Δλδ είσαι εε;
Μάλιστα
Αν είσαι εε μπορώ κάλλιστα να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου
.επιστρεπτεα προκαταβολή φίλε δεν παίρνουν όλοι αλλά κάποιο κ παίρνουν 1000 ευρώ που πρέπει να επιστρέψεις τα πεντακόσια..
Εφκα δεν έχει δώσει δεκάρα εκτός από το να παγώσει
Άλλο σε κλείνω κ σου χαρίζω τον εφκα κ άλλο στο παγώνω
Τη χασουρα μου από το κλείσιμο μμαδφακως κ δε μου τα πληρώνει
Επίσης μπορεί να έχω επιχείρηση ανοιχτή αλλά άμεσα εξαρτώμενη από την εστίαση πχ να τους πουλοω λάδια αλλά εγώ έχω μείωση 99 % αλλά δεν υπάγονται στις ζημιογόνες βάσει κράτους ΛΟΚ ντάουν
Οπότε μη γράφουμε πράγματα φανταστικά ότι η κυβέρνηση βοηθάει
.τους δικηγόρους οχ τους έχει κλειστούς λόγω κλειστών δικαστηρίων κ δεν δίνει Φράγκο πέρα από 600 ευρώ τον Απρίλιο κ ίσως κ τώρα κάποια ψίχουλα
Γενικά μη πέφτει στη λούμπα των καναλιών κ το ψεμματων
Πέρα από το οχτσκοσιαρι των μισθωτών που είναι σε αναστολή δεν έχει δώσει τίποτα άλλο ουσιαστικό κ που κ οι υπάλληλοι μου που είναι σε αναστολή το ΙΚΑ τους παγώνει κ θα πρέπει ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΩ ΜΕΤΑ
Nαι, άρα σου δίνει 500. Και τα άλλα 500 θα τα δώσεις σε 2 χρόνια, 25 ευρώ το μήνα. Παρόλο που δεν έχω πάρει καμία επιστρεπτέα, δεν την δικαιούμαι. Με βλέπεις να γκρινιάζω? Στην πρώτη επιστρετέα ξέρεις τι πάρτι έγινε? Μπήκαν όλα τα λαμόγια και πήραν χρήμα χωρίς να το δικαιούνται. Στην ΠΡΩΤΗ, που το χρήμα ήταν άφθονο. Κι εξαιτίας αυτών, το αυστηροποιήσαν πολύ και έβαλαν κι άλλα κριτήρια. Τα ξέρεις αυτά ή από μένα τα ακούς πρώτη φορά?
Όσο για τον εφκα ναι, αλλά μετά θα κράζεις ότι δεν έχεις υγεία και σύνταξη, σωστά? που κράζεις ήδη δηλαδή!
Αυτό το "μμαδφακως" δεν το 'πιασα, sorry
Όσο για την επιχείρησή σου, κοιτάς να δεις τι θα κάνεις στην επιχείρησή σου, πως θα την αλλάξεις. Εμένα η δική μου επιχείρηση βασίζεται στις συναντήσεις κυρίως. Που θα συναντηθώ λοιπόν με τους πελάτες μου? Σε καφέ? Στο σπίτι τους? Στο γραφείο τους? Στην επιχείρησή τους? Στο παγκάκι? Δεν δέχονται όλοι. Βρίσκω άλλους τρόπους (π.χ. Webex).
Η κυβέρνηση βοηθάει όσο γίνεται και όσο το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά. Εγώ δεν σου λέω ότι δίνει πολλά. Εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσε περισσότερα? Και αν ναι πως? Από ποια λεφτά και ποιο Budget? Έχεις καμιά πρόταση?
Δεν βλέπω κανάλια φίλε μου, ούτε ακούω ραδιόφωνο. Ενημερώνομαι από την Ναυτεμπορική και την Καθημερινή (κυρίως τα οικονομικά θέματα).
Ναι το ΙΚΑ, εσύ θα το πληρώσεις. Έτσι δεν έκανες πάντα?
Από ότι καταλαβαίνω η λογική σου είναι η εξής:
Παρόλη την κρίση και την πανδημία, ΕΓΩ δεν είμαι διατεθημένος να χάσω δεκάρα τσακιστή. Θέλω να είναι όπως ήταν.
Εναλλακτικά:
Να δώσουμε σε όλους 2.000€ το μήνα (πρόταση μπαρούφα γιάννη με ένα ν όπως το μουνί).
Ε, μάλλον εσύ σκέφτεσαι κάπως φανταστικά....