Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Κωδικός «6»: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο στην Αττική

«Μπλόκο» στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για προσωπική άσκηση – ο γνωστός σε όλους κωδικός «6»- αναμένεται να βάλουν με εισήγησή τους προς την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση των ειδικών αφορά στην Αττική, είναι πλέον ειλημμένη και αναμένεται να μεταφερθεί ως πρόταση στην κυβέρνηση μετά από την αυριανή τους σύσκεψη.

Επί του πρακτέου, η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως οι πολίτες δεν θα μπορούν να απομακρυνθούν πολύ από το σπίτι τους για να περπατήσουν –και αυτό γιατί κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την επιδημιολογική εικόνα στην Αττική.

Ελπιζω να αντιλαμβανονται οτι υπαρχουν δημοι που ειναι πολυ μικροι και αλλοι που ειναι τεραστιων διαστασεων, με αποτελεσμα οι ελευθεριες των πολιτων να ειναι διαφορετικων ταχυτητων αναλογως αν μενουν σε μικρο ή μεγαλο δημο.

Πάλι καλά που μας μεγάλωσαν τους δήμους δηλαδή (εδω στην θεσσαλονίκη) εδώ και κάποια χρόνια , οπότε αν θα έχουν την φαεινή ιδέα να κάνουν και εδω το ίδιο αυριο μεθαύριο , τουλάχιστον για περπάτημα η για τρέξιμο έχεις περισσότερη άπλα απο οτι πρίν.

Το σωστό μάλλον θα ήταν να δώσουν κάποια χιλιόμετρα απο το σπίτι σου πχ ακτίνα 2 χιλιομέτρων η κάτι τέτοιο , γιατί και εδω δεν νομίζω να είναι όλοι οι δήμοι το ίδιο μεγάλοι , αλλά και σε περίπτωση ελέγχου θα είναι μάλλον πιο δύσκολο να μετρήσουν αν είσαι εντός η εκτός των 2 χλμ ... όχι οτι κάνει κάποια διαφορά αν περπατάς μόνος είτε πας 2 χιλιόμετρα είτε 10 χιλιόμετρα αλλά λέμε τωρα.

Εναλλακτικά ας αφήσουν τις απαγορεύσεις και ας δώσουν περισσότερες ώρες και στο περπάτημα και στα σούπερ μάρκετ ειδικά το Σάββατο για αποφυγή συνωστισμού.
Καλύτερα βραχιολακι που θα σου κάνει ηλεκτροσόκ όταν απομακρύνεσαι η ξεχνιέσαι τυπε :confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Ελπιζω τωρα, που δεν θα μπορουν ολες οι κυρατζες να βολταρουν στην Ερμου, να ανοιξουν τα μικρομαγαζα στις συνοικιες.
Τους πήρε τόσους μήνες να καταλάβουν ότι αυτες που πηγαιναν στην ερμου εμπαιναν στο μετρό δυο φορές.
Τώρα το κατάλαβαν, μιλάμε για αινστάιν στην κυβέρνηση
Τις συγκοινωνιες θα μπορουσαν να τις αποσυμφορησουν με τα εκατονταδες λεωφορεια του ΚΤΕΛ τα οποια καθονται εφοσον εχουν απαγορευθει οι μετακινησεις απο νομο σε νομο. Επισης και τα τουριστικα πουλμαν θα μπορουσαν να μπουν σε κυκλοφορια, που ολο το χειμωνα ειναι παρκαρισμενα. Ολα αυτα βεβαια με το αζημειωτο, να βγαζανε και ενα μεροκαματο οι οδηγοι.

Υ.Γ. Δεν εχω σπουδασει Χαρβαρντ.:grin:
Εδω άφησαν απ εξω ιδιωτες γιατρους για πρωτοβαθμια, για τα λεωφορεια θα σκεφτόντουσαν,

Σαν να θέλουν να τα κανουν ολα χειρότερα, ίσως ειναι κουρασμένοι.
Κανουν οτι μπορουν για να ξαναφερουν τον Συριζα, ο οποιος κανει οτι μπορει για να μην ξαναπαρει την εξουσια. Αν ψεκασω λιγο το μυαλο μου, βγαζει το συμπερασμα οτι ερχεται πολυ χοντρο και καυτο αγγουρι, και κανεις δεν θελει να ειναι στην εξουσια για να μας το φορεσει.

φουλ συνωμοσιολογία δηλαδή, όλοι είναι εναντίον μας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δλδ είσαι εε;

Μάλιστα

Αν είσαι εε μπορώ κάλλιστα να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου
.επιστρεπτεα προκαταβολή φίλε δεν παίρνουν όλοι αλλά κάποιο κ παίρνουν 1000 ευρώ που πρέπει να επιστρέψεις τα πεντακόσια..

Εφκα δεν έχει δώσει δεκάρα εκτός από το να παγώσει
Άλλο σε κλείνω κ σου χαρίζω τον εφκα κ άλλο στο παγώνω

Τη χασουρα μου από το κλείσιμο μμαδφακως κ δε μου τα πληρώνει

Επίσης μπορεί να έχω επιχείρηση ανοιχτή αλλά άμεσα εξαρτώμενη από την εστίαση πχ να τους πουλοω λάδια αλλά εγώ έχω μείωση 99 % αλλά δεν υπάγονται στις ζημιογόνες βάσει κράτους ΛΟΚ ντάουν

Οπότε μη γράφουμε πράγματα φανταστικά ότι η κυβέρνηση βοηθάει
.τους δικηγόρους οχ τους έχει κλειστούς λόγω κλειστών δικαστηρίων κ δεν δίνει Φράγκο πέρα από 600 ευρώ τον Απρίλιο κ ίσως κ τώρα κάποια ψίχουλα

Γενικά μη πέφτει στη λούμπα των καναλιών κ το ψεμματων

Πέρα από το οχτσκοσιαρι των μισθωτών που είναι σε αναστολή δεν έχει δώσει τίποτα άλλο ουσιαστικό κ που κ οι υπάλληλοι μου που είναι σε αναστολή το ΙΚΑ τους παγώνει κ θα πρέπει ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΩ ΜΕΤΑ

Nαι, άρα σου δίνει 500. Και τα άλλα 500 θα τα δώσεις σε 2 χρόνια, 25 ευρώ το μήνα. Παρόλο που δεν έχω πάρει καμία επιστρεπτέα, δεν την δικαιούμαι. Με βλέπεις να γκρινιάζω? Στην πρώτη επιστρετέα ξέρεις τι πάρτι έγινε? Μπήκαν όλα τα λαμόγια και πήραν χρήμα χωρίς να το δικαιούνται. Στην ΠΡΩΤΗ, που το χρήμα ήταν άφθονο. Κι εξαιτίας αυτών, το αυστηροποιήσαν πολύ και έβαλαν κι άλλα κριτήρια. Τα ξέρεις αυτά ή από μένα τα ακούς πρώτη φορά?

Όσο για τον εφκα ναι, αλλά μετά θα κράζεις ότι δεν έχεις υγεία και σύνταξη, σωστά? που κράζεις ήδη δηλαδή!

Αυτό το "μμαδφακως" δεν το 'πιασα, sorry :grin:

Όσο για την επιχείρησή σου, κοιτάς να δεις τι θα κάνεις στην επιχείρησή σου, πως θα την αλλάξεις. Εμένα η δική μου επιχείρηση βασίζεται στις συναντήσεις κυρίως. Που θα συναντηθώ λοιπόν με τους πελάτες μου? Σε καφέ? Στο σπίτι τους? Στο γραφείο τους? Στην επιχείρησή τους? Στο παγκάκι? Δεν δέχονται όλοι. Βρίσκω άλλους τρόπους (π.χ. Webex).

Η κυβέρνηση βοηθάει όσο γίνεται και όσο το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά. Εγώ δεν σου λέω ότι δίνει πολλά. Εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσε περισσότερα? Και αν ναι πως? Από ποια λεφτά και ποιο Budget? Έχεις καμιά πρόταση?

Δεν βλέπω κανάλια φίλε μου, ούτε ακούω ραδιόφωνο. Ενημερώνομαι από την Ναυτεμπορική και την Καθημερινή (κυρίως τα οικονομικά θέματα).

Ναι το ΙΚΑ, εσύ θα το πληρώσεις. Έτσι δεν έκανες πάντα?

Από ότι καταλαβαίνω η λογική σου είναι η εξής:

Παρόλη την κρίση και την πανδημία, ΕΓΩ δεν είμαι διατεθημένος να χάσω δεκάρα τσακιστή. Θέλω να είναι όπως ήταν.

Εναλλακτικά:

Να δώσουμε σε όλους 2.000€ το μήνα (πρόταση μπαρούφα γιάννη με ένα ν όπως το μουνί).

Ε, μάλλον εσύ σκέφτεσαι κάπως φανταστικά....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Κωδικός «6»: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο στην Αττική

«Μπλόκο» στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για προσωπική άσκηση – ο γνωστός σε όλους κωδικός «6»- αναμένεται να βάλουν με εισήγησή τους προς την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση των ειδικών αφορά στην Αττική, είναι πλέον ειλημμένη και αναμένεται να μεταφερθεί ως πρόταση στην κυβέρνηση μετά από την αυριανή τους σύσκεψη.

Επί του πρακτέου, η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως οι πολίτες δεν θα μπορούν να απομακρυνθούν πολύ από το σπίτι τους για να περπατήσουν –και αυτό γιατί κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την επιδημιολογική εικόνα στην Αττική.

Ελπιζω να αντιλαμβανονται οτι υπαρχουν δημοι που ειναι πολυ μικροι και αλλοι που ειναι τεραστιων διαστασεων, με αποτελεσμα οι ελευθεριες των πολιτων να ειναι διαφορετικων ταχυτητων αναλογως αν μενουν σε μικρο ή μεγαλο δημο.
Ναι σωστα, εσυ αν δεν περπατησεις 20 χιλιομετρα για να αλλαξεις Δημο δεν το ευχαριστιεσαι

Το πιο ακραίο χουντικο μετρό.
Αυτοί που διαμένουν Γλυφάδα η εκαλη θα κάνουν ίδιο περιπατο με όσους κατοικουν στη Κυψέλη
θα σου απαντήσουν ας γίνονταν κι αυτοί πλούσιοι τυπε :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.114
Πόντοι
22.266
Δλδ είσαι εε;

Μάλιστα

Αν είσαι εε μπορώ κάλλιστα να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου
.επιστρεπτεα προκαταβολή φίλε δεν παίρνουν όλοι αλλά κάποιο κ παίρνουν 1000 ευρώ που πρέπει να επιστρέψεις τα πεντακόσια..

Εφκα δεν έχει δώσει δεκάρα εκτός από το να παγώσει
Άλλο σε κλείνω κ σου χαρίζω τον εφκα κ άλλο στο παγώνω

Τη χασουρα μου από το κλείσιμο μμαδφακως κ δε μου τα πληρώνει

Επίσης μπορεί να έχω επιχείρηση ανοιχτή αλλά άμεσα εξαρτώμενη από την εστίαση πχ να τους πουλοω λάδια αλλά εγώ έχω μείωση 99 % αλλά δεν υπάγονται στις ζημιογόνες βάσει κράτους ΛΟΚ ντάουν

Οπότε μη γράφουμε πράγματα φανταστικά ότι η κυβέρνηση βοηθάει
.τους δικηγόρους οχ τους έχει κλειστούς λόγω κλειστών δικαστηρίων κ δεν δίνει Φράγκο πέρα από 600 ευρώ τον Απρίλιο κ ίσως κ τώρα κάποια ψίχουλα

Γενικά μη πέφτει στη λούμπα των καναλιών κ το ψεμματων

Πέρα από το οχτσκοσιαρι των μισθωτών που είναι σε αναστολή δεν έχει δώσει τίποτα άλλο ουσιαστικό κ που κ οι υπάλληλοι μου που είναι σε αναστολή το ΙΚΑ τους παγώνει κ θα πρέπει ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΩ ΜΕΤΑ

Nαι, άρα σου δίνει 500. Και τα άλλα 500 θα τα δώσεις σε 2 χρόνια, 25 ευρώ το μήνα. Παρόλο που δεν έχω πάρει καμία επιστρεπτέα, δεν την δικαιούμαι. Με βλέπεις να γκρινιάζω? Στην πρώτη επιστρετέα ξέρεις τι πάρτι έγινε? Μπήκαν όλα τα λαμόγια και πήραν χρήμα χωρίς να το δικαιούνται. Στην ΠΡΩΤΗ, που το χρήμα ήταν άφθονο. Κι εξαιτίας αυτών, το αυστηροποιήσαν πολύ και έβαλαν κι άλλα κριτήρια. Τα ξέρεις αυτά ή από μένα τα ακούς πρώτη φορά?

Όσο για τον εφκα ναι, αλλά μετά θα κράζεις ότι δεν έχεις υγεία και σύνταξη, σωστά? που κράζεις ήδη δηλαδή!

Αυτό το "μμαδφακως" δεν το 'πιασα, sorry :grin:

Όσο για την επιχείρησή σου, κοιτάς να δεις τι θα κάνεις στην επιχείρησή σου, πως θα την αλλάξεις. Εμένα η δική μου επιχείρηση βασίζεται στις συναντήσεις κυρίως. Που θα συναντηθώ λοιπόν με τους πελάτες μου? Σε καφέ? Στο σπίτι τους? Στο γραφείο τους? Στην επιχείρησή τους? Στο παγκάκι? Δεν δέχονται όλοι. Βρίσκω άλλους τρόπους (π.χ. Webex).

Η κυβέρνηση βοηθάει όσο γίνεται και όσο το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά. Εγώ δεν σου λέω ότι δίνει πολλά. Εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσε περισσότερα? Και αν ναι πως? Από ποια λεφτά και ποιο Budget? Έχεις καμιά πρόταση?

Δεν βλέπω κανάλια φίλε μου, ούτε ακούω ραδιόφωνο. Ενημερώνομαι από την Ναυτεμπορική και την Καθημερινή (κυρίως τα οικονομικά θέματα).

Ναι το ΙΚΑ, εσύ θα το πληρώσεις. Έτσι δεν έκανες πάντα?

Από ότι καταλαβαίνω η λογική σου είναι η εξής:

Παρόλη την κρίση και την πανδημία, ΕΓΩ δεν είμαι διατεθημένος να χάσω δεκάρα τσακιστή. Θέλω να είναι όπως ήταν.

Εναλλακτικά:

Να δώσουμε σε όλους 2.000€ το μήνα (πρόταση μπαρούφα γιάννη με ένα ν όπως το μουνί).

Ε, μάλλον εσύ σκέφτεσαι κάπως φανταστικά....
Δεν μου έγραψες καμία λύση για τον άνεργο!!.
Κ ενώ με έχεις κλειστό πως να πληρώνω εφκα κ ΙΚΑ υπαλλήλων μου που δεν δουλεύουν

Δεν τα χαρίζει αλλά να μετατεθεί για μετέπειτα

Λύση που με ρώτησες

Για το καλό της υγεία κλείνουμε τα πάντα κ μειώνω στο μισό συντάξεις κ μισθούς δημοσίων υπαλλήλων στα μισά κ τα δίνω σε αυτούς που κρατώ κλειστούς κ άρα έχω κ ανέργους

Έτσι απλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.114
Πόντοι
22.266

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Κ ενώ με έχεις κλειστό πως να πληρώνω εφκα κ ΙΚΑ υπαλλήλων μου που δεν δουλεύουν

Λύση που με ρώτησες

Για το καλό της υγεία κλείνουμε τα πάντα κ μειώνω στο μισό συντάξεις κ μισθούς δημοσίων υπαλλήλων στα μισά κ τα δίνω σε αυτούς που κρατώ κλειστούς κ άρα έχω κ ανέργους

Έτσι απλα
Ενω έχουν δίκιο να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται ορισμένοι με την παραπάνω υπογραμμισμένη ΜΑΛΑΚΙΑ.......το χάνουν :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Ακόμα και σήμερα βγάζουν τα δικαστήρια ακυρωτικές αποφάσεις ΚΑΙ για τις μνημονιακές περικοπές στις συντάξεις ΚΑΙ στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
Γράφεις την υπέρτατη εξυπνάδα να βγεί παγανιά, ΠΑΛΙ, το κράτος και να κάνει νέες.
Η ερώτηση είναι απλή.
Αύριο ανοίγουν τα πάντα, κανένας περιορισμός.
Κίνηση το μαγαζί σου δεν έχει.
Πόσους θέλεις να σφάξει το κράτος για να παριστάνεις εσυ τον επιχειρηματία??

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
τελικά το σωματείο των πολιτικών δικαστών και εισαγγελέων έχει δάνεια από τράπεζες;
μήπως διοργάνωσαν κάποιο συνέδριο με χορηγό για τους καφέδες κάποια τράπεζα
(το οποίο είναι κι αυτό κατακριτέο, διότι ο χορηγός περιμένει αντάλλαγμα);
σε κάθε περίπτωση είναι πλούσιο σωματείο με υψηλές εισφορές των υψηλά αμειβομένων μελών του.
το πρόβλημά τους είναι ότι σκοτώνονται μεταξύ τους και φταίει και ο εριστικός και χωρίς συναίσθηση του ρόλου του πρόεδρος σεβαστίδης
επίσης, η ένωση διοικητικών δικαστών και η ένωση των δικαστών του ΣτΕ, εκεί που εκκρεμούν δηλαδή οι υποθέσεις του βολκάνο, έχει δάνεια;
τέλος, οι διοικητικοί δικαστές δεν φοβούνται να επιρρίψουν ευθύνες σε κρατικά όργανα.
το αντίθετο, επειδή μοιράζουν κρατικά χρήματα, οι αποζημιώσεις που δίνουν είναι μεγαλύτερες από αυτές που επιδικάζουν τα αστικά δικαστήρια.

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Ελπιζω τωρα, που δεν θα μπορουν ολες οι κυρατζες να βολταρουν στην Ερμου, να ανοιξουν τα μικρομαγαζα στις συνοικιες.
Τους πήρε τόσους μήνες να καταλάβουν ότι αυτες που πηγαιναν στην ερμου εμπαιναν στο μετρό δυο φορές.
Τώρα το κατάλαβαν, μιλάμε για αινστάιν στην κυβέρνηση
Τις συγκοινωνιες θα μπορουσαν να τις αποσυμφορησουν με τα εκατονταδες λεωφορεια του ΚΤΕΛ τα οποια καθονται εφοσον εχουν απαγορευθει οι μετακινησεις απο νομο σε νομο. Επισης και τα τουριστικα πουλμαν θα μπορουσαν να μπουν σε κυκλοφορια, που ολο το χειμωνα ειναι παρκαρισμενα. Ολα αυτα βεβαια με το αζημειωτο, να βγαζανε και ενα μεροκαματο οι οδηγοι.

Υ.Γ. Δεν εχω σπουδασει Χαρβαρντ.:grin:

Μακάρι οι εκάστοτε κυβερνώντες να διέθεταν κάποιες φορές κοινή λογική.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Λύση που με ρώτησες

Έτσι απλα
Είπαμε την λύση για τον ανεργο. Επιδοτειται. Όσο επιδοτείται, εγώ δεν σου λέω ότι ζει όπως πριν.

Αλλά εσύ δεν μου έχεις πει τι έχεις κάνει εσύ για την επιχείρησή σου ως επιχειρηματιας. Ή μήπως περιμένεις τα πάντα από το κράτος? Για μένα αυτό είναι επιχειρηματικο λάθος.

Ο Ελεύθερος Επαγγελματίας προσαρμοζεται. Αυτό είναι το όλο concept του επιχειρείν.

Την λύση που πρότεινες έτσι "απλα" όπως είπες την ακούω και γίνεται ούτως ή άλλως. Όχι βέβαια στο μισό, αλλά περικοπές υπάρχουν. Υπάρχουν κι άλλοι τροποι (πιο επιχειρηματικοί) να εξοικονομησεις χρήμα από το δημόσιο: αξιολόγηση και κίνητρα. Και πολλά άλλα.

Αν εσύ σαν επιχειρηματιας στην πρώτη δυσκολία που αντιμετωπιζεις, μειώνεις τον μισθό των υπαλλήλων σου στο μισό, τότε κάτι δεν κάνεις καλά...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.114
Πόντοι
22.266
τελικά το σωματείο των πολιτικών δικαστών και εισαγγελέων έχει δάνεια από τράπεζες;
μήπως διοργάνωσαν κάποιο συνέδριο με χορηγό για τους καφέδες κάποια τράπεζα
(το οποίο είναι κι αυτό κατακριτέο, διότι ο χορηγός περιμένει αντάλλαγμα);
σε κάθε περίπτωση είναι πλούσιο σωματείο με υψηλές εισφορές των υψηλά αμειβομένων μελών του.
το πρόβλημά τους είναι ότι σκοτώνονται μεταξύ τους και φταίει και ο εριστικός και χωρίς συναίσθηση του ρόλου του πρόεδρος σεβαστίδης
επίσης, η ένωση διοικητικών δικαστών και η ένωση των δικαστών του ΣτΕ, εκεί που εκκρεμούν δηλαδή οι υποθέσεις του βολκάνο, έχει δάνεια;
τέλος, οι διοικητικοί δικαστές δεν φοβούνται να επιρρίψουν ευθύνες σε κρατικά όργανα.
το αντίθετο, επειδή μοιράζουν κρατικά χρήματα, οι αποζημιώσεις που δίνουν είναι μεγαλύτερες από αυτές που επιδικάζουν τα αστικά δικαστήρια.
Όταν κάποιος χρωστά όπως ο σύλλογος δικαστών όπως έγραψα δυσκολεύεται μετέπειτα να δικάζει τον δανειστή του δλδ τράπεζα
Διότι σε έχει στα τέσσερα ανά πάσα στιγμή

κ περιμένουν κάποιοι πολιτες πχ να δικαιωθούν από τραπεζικές διάφορες;;;;;ΧΑ ΧΑ χα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.114
Πόντοι
22.266

Λύση που με ρώτησες

Έτσι απλα
Ενω έχουν δίκιο να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται ορισμένοι με την παραπάνω υπογραμμισμένη ΜΑΛΑΚΙΑ.......το χάνουν :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Ακόμα και σήμερα βγάζουν τα δικαστήρια ακυρωτικές αποφάσεις ΚΑΙ για τις μνημονιακές περικοπές στις συντάξεις ΚΑΙ στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
Γράφεις την υπέρτατη εξυπνάδα να βγεί παγανιά, ΠΑΛΙ, το κράτος και να κάνει νέες.
Η ερώτηση είναι απλή.
Αύριο ανοίγουν τα πάντα, κανένας περιορισμός.
Κίνηση το μαγαζί σου δεν έχει.
Πόσους θέλεις να σφάξει το κράτος για να παριστάνεις εσυ τον επιχειρηματία??
Το υπογραμμισμένο το έδωσα σαν ακραίο παράδειγμα
Όπως στερείς από τον άνεργο να δουλέψει που είναι ακραίο έτσι κ ρωτώ εγώ γιατί να μη στερήσεις το μισό μισθό σύνταξη από δύ συνταξιούχο;;;;
Αλλά κάποιους πονάει τέτοια πρακτική :wink:
Να σφάξει το κράτος στο ύψιστο δικαίωμα της εργασίας;;;;;;;;;;;

ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΛΟ ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΘΒΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΔΕΝ πΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΞΩ Κ ΖΕΙ

Επίσης εγώ ούτε με εστίαση ασχολουμε ούτε είμαι στις οληγομενες επιχειρήσεις η της υποχρεωτικα κλειστές
Αλλά δεν πάυει να με νοιάζει πιο πολύ ο νέος άνεργος από τον γέρο

Κ τέλος δεν τα γράφω επειδή με κλείδωσε η κυβέρνηση μέσα στο σπίτι μου επειδή μέσα στους μήνες της καραντινες πήγα κ καμία δεκαρια ταξιδακκα

Αλλά έχω φίλους συμμαθητές που δεν έχουν δουλειές κ κλαινε

Επαναλαμβάνω με ενδιαφέρει ο νέος(που έχει πχ ένα στις δέκα χιλιάδες να πεθάνει ) πιο πολύ από το γέρο που έχει 1 τοις χιλίοις να πεθάνει

Aλλα εκ του ασφαλούς πολλοί κ έχοντας το μισθό τους κ λόγω φόβου κορονοιου επιβάλουν την γνώμη τους επειδή αυτοί είναι η ψηφοφορικηςλ δεξαμενή των συστημικών κομμάτων

Κ τώρα περιμένω την καραμέλα κ αν πεθαίνει ο γονέας σου;;; :grin::grin:

Ασφαλώς κ θα έβριζα κ θα στεναχώριομουν όπως θα έβριζα κ αν πεθαινε σε τροχαίο ,,τους κακούς δρόμους :wink:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
:cussing:
Της πουτάνας γίνεται με τις παραθέσεις.
Αν δεν βγεί 15 φορές η απάντηση θα το ξαναγράψω πιο μετά :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
καθολικο λοκνταουν λεει μεσα στο λοκνταουν μεσα στο λοκνταουν :happy:

μονο εεδω τετοια πατεντα
φωστηρες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.114
Πόντοι
22.266
:cussing:
Της πουτάνας γίνεται με τις παραθέσεις.
Αν δεν βγεί 15 φορές η απάντηση θα το ξαναγράψω πιο μετά :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
Μαν Το κερασάκι είναι όταν βγαίνουν οι παραθέσεις κ κάθε γράμμα είναι μια σειρά :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Λύση που με ρώτησες

Έτσι απλα
Είπαμε την λύση για τον ανεργο. Επιδοτειται. Όσο επιδοτείται, εγώ δεν σου λέω ότι ζει όπως πριν.

Αλλά εσύ δεν μου έχεις πει τι έχεις κάνει εσύ για την επιχείρησή σου ως επιχειρηματιας. Ή μήπως περιμένεις τα πάντα από το κράτος? Για μένα αυτό είναι επιχειρηματικο λάθος.

Ο Ελεύθερος Επαγγελματίας προσαρμοζεται. Αυτό είναι το όλο concept του επιχειρείν.

Την λύση που πρότεινες έτσι "απλα" όπως είπες την ακούω και γίνεται ούτως ή άλλως. Όχι βέβαια στο μισό, αλλά περικοπές υπάρχουν. Υπάρχουν κι άλλοι τροποι (πιο επιχειρηματικοί) να εξοικονομησεις χρήμα από το δημόσιο: αξιολόγηση και κίνητρα. Και πολλά άλλα.

Αν εσύ σαν επιχειρηματιας στην πρώτη δυσκολία που αντιμετωπιζεις, μειώνεις τον μισθό των υπαλλήλων σου στο μισό, τότε κάτι δεν κάνεις καλά...

Ψωλοπηδουλα,πηρες τιποτα ληγμενα ή εκανες το εμβολιο;

Τυπε τι γραφεις;Τι μαργαριταρια διαβαζω ;

Εσυ δεν ησουν π εγραφες οτι το προβλημα δεν το εφερε ο Κουλης κ ειναι παγκοσμιο και και και;

Τωρα γραφεις πως οποιος ελευθερος επαγγελματιας δεν μπορει να προσαρμοστει κατι δεν κανει καλα;

Τυπε μου ξερεις οτι τα καταστηματα ειναι κλειστα;ΚΛΕΙΣΤΑ! Εχουν απ τον Νοεμβρη,με τα εξοδα να τρεχουν...Και συ γραφεις οτι οποιος δεν μπορει να προσαρμοστει ειναι απροσαρμοστος!!

Γι αυτο δεν απαντω σε σενα πια,εχεις ξεφυγει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.249
Πόντοι
5.006
καθολικο λοκνταουν λεει μεσα στο λοκνταουν μεσα στο λοκνταουν :happy:

μονο εεδω τετοια πατεντα
φωστηρες

το εχουν παπαρισει απιστευτα...:confused:
βγες ρε μαλακα πες λοκνταουν με 5-10 συγκεκριμενα μετρα μεχρι 1 μαιου και τελος...αφου ολοι ξερουμε οτι αυτο θα γινει...τι μας το πας 2 - 2 βδομαδες????
:confused::confused::confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μπράβο για την ψυχραιμία όσων κρατηθήκατε και δεν βρίσατε τον άλλο τον κρατικοδίαιτο που συναντά πλέον εξ αποστάσεως τους κοπρίτες του δημοσίου για να συμφωνούν για τις προμήθειες.
Και έχει το ΘΡΑΣΟΣ να κουνάει το δάχτυλο στους πραγματικούς ελεύθερους επαγγελματίες που τα lockdown τους κατέστρεψαν. Τι αλλαγές ρε σούργελο να κάνει ένας ξενοδόχος για παράδειγμα για να βγάλει κάτι;
Οι ταξιτζήδες; Οι εστιάτορες; Οι ξεναγοί; Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες; Οι πουτάνες;
Όλους αποτυχημένους τους έβγαλες ενώ εσύ το μεγαλύτερο ρεμάλι προσαρμόστικες στη νέα κατάσταση:confused:
Και έχεις τόσο μαύρα μεσάνυχτα από πραγματική οικονομία που θεωρείς επαγγελματική αποτυχία κάποιου, τη μη δυνατότητά του να ανταπεξέλθει στη πιο ακραία κατάσταση στην αγορά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom