια Αθηναίους από όλη την περιφερειακή ύπαιθρο χώρα - βουνά και παραλίες - συμπιέζοντας τους πάντες εντός αστικού ιστού και μάλιστα, με πρόσχημα την ποδηλασία και την άθληση, ΧΩΡΙΣ υποχρέωση χρήσης μάσκας.

Για οποιονδήποτε έχει στοιχειώδη αντίληψη είναι προφανές ότι με το νέο σύστημα είναι πολλαπλάσια πιθανό να κολλήσουν όσοι στοιβάζονται πεζή σε συνοικιακές πλατείες και σοκάκια από ότι πριν. Ενώ παράλληλα πολλαπλασιάζονται και οι πολυπληθείς επισκέψεις στα σπίτια αφού ο κόσμος έχει φρικαρει μετά από 4 μήνες καψονι και πειραματισμών και πλέον αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των δήθεν ειδικών μαθητευόμενων μάγων.

τυπε ο κουλης εχει πεταξει λευκη πετσετα οπως ο βαζελος στο ποδοσφαιρο...
παρεδωσε πνευμα ναπουμε...
τοση εναλλαγη μετρων, ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι ισχυει πλεον...
:confused::confused::confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Κοπανησανε πολυ κοσμο στη νεα σμυρνη λενε στα σαη....ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΖΙΜΕΝΑΚΙΑ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Από τη νέα σμυρνη θα αρχίσει η επανάσταση απέναντι στη Νέα τουρκοκρατία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom