Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Το Sputnik V έχει πλέον εγκριθεί για χρήση σε 46 χώρες με πληθυσμούς που φτάνουν συνολικά το 1,2 δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Εμείς εδώ περιμένουμε κατά τα λεγόμενα του "αχρηστου μπασκετμπολίστα" και του συναφιού του τα εμβόλια που μας έχει προκαθορίσει η frau Merkel και που κυρίως προέρχονται από τη Pfizer του ΕλληνοΕβραίου κτηνίατρου Μπουρλά που μας τον παρουσιάσανε πριν 4 μήνες ως τον τρομερό και φοβερό. Σιγά μην μας τα έδινε και τσάμπα επειδή πήρε το διδακτορικό του στο Αριστοτέλειο. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
εχει δικιο ο καμουριδης τυποι...κριμα που δεν τα ειπε και στην κομισιον αυτα να τους ανοιξει τα ματια....
οι ερασιτεχνες της κομισιον στην εκθεση του φεβρουαριου 2021 βγαλανε -10% στο ΑΕΠ της ελλαδας για το 2020

τι κανετε ρε μαλακες??????!!!!!!
"ειναι δυνατον οταν μονο απ'τον τουρισμο χανεις 8, να εχεις υφεση 8????? Τι δε καταλαβαινεις? Ειναι σα να σου λεει οτι οταν τα μαγαζια ειναι κλειστα 4 μηνες δεν εχει κανενα αντικτυπο. Ή οτι τα +21 δις (12.5% του ΑΕΠ) που βαλαν στις τραπεζες επιχειρησεις και ιδιωτες και δεν εγιναν επενδυσεις+καταναλωση δεν εχει αντικτυπο"

γιατι δεν ακουτε τον καμπουριδη ρε τυποι στην κομισιον??!!!!!!
αφου σας το λεει ξεκαθαρα : οταν χανεις 8 μονο απο τον τουρισμο, δεν γινεται να εχεις υφεση 8!!!!ειναι σα να σου λεει οτι οταν τα μαγαζια ειναι κλειστα 4 μηνες δεν εχει κανενα αντικτυπο.!!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Έκτακτη σύσκεψη λέει , λέτε να έχουμε σκληρότερο λοκντάουν μέσα στο ηδη σκληρό ; :confused:

Εν το μεταξύ τις τελευταίες μέρες δεν έχω πετύχει ούτε ένα περιπολικό στους δρόμους , που βγαίνω για περπάτημα για καμια ώρα , μπορεί να κάνουν περισσότερους ελέγχους τις βραδυνές ωρες και να μειώθηκαν οι ημερήσιοι .. ποιός ξέρει , η απλά να μην έτυχε να πέσω εγω πάνω τους απο εκεί που περνούσα :undecided:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δε μπορω να καταλάβω πως συγκρίνουν την ύφεση και την οικονομικη κατασταση της ελλάδας με χωρες οπως η γερμανία γαλλία σουηδία κλπ

Έχετε τρελλαθεί?

Οσο και να πεις ειναι καυλωτικο να συγκρινεις την ψαροκωσταινα με τις ισχυροτερες δυναμεις παγκοσμιως

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Δε μπορω να καταλάβω πως συγκρίνουν την ύφεση και την οικονομικη κατασταση της ελλάδας με χωρες οπως η γερμανία γαλλία σουηδία κλπ

Έχετε τρελλαθεί?

Οσο και να πεις ειναι καυλωτικο να συγκρινεις την ψαροκωσταινα με τις ισχυροτερες δυναμεις παγκοσμιως
Πάντως πιο φυσιολογικό είναι πλέον να τη συγκρίνεις με την Ουγκάντα και το Τσιμπουτί (από τα κάτω Πατήσια και κάτω είναι σα να βρίσκεται στη Μαύρη ήπειρο). Όλοι αυτοί βέβαια κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν πανελεύθερα. Στοιχεία πόσοι από αυτούς έχουν αρρωστήσει και νοσηλεύονται ξέρει κανένας να μας πει;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
εχει δικιο ο καμουριδης τυποι...κριμα που δεν τα ειπε και στην κομισιον αυτα να τους ανοιξει τα ματια....
οι ερασιτεχνες της κομισιον στην εκθεση του φεβρουαριου 2021 βγαλανε -10% στο ΑΕΠ της ελλαδας για το 2020
]

Η κομισιον αναδημοσιευει αυτα που της στελνει η ελστατ. Ειναι γνωστο αυτο.

Απο κει και περα τι να με κανουν εμενα στην κομισιον? Θα τους στειλουμε τον κουλη και το σταϊκουρα να τους αποτρελανουν.

Εγκυρη ενημερωση κατευθειαν απο κυβερνητικες πηγες :confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Που θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Εσυ εχεις ξεφυγει εντελως πλεον ε?
γραφει ο τυπος που
-εχει μονο το τομαρι του να ταισει
-ζει σε επαρχια που τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα
-δουλευει και μαλιστα βλεπει τοσο πολυ κοσμο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε...
-δεν εχει εμπορευμα στοκ....
-δεν εχει επιχειρηση ενα χρονο κλειστη....
-τα παγια εξοδα του ειτε ειναι ανυπαρκτα ειτε πολυ μικρα...
....Και βεβαια θελει και ζηταει ακομα πιο σκληρο λοκνταουν.....
Αυτος ο τυπος εχει μουτρα και μου γραφει πως εχω ξεφυγει....που εχω γραψει ζημιες 6ψηφιες...και ακομα δεν εχω βαλει ευρω σε ρυθμιση....και αν τον μπινελικωσω με λεει για αστικη ευγενεια.....
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

Τυπε, αν εχεις ζημιες 6ψηφιες που σημαινει οτι κανεις τζιρους 7ψηφιους και περιμενεις επιστρεπτεα για να φας μακαρονια, συμβουλη μου, κλειστο, θα κλεισει μονο του συντομα, απορω πως δεν το λουκατιασες ηδη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Δεν ξερω ποσο κατω ειναι το ΑΕΠ. Εγω ξερω οτι στο σπιτι μου μπηκαν 60 τοις εκατο λιγοτερα εσοδα το 2020 σε σχεση με το 2019.(και δοξα τω θεω, αν υπαρχει)

Με συγχωρείς φίλε, επιστρεπτέες δεν πήρες;
Πηρα δυο φορες, τις οποιες δεν εχω αγγιξει ακομα. εφοσον ειναι επιστρεπτεες, αν χαριστει καποιο μερος απο αυτες τοτε μαλλιστα. Δεν θελω δανεικα απο το κρατος, εχω καταφερει εδω και χρονια να μην χρωσταω τιποτα σε κανενα.

Πες τα στο βλακα τον κλοζερ θειο που εχει 6ψηφιες ζημιες και περιμενει την επιστρεπτεα μηπως καταφερει να βρασει μια κατσαρολα μακαρονια.
Μηπως τον προλαβεις απο το λουκετο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
Που θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!

γραφει ο τυπος που
-δουλευει και μαλιστα βλεπει τοσο πολυ κοσμο που δεν μπορουμε να το φανταστουμε...
Αυτος ο τυπος εχει μουτρα και μου γραφει πως εχω ξεφυγει....που εχω γραψει ζημιες 6ψηφιες...και ακομα δεν εχω βαλει ευρω σε ρυθμιση....και αν τον μπινελικωσω με λεει για αστικη ευγενεια.....
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

Τυπε, αν εχεις ζημιες 6ψηφιες που σημαινει οτι κανεις τζιρους 7ψηφιους και περιμενεις επιστρεπτεα για να φας μακαρονια, συμβουλη μου, κλειστο, θα κλεισει μονο του συντομα, απορω πως δεν το λουκατιασες ηδη.
Δεν διευκρινίζεται αν είναι ζημιά στο τζίρο ή στα κέρδη ή ζημιά ισοζυγίου
Οπότε ζημιά τζίρο κ ισοζύγιο είναι φοβερό κ τρομερό κ ασφαλώς κ θα περιμένεις επιστρεπτεα προκαταβολή δλδ δάνειο κ με τόκο από το κκρατος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
]

τραβα βγαλε καμια αναπηρικη συνταξη και ασε τα ΑΕΠ και τους κορωνοιους τυπε...
αρκετα ξεφτυλιστηκες 1 χρονο εδω μεσα....
:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Γιατί κολλήσατε με την ύφεση
Αφού ειπώθηκε ότι δεν είναι μέτρο για να δεις τι έχασες διότι άνετα πλασματικά τον ρυθμίζεις όπως θέλεις με δανεισμό κ με έργα

Γιατι παιζουν ρολο τα ακριβη ποσα. Τα 14.9 δις που εβαλε ως εξτρα το κρατος ειναι 9% του ΑΕΠ. Αν πχ ειναι 1 προς 1 η συνεισφορα τους σε ΑΕΠ τοτε η unmitigated πτωση θα ηταν στο 17.2%.

-Ελα ομως που δε βγαινει γιατι ο τουρισμος εχει γνωστη συνεισφορα στο ΑΕΠ και ειναι πολυ μεγαλη (~9-10% αμεση, απο 25-30% η εμμεση). Και απ'αυτη τη συνεισφορα εχεις χασει πανω απ'τα 3/4 (δλδ 7-8% σε αμεση και >19% σε εμμεση).
-Ελα που δε βγαινει γιατι ιδιωτες και επιχειρησεις βαλαν στην ακρη 21 δις ως καταθεσεις (12.5% του ΑΕΠ που δεν ξοδευτηκαν) που ειναι πολυ παραπανω απ'τα 14.9 δις που εριξε το κρατος εξτρα.
-Ελα που δε βγαινει γιατι αν υπολογισεις τα 2 παραπανω τοτε εισαι ηδη πανω απ'το 17.2% της unmitigated υφεσης και μετα πρεπει να εξηγησεις που ειναι ο αντικτυπος των κλειστων καταστηματων και υπηρεσιων επι 4 μηνες ο οποιος φαινεται ως ανυπαρκτος...

Αρα η υφεση για σενα ειναι γυρω στο 60%.

Και εσυ τωρα εχεις και δικαιωμα ψηφου.

• Like

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ναι τυπε, εγω ξεφτιλιστηκα που δε βγαινουν τα νουμερα που ανακοινωνουν.... Ή που ο ιδιος ο κουλης ελεγε οτι η οικονομια δεν αντεχει με 2ο λοκνταουν και εχουμε φθασει στο 4ο.

Να στο πω και ποδοσφαιρικα μπας και το καταλαβεις... γινεται ο επιθετικος του γαυρου να βαλει 8 γκολ στα αντιπαλα διχτυα και το παιχνιδι να τελειωσει 5-0? Δε γινεται. Καπως ετσι ειναι και η υφεση.. Εχεις φαει γκολ απο παντου, ξερεις τους σκορερ που στα βαλαν, στα δειχνει και το πινακακι με τους σκορερ, αλλα σου λενε οτι το τελικο σκορ ειναι μικροτερο. Παλι καλα δεν ειπαν οτι κερδισαμε κι'ολας ("κερδαμε αδερφια")...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Όσοι φοβάστε τον ιό πάτε να κάνετε το εμβόλιο και είστε καλυμμένοι. Αφήστε τα μετά όλα ανοιχτά για να κολλήσουν οι "αρνητές" και να γεμίσουν τις χωματερές με τα απαξιωμένα πτώματα τους όσο εσείς θα γελάτε. Δεν χρειάζεται να ρίχνετε κατάρες :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
Ναι τυπε, εγω ξεφτιλιστηκα που δε βγαινουν τα νουμερα που ανακοινωνουν.... Ή που ο ιδιος ο κουλης ελεγε οτι η οικονομια δεν αντεχει με 2ο λοκνταουν και εχουμε φθασει στο 4ο.

το γεγονος να ξεφτυλιστηκες και εσυ και ο κουλης δεν παιζει τυπε?
:think: :confused:

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

γραφει ο τυπος που
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!

Δεν διευκρινίζεται αν είναι ζημιά στο τζίρο ή στα κέρδη ή ζημιά ισοζυγίου
Οπότε ζημιά τζίρο κ ισοζύγιο είναι φοβερό κ τρομερό κ ασφαλώς κ θα περιμένεις επιστρεπτεα προκαταβολή δλδ δάνειο κ με τόκο από το κκρατος

Εγω απλα αναφερω πως αν ο τυπος εχει στησει επιχειρηση που μιλαει για ζημιες 6ψηφιων αριθμων και δεν εχει ουτε Ευρω στην ακρη, το μαγαζι το εχει κλεισει εδω και καιρο απλα δεν το εχει παρει χαμπαρι. Απο διοικηση, ΜΗΔΕΝ. Εκτος αν τα προηγουμενα κερδη τα εκανε διακοποδανεια, αυτοκινητα με δοσεις και φορτωμενες καρτες.

Ξερω πολλους τετοιους που μετα το 2010 ακομα δεν καταλαβαν γιατι εβαλαν λουκετο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
]

τραβα βγαλε καμια αναπηρικη συνταξη και ασε τα ΑΕΠ και τους κορωνοιους τυπε...
αρκετα ξεφτυλιστηκες 1 χρονο εδω μεσα....
:confused::confused::confused:

Τι λες ρε τακη, με ρωτας αν εχω αλλο κουραγιο να πληρωνω για ολους αυτους τους αναπηρους;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
βγαινει ο λαός να διαδηλωσει για να παρει πισω τη ζωη του και ποιος κανει αντιδιαδηλωση?
τα αιωνια μουνοπανα της ανθρωπινης ιστοριας, οι μισανθρωποι χαφιεδες,τα πουτανοβγαλματα οι αριστεροι,γιατι ειναι λεει ακροδεκσοι οσοι μπουχτισαν με τη παλαβομαρα του κοροδοιου και των υποχρεωτικων εμβολιασμων που μας οδηγουν, γαμω την αριστερα σας μουνοπανα,γουσταρετε καραντινα φουλ,σας θυμιζει το κομμουνισμο που νοσταλγειτε μπασταρδοι
www.protothema.gr/world/article/1101988/austria-hiliades-diadilotes-stous-dromous-kata-ton-perioristikon-metron-video/]Αυστρία: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά των περιοριστικών μέτρων[/url]
"Μεμονωμένες αψιμαχίες
αναφέρθηκαν εξάλλου ανάμεσα σε διαδηλωτές και αντιδιαδηλωτές, υποστηρικτές της αριστεράς."
]

καλα εδω μα δεν ηταν ο Κουλης και ηταν οι αλλοι οι εαμοβουλγαροι και ο πουστης απο την Αιγινα θα μας βαζαν ακομα περισσοτερη καραντινα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
παντως εχουν γελιο ψεκασμενοι τυποι σαν τον καμπουριδη..ευτυχισμενοι μεσα στην αγνοια τους..μπορουν να σου μιλησουν απο αεροναυπηγικη μεχρι μακροοικονομια και ιολογια....δε πα να λενε αλλα η κομισιον, η ελστατ, οι φαρμακευτικες, οι οργανισμοι τροφιμων και φαρμακων, οι γιατροι κτλ...αυτοι εκει στην μαλακια τους : δεν ξερει η κομισιον, ο καμπουριδης υπολογισε προψες στο σπιτι του το ΑΕΠ λιγο πριν κοιμηθει....δεν ξερει η φαιζερ, ο καμπουριδης μελετησε το εμβολιο και το εβγαλε σκαρτο.....δεν ξερει ο φαουτσι και αυτοι που δουλευουν στις μεθ, ο καμπουριδης συγκρινε τους νεκρους γριπης και κορωνας και γνωμοδοτησε οτι ειναι μια απλη γριπη...
κτλ...κτλ...κτλ..

ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι τυποι και σπαμε λιγο πλακα στα ρεπο μας..
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
παντως εχουν γελιο ψεκασμενοι τυποι σαν τον καμπουριδη..ευτυχισμενοι μεσα στην αγνοια τους..μπορουν να σου μιλησουν απο αεροναυπηγικη μεχρι μακροοικονομια και ιολογια....δε πα να λενε αλλα η κομισιον, η ελστατ, οι φαρμακευτικες, οι οργανισμοι τροφιμων και φαρμακων, οι γιατροι κτλ...αυτοι εκει στην μαλακια τους : δεν ξερει η κομισιον, ο καμπουριδης υπολογισε προψες στο σπιτι του το ΑΕΠ λιγο πριν κοιμηθει....δεν ξερει η φαιζερ, ο καμπουριδης μελετησε το εμβολιο και το εβγαλε σκαρτο.....δεν ξερει ο φαουτσι και αυτοι που δουλευουν στις μεθ, ο καμπουριδης συγκρινε τους νεκρους γριπης και κορωνας και γνωμοδοτησε οτι ειναι μια απλη γριπη...
κτλ...κτλ...κτλ..

ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι τυποι και σπαμε λιγο πλακα στα ρεπο μας..
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τυπε εδω εχεις τον πρωθυπουργο να σου λεει οτι η οικονομια δεν αντεχει δευτερο λοκνταουν. Μαλλον εννοουσε το .... +1-2% επιπλεον πτωση στο ΑΕΠ :confused:

Επισης για πρωτη φορα με την ανακοινωση της ΕΛΣΤΑΤ για ...8% υφεση, εχουμε εμπρακτη αρνηση της μεγαλης συνεισφορας του τουριστικου κλαδου στο ΑΕΠ - κατι που θεωρουνταν δεδομενο επι χρονια και το εχουν πει δεκαδες ερευνες, πανεπιστημια, υπουργοι, πρωθυπουργοι, ο κεντρικος τραπεζιτης, κτλ κτλ.

Για να καταλαβεις τι εγινε... η ΕΛΣΤΑΤ εβγαλε "ψεκασμενους" ολους τους παραπανω που επι χρονια ελεγαν οτι ο τουρισμος ειναι η βαρια μας βιομηχανια και οτι εχει τεραστια συνεισφορα στο ΑΕΠ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom