You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.127
- Πόντοι
- 22.266
Η επιστρεπτεα προκαταβολή είναι επιστρεπτεα όπως κ το λέει ξεκαθαρa
Tωρα αν κάποιο ποσό δεν γυριστεί πίσω είναι ψίχουλα σε σύγκριση με τη χασουρα του κάθε επαγγελματια
Επίσης όλες η φυσιολογικές πληρωμές του κράτος χρέη προς τρίτους έχουν παγώσει
Πχ επιστροφή ΦΠΑ λόγω εξαγωγών διότι με τα δικά μου λεφτά πχ φπα κάνει η κυβέρνηση το κοινωνικό κράτος κ δίνει επιδόματα όπως πληρωμή αναστολών μισθοδοσίας
Κ.ετσι έχει όμηρο του τον κάθε υπάλληλο που εξαρτάται από το κράτος
Όσοι γουστάρουν καραντίνα δεκτον αλλά αρκεί να κρατείται από τα δικά τους χρήματα μισθό
Με ξένο κωλο μη κάνουμε τον πουστη!!!!
Για αυτό πριν μιλήσω ρωτώ κάποιον αν είναι πλητομενος επιχειρηματίας ή δυ συνταξιούχος μισθωτος κάτω των οχτακοσιων ευρώ
Σέβομαι απόλυτα όμως κ έναν καραντινακια που είναι άνεργος διότι βάσει του πιστεύω του προτιμά την υγεία του από την εργασία του
Δε σέβομαι τον καραντινακια τον δυ συνταξιούχο ή εισοδηματικά πχ από ενοίκια γαιών που δεν έχουν μείωση ή διαμερισμάτων ,,να μου φωνάζει για καραντίνα κ να μείνουμε σπίτι όλοι
Νομίζω έγινα ξεκάθαρος στους καραντινοκαυλους
Tωρα αν κάποιο ποσό δεν γυριστεί πίσω είναι ψίχουλα σε σύγκριση με τη χασουρα του κάθε επαγγελματια
Πχ επιστροφή ΦΠΑ λόγω εξαγωγών διότι με τα δικά μου λεφτά πχ φπα κάνει η κυβέρνηση το κοινωνικό κράτος κ δίνει επιδόματα όπως πληρωμή αναστολών μισθοδοσίας
Όσοι γουστάρουν καραντίνα δεκτον αλλά αρκεί να κρατείται από τα δικά τους χρήματα μισθό
Για αυτό πριν μιλήσω ρωτώ κάποιον αν είναι πλητομενος επιχειρηματίας ή δυ συνταξιούχος μισθωτος κάτω των οχτακοσιων ευρώ
Σέβομαι απόλυτα όμως κ έναν καραντινακια που είναι άνεργος διότι βάσει του πιστεύω του προτιμά την υγεία του από την εργασία του
Δε σέβομαι τον καραντινακια τον δυ συνταξιούχο ή εισοδηματικά πχ από ενοίκια γαιών που δεν έχουν μείωση ή διαμερισμάτων ,,να μου φωνάζει για καραντίνα κ να μείνουμε σπίτι όλοι
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Γυναίκα πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία τρεις ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Σάλτα γαμήσου ρε μούλε, νομίζεις ότι προσπαθώ να σε πείσω για κάτι? Εγώ τα γεγονότα σου παραθέτω. Αλλά εσύ είσαι τόσο ξεφτιλισμένο μαλακιστήρι που είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα αποτύχεις στην ζωή σου, όπως έχεις αποτύχει ήδη αρχιμαλάκα.mouno...agamite μαλάκα, δεν καταλαβαίνεις τι γράφω? όχι γιατί είσαι ένα ζώον όρθιο. Πάμε λοιπόν πάλι:
1. Φυσικά και δεν το έφερε ο Κούλης και είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Που βλέπεις να το αναιρώ? Είσαι ντιπ για ντιπ μαλάκας?
2. Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας? ή ελεύθερος μαλάκας? Για να ξέρω αν πρέπει να μπω στον κόπο να σου το εξηγήσω περαιτέρω.
3. Τα ΚΛΕΙΣΤΑ επιδοτούνται, αυτό λέω. Τόσο μαλάκας είσαι που δεν το καταλαβαίνεις? Απλά εσύ θα ήθελες να επιδοτούνται 100%, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Άρα είσαι μαλάκας!
4. Θες να σου πω παραδείγματα, μαλάκα? Υπάρχουν μαγαζιά εστίασης που δουλεύουν κανονικά π.χ. με delivery. Έκαναν συμβάσεις με efood, box, κτλ, κτλ, κάτι που δεν είχαν στο παρελθόν, παραγγελια μέσω web ή sms κι ένα σωρό άλλα. Έβγαλαν τους εργαζομένους σε αναστολή, πήραν 2-3 παπάκηδες ντελιβεράδες και προχωράνε. Δεν κλαίγονται σαν εσένα, μαλάκα.
Οπότε καλά κάνεις, μαλάκα, μην απευθύνεσαι σε μένα, τις ηλίθιες συζητήσεις που κάνεις να τις κάνεις με τα άλλα σούργελα που κάθονται και κλαίγονται και καταριούνται την ώρα και την στιγμή που ήρθε η πανδημία, ο κούλης, το πεπρωμένο και το μουνί της πεταλούδας.
Άντε κάνε πέρα μαλάκα!
Πρωτα φτυσε τα χυσια απ το στομα και μην γραφεις ασυναρτησιες...αλλα ξεχασα...εσυ μπαινεις εδω να προκαλεσεις μηπως τρελανεις κανεναν και σε γεμισει κρεας την κωλαρα σου...αλλα δεν θα σ περασει
4)τα μαγαζια αυτα λειτουργουν ετσι απο αναγκη κ η εφευρεση αυτη εγινε για να λενε κοπριτες σαν εσενα : "κοιτα,η αγορα λειτουργει" μιας π οι ανθρωποι ειναι "κρεμασμενοι" κ εστω μ αυτο τον τροπο δουλευουν.
Ομως ενα μαγαζι εστιασης π λες,δουλευε με τραπεζοκαθισματα κ με ντελιβερυ,κοβωντας του το ενα κομματι κ επιτρεποντας το αλλο,αφηνωντας τα εξοδα παγιωμενα (δεκο κλπ) σαν να μην τρεχει τιποτα.
Κ μην μ ξαναγραψεις οτι η επιστρεπτεα προκαταβολη βαφτιστηκε "επιδομα"
Κάτσε και κλάψε παλιόπουστα τώρα και αυτομαστιγώσου καλύτερα γιατί τα έχεις κάνει μουνί στη ζωή σου και σκούζεις σαν πουτάνα. Σκέψου το γιατί. Μαλάκα, ε μαλάκα!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν καραντίνα (εξού και το καραντινόκαβλοι), τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να συζητάμε άλλο, είσαι μάλλον εκτός τόπου και χρόνου. Αν αυτό όντως είναι το συμπέρασμά σου, ότι υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που γουστάρουν πραγματικά να είναι κλεισμένοι μέσα για μήνες, τότε... τρία πουλάκια κάθονταν μεγάλε.Η επιστρεπτεα προκαταβολή είναι επιστρεπτεα όπως κ το λέει ξεκαθαρa
Τίποτε άλλο!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Καλά εσύ άνεργο γιουσουφάκι τράβα πάρε στραγάλια απο το περίπτερο να φας!Τραβα γαμησου και φερε μου την εισπραξη πουτανακι
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Καλά εσύ άνεργο γιουσουφάκι τράβα πάρε στραγάλια απο το περίπτερο να φας!Τραβα γαμησου και φερε μου την εισπραξη πουτανακι
Τα λεφτα του στοιχηματος αφραγκη ξεκωλιαρα
Γαμιεσαι που γαμιεσαι βρες περισσοτερους πελατες να τα μαζεψεις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.127
- Πόντοι
- 22.266
Οκ ,,,,,τρία πουλάκια κάθονταν αλλά με ξένα κόλλυβα κάνω κηδείες κ εγωΑν πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν καραντίνα (εξού και το καραντινόκαβλοι), τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να συζητάμε άλλο, είσαι μάλλον εκτός τόπου και χρόνου. Αν αυτό όντως είναι το συμπέρασμά σου, ότι υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που γουστάρουν πραγματικά να είναι κλεισμένοι μέσα για μήνες, τότε... τρία πουλάκια κάθονταν μεγάλε.Η επιστρεπτεα προκαταβολή είναι επιστρεπτεα όπως κ το λέει ξεκαθαρa
Τίποτε άλλο!
Αφού δεν αγαπάς την καραντίνα τότε μη προσπαθείς να την επιβάλεις
Κάτσε εσύ που φοβάσαι σπίτι δίχως να πας στη δουλειά σου φυλαξου από τον ιό κ άσε τον άνεργο να δουλέψει με ρίσκο να εκτεθεί στον ιό
Άσε τον δυ που φοβάται να μείνει σπίτι χωρίς όμως να πληρώνεται κ ας αφήσει τον άνεργο να βρει δουλειά
Έτσι απλά
Εκ του ασφαλούς δεν είναι τίμιο να μιλάμε κ να συμβουλεύουμε τους υπόλοιπους μείνετε σπίτι διότι ο ιός καραδοκεί ενώ εγώ κ πληρώνομαι κ παίρνω τη σύνταξη κ τη δουλειά μου δεν έχασα
Νισαφι πια
Τρία πζεκαζμενα πουλάκια καθονταν
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αυτού που έχασες? Είσαι τόσο ΓΙΔΙ ρε μαλάκα που δεν ξέρεις καν γιατί έχασες! Μαλακοκάβλι, μπετόβλακα!!!Τα λεφτα του στοιχηματος αφραγκη ξεκωλιαρα
Τι έγινε? μείναμε χωρίς δουλειά? Στ' ΑΡΧΙΔΙΑ μου!!!
Τράβα τώρα για στραγάλια γιουσουφάκι, συριζοχρυσαυγίτη!!!!
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Αυτού που έχασες? Είσαι τόσο ΓΙΔΙ ρε μαλάκα που δεν ξέρεις καν γιατί έχασες! Μαλακοκάβλι, μπετόβλακα!!!Τα λεφτα του στοιχηματος αφραγκη ξεκωλιαρα
Τι έγινε? μείναμε χωρίς δουλειά? Στ' ΑΡΧΙΔΙΑ μου!!!
Τράβα τώρα για στραγάλια γιουσουφάκι, συριζοχρυσαυγίτη!!!!
Το στοιχημα το κερδισα καθαρα
Ακομα και ο Αλεξ που πηγε να τα μπαλωσει ξευτιλιστηκε
Και αυτο ειναι μεγαλυτερο κερδος απο το χρηματικο τιμημα
Συνεχισε μπαρμπαγεουλα γεμιζεις σκατα ολο το γαλαζιο team
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Μπαρμπαγεουλας γαλαζιο τρολ των 60 cents που ξεφτιλιζει ολα τα γαλαζια με τα βλακωδη ψεματα που γραφει
Μας χαιρετισε για ΠΣΚ γιατι περιμενε γκομενακι και ολο το Σ/Κ εγραφε στο σαητ
Πριν μια ωρα μας χαιρετισε γιατι θα πηγαινε να δουλεψει και παλι εδω ειναι
Ουτε γκομενα ουτε δουλεια
Απο το πατρικο του γραφει για 60 cents το post
Αλλα ειναι τοσο βλακας που εκθετει αυτους που τον πληρωνουν
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Καλά τράβα βρες καμιά δουλίτσα άνεργη κουράδα μπας και φας κάνα σουβλάκι σήμερα!
Γιουσουφάκι συριζοχρυσαυγίτη ψωλόχυμα!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Xαίρομαι που παρακολουθείς το τι κάνω! Πάρε γεύση γιατί εσύ δεν κάνεις τίποτα. Κι όταν λέω πάρε γεύση... άνοιξε:Μπαρμπαγεουλας γαλαζιο τρολ των 60 cents που ξεφτιλιζει ολα τα γαλαζια με τα βλακωδη ψεματα που γραφει
Μόνο τα πρωινά μου κουράδια χαραμίζω για σένα γιουσουφάκι άνεργο
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Καλά τράβα βρες καμιά δουλίτσα άνεργη κουράδα μπας και φας κάνα σουβλάκι σήμερα!
Πως πηγε η δουλεια σημερα?
Πριν καμια ωρα μας χαιρετισες για να πας να δουλεψεις
Πιο χαζος απο τα λαχανα εισαι
Με βυσμα πηρες την δουλεια του τρολ, ετσι?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Mια χαρούλα! Περιεκτικότατη δουλίτσα!
Η δικιά σου? Πως πήγε?
Συνημμένα
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αυτό συμβαίνει. Πως εκθέτει την άποψη που υποστηρίζει. Προσπαθούν με κόπο οι συνομιλητές του να μην πέσουν στο επίπεδό του μήπως βγει λίγο άκρη στα point του καθενός αλλά κουράζει από ένα σημείο και μετά.
Η δε εμμονή του να τα βάζει με τους κατεστραμμένους του lockdown είναι σαν να έχεις μπροστά σου έναν ταξιτζή ή έναν τζαμά ή κάποιον που είχε μια κανονική επιχείρηση στο Χαλεπι ή την Χάμμα της Συρίας και να του λες «Ρε άχρηστε γιατί δεν προσαρμόστηκες»
Το lockdown προκάλεσε στις επιχειρήσεις αντίστοιχη ζημιά που θα προκαλούσε πολεμική σύγκρουση.
Η δε εμμονή του να τα βάζει με τους κατεστραμμένους του lockdown είναι σαν να έχεις μπροστά σου έναν ταξιτζή ή έναν τζαμά ή κάποιον που είχε μια κανονική επιχείρηση στο Χαλεπι ή την Χάμμα της Συρίας και να του λες «Ρε άχρηστε γιατί δεν προσαρμόστηκες»
Το lockdown προκάλεσε στις επιχειρήσεις αντίστοιχη ζημιά που θα προκαλούσε πολεμική σύγκρουση.
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Mια χαρούλα! Περιεκτικότατη δουλίτσα!
Η δικιά σου? Πως πήγε?
Μια χαρα παει η δικια μου. Μου δινει και την δυνατοτητα να βαζω στοιχημα χιλιαρικα
Εσυ δεν εχεις φραγκο και σε εκανα πουτανακι λογω χρεους σου σε εμενα
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Σας έχω άλλο ένα «πσεκαζμένο» σενάριο για μετά τα lockdown που όταν θα έρθει η ώρα θα βαράμε ομαδικώς το κεφάλι μας στον τοίχο.
Όταν λοιπόν το κράτος θα είναι στο χείλος του γκρεμού και δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς ΔΥ και συντάξεις θα ζητάει τα λεφτά των επιστρεπτέων προκαταβολών πίσω.
Αυτά όμως τα λεφτά ξοδεύονται για τα τρέχοντα πάγια του lockdown και οι μελλοντικοί τζίροι δεν θα μπορούν να καλύψουν την αποπληρωμή των σπασμένων της καραντίνας έτσι θα πάρουν ένα αρκίντι πίσω.
Κι εκεί θα παιχτεί το σκληρό ροκ που θα κατηγορεί η κυβέρνηση τους κακούς ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες πως ευθύνονται για το μνημόνιο που θα έρθει και όχι η ίδια τους η ανικανότητα.
Όταν λοιπόν το κράτος θα είναι στο χείλος του γκρεμού και δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς ΔΥ και συντάξεις θα ζητάει τα λεφτά των επιστρεπτέων προκαταβολών πίσω.
Αυτά όμως τα λεφτά ξοδεύονται για τα τρέχοντα πάγια του lockdown και οι μελλοντικοί τζίροι δεν θα μπορούν να καλύψουν την αποπληρωμή των σπασμένων της καραντίνας έτσι θα πάρουν ένα αρκίντι πίσω.
Κι εκεί θα παιχτεί το σκληρό ροκ που θα κατηγορεί η κυβέρνηση τους κακούς ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες πως ευθύνονται για το μνημόνιο που θα έρθει και όχι η ίδια τους η ανικανότητα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις